یک دهم 60 کیلوبایت جیگر، نه یک دهم 512. یعنی سرعت میشه 6 کیلوبایتنقل قول:
شما اگه توقعتونو خیلی خیلی بیارید پایین شاید یه پیشنهادهایی بشه داد، تو شیراز این چیزی که شما قبلا داشتید نیست اصلا :41:
قبلا چه شهری بودید و از چه شرکتی سرویس داشتید؟
Printable View
یک دهم 60 کیلوبایت جیگر، نه یک دهم 512. یعنی سرعت میشه 6 کیلوبایتنقل قول:
شما اگه توقعتونو خیلی خیلی بیارید پایین شاید یه پیشنهادهایی بشه داد، تو شیراز این چیزی که شما قبلا داشتید نیست اصلا :41:
قبلا چه شهری بودید و از چه شرکتی سرویس داشتید؟
فک نمیکنم اینطوری باشه دوست من.من بندرعباس بودم از مخابرات این سرویس رو داشتم دقیقا با همین قیمت و مشخصات و اینکه اشتراک یک به ده بود سرعت دانلود 60 کیلوبایت بود.برای مثال 128 سرعت حدود 18 کیلوبایت داشت.نقل قول:
شرکت های دیگه هم این سرویسی که جزو قانون تصویب شده بود رو ارائه میدن با همین قیمت و سرعت.
خوب واسه من مسئله داشتن یک خط با سرعت خوب و حجم مناسب و قیمت معقول هست نه چیز دیگه شما چه شرکتی رو توصیه می کنید و چه سرویسی رو ؟
جدا اونم اشتراک یک به ده بود؟ البته به هر حال حجمی بوده، سرعت سرویسای حجمی رو محدود نمیکنن، ولی خیلی حجمتون زیاد بودهنقل قول:
به هر حال دوست عزیز من از منطقه شما خبر ندارم، ولی اینجا میتونی سرویسای مخابرات شیرازو ببینی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 512 نامحدود با سرعت حدود 60 کیلوبایت (طبق گفته چند تا از دوستان) 33 تومن
همچنین اگه سرویس حجمی 256 رو بگیرید که سرعتش خوبه، با 22 تومن که قبلا پرداخت میکردید میتونید تقریبا 9 گیگ دانلود کنید
(4 گیگ *2900 تومان) + (5 گیگ* تومان1900) = 21100 تومان
اینجا سرویسهای شیر 1به 10 را محدود میکنن به حداقل سرعت یعنی همون 1به 10 ام که دوستمون گفتندنقل قول:
آره دوست من اشتراک یک به ده بود.نه کلا سرویس مخابرات اونجا نا محدود نداشت و سرویس هاش حجمی بود.ولی بودن دوستانی که از شاتل نامحدود داشتن با همین قیمت و همین سرعتی که ما استفاده می کردیم.نقل قول:
بازم از شما ممنون واسه راهنماییتون.
سلام دوستان.
من 50 روزه که از اینترنت بیست نت استفاده میکنم(512 نامحدود) و تا حالا حسابم 51 تومن شده(تو این 50 روز).یک بار هم قبض تلفن برام اومد ولی تو قبض پول اینترنتو وارد نکرده.
به شرکت زنگ زدم گفتن ما اطلاعی نداریم که چرا این اتفاق افتاده.
کسی میدونه مشکل من چیه و چه جور باید حل بشه,چون نمیخوام هزینه جمع بشه رو هم.
شنیدم دو ماهی یه بار میاد. ولی مطمئن نیستم
اره چون قبض تلفن دوماه یکبار میاد و هزینه بیست نت هم رو قبض میاد درنتیجه هزینشو باید دوماه یکبار پرداخت کرد حالا برای ایشون قبض اومده ولی هزینه ای نیومده شاید دوره اول اینجور باشه!نقل قول:
احتمالانقل قول:
.....
دوستان عزیز یه سوال.
من آسیاتک آنلاین ثبت نام کردم خطم هم رانژه شد اما چراف دیتا یا ای دی اس ال مودمم اصلا روشن نمیشه با پشتیبانی تماس گرفتم گفتند گزارش خرابی میفرستیم برای مرکز.میخواستم بدونم این مشکل آیا قابل حل هست و چه مدت زمان میبره چون نیاز ضروری به ای دی اس ال دارم.
دوستان میشه شماره شرکت بیست نت رو بزارید برام و ایا این همون شرکت سپنتا هست با تشکر
2020نقل قول:
اره
دوستانی که از 20نت سرویس دارن توی سرویس حجمی این سرعتایی که زده(256 . 512 . یک مگ ) با هم تفاوت محسوس دارن؟ کلا سرعت دانلود چند هست؟ مثلا 256 خدای نکرده رو 30 کیلوبایت که نیست؟(سرویس حجمی)
نه... توو سرویس های حجمی 256 حداقل روی 1 مگ میبندن... بسته به مرکز مخابراتیتون ممکنه خیلی بیشتر از اینم ببندن...نقل قول:
سایت گوگل با firefox بدون شیلتر شکن اصلا باز نمیشه.... جالبه با اکسپلورر باز میشه.... نمیدونم دارن چه بلایی سر اینترنت میارن....
گوگل و جیمیل را دو روز هیتلر کردن به حسابا به خاطر هتک...نقل قول:
برای من که گوگل هیتلر نیست با فایرفاکس ولی جیمیل اره
من از 20نت سرویس حجمی با سرعت 1 مگ دارم و هفته اول دانلودم رو 300 بود و بعدش اومد رو 100 وضعیت دوستان چه جوره؟
مرکز آزادگان
از دوستان کسی نامحدود 256 بیست نت داره؟ میخوام بدونم سرعت روی چند بسته شده؟ چقدر میشه دانلود کرد در روز؟ ممنون
سلام دوستان
سرعت دانلود سرویسهای 1024 و 2048 برابره یا نه؟
روزانه و شبانه
اسیاتک
انگار سرعت شبانه 2 مگ یه مقدار بیشتر از 1 مگ هست. ولی فکر کنم کلا سرویس هایی که تو شیراز ارائه میده با بقیه شهرا فرق میکنه :23:
الله اکبر
الله اکبر
از محدودیت شاتل در اومدم.
اخیش از پارس انلاین رفتم حدود 2.4 سال مشترکش بودم فن اوا اولش بودم که مالی نبود الان هم صبانت یکشنبه رفتم صبانت 3 شنبه رانژه شده یعنی امروز ساعت 10.5
الحمدالله الحمداللهنقل قول:
یا رب العالمین
یا علی برادر یا علی
میخواستم برم رو پشت بوم الله اکبر بگم.نقل قول:
با این شرکتشون.
همچنان در حال بررسی شرکت مورد نظرم هستم.
میگما این کارو نکننقل قول:
شاتله ها شاتل
فوقه فوقش یه هفته درست باشی بازم همون اشو همون کاسه
تایید میشه چند روز دیگه دوباره محدود میشینقل قول:
نقل قول:بابا تا حالا 50 بار محدود شدم و 40 بار از محدودیت دراومدم.:27: خودم در چند و چونش هستم.نقل قول:
یه جورایی انقدر انگولکت میدن که نری سرویس عوض کنی.
منم این روزا بدجور گرفتارم.
به هر حال ممنون ازتون.
----------
شنیدم میگن سرویس دهی تو شیراز نسبت به شهرای دیگه بدتره؟
من یکی از دوستام تو شمال ، سرعت شبانه اش با اسیاتک به 400 تا هم میرسه.سرویس 512 محدود هم داره.
از چاله دراومدی افتادی تو چاهنقل قول:
سلام
شبانه آسیاتک از اول مهر برای من خوب شده.من 128k -5g از مرکز فراشبند گرفتم تا اول مهر سرعت شبانه از 30 بالا تر نمیرفت اما الان سرعت دانلود بین 150 تا 200 متغیره.
شیراز هم همین طوره؟
بابا ای ول مال ما که هنوز همون 30 مونده.:12:نقل قول:
اینجا هم سرعت زیاد نشده
خیلی جالبه دیشب ساعت 8 سیستم خاموش نشده!همیشه توی این یک سال خاموش میشد به جز دیشب!300 مگم رفت!:دی
سرعت من هم پایینه.
الانم زنگ زدم پشتیبانی اسیاتک بهش میگم سرعت شبانه و روزانه هر دوش پایینه.!!!!
میگه:کاری به سرویس های جدید نداره اشکال از پهنای بانده!
:27:
بهش میگم هر موقع زنگ میزنم که همینو میگن!:31:
میگه:خیلی وقت نیست اینجوری شده :9:3 4 روزی میشه!اعصابم خورد شود نمیدونستم چی بگم!
گفتم خواهشا زودتر درست بشه!!!!!!!!!!
میخواستی بگی حالا شانس اوردیم کوسه نیومده کابلو بخوره
آقا كسي نميدونه سايت بيست نت مشكلش چيه؟
چند روزه همش ميزنه در حال بارگذاري
کش مرورگرت را پاک کننقل قول:
یا با مرورگر دیگه تست کن برای من مشکلی نداره در حال حاظر قبلا داشت...
ميشه يكي جواب بده؟ در ضمن قيمتش چنده؟نقل قول:
جواب:نقل قول:
قیمت: 22900
----------------------------
ویرایش: این بیست نت یه تعرفه اقتصادی هم اضافه کرده ولی به نظر من اصلا اقتصادی نیست :19:
سلام دوستان میخواستم ببینم شهرک گلستان و بزن کدوم مرکز مخابراتی هستن و به نظرتون کدوم سرویس دهنده واسه اینجا خوبه؟ :46:
دانلود شبانه خوب باشه...
این اسیاتک خیلی رو اعصابه، برای باز کردن پیج هم مشکل داره تازگی.
انگار پیچ افتاده تو شلنگ اینترنت.
کسی تایید میکنه؟
نقل قول:محتوای مخفی: مراکز