آقا کسی نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
آقا کسی نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب شما فقط با امتحان و یا پرسیدن از همسایه ها حاصل می شود!نقل قول:
با تشکر ازآقا پژمان لطفا دوستان دیگر هم نظر بدن ولی کاملتر :11:
لطفا کاملتر (از مدلهای معرفی شده کدام بهتره چشم دنبال شارپ 9300 هست)با تشکر
سينمايي خانگي براي چي؟ اگر براي تقويت صداي شبكه اي پاهواره ميخواي ميتوني از اين بلندگوهاي چيني كه امپلي فاير هم داره بخري. خيلي هم خوب بوم بوم ميكنه.نقل قول:
يا از اين سينماهاي 2.1 ال جي بخر
الكي پول چيزي رو نده كه شايد هيچ وقت از قابليت اصليش استفاده نكني
دوست عزیز همون طور که آقا رایان و سایر دوستان فرمودن مهم کیفیت صدا و نرمی و انعطاف پذیری اونه ,طوری که گوش خراش نباشه,نه بیس خالی و خشکنقل قول:
البته بسته به کاری که شما از یه سیستم صوتی انتظار دارید ,اینکه بیس قوی داشته باشه یا نرمی و انعطاف پذیری صدا شکی نیست که خودتون بهترین تصمیم گیرنده تو این زمینه اید.
مدل 890 از 9300 بهتره به دلیل طراحی بهتر بلندگوها و همینطوری کامل تر بودن ورودی خروجی ها.نقل قول:
قویترین گیرنده دیجیتال از لحاظ قدرت گیرندگی کدومدستگاه هستش؟
مسئله پخش فایلها و غیره برام مهم نیست فقط گیرندگی اش بهترین باشه
يك گيرنده ديجيتال معرفی كنيد كه برخلاف پست بالا :31: فقط قابليت پخش فايلهای مولتی مديا رو به صورت كامل داشته باشه و گيرندگيش و كيفيت شبكههای ديجيتالش اصلا مهم نيست. پخش زيرنويس فارسیش خوب باشه و فيلمهای حجيم رو هم با صدای DTS پخش كنه. هزينه هم مهم نيست.
کدوم بلندگوهاي چيني كه امپلي فاير هم داره ؟ میشه مدل و محل فروش رو بگید؟ ال جی مدل 1.2 کاناله اسمش چیه؟:8:
بريد پاساژ علائدين طبقه سوم ببين چه خبره
بلندگوي 1.5 متري با چند تا ووفر گردن كلفت گذاشته چه بومبوم ميكنه
200 تا 250 ميتوني يه مدل كه دوست داري بخري. ورودي هم داره فلش هم ميخوره كارت sd ميخوره
ال جي مثلا اين مدل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قول دوستي كه ميگفت كدوم ساز موسيقي بوم بوم تيس تيس ميكنه:41:نقل قول:
سلام
دوستان من یه فیلم با مشخصات زیر روی یک دستگاه Denay STB 427HD اجرا کردم
ولی چیزی نشون نداد ، گیرنده ای سراغ دارید که این مشخصات رو اجرا کنه ، میگن Lumexy LE-1009 این مشخصات رو اجرا میکنه درسته ؟نقل قول:
J:\Files\Movie\Watched\Wrath of the Titans (2012 )1080p.6channel\Wrath of the Titans (2012 )1080p.6channel.mkv
General
Unique ID : 196136234368568526866006438609983481817 (0x938E76F64004B698B8B29CA699F1A7D9)
Complete name : J:\Files\Movie\Watched\Wrath of the Titans (2012 )1080p.6channel\Wrath of the Titans (2012 )1080p.6channel.mkv
Format : Matroska
Format version : Version 2
File size : 1.27 GiB
Duration : 1h 39mn
Overall bit rate : 1 824 Kbps
Encoded date : UTC 2012-06-13 11:10:19
Writing application : mkvmerge v4.0.0 ('The Stars were mine') built on Jun 6 2010 16:18:42
Writing library : libebml v1.0.0 + libmatroska v1.0.0
Video #1
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L5.0
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 8 frames
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
Nominal bit rate : 1 696 Kbps
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate : 23.976 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.034
Title : ==== 300mbunited.me | rpnet.biz ====
Writing library : x264 core 120 r2120 0c7dab9
Encoding settings : cabac=1 / ref=8 / deblock=1:0:0 / analyse=0x3:0x133 / me=umh / subme=9 / psy=1 / psy_rd=1.00:0.00 / mixed_ref=1 / me_range=24 / chroma_me=1 / trellis=2 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / fast_pskip=1 / chroma_qp_offset=-2 / threads=18 / sliced_threads=0 / nr=0 / decimate=1 / interlaced=0 / bluray_compat=0 / constrained_intra=0 / bframes=3 / b_pyramid=2 / b_adapt=2 / b_bias=0 / direct=3 / weightb=1 / open_gop=0 / weightp=2 / keyint=250 / keyint_min=23 / scenecut=40 / intra_refresh=0 / rc_lookahead=60 / rc=2pass / mbtree=1 / bitrate=1696 / ratetol=1.0 / qcomp=0.60 / qpmin=10 / qpmax=51 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / ip_ratio=1.40 / aq=1:1.00
Language : English
Default : No
Forced : No
Audio #2
ID : 2
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format profile : LC
Codec ID : A_AAC
Channel(s) : 6 channels
Channel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE
Sampling rate : 48.0 KHz
Compression mode : Lossy
Default : Yes
Text #3
ID : 3
Format : UTF-8
Codec ID : S_TEXT/UTF8
Codec ID/Info : UTF-8 Plain Text
Default : Yes
سلام اگر از مزایای دستگاه گیرنده دیجیتال مارشال 88eنسبت به دستگاههای دیگر اطلاعات دارید ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید
moj63 عزیز، فیلمی که گفتی را که اکثر گیرنده ها باید بدون مشکل پخش کنند.
چنین فیلمی را X Vision به راحتی نشان میدهد. چون این فیلمها 1080p واقعی که نیستند ( حجم فیلم فقط 1.27 گیگ است) صدایش هم AAC است (Format : AAC) . مشکل بسیاری از دستگاه ها با صدای DTS است
تنها دستگاهی هم که گفتند صدای DTS را بدون مشکل پخش کرده "سما AT-200 " بوده.
اگر برایت مهم پخش فیلم و ... است یک دستگاه مدیاپلیر بخر. مثلا از برند Western Digital.نقل قول:
دوستان یک مدل هم معرفی کرده بودند که آندروید داشت و البته قیمتش هم خیلی بالا میره.
همچنین گیرنده "سما AT 200" را دوستان گفتند که صدای DTS را پخش کرده.
با سلام وعرض خسته نباشید
توروخدا ینفرراهنماییم کنه ویه گیرنده خوب بهم معرفی کنید دیوانه شدم هرکی یه چی میگه
من میخوام ازلحاظ فرمتی کامل باشه مخصوصاmkv1080.mp4و vob
گیرنده اش قوی باشه وباکیفیت روی ال سی دی 42 میخوام
گارانتیش خوب باشه
زیرنویس فارسی و کلا زبان فارسی روسابورت کنه
lumexy1008
blusenst14+
کدوم بهتره
اگر شماهم مدل بهتری داری بگو ممنون میشم
بلوسنس مدتی هست که تو بازار نایاب شده! وبایستی گفت نیست و اگه فروشنده ای داشت، یه جورایی بی گارانتیه (از این لحاظ می گم بی گارنتی که دیگه تو بازار نیست)نقل قول:
از لحاظ پلیر و ساپورت الکومکس ام وی 200 یا سما که هردو دقیقا یک دستگاه هست(با نام های مختلف) و با گارانتی های متوسطی پیدا می کنی! که در تهران راحت تر پیدا می شود
اما اگر بخواهیم یک جمع بندی داشته باشیم در می یابیم که هیچ کدام از گیرنده ها کامل نیست!
برای لپتاپ چی پیشنهاد میکنید ؟؟؟ ( نمیدونم اینجا جاش بود یا نه )
رایان عزیز سلام.
میشه لطف کنید و یه نظر بدید که با حدود 4 تا 4.5 چه سیستم سینمایی رو میشه بست؟
البته سیستمی که آمپ یاماها هم داشته باشه.
ممنونم...
سلام.من تو زمینه سیستم های گرون نمی تونم کمکی کنم.تجربه خوبی ندارم.بهتره با جناب برزین مشورت کنی.از طرفی الان هم معلوم نیست تو بازار چه خبره.دیگه کمتر جنس وارد می کنند و با قیمت های نجومی هم می فروشند.نقل قول:
عزیز این رو به عنوان یه پیشنهاد برادرانه بهت میدم من هم تجربه ای ندارم ولی میخوام بدونی فرق سیستم 1و2 تومنی انقدری نیست با 4 5 که فک کنی یعنی بهتر هست ولی نه اون چیزی که فک کنی با توجه به شرایط بهت پیشنهادنقل قول:
میدم دنبال یه سیستم خوب با قیمت به صرفه تری باشی. امید وارم ناراحت نشدی باشی :11:
البته من موافق نيستم كه فرق نيست1 بين بلندگوي جامو با فوكال فرق نيست؟ بين امپ پايونير با دنون و ياماها فرق نيست؟ بين پلير ال جي سامسونگ با پايونير و دنون فرق نيست؟ بين كابل متري ارزون با كابلي با خلوص مس و نقره بالا فرق نيست؟ بين كابل HDMI 20 تومني با 100 و چند صد هزارتومني فرق نيست؟ بله براي فيلم دانلودي و بوم بوم تيس تيس فرقي نيست.نقل قول:
اگر اينطور باشه بين بلندگوي چيني و با قطعات فوق ارزون Edifier با Sib فوكال با اون عظمت كارخانه و اعتبار در دنياي صدا هم هيچ فرقي نيست:41:
WDTV Live هم دارم :31: قصدم اين بود كه يه گيرنده ديجيتال بگيرم كه تا حد زيادی بتونه جايگزين اين WDTV بشه چون تلوزيونمون 4 تا بيشتر كه hdmi نداره همشم پره ، پس تا حالا بهترين گيرنده از اين نظر سما بوده ، ممنون.نقل قول:
دوست عزیز من این فیلم رو رو گیرنده starsat هم تست کردم بازم جواب نداد ، درضمن این سما رو میگن کنترلش کیفیت خوبی نداره !نقل قول:
حرف شما درست ولی داوود جان منظور من اینکه فرق بین باند s606 جامو با یه باند 2 3 تونی ان قدر نیست ولی با باند 10 تومنی چرا فرق خیلی . منظور من توی رنج قیمت پایین بود بقول شما فرقی بین کابل 20 30 زیاد نسیت ولی فرق 20 با 100 خیلی هستنقل قول:
منظور من صرفن این بود که اگه توی این قیمت میخوا هزینه کنه به صرفه تره چون فک نمیکنم توی این رنج خیلی تفاوت باشه ولی خوب اگه مثلا بخواد 10 تومن هزینه کنه چراکه نه . به هر حال نظر من این هست . حالا اگه من اشتباه میگم
شما ببخش :11:
من چرا ببخشمنقل قول:
بهتره نظرات اشتباه اصلاح كنيم. چرا بين باند جامو 606 با يه جفت فوكال سري 800 يا حتي 700 خيلي فرقه براي مثال در تيوتر كه فوكال يكي از معرف ترين سازنده هاي اين بلندگوي فركانس بالا ست. بارها جناب برزين اشاره كردن كه فوكال براي برندهاي مثل ويلسون تيوتر ميسازه. آيا فرقي بين يه بلندگوي ارزان با تكنولوژي فوكال نيست؟ من به شما پيشنهاد ميدم مطالب جناب برزين دقيق مطالعه كنيد. در مورد همين نظرات شخصي يك مطلب از ايشان اينجا لينك ميزارم تا شما استفاده كنيد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف شما صحیح من فقط خواستم دوستمون که میخواد سیستم جمع کنه هزینه هاش کم تر بشه .آيا فرقي بين يه بلندگوي ارزان با تكنولوژي فوكال نيست؟ فرق هست در حد زمین تا اسمون ولی منظورمن اینه که بین سری سیب فوکال با سری 800 چه قدر فرق هست ؟ یا مثلا بین rs55 با 77 چه قدر فرق هست ؟نقل قول:
نقل قول:
فیلمت سالمه؟
روی کامپیوتر امتحان کردی پخش میشه؟
یک بار فیلم را با برنامه Freemake video converter با همان مشخصات ( همه تنظیمات را در همان وضعیت سورس فیلم بگذارید) دوباره کانورت کنید و بعد امتحان کنید.
من فقط از لحاظ پخش فایلها صحبت کردم، کاری به کیفیت ساخت و گارانتی و ... ندارم.
فیلم 1080p که میگی با چه حجمی؟ اگر از این فیلمهای حداکثر 1 یا 1.5 گیگ است که اکثر دستگاه ها پخش میکنند و مشکلی نداری.نقل قول:
یعنی کسی نمیدونه کدوم دستگاه بالاترین گیرندگی رو داره؟نقل قول:
فقط توی این تاپیک بحث سر نمایش فایلهای ویدیویی هستش !
برادر فوكال با RS پايونير مقايسه ميكني. فكر ميكنم اين پست ها يكجور اسپم بحساب بياد. چون هيچ سودي براي كسي نداره.نقل قول:
نه عزیز منظورمن مقایسه بین sib و 800 از فوکال ویا مقایسه rs 55 با rs 77 این ها ربطی به هم ندارند. قصدم من این بود که دوستمون با هزینه کم یه سیستم خوب بگیره حالا اگه نمیشه من حرفی ندارم .نقل قول:
'گیرندگی تأثیر بسزایی از نوع آنتن و نزدیکی محل سکونت شما به فرستنده ها می پذیرد. لذا از نظر بنده در صورت فراهم آوری این شرایط تفاوت فاحشی وجود ندارد.نقل قول:
اما در شرایط برابر، ایکس ویژن در بین گیرنده های معروف (و پدر مادر دار) بهترین گیرندگی را دارد.
درکل ایکس ویژن 232 یکی از کامل ترین گیرنده های بازار است.
الان قیمت ایکس ویژن 232 در بازار چنده؟نقل قول:
در زمینه گرم شدن ، کنترل دستگاه و یا قطع تصاویر وضعیتش چطوره؟
فاصله تعویض کانالهاش چند ثانیه است؟
داوود جان البته گفته این دوستمون درست نیست ولی شما هم توی استدلالتون دچار اشتباه شدید. مقایسه بلندگوها و آمپها بر اساس برند کار اشتباهی است چون هر کدوم از این برندها دارای رنج بسیار گسترده ای از تولیدات هستند که توی بعضی از سری ها با هم قابل مقایسه اند مثلاً سری 700 و 800 فوکال با سری C800 و C600 جامو مقایسه می شه یا مثلاً سیب فوکال با سری A200 جامو مقایسه می شه.نقل قول:
در مورد آمپ هم همین طوره و این طور نیست که آمپ 1312 دنون از 1021 پایونیر بهتر باشه و این دو کمپانی هم توی بیشتر رنج ها محصولات قابل رقابت با هم دارند و البته هر کدوم مزیت های خاص خودشون رو دارند.
در ضمن سازهایی هم هستند که بوم بوم و تیس تیس می کنند یعنی فرکانسهای پایین و بالا دارند مثل دف برای فرکانس پایین یا سنتور برای فرکانس بالا
بین بلندگوی فوکال سیب با سری 800 از زمین تا آسمون فرق هست چه از نظر کیفیت ساخت ، توان ، تکنولوژی مورد استفاده و صد البته قیمت هرچند RS55 با RS77 فرق چندانی ندارند.نقل قول:
از 79 تا 85 قیمت یک ماه پیششه
از این لحاظ مشکلی نداره
حدود 3 ثانیه
جدیدترین مدل Xvision 353 اخیرا عرضه شده است.گفته شده از 1080p پشتیبانی میکند ولی همچنان صدای DTS را پشتیبانی نمیکند.
آقا پژمان مقايسه بين محصولات هر كمپاني بر پايه كلاس اون كمپاني صورت ميگيره. اصلا هاي اند فوكال با جامو چيزي بيش از چيزي كه فكر كنيد تفاوت داره. فوكال درايور ساز مرجع بحساب مياد .نقل قول:
درست كه شايد محصولي از جامو قيمتي برابر با محصولي از فوكال داره اما اين دليل برابري يا مقايسه نيست. جامو خوبه براي خودش.