تو چند تا مرکز جدید سرویس اکو راه اندازی شده ... تو مرکز هم شاتل تازه رفته ...
Printable View
تو چند تا مرکز جدید سرویس اکو راه اندازی شده ... تو مرکز هم شاتل تازه رفته ...
شنيده بودم با لپ تاپ بدون هيچي ميشه با وايرلس كانكت شد. حالا كه 2 نفر ميگن پس لابد من اشتباه ميكنم ولي مودم لازم باشه بهتره access point بگيرن كه برد زياد هم بگيره درسته؟ الآن فكرش هم ميكنم ميبينم حق با شماست من معذرت ميخوام. :43::45:نقل قول:
نقل قول:
فدای تو گل پسر ... آره دیگه ببین یه مودم میگیری از طریق USB وصل میشه به لپ تاپ ... بعد اون مودم وصل میشه به آنتن مربوطه که اینترنت رو از اون شرکت بگیره ... بردش بستگی به سطح پوشش شرکت داره ... مثلاً داتک تقریباً 50 تا 60 % تهران رو ساپورت میکنه ... :10:
آنتن چيه ديگه؟نقل قول:
اه ميشه اصلا بگيد چيچيا داره؟
قيمتاش؟
سرعتاش؟
و ديگر هيچ:46:
ببین به شما یه مودم امانی به قیمت 100 هزار تومن میدن ... شما مودم رو وصل میکنی به لپ تاپ ... بعد مودم از طریق امواج وصل میشه به دکل و شما اکثر نقاط شهر اینترنت داری ... به همین راحتی ...نقل قول:
128 ماهی 40 تومنه گویا ... ولی بازم سوال کن ...
من میخوام سرویس آرت هومم رو به آرت 1 تغییر بدم.
دردسر داره ؟
چیکار باید بکنم ؟
سلام دوستان
من دوباره مشکل پینگ پیدا کردم
توی عید 2 هفته پینگ بالای 1000 بود 2-3 هفته شد 70 بعد الان1 هفتس که دوباره رفته روو 1500
فکر نکنم مشکل از شاتل یا لاین باشه چون بعضی وقتا که با موتورنت ور میرم میاد پایین
کسی میدونه مشکل چیه؟
جالبیش اینجاس که پینگ توی cmd درسته ولی توی کامند tracert چندین خط connection timed out یمیده
دیگه واقعا کلافه شدم
آخه ميدوني من رو چه حسابي گفتم؟ حواسم رفته بود به دوبي كه داداشم تعريف ميكرد تو خيابون كافي بود دكمه وايرلس رو بزني همينطوري ليست اشتراك هاي مردم ميومد كه اكثرش هم پسورد نداشت و سرقت نامحسوس بدون مودم... :31: ديگه نگو خب اون طرف قرباني مودم داشته ديگه :31: رو اين حساب حواسم به مودم نبود.نقل قول:
شما اصلاً يه نگاه به اين قيمت ها كنين پشيمون ميشين :31: هرچند ديگه دردسر رانژه اينا نداره ولي حداقل تا مرداد صبر كنين ايرانسل اينا وايمكسشون راه بيوفته وضع قيمت بهتر ميشه.نقل قول:
کد:http://datak-telecom.net/ipw
يه شركت هم بود 128 با محدوديت 6 گيگ رو ميداد 20 تومن.کد:http://www.laser.ir/new_Theme.aspx?p=services_WiMAX_pricelist
زنگ بزنين 23099 داخلي 620 بگين ميخوام برم آرت 1 ميگه درخواستتون رو كتبي به اين شماره فكس كنين در كمتر از چند ساعت سرعتتون از 10 ميشه 21 :31:نقل قول:
سلام به همگی
من تا 10 خرداد اشتراک دارم و امروز ترافیکم تمام شد:27:
رفتم به راحتی اب خوردن 1 گیگ ترافیک خریدم البته با ناراحتی چون 9 تومن پیاده شدم:31:
اما خدایی خیلی اسون بود لذت بردم 1 کلیک کردم بعد 1 گیگ ترافیک اضافه شد
شاتل یکی از بهترین پنل های کاربری را داره:8:
نه دوست عزیز، اصلا دردسر نداره، شما وارد پنل کاربریتون میشید، قسمت تغییر سرویس. هزینه ش هم توی فاکتورتون منظور میشه.نقل قول:
Connection timed out نشان دهندهٔ مشکل نیست. فقط نشان دهندهٔ وجود فایروال در برخی از Node هاست.نقل قول:
آره سیامک جان چون با هر سایت دیگه ای مشکلی نیست ولی این ADRIVE لعنتی این مشکل رو داره و نمیزاره دانلود کنیمنقل قول:
الان تسست گرفتم 120 مگ از سایت دیگه رو به راحتی و با سرعت 64 کیلوبایت در ثانیه داره میگیره و DC هم نداره به هیچ وجه ولی ADRIVE برای من DC میکنه و دانلومون رو خراب میکنه
روی رپیدشیر نمیشه فایل آپلود کرد !
کسی این مشکل رو نداره ؟
سلام
ممنون از شما هادی جان
یک چیزی
ممکن هست که این فایر وال رو برداشت؟(من فایر وال ویندوز و مودم رو برداشتم البته)
یک چیزی که تاره کشف کردم اینه که صبح ها تا ساعت 10 پینپم درسته
نه با IDM دانلود میکنم ولی از 7 کیلوبایت اونورتر نمی ره با لینک مستقیم همینطوره...نقل قول:
منظورم وجود فایروال در سرورهای مسیر اتصال شما تا مقصد بود. (که در موردش کاری نمیشه کرد)نقل قول:
فایروال ویندوز رو روشن کن. ممکنه مشکل ایجاد بشه برات.
ممنون
روشن کردم
یک چیزی که یکی از دوستانم به من گفت کمی مشکوک شدم
اینکه من تقریبا 9 ساعت در روز از مو تورنت استفاده میکنم و دوستم گفت که اونهم همین کارو کرده و بعد از مدت مودمش سوخته (!)
همچنین اینکه من مشکل قبلیم(پینگ در عید) با نصب ویندوز حل شد ولی الان که ویندوز نصب کردم درست نشد
ممکنه این مشکل به خاطر سرویس پک 3 ویندوز باشه؟
_____
راستی منم کرج-گوهردشت هستم
_____
ممنون
سلام دوستان.
كيس من قطعاتش يه مقداري حرفه ايه و 3 تا هارد 500 و .... دارم (چون كار ويدئويي مي كنم) براي همين به خاطر استهلاك و...مي ترسم براي مدت زياد براي دانلود كردن اون رو روشن بذارم .
براي دانلود طولاني مدت شما چه راهي رو پيشنهاد مي كنيد ؟
1- يك كيس قراضه دست دوم سر هم كنم و بذارم كنار كامپيوتر كه دانلود كنه
2- يك لپ تاپ قراضه ! بگيرم بذارم دانلود كنه
ديگه چه راهي هست و شما چه راهي رو پيشنهاد مي كنيد ؟ ( من آرت 1 دارم )
من كه وقتي خواستم بيام آرت1 از اون صفحه 3 بار درخواست دادم هر دفعه هم چنر روز صبر كردم خبري نشد تا آخر زنگ زدم گفت حتماً بايد كتبي درخواست بدين. شما با كنترل پنل تغيير دادين تاحالا؟ شايد جديداً با اونجا هم درخواست بديم سريع تغيير كنه.نقل قول:
من زیاد از تورنت استفاده میکنم. تقریباً تمام دانلودهام رو با یوتورنت انجام میدم. فعلا که سالمه مودم.نقل قول:
معمولا خود مودم میتونه پینگ بکنه. توی کنسولش بگردی پیدا میکنی. البته به شرطی مودم در حالت PPPoE باشه و نه Bridge! اینطوری مطمئن میشی که مشکل از ویندوزه یا مودم.
این هم عکس پینگ از طریق مودم (۲۴ کیلوبایت)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز چرا هزینه اضافی میخواهید انجام دهید. فکر میکنید اگه pc تون روشن بمونه استحلاک ایجاد میشه ؟ اصلا هم اینطور نیست و روشن موندن کامپیوتر به قطعات خیلی صدمه نمیزنه !!! حالا میپرسی چرا ؟ اگه از سری جدید cpu های اینتل استفاده میکنید کاملا هوشمند است و زمانیکه از pc استفاده نمیکنید مشکلی براش پیش نمیاد و قطعاتی مثل کارت گرافیکهای جدید و ... هم همینطور . مگر اینکه نگران فن باشی که هی داره می چرخه که میتونی بعد از چند مدت هزینه کمی برای تعویضش کنی تازه اگه مشکلی پیش بیاد.نقل قول:
ولی به هر حال اگه دوست نداری ابر رایانت خطی به ابروش بیفته و یا با نظر من موافق نیستی میتونی یه pc پنتیوم 2 برای دانلود جور کنی :27:
تو این ماه امروز برای سومین بار بود که قطع میشدم ... یکم قطعی هام زیاد شده ... الان هم نوسانم زیاده ... البته به پشتیبانی زنگ زدم گفتند ایراد از مخابراته ... packet lost زیاد داره ...
سلام
من چند روزه که 2 دقیقه یک بار قطعی اینترنت دارم
سرعت همخیلی بده
سرویس eco128 گرفتم
بعضی مواقع که disconnect میکنم تا دوباره وصل شم با Error 651 رو به رو می شم
شما تا حالا با این مشکل برخورد نکردید؟
هادی جان
خیلی ممنونم
لطف کردی
ولی
مودم من بیلیونه (ای سوز هم دارم) که زیاد فرقی نمیکنه
ببین هادی جان
من که با پینگه cmd چک میکنم درسته
ولی من که بازی میکنم داخل بازی پینگ بسیار بالاست که به خاطر همون تامد اوت های تریس روته فک کنم
در کل نه بازی مشکل داره نه سرورش
اینهم تریسش :
D:\Documents and Settings\Snaky>tracert 99.99.100.15
Tracing route to 99.99.100.15 over a maximum of 30 hops
1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.254
2 43 ms 42 ms 44 ms 84-241-0-3.rasana.net [84.241.0.3]
3 127 ms 50 ms 42 ms 172.16.24.1
4 45 ms 47 ms 44 ms 192.168.253.123
5 45 ms 47 ms 47 ms 85-15-0-41.rasana.net [85.15.0.41]
6 * * * Request timed out.
7 * 46 ms 44 ms 78.38.255.93
8 * 47 ms 47 ms 78.38.255.213
9 * 80.77.0.145 reports: Destination net unreachable.
من از 24 ساعت شبانه روز حداقل 18 ساعتش فقط تورنت کار میکنه (بقیش هم خودم تو نت این ور اون ور میرم) و سه ماه هم هست که همین وضعیت بوده و مودم هم نسوخته :21:نقل قول:
راستی مودم من هم بیلیون هست، پس دیگه خیال راحت
سلام
من داشتم از اکو 512 استفاده میکردم که از طرف مخابرات آمدن کابلهای میلان ما را قطع کردن گفتند که می خواهند فیبر نوری بجاش بگذارند
من از همه جا بی خبر خوشحال که سرعتم اینترنتم زیاد میشه:20::20::26:بعد از سه روز که وصل کردن خواستم دانلود کنم که وصل نشد
زنگ زدم پشتبانی جریان رو گفتم گفت که چون فیبر نوری شده دیگه هیچ شرکتی نمی تونه ای دی اس ال به شما بده
مخم هنگ کرد :2::2::2:
آیا برای شما هم این اتفاق افتاده
کسی می تونه کمک کنه:19::19::19::19::19::42::42::42::42:
این آیپی رو از کجا آوردی؟ :18: توی چند تا سایت چک کردمش. به نظر میاد اصلا همچین آیپیای موجود نیست.نقل قول:
دوستان واسه شما هم شبها DC می شه؟
نقل قول:
بی خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــال :18: .... عجب ضد حال خفنی خوردی ... من جای تو بودم می رفتم مخابرات رو به آتیش می کشیدم .... :41:
خیر ....... :8:نقل قول:
من تو يه سايت خونده بودم خود مخابرات هم از بعد اون قضيه ADSL ميده با قيمت كم و اتفاقاً برعكس pap ها فقط روي فيبر نوري ميده! البته فقط خونده بودم ديگه راست و دروغش پاي طرف. شما كاري كه ميكني ميري مركز مخابراتي با رئيسش صحبت ميكني بگه راهش چيه.نقل قول:
ولي انگار ميگن فن آوا و يه جا ديگه يادم نيست رو فيبر نوري ميتونن بدن ولي با قيمت هاي فضايي.
هادی جان
این آی پی مال سرور بازیه
آیپی کامل با پورت : 91.99.100.15:28960
بازم هست:
91.99.100.20:28960
91.99.100.18:28960
مال پارس آنلاین هم هست
دیشب پینگ نمیشدن، اما الان میشننقل قول:
کد:Ping statistics for 91.99.100.15:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 88ms, Maximum = 98ms, Average = 93ms
Ping statistics for 91.99.100.20:
Minimum = 88ms, Maximum = 101ms, Average = 95ms
Ping statistics for 91.99.100.18:
Minimum = 94ms, Maximum = 95ms, Average = 94ms
سلامنقل قول:
کسی نظری نداره؟
فعلا که هیچ کاری نیمتونی بکنی، مگر اینکه چیزی که سیامک شنیده صحت داشته باشه، البته اونم فکر نکنم حالا حالا ها عملی بشه، شاید تا چند سال! فقط میتونم بهت تسلیت بگم و ابراز همدردی کنم.نقل قول:
خیر، اما بعضی وقتها آی پی عوض میشه و دانلود رو قطع میکنه.نقل قول:
راستي يه راه ديگه هم هست البته يا بايد خيلي خرج كني يا بايد دور دانلود زياد رو خيط بكشي :31:نقل قول:
يه شركت تبليغش رو ديدم 128 وايرلس 6 گيگ 20 تومن. ميدونم 512 اكو كجا و 128 6 گيگ كجا ولي باز بهتر از دايال آپ هست :46:
سلام دوستان اگر بخوام با سرعت 128 فيلم 698 mb رو دانلود كنم چقدر طول ميكشه !!!
حدود 727 دقيقه :31: 12 ساعت و خورده اي :31:نقل قول:
البته با 128 آرت 9 ساعت و خورده اي.
مرسي :13::19:نقل قول: