برات آپلود كردم فقط بيد يا ويستا داشته باشي يا اگه از xp استفاده مي كني دات نت 3.5 رو داشته باشينقل قول:
اينم لينكش نيم مگ هست حجمش
کد:http://www.2shared.com/file/5087377/714dec5/Pes_Legend.html
Printable View
برات آپلود كردم فقط بيد يا ويستا داشته باشي يا اگه از xp استفاده مي كني دات نت 3.5 رو داشته باشينقل قول:
اينم لينكش نيم مگ هست حجمش
کد:http://www.2shared.com/file/5087377/714dec5/Pes_Legend.html
شما میتونی 2تا استراتژی مختلف رو بریزینقل قول:
بعد توی قسمت set tactics کلیدهایی رو مشخص بکنید برای اجرای اون استراتژی ها
مثلا با Lt و مربع دفاع آفساید گیری بکنه یا یکی از سیستم های مورد نظر اجرا بشه
توي مستر ليگ هر كاري مي كنم رونالدو نمياد درجه منچستر A هست درجه تيم من S مستر ليگ لول روي Very Easy هست پولي كه پيشنهاد ميدم به رونالدو 60000 پوند (ماكسيمم) و حقوق 5000 پوند (ماكسيمم) هست بالاتر از اين كاري هست؟ اين پيشنهاد رو به هركي كرردم تا الان اومده ولي رونالدو نمياد چرا؟
يه جايي بود ميرفتي سه تا بازيكن و انتخاب ميكردي واسه كرنر و ضربه آزادا اضافه ميشدن از كجا بايد تنظيم كرد . اگه كسي ميدونه بگه ممنون ميشم.
همون جا گه ضربه ازاد زنارو انتخاب میکنی اخرین گزینه player go up فکر کنم همین باشه رو انتخاب کن خیلی هم کارسازه من بایه دفا هام تو یه نیم فصل 6تا گل زدم
سلام به دوستان
من یه فایل می خواستم برای ترانسفر نیم فصل تیم ها که اگه مقدوره فایل سیو و... باشه که با یه کپی پیست کارو تموم کنم چون من این برنامه هایی که معرفی کردید رو دانلود نکردم چرا که حجمش زیاد بود و وقتشو نداشتم. در ضمن داوریش خیلی مشکل داره نمی شه با یه فایلی اون رو درست کرد اوانتاژاش خیلی مزخرفه.
من با گیم پد یه مشکلی دارم اون هم اینه که تو قسمت ستینگ همه چیز درسته اما وقتی که داخل بازی می شم انالوگها همون کار دکمه های جهت و پاس و شوت و... انجام می دن چه کا ر کنم؟
سلام.
من اینو تو pc دارم بازی می کنم ولی اصلا دکمه های شوت و پاس و پاس هوایی اصلا و سرعت اصلا درست نیستند ..
اگه میشه بگین کدوم ها شوت و پاس ها هستش...
با تشکر.
با کیبورد کامپیوتر دارم بازی می کنم.
منتظر جوابم :40:
خارج از بازي يه فايل setting هست با اون ميتوني دكمه ها رو به قولي remap كنينقل قول:
معمولا هيچ كس حوصله نمي كنه بشينه نرانسفر ها رو روي اديت فايل اعمال كنه آپديت روسترها با پچ امكان پذير هست يا اينكه بايد راه اورجينال رو بري يعني از داخل بازي و با استفاده از گزينه دانلودفايل cv0f رو دانلود كني كه جديد تغييرات كونامي اعمال بشه متاسفاه حجم فايل 180 مگ هست و من يه اديت فايل منطبق بر اين cv0f ساختم و اسامي رو اصلاح كردم به صورت پچ هم در آورد يه 7 8 صفحه پيش هم لينكش رو گذاشتم تو تاپيكنقل قول:
سلام.
این بازی رو میشه گزارشگر فارسی کرد ؟
چطوری ؟ کجا باید بریزم ؟!:40:
تو قسمت edit پست رونالدو رو دروازه بان کن و دروازه بانها ای که در حال حاضر داری رو مهاجم کن و ترنسفر رو انجام بده بعد از اومدن رونالدو همه چیز رو به حالت اول برگردان.نقل قول:
من با این روش هم زمان تونستم ronaldo, kaka, gerard, roony, رو با هم تو یک هفته بیارم.
يه امتحاني ميكنم هنوز فصل ترانسفر نرسيده ببينم چي ميشه عجيبه كه همه اومدن الا اين رونالدونقل قول:
واسه اونايي كه مستر ليگ ميرن يه بازيكن معرفي ميكنم كه شايد براشون جالب باشه معمولا چون اكثر گنده هاي فوتبال مهاجم هستند و بازيكناني مثله اسنيدر يا فابرگاس يا پيرلو و .. رشد خوبي ندارند شايد دنبال يه هافبك تمام عيار باشيد كه رشدش هم عالي باشه اين بازيكن اسمش Gourcuff هست بخرينش تا 96 رشد ميكنه واقعا سريع هست هيچ بازيكني اين اندازه رشد نداره از دوستان مي خوام كه اگه بازيكني با همچين شرايط ميدونن بگن مهاجم نميخوام دفاع يا هافبك بگن آردا توران و سيلوا و جيووينكو رو ميدنم حتي يه اسرائيلي هست اسمش آشالين هست اونم خوب رشد ميكنه غير از اينا رشد سريع كه 23 به پايين باشن كسي سراغ داره بگه بخرم خيلي ها رو امتحان كردم ولي مثه اين چندتاي كه گفتم رشد نميكنن
سلام به دوستان
من بعد از تمام كردن يك دوره از مستر ليگ بازيم اومد بيرون يه ارور داد فكر كنم dont send بود
اباته رو از تورینو بخر...(abate)
من که بازی می کردم رشدش خیلی خوب بود
من چون خودم چون تیمم منچستره رونالدو رو نخریدم ولی برای خرید بازیکن های بزرگ مثل david villaنقل قول:
که خودم خریدمش از دوراه میتونی استفاده کنی.من از دومی بهتر جواب گرفتم
1- یه قیمتی کمی بالاتر از قیمتی که خودش اول مشخص کرده پیشنهاد بدی(مثلا 2 هزار تا بالاتر)
2- اول یه قیمت پایین پیشنهاد بده وقتی قبول نکرد هفته ی بعدش یه دفعه قیمت رو ببر روی ماکسیمم(
60000)مطمئن باش میاد:27:
شما برای نقل و انتقالات سن بازیکنان مورد نظرتون رو بالا ببرین
هم از قیمتش کاسته میشه و هم راحت تر باشگاه میفروشش به شما
بعد از این که اون رو خریدین برین سنش رو درست کنید
hamsik bonnet tiawo
tiawo هافبک چپه مارسی هستش ولی بازیکن خیلی خوبیه اربلوئا هم دفا راست خیلی خوبی الان 27 سالشه سرعتش96 دفاعشم حدود 83 هستش hamsik هم تو napoli هستش واقعا بازیکن خوبی میشه پستاشم dmf cmf smf وفکر کنم amf هست bonnet هم هافبک چپ خوبییه lucas هم تو لیور پوله یه هافبک تمام عیار میشه raul albiol هم خوبه هم هافبک دفاعیه هم دفاع وسط . دفاع راست
skrtel خیلی در ضمن من c.ronaldo رو همون فصل اول خریدم راهش اینه که اگه از بازیکنای کلاسیک تستفاده میکنی یکی از خوباشونو بخری و با اون عوضش کنی البته من تا دو فصل دیگه نتو نستم هیچ کی رو بخرم ولی silva ramos albiol benzema رو همه رو تو نیم فصل گرفتم ولی هنوز الاف مسی هستم benzema هم تقریبا همه قدرتاش به 95 میرسه اگه بازیکن کلاسیک خوب میخوای بگو معرفی کنم
مگه سن تو مستر تغییر میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟نقل قول:
بله تغییر میکنه
شما میری توی قسمت ادیت و سن بازیکن مورد نظر رو زیاد میکنی
بعد بر میگردی توی مستر لیگ و اون رو میخری
برای این که بازیکنا خوب پیشرفت کنند قبل از شروع مشتر بازی کنهای خوب رو سنشونو کم کنید (15) و بعدش هم تریقه ی پیشرفتشون رو هم روی زیاد قرار دهید. (روی گزینه ی اول یا دوم)از نرمال به بالا.
نقل قول:نقل قول:اينجوري حال نميده اگه قراره اديت فايل رو انگولك كنيم عمون اول 22 تا بازيكن 15 ساله كه همگي 99 باشن همه توانايي ها رو هم داشته باشن و قابليت بازي در تمام پستها رو داشته باشن رو خلق ميكنيم با PES Editor ميذاريم جاي Minanda اينا ديگهنقل قول:
خوب معلومه هر سال كه ميره جلو بازيكنا يه سال بزرگتر ميشن ديگهنقل قول:
مرسي ولي اميدوارم بين همه اين بازيكنان بهترينش هامشيك نباشه چون دارمش ولي رشدش اصلا به خوبي آردا توران و سيلوا و بقيه نيست تايو هم خيلي جالب نيست رشدش يه بار خريدمش ولي راضي نبودم ازش ولي بقيه رو بايد يه امتحاني بكنم منظور من از رشد رشدي هست كه به بالاي 92 93 برسهنقل قول:
نه حتما يه چيزيش هست وگرنه مسي يا آگرو يا پاتو يا حتي گوركوف كه از رونالدو هم جلو ميزنن پس چرا اينا به راحتي ميان اين رونالدو اين قدر ناز مي كنهنقل قول:
مرسي امتحان ميكنم ببينم چه طوره ولي GOURCUFF يه چيز ديگه اس واقعا به يه ستاره تمام عيار تبديل ميشه راستي توي بازي فقط يه بازيكن New Commer داريم كه گزارشگر اسمش رو ميگه اونم Kaiser هست كه رشدش عاليه و فوق العادهنقل قول:
اشكال از كرك بازيت هست بايد از كركي استفاده كني كه مطابق با ورژن بازيت باشه وگرنه نه مستر ليگ و نه BAL رو نميتوني بري جلو بعد يه مدت قاط ميزنه يا دونت سند ميدهنقل قول:
GamingAccess Community Patch Fix - Konami Update 1.3
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=38984
اصلا فقط مهاجما به 95 میرسن مثل benzema aguero و... ولی بقیه تا مرز 90 میرنو همون جا میمونن ولی raul albiol رو حتما بخر در کل خوبه {برای نیمکت}راستی من از وقتی جرارد رو فروختم بین hamsik lucas fabregus یکی رو میزارم از هرسه هم راضیمنقل قول:
مرسي ولي اميدوارم بين همه اين بازيكنان بهترينش هامشيك نباشه چون دارمش ولي رشدش اصلا به خوبي آردا توران و سيلوا و بقيه نيست تايو هم خيلي جالب نيست رشدش يه بار خريدمش ولي راضي نبودم ازش ولي بقيه رو بايد يه امتحاني بكنم منظور من از رشد رشدي هست كه به بالاي 92 93 برسه
البته فابرگاس قدرت بدنیش پایینه راستی کلاسیک استفاده میکنی؟؟؟؟؟؟
خوب معلومه هر سال كه ميره جلو بازيكنا يه سال بزرگتر ميشن ديگه
منظورم این بود اگه تو ادیت سن رو پایین ببریم تو مستر تاثیر میزاره ؟نقل قول:
خوب معلومه هر سال كه ميره جلو بازيكنا يه سال بزرگتر ميشن ديگه
راستی شما بعنوان دفاع چپ از کی استفاده میکنید اشلی کل که سنش زیاده
سلام. من که به شخصه واسه آوردن بازیکن دست به اینجور کارهای زشت و ناپسند نمی زنم!!! :دی
من تنها تقلبی که کردم، اضاف کردن پول بوده و بس. بعد تیم رو اینقدر خوب بازی کردم تا به درجه s رسیده و در رنکینگ جهانی هم
اوله. بعد خیلی راحت بازیکن می خرم. در ضمن، من اصلاً تا حالا از این بازیکنایی که پیشرفت می کنن، نخریدم و همش ستاره خریدم!
دقيقا منم باهات موافقم من هم فقط با آرت ماني پول رو هك مي كنم والسلام البته توي اون مورد آخر تفاهم نداريم اصلا عشق مستر ليگ به اينه كه بازيكنا پيشرفت كننچون بعد 3 فصل هيچ انگيزه اي جز مشاهده پيشرفت بازيكنا نمي مونه من سعي ميكنم از بازيكنان رشدي زياد استفاده كنم خيلي از New Commer ها مثله كايزر يا گامبينو رشدشون خيره كننده هستنقل قول:
شما گوركوف رو بخر ببين چطوري تا 95 افزايش ميكنه سيلوا هم همينطور آردا توران هم تا 92 رشد ميكنه من دفاع هاي جناحي ندارم سيستم 3-4-3 هست دروازبان هام لوريس و ديگو هستند كه هردو تمامي قدرتهاي مربوط به دروازباني شون 95 شده اين هم 3 تا دفاع هاي تيم اصلي : Gunther و رائل آلبيول و كيه ليني هستند كه همگي عالي هستند هافبك ها سيلوا - مسي آردا توران و گوركوف هستند مهاجم ها هم آگرو - بنزيما و پاتو هستند شديدا اين بازيكنان كه گفتم رشد كردند و همگي بالاي 90 شدند هامشيك توي تيم دوم هست همينطور وولكات كلا يه رونالدو رو كم دارم توي اين كلكسيون البته نميدونم با آرسنال و بازيكنانش مشكلش چيه اين كونامي سمير نصري به اين خوبي اصلا رشد خوبي نداره همينطور فابرگاس البته فابرگاس توي PES خيلي نا اميد كننده هست نميدونم چرا قيافه فابرگاس رو اينقدر بد درست كردن اصلا شبيه Face Special نيست عين اينكه دست سازه اصلا هم شبيه نيستنقل قول:
در ضمن از بازيكنان كلاسيك PES خوشم نمياد اصلا استفاده نميكنم نه توي BAL و نه توي ML
سلام من تا پارسال داشتم فيفا بازي ميكردم هالا به ساكر روي اوردم...يكي راهنمايي ميكنه..چجوري ميشه..مثل فيفا منيجر بازي كرد و بازيكن خريد و مربي گري كرد؟؟:41:
هر دوی این بازیکنان مال میلان هستن...گورکاف که قرضی در بوردو بازی می کنه و میلان از لیل اون رو خرید...اباته هم مال جوانان میلان بود که حالا توی تورینو قرضی بازی میکنه...بازیش رو دیدم سرعتش فوق العاده است...توی pes سرعتش 89 هست و توی فیفا 91نقل قول:
مرسي امتحان ميكنم ببينم چه طوره ولي GOURCUFF يه چيز ديگه اس واقعا به يه ستاره تمام عيار تبديل ميشه راستي توي بازي فقط يه بازيكن New Commer داريم كه گزارشگر اسمش رو ميگه اونم Kaiser هست كه رشدش عاليه و فوق العاده
بله تاثیر میذارهنقل قول:
منظورم این بود اگه تو ادیت سن رو پایین ببریم تو مستر تاثیر میزاره ؟
مستر لیگو باید بازی کنی... ولی اینو بهت بگم که هیچ چیز فیفا منیجر نمیشه( البته از نظر مدیریت فوتبال و نقل انتقال)نقل قول:
جواب اون دوستمون نیومد. گزارش فارسی براش در نیومده؟
عزيز اومده يكي دوتا و دوستان هم خريدن و ظاهرا هيچ كدوم خوششون نيومده از نحوه گزارش ظاهرا فقط گزارش فارسيش خوب نشده ولي بقيه چيزاش جالب هست مثه قيفه بازيكناي ايروني و ...نقل قول:
حالا ايني كه گفتيو از كجا بيارم؟نقل قول:
با سلام
من از دو ماه پیش پچ GamingAccess تا ورژن 2.4 رو نصب کردم و باهاش CL,BAL,ML و همه کاپهای قاره ای و جام جهانی رو بدون هیچ اشکالی دارم بازی می کنم. از هفته پیش اومدم سراغ لیگها و در ابتدا لیگ انگلیس رو با NewCastel شروع کردم. بعد از چند بازی یکی از بازیکنان خط دفاعی مستقیماً کارت قرمز گرفت و اخراج شد (Cacapa) ولی بازی هفته بعدش محروم نشد! و تونستم اون رو در ترکیب اصلی جا بدم (توجه داشته باشید که اون مسابقه مربوط به جام حذفی نبود). در ضمن در لیست اخطارهایی که جلوی اسم بازیکنان ثبت می شود نوشته بود: "کارت قرمز، 1 از 5"!!. اما از هفته بعدش تا آخر فصل اون بازیکن محروم بود و اصلا انتخاب نمی شد. به نظر شما این اشکال به بازی بر می گردد یا به پچی که نصب کرده ام؟ تا به حال به چنین موردی برخورده اید؟
بالاترین پچ GamingAccess که اومده چنده؟
چه جوری باید دانلود کنم؟(آخه من تو سایتشون پچ 2.5 رو دیدم اما یه لینک داشت که ... بود و با ...شکن نمیتونم دانلود کنم)
آیا بهترین پچ که هم نقل و انتقالات جدید رو داشته باشه هم اسم بازیکنا رو درست کنه هم تیمها رو همین پچ GamingAccess هست.
شرمنده ولی برای بازیکنای من جواب نمیدهنقل قول:
در ضمن من که از اول لیورپولو برداشتم دروازبانش چک دفاع ها albiol agger tiawo arbeloa وramos هستند تازه یه دفاع کلاسیک هست اسمش ruggery هست واقعا پیشرفت خوبی داره ودفاع و ضربه ی سرش به 96 میرسه
silva ronaldo mascherano hamsik lucas fabregus و هم boban rikard کلاسیکن مها جمامم torres eusebio van busten benzema هستند ترکیب هم 442
هست
ممنون... مرسينقل قول:
سلام
ببخشید من فایل نصب بازی رو دارم ولی رجیستریشن کدش رو گم کردم (پاک شده یا ... چی کردم نمیدونم) الان میخوام دوباره نصبش کنم کد لازم رو در ابتدای نصب ندارم لطفا کمکم کنید که این تعطیلات عید بدون pes2009 اصلا خوش نمیگذره
اینجا در خواست بدهنقل قول:
حتما جواب بهت میدن
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156536&page=408
بالاترین ورزن شماره 3 هستنقل قول:
شما یا از سرور خود gamingaccess استفاده کن یا rapid
از filefront استفاده نکن
این هم لینک:
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=31931
دوستان حداقل گرافیک برای اجرای این بازی چیست ؟
آیا nvidia 9500 gt 1g lمی تونه جواب بده من گرافیگ همونه رم 4 گیگ و cpu 7300 ولی وقتی بازی زا اجرا می کنم یک خط عمودی توی زمین از بالا تا پایین مانیتور بازی را می شکنه
لطفا جواب دهید
می توه اشکال از مانیتور باشه w1952 lg
جستجو كن توي تاپيك ده ها بار گذاشته شده لينكش توي گيم كپي هم هستنقل قول:
برو مانيتور رو روي 75 هرتز بذار والسلام بلدي كه چطور بايد بذاري روي 75؟نقل قول: