سلام دوستان تو مشهد یک سرویس نامحدود بالای 512 میخوام که بشه با کارت دانشجویی گرفت آخه کار اصلیم دانلوده و به معرفی از دانشگاه و این چیزا نیاز نداشته باشه البته اگه شدنی هست !!!
Printable View
سلام دوستان تو مشهد یک سرویس نامحدود بالای 512 میخوام که بشه با کارت دانشجویی گرفت آخه کار اصلیم دانلوده و به معرفی از دانشگاه و این چیزا نیاز نداشته باشه البته اگه شدنی هست !!!
نقل قول:سلام.شما مورد پست 6820رو چک کردین؟نقل قول:
دوستان توی تهران جایی هست که Adsl روی فیبر نوری بدهند ؟ یا باید برم سراغ وایمکس
سرویس وایرلسی به قیمت وایمکس سراغ دارید ؟
صبانتیا:
به نظر میاد دیگه سرعت تو اکانت روزانه کم نمیشه و برگشته به سابق... الان من 15 دقیقه ـس دارم مداوم دانلود میکنم و دیگه سرعت کم نمیشه...
امیدوارم بمونه..... :44:
البته پینگ فعلاً یکمی بالاس و بین 300 تا 600 و بعضاً timeout میچرخه... به نظر میاد دارن کارایی میکنن و شبکه کمی تا قسمتی رو هواس...
UPDATE
نه سرعت ثابت نمیمونه ولی تغییراتی ایجاد شده... الان برعکس قبلاً که بعد از 3-4 مگابایت (30 ثانیه) دانلود و اتصال مداوم سرعت از 120 برمیگشت به 15-20 ، بعد از حدود 10 مگابایت اولیه شروع دانلود (اتصال ثابت) (یعنی پس از حدود 1:30 ثانیه) سرعت نه به 15-20 بلکه به 50-60 برمیگرده... عکس زیر رو ببینید همه چیز معلومه :
:44:
سلام دوستان
نظرتون در مورد سرویس C11 شرکت توانا چیه ؟ کلا ISP ِ خوبی هست توانا ؟
--------
کسی از دوستان هست که تو محدوده ی شهدای گمنام باشه و از ADSL ِش راضی باشه ؟ آسیاتک که اینجا واقعا داغونه ....
بچه ها منطقه سعادتمند هیچ شرکتی پورت خالی نداره.چکار کنم...
دوستان کسی اینجا از شرکت توانا سرویس داره ؟ سرعت دانلود،آپلود و پینگ خوب هست یا نه ؟
اگه کسی از دوستان از منطقه ی مخابراطیِ شهدای گمنام سرویس داره ممنون میشم راهنمایی کنه...
ببخشید من یه شهرستان داغون تو خوزستانم: بهبهان
256 (2 گیگ ) محدود ماهی 22 تومن دارم
چرا اینقد گرونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به دوستان عزیز...یه سوال!!من سرویس ADSL آسیا تک دارم..از سرعتشم راضیم...ولی به خاطر اینکه شبانه نداره میخوام برم از یه شرکت دیگه بگیرم...برای تغییر سرویس:
1-آیا پولی باید پرداخت کنیم برای تخلیه خط؟
2-اگر باید پول برای تخلیه بدهیم حدودا چقدر است؟
کلا کار تغییر سرویس را برایم توضیح دهید!!!البته اگه زحمتی نیست...
باتشکر!!!!:10:
دوست عزیز من یک آشنا دارم . اون خیلی ارزون تر گرفته بوده . می پرسم و خبرت میدم . :11:نقل قول:
خیر پولی بابت خارج شدن خط از رانژه نباید پرداخت کنید.نقل قول:
شما باید اول از شرکت فعلی تون درخواست فسخ قرارداد کنید. بعد به محض خارج شدن خط از رانژه شرکت مربوطه درخواست سرویس به شرکت جدید بدید.
سلام
كسي از adsl امپراطور اطلاع داره
سلام دوستان
از شاتل سرویس بگیرم یا پارس آنلاین؟
سلام
سرعت دانلود نرمال برای سرعت 128 باید چند باشه؟ مال من حدود 15 هستش! سرم کلاه نذاشته؟:31:
در حالت تئوری باید 16 باشه که هیچ وقت این طور نیست البته شرکت هایی وجود دارن که در سرویس های با محدودیت حجم 128 رو روی 512 یا 1 مگ می بندن. و سرویس های نامحدود رو 14 الی15.نقل قول:
ولی در حالت نرمال 15 خوبه.
برای منطقه مخابرات پیروزی کددوم شرکت رو پیشنهاد میکنید؟
البته میخام 512 بگیرم.
ممنون
اين براي منه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما چرا سرعت دانلودم 200 kb/s نيست ؟
سرعت دانلودم 60 kb/s هست، با نرم افزار IDM البته ! چر ؟
معلومه نبایدم 200 باشه. چون پهنای باند شما 0.23 مگابیت بر ثانیه هست که معادل 230 کیلوبیت بر ثانیه میشه. 230 رو تقسیم بر 8 کنیم میشه 23 کیلوبایت بر ثاینه سرعت دانلود که برای شما 60 هست تازه زیادتر هم هست.
سلام بر همه
من الان صبانت دارم
میخوام نا محدود از یه شرکت بگیرم که سرعتش کمتر از 30 نباشه و ماهی 20 تومن بیشتر نشه
چند روزه میگردم ولی انگار اصلا نیست !!!!
اگر شما شرکتی میشناسید با این خصوصیات لطفا معرفی کنید ....
با سپاس
فکر کنم 64 پارس آنلاین بده سرعت 30 40نقل قول:
البته بستگی به شهر و مرکز مخابراتیتون داره.
پارس انلاین 64 نداره ! تو سایتش که ندیدمنقل قول:
فکر کنم 64 پارس آنلاین بده سرعت 30 40
البته بستگی به شهر و مرکز مخابراتیتون داره.
قبلا بود.
با نمایندگی تماس بگیرید شاید بده هنوز. البته ترافیکش 8 گیگه !
دوستان کسی شرکتی که سرویسای نامحدود بده به قیمت ارزون سراغ نداره؟
من سراغ دارم مخابرات تهران فقط 128 می ده ماهی 9900
تهرانم تا 256 میدن تازگیا البته با پارتی بازی.
آقا يك سوال بسيار مهم دارم، لطفا سريع تر جواب بدين، ممنون
من امروز رفتم ADSL رو 3 گيگ شارژ كنم ( توي يك هفته مقدار حجمم تموم شد و مجبور شدم دوباره شارژ كنم )
رفتم شارژ كردم و پول رو دادم
الان كه اومدم خونه، ميرم توي سايت خود ISP تا مقدار اعتبارم رو ببينم، زده 250 مگابايت !! يعني 2 گيگ و 750 مگابايت رو ندادن !!!
بعدش زنگ زدم شركت، ميگه كه اين به اين صورت هستش كه وقتي اين 250 تا تموم بشه، 250 تا ديگه مياد !!! مسخره كرده نه ؟!
ميشه بگين همچين چيزي درسته يا نه ؟
اگه غلطه برم شركتش هوچيگري كنم ! مادر نزاييده سر ستارخان كلاه بزاره !
ممنون !
سلام .
من یه سوال در مورد حجم رسیو صبا نت دارم (128K- اصفهان )
من برای یک ساعت که آنلاینم (صبا نت) .. حجم رسیوم بیش از 25 مگ میشه . با اینکه سایت خاصی هم باز نمیکنم و دانلود هم اصلا ندارم . میخواستم بدونم این حجم عادیه برای یه ساعت با این که کار خاصی هم نمیکنم ؟
اگر نیست فکر میکنید مشکل کجاست ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
والا راست و دروغش بستگی به نرم افزاری داره که استفاده میکنندنقل قول:
ممکنه وقتی حجم شما تموم شده بوده 300مگ رو به صورت موقت ست کردن براتون ، و بعد از شارژ شما ، مقدار جدید بهش افزوده شده که بعد از اتمام شارژ قبلی فعال میشه
مطمئنا کلاه نمیتونن بذارن یر مشترک رو ، چون لاگ شما ثبت میشه ، بایت بایت سند و ریسیو شما
اما شما هوشیار باشید بازم ترافیک رو چک کتدید
کار خاصی نمیکنید ؟ بازم بستگی داره به نوع کاربری شمانقل قول:
به سایت هایی که باز میکنید
ممکنه سایت هاتون پر عکس باشه ، و این میزان بابت لود شدن عکس های پیج مورد نظر باشه براتون
همون چک کردن ایمیل هم با اینکه کار ساده ای هست اما درواقع از حجم شما کم میکنه
ISP یت کدوم شرکته؟نقل قول:
---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------
اگر واقعاً کار خاصی انجام نمی دی، می تونه به خاطر این باشه که شاید یکی یا بیش از یکی از برنامه ها دارن خودشونو UP می کنن.نقل قول:
ولی به طور کلی باز کردن web page ها مخصوصاً صفحاتی که عکس زیاد دارن، حجم زیادی رو مصرف می کنه.
دوستانی که پارس آنلاین دارن می خواستم بدونم کیفیت و سرعت سرویسهاش خوب هست . بنده الان نزدیک 4 ساله که از صبانت دارم استفاده میکنم و راستش چندسال پیش که من ازش سرویس رو گرفتم بهترین ISP بود ولی الان بعد از چهار سال به جای اینکه مثل خیلی از شرکتهای دیگه پیشرفت داشته باشه کم کم داره پس رفت میکنه و میخوام ISP رو عوض کنم می خواستم بدونم پارس آنلاین چطوره قطعی و اینا که زیاد نداره سرعت دانلودش چطوره ؟ چون هم قیمتاش و هم زمان استفاده شبانش از صبانت بهتره .
تو سایتش یه تعرفه جدید داشت که به کارم میومد 128 با محدودیت 14GB رو میداد 30 تومن .
راستی اگه بخوام ISP رو عوض کنم چه مدت طول میکشه تا صبانت سرویسهاشو از روی خط ما جمع کنه ؟
ممنون .
سلامنقل قول:
سلام .
من یه سوال در مورد حجم رسیو صبا نت دارم (128K- اصفهان )
من برای یک ساعت که آنلاینم (صبا نت) .. حجم رسیوم بیش از 25 مگ میشه . با اینکه سایت خاصی هم باز نمیکنم و دانلود هم اصلا ندارم . میخواستم بدونم این حجم عادیه برای یه ساعت با این که کار خاصی هم نمیکنم ؟
اگر نیست فکر میکنید مشکل کجاست ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
منم همین مشکل رو داشتم ، شما یه کاری کن ، بعد از اینکه چند صفحه باز کردی تمام صفحات رو ببند و برو به قسمت Connection Status و ببین حجم ارسالی شما هم زیاده یا نه .
اگه حجم ارسالی شما به اضای هر 5مگ دریافت 3 مگ هست سیستمت ویروسیه . آنتی ویروس ند32 آپدیت منم نتونسته بود کاری کنه ، ویندوزمو عوض کردم خوب شد !!!! :دی
سلام دوستام من میخواستم ADSL بگیرم که با WIMAX آشنا شدم. به نظر شما از ارزان ترین ADSL هم ارزون تر می افته؟ به نظرتون مشکلاتش چیه؟
دوستان الان بهترین مرکز برای گرفتن adsl چی هست من تازه می خوام بگیرم .
بالاترین سرعت با ترافیک کم مد نظرم هست . شباش هم مجانی باشه :31: می خوام شبا دانلود کنم .
دوستان اینجا کسی از لایزر سرویس نداره
من میخوام 128 شتاب یک ماهش رو بگیرم
میخواستم بدونم کیفیت و ... چه جوریه؟
وایمکس نگیر که اشتباهه محضه.هنوز جا نیفتاده و مشکلات زیادی داره.قطعی زیاد داره و معمولا باید مودم فضای باز بخری که 200 تومن هزینشه.نقل قول:
این پست رو بخون توش کامل توضیح داده.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=431605
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط poiqwe [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، من "ای دی اس ال" شاتل حریدم ولی گفتم مودم نمی خوام. الان چه مودمی بخرم که هم بتونم ار شاتل استفاده کنم هم تنظماتش پیچیده نباشه. ترجیحاً وایرلس و روتر هم داشته باشه.
لطفاًکسانی که با این شرایط از شاتل استفتده می کنن در جواب دادن فعال تر باشن...
__________________________________________________ ____________
دوست من شما مودم رو برای چه فضایی میخواین؟ متاسفانه شاتل از بعضی از مودم ها پشتیبانی نمیکنه البته این دلیل بر ای نیست که شما نتونین از اون مودم استفاده کنین فقط پشتیبان های آن اطلاعی در مورد این مودم ندارند که به شما راهنمایی جهت کانفیگ کردن بدن
من خودم از Linksys wag120n استفاده میکنم برای یکی از دوستامم که از شاتل سرویس گرفته همین رو خریدم که شاتل گفت پشتیبانی نداره ولی من تنظیمش کردم و الان داره استفاده میکنه
باید ببینی حدود قیمتی که میخوای بدی چقدر تا بتونیم راهنماییت کنیم برای بهترین انتخاب
__________________________________________________ __________
من برای مصرف خونگی می خوام و وایرلسو برای لپتاپ (البته در آینده) و موبایل.
شاتل فقط زولتریکس پشتیبانی می کنه که بدون وایرلسو می ده 60000 تومن که واضحه به صرفه نیست. فکر نمی کنم تنظیمات مودم خیلی پیچیده باشه. درسته؟
حدود قیمت 50 تا 80 تومنو در نظر بگیرین. مثلاً am 604 asus فکر کنم تو این رنج باشه...
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط poiqwe [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، من "ای دی اس ال" شاتل حریدم ولی گفتم مودم نمی خوام. الان چه مودمی بخرم که هم بتونم ار شاتل استفاده کنم هم تنظماتش پیچیده نباشه. ترجیحاً وایرلس و روتر هم داشته باشه.
لطفاًکسانی که با این شرایط از شاتل استفتده می کنن در جواب دادن فعال تر باشن...
دوست من شما مودم رو برای چه فضایی میخواین؟ متاسفانه شاتل از بعضی از مودم ها پشتیبانی نمیکنه البته این دلیل بر ای نیست که شما نتونین از اون مودم استفاده کنین فقط پشتیبان های آن اطلاعی در مورد این مودم ندارند که به شما راهنمایی جهت کانفیگ کردن بدن
من خودم از Linksys wag120n استفاده میکنم برای یکی از دوستامم که از شاتل سرویس گرفته همین رو خریدم که شاتل گفت پشتیبانی نداره ولی من تنظیمش کردم و الان داره استفاده میکنه
باید ببینی حدود قیمتی که میخوای بدی چقدر تا بتونیم راهنماییت کنیم برای بهترین انتخاب
من برای مصرف خونگی می خوام و وایرلسو برای لپتاپ (البته در آینده) و موبایل.
شاتل فقط زولتریکس پشتیبانی می کنه که بدون وایرلسو می ده 60000 تومن که واضحه به صرفه نیست. فکر نمی کنم تنظیمات مودم خیلی پیچیده باشه. درسته؟
حدود قیمت 50 تا 80 تومنو در نظر بگیرین. مثلاً am 604 asus فکر کنم تو این رنج باشه...
آقا حداقل بگو وایمکس ایرانسل نگیر.نقل قول:
بدبختی این یوزرهای مبین نت نمیان یک صحبتی کنند تکلیفمون روشن بشه. ایرانسل که در و پیکر نداره تست میگیری انگار سرویست مال مخابراته ولی مبین نت اسم خودش میافته.
کس دیگه ای رو می شناسید که همین مشکل رو داشته باشه؟:18:نقل قول:
من یه تاپیک پیدا کردم که در مورد دایمکس بود و می گفتن جدیدا خیلی قطعی داره اما با کامل شدن شبکه سرویسش بهتر می شه:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=376245&page=102