سرعت داغونه . به زور وصل میشه هی قطع و وصل میشه . چراغ آنتن اکثراً کمه .
پورت مورت های وی پـی ان ها و برنامه های گذر از فیــلتر رو هم که همه رو ترکوندن ظاهراً .
Printable View
سرعت داغونه . به زور وصل میشه هی قطع و وصل میشه . چراغ آنتن اکثراً کمه .
پورت مورت های وی پـی ان ها و برنامه های گذر از فیــلتر رو هم که همه رو ترکوندن ظاهراً .
من کرج هستم و اصلا مشکلی ندارم از دیروز که دوستان میگن قطع میشه و سذعت کمه برای من سرعت همش روی 130 هستش 5 تا آنتن پره و قطعی هم اصلا نداشتم :21:
منم شمال شرق تهرانم. مدام آنتن قطع و وصل میشه و فرکانس تغییر میکنه. چند دقیقه ای وصل میشه بعد دوباره از اول سرچ فرکانس. سرعت دانلود هم شدیدا نوسان داره.
آنتن وايمكس من ديشب دقيقا از ساعت 12 رفت و تا ساعت 2:15 كه چك كردم هم آنتن نداشت. با اجازهتون رفتم خوابيدم صبح ديگه وصل شده بود! :D
دوست عزيز من هم خودم 1 مگ دارم و مثل شما شايد ماهي به زور به 40-50 گيگ برسه. اما با اين حال به نظرم اين صحبت شما در مورد مردممون بيانصافيه. شما مطمئن باشيد اگه اينرنت 100 مگ با قيمت منصفانه براي مردم مهيا بود مردم ما هم نميرفتن اين جور ديوانهوار دانلود كنن، چون ديگه احتياجي نداشتن و اصلا ميرفتن فيلمها رو آنلاين تماشا ميكردن. مشكل اينه كه مردم ما هيچ وقت به حقشون نرسيدن و براي همين اين طور بي ظرفيت و نديد بديد شدن. البته اين رو هم بگم كه من هم خودم جزء همين ملتم و منظورم از بيظرفيت شامل خودم هم ميشه! :31:نقل قول:
منم صبح برام قعطو وصل میشد ولی الان اگه چشم نخوره درسته و صحیح کار میکنهنقل قول:
مال منم وصل شد ولی سرعتش توی تورنت و گشت زنی خیلی کمه ولی با چیز پی ان بدک نیست سایتها رو خوب و سریع باز میکنه
بازم شکر همین یکذره رو داریم همش دعا میکنم اینجا مثل کره شمالی نشه
من در غرب هستم طبقه 9 هستم و 5 تا چراغم روشن هستش و مشکل سرعت ندارم. ولی اینا دارن کاری میکنن سرعت کم بشه بعد اینترنت ملی رو با سرعت خیلی عالی ارائه میدن و اینکه به کره شمالی خوش آمدید :)))
این هفته کلا مشکلات زیاد بود . من یه پول ریختم یه بسته خریداری کردم ولی گویا بسته فعال نشده بود!
چند بار ثبت کردم. زنگم زدم گفتم آقا من پول ریختم میخوام بسته بخرم ولی فعال نمیشه!! یکم ور رفت گفت ده دقیقه دیگه فعال میشه
فعال که نشد هیچ ، کل پولم در سوت ثانیه مصرف شد!
ماله منم به زور وصل می شه و سرعتش افتضاحه اعصابمونو به هم ریخته
بعید میدونم درست شه ...دوستمون حرف خوبی زد.اینا میخان سرعت اینترنت مملکت رو پایین بیارن تا همه برن سمت اینترنت ملی...البته منظورم فقط ایرانسل نبود کلا تمام سرویس دهنده ها...
512 نامحدود تهران (حبیب اله)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------
این وضعیت موقتیه....نزدیک انتخاباته و دوباره...........نقل قول:
بچه ها وایمکس ایرانسل 3روزی میشه که ریخته به هم. من امروز آنتن نداشتم. حتی 1 دونه:41:
میگم دوستان میشه مودم وایمکس ایرانسل رو به مودم وایمکس مبین نت تبدیل کرد ؟؟؟؟؟؟؟
بسته به مدل مودمت داره. اول برو تاپیک مبین نت دارا رو بخون مطمئنم پشیمون میشی.نقل قول:
================================================== ===============نقل قول:
کاملا موافقم
توی اهواز وایمکس 1خط آنتن داره. سرعت به شدت پایینه
سرویس 1مگ.
دوستان اعلام وضعیت کنید...
الان سرعت توپشده گوگل رو سریع باز میکنه و کندی سرعت در کنترل حساب هم وجود نداره---اهواز
---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
فردا عازم تهرانم اونجا هم تست میکنم نتیجه رو مگم...
دوستان این ماه 256 تعرفه پایه گرفتم و 10 مگ بیشتر از حجمی که استفاده کردم میندازه برای شما چقدر بیشتر میندازه؟:31:
بچه ها اهواز خیابان انقلاب آنتن وایمکس فول شده و با پینگ پایین و به راحتی دانلود میکنه.
خدا کنه همیشه همینجور باشه. سرویس1 مگ نامحدود:20:
سرویس 1 مگ نامحدود
کرج منطقه باغستان
سرعت 130
قطعی اصلا ندارم
آنتن 5 تا فول
توی چند روز اخیر هم نه مشکل سرعت داشتم نه قطعی نه هیچ چیز دیگر:31:
کسی دچار خرابی یا مشکلات مودم شده که بخواد واسه تعمیر به شرکت بره؟؟
من یه مودم USB دارم که کار نمیکنه! میخوام ببینم که نماینده گی اصلی بخش تعمیراتش همون توی جردن هست؟
و اینکه مودم من شامل یک سال گارانتی میشه! آیا تعویض میکنن واسم ؟ کسی همچین مشکلی داشته که بخوان مودم رو واسش تعویض یا تعمیر کنن؟
منم سه روزه آنتن دارم ولی صفحهی Wimaxportal برام باز نمیشه :|
سلام.نقل قول:
کوکی های مرورگر رو پاک کن
سلام
دوستان من سرویس 1مگ نامحدود دارم. توی قسمت ترافیک باقیمانده همچین عددی نوشته شده : 65235654 این یعنی 65 گیگ؟؟؟
مگه نامحدود نیست ؟؟؟؟؟
این عدد چه میزان حجمی رو نشون میده؟
اگر این عدد صفر شد چی میشه ؟
فروش اکانت 2 مگ نامحدود
سلام دوستان عزیز بنده یک سرویس 2 مگ نامحدود (وایمکس ایرانسل ) خریدم و بدلیل مشغله کاری در روز 12 ساعت بیشتر استفاده نمی کنم .
لطفا دوستانی که تمایل به استفاده اشتراکی با بنده رو دارند پ.خ بدهند . از ساعت 12 شب تا 12 ظهر و از ساعت 12 ظهر تا 12 شب . انتخاب زمان استفاده و همچنین قیمت سرویس توافقی است اما واقعا قیمت بسیار بسیار عالی است از روز 6 اسفند تا پایان اسفند ماه 1390 قابل استفاده می باشد .
=======================
سریعترین پ خ و بهترین قیمت پیشنهادی در اولیت هستند .
از طریق پ .خ پیگیری کنید .
با تشکر
سلام دوستان ،
اگر کسی اینجا خواست مودم وایمکسشو به غیر از مدل usb رو بفروشه من به قیمت مناسب خریدار هستم.
09122598829
ارادت
دوستان وضعیت وایمکس چطوره ؟ قطعی نداره ؟ پینگ بالا چی ؟
فعلا وضعیت وایمکس خوبه فقط خدمتا پس از فروشش یکم عجیب غریبه. البته شرکت روند جالبی رو ارائه میده.
مثلا من مودمم خراب شد اومدن خونه و چکش کردن و بعد از چک قرار شد یکی نو واسم بیارن!
دیگه واست تعمیر لازم نیست بری بیرون!
سرعتش نسبتا خوبه ولی به نظر من اگه ترافیک ماهیانه اش میشد 4 گیگ خیلی خوب بود!
وضعیت فعلا سفید هست خدا کنه بمونه همین جورینقل قول:
256 پایه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موندم همین وایمکس بمونم یا اینکه برم ADSL متاسفانه منطقه مخابراتی ما شرکت زیاد هست فکر نکنم پورت خالی باشه اگه خالی هم باشه سرعت فکر نکنم راضی کننده باشه:13:
بادرود
مودم وایمکس ایرانسل که حداقل دو پورت لن داشته باشه و موجود هم باشه کدامیک است؟
ممنون
دوستانی که مودم وای فای wixfmm130 ایرانسل را دارند لطفا بگوییند چند پورت لن دارد؟
ممنون
سلام من برای استفاده اشتراکی اعلام آمادگی می کنم. لطفا قیمت بده؟
وایمکس ایرانسل امشب از ساعت 10 شب بسیار داغون شده
تایید میشه با 1 مگ سرعت دانلود رو 20:2::2:من نمیدونم چرا سرویسهای ایرانسل اصلا پایدار نیستن 5 روز خوبه 1 روز بده واقعا این برای من سواله چطور اینا نمیتونن سیستم هاشون رو اپ نگه دارن من قبلا از شاتل و پارس داشتم اینقد مشکل نداشتم یا پینگ میره بالا یا سرعت میاد پایین منکه واقعا موندم:41::41:
نقل قول:
باز برای شما خوبه 5 روز خوبه 1 روز بده برای من 50.50 ... 1 روز خوب 1 روز بد...:31:
بادرود
جان من یکی جواب بده
مودم وایمکس ایرانسل که حداقل دو پورت لن داشته باشه و موجود هم باشه کدامیک است؟
ممنون
دوستانی که مودم وای فای wixfmm130 ایرانسل را دارند لطفا بگوییند چند پورت لن دارد؟
ممنون
اعلام آمادگی میکنم برای سرنگونیه ایرانسل
از دیشب که اینترنت من داغون شده و سرعتم به 20% سرعت واقعی کاهش یافته تا هم اکنون هنوز درست نشده.
با تشکر...
من 130 دارم - 1پرت لن داره یه پرت تلفن که نمیدونم به چه کاری میادنقل قول:
دوستان بارون زده تمام سرعت وایمکس رو ریخته به هم:19::19::19::19::19::19:
منم از صبح یا اینترنتم قطعه یا سرعتش اونقد کمه که هیچ کاری نمیشه کرد....
512 دارم با سرعت 12-20 دانلود میکنم.....
الان هم زنگ زدم گفتن که مشکل پیدا کرده و تا چند ساعت دیگه برطرف میشه.....
والا نمیدونم چرا همیشه این مشکلات برا ما پیش میاد؟؟