مکاتبه و مکاتبات=Correspondence
Printable View
مکاتبه و مکاتبات=Correspondence
بچه ها کسی آدرس کلاسای مهران میرزایی رو می دونه ؟
یا شماره ای داره ؟
لازم دارم ممنون
کسی میدونه از کجا میتونم لیستی از افعال دو کلمه ای انگلیسی رو پیدا کنم؟
خودم چند جا پیدا کردم ولی کامل نبودن. لطفا یه لیست کامل معرفی کنین.
درود آقا حسام عزیز اگه منظورتون Phrasal verbs هستش :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و...
با سلام خدمت دوستان
همونطور كه مستحضر هستيد در زمينه محصولات جانبي كامپيوتر، يك برند به نام "MEVA" وجود دارد.
حالا سوال من اين است كه همين كلمه "MEVA" چطور تلفظ ميشه؟
تو بازار كامپيوتر "موا" با كسره م ميخوننش.
اما من شك دارم درست باشه.
ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيد.
"میوا" بخونیدش... (وارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که مسئول توزیع تمامی این شرکته بشین و پایین بخش خانوادهی مادیران رو ببینین...)...نقل قول:
من در تبدیل جملات به صورت سوالی مشکل دارم یعنی اگر یک جمله ساده رو به بینم دقیقا نمی دونم چیکارش کنم؟ چه راه حلی هست برای سوالی کردن یعنی یک فرمول کلی؟
این جمله ها هم چه طوری سوالی میشن؟
1Some spesial effects , specially in seince fiction movies are made with computer
Fire and explosion in movies are all created with especial effect
سلام
وقتی have و had
یا has و had با هم در یه جمله میان از نظر گرامری زمانش چیه ؟ معلومه یا مجهول؟
مثال :
I have had a really bad night
This woman will have had her effect
do you know any other friends he might have had?
He has had an interesting day today
my brother has had more pain in his life
یا was و had
I mean, whatever it was had an area effect
The lock hasn't been damaged which suggests whoever it was had a key
نقل قول:
خب به طور خیلی خلاصه میگم
وقتی have/has + pp داریم یعنی از perfect tense که درفارسی بش میگن ماضی کامل استفاده شده
این perfect tense یعنی اینکه یه اتفاقی قبل از یه زمان و یا حادثه دیگه ای اتفاق افتاده
حالا جمله اول و سوم و چهارم و پنجم شما : حال کامل هست یعنی present perfect
جمله دوم: اینده کامل هست یعنی future perfect که البته جمله دوم باید ادامه هم داشته باشه
I mean, whatever it was,it had an area effect این جمله رو که من ازش سر در نمیارم چی هست مگه اونجایی که کاما گذاشتم کاما داشته باشه
جمله اخر هم که مجهول هست بقیه معلوم هستن
طریقه مجهول کردن جملات
بابت پاسخ قبلی ممنون
این چه زمانیه ؟
I want you gone from Haven.
کلمه ی آخر اسم شهرشونه
اینم جمله های قبلش که همش رو یه نفر میگه
You go ahead
and eat your dinner...
and drink your drink,
and then I want you
out of here.
I want you gone from Haven.
این چطور چه زمانیه ؟
You wouldn't have thought
و در جمله زیر دزد سوم شخصه چرا have اومده ؟
So, The thief had to have come in through here
ممنون از جوابتوننقل قول:
راستش رو بخواین شرکتی که من توش کار میکنم از نماینده های مجاز مادیران هست.
این رو میدونم که خود مادیران هم "میوا" میخوندش.
اما همونطور که میدونین خیلی از کلمات رو حتی در اخبار صدا و سیما درست تلفظ نمیکنن! چه برسد به مادیران.
یعنی راهی نیست که از لحاظ فنی زبان انگلیسی بتونیم متوجه بشیم تلفظ درست "meva" چی هست و چرا؟
اشتباه که همیشه هست... میوا خودش یه شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که توی دبی فعالیت میکنه...نقل قول:
خوب وقتی طرف قراردادش توی ایران مادیران باشه، حتما یه جوری با هم در تماسن دیگه...
یعنی با یه شرکتی قرارداد بستهان که اسمشو بلد نیستن درست بگن؟!:31:
اگه توی گوگل "میوا" رو سرچ کنین، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این شرکت رو پیشنهاد میکنه...
سلام
بهترین لغت برای قلیان چیه ؟
hooka
hookah
hubble bubble
یا چی ؟
سوال دیگر این غت با کدوم فعل در جمله میاد ؟
have-take یا چی ؟
سوالی دیگر
siesta چجوری در جمله میاد ؟
شبیه سوال قبلیمه
معادلش میشه take a nap
همون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگو...نقل قول:
برای قلیان waterpipe یا narghile یا kalian یا همون hubble bubble هم هست... یه فرم دیگهای که قلیان داره (مخصوص ماری جوانا) bong هست...
کشیدن قلیان: smoking hookah...
قلیانکشی: hookah smoking...
//
منظورت چیه؟ siesta رو میشه اینجوری هم گفت توی جمله: ?What is siesta یا Siesta is a... :31:
Many cultures have a siesta during the hottest part of the day...
It's time for (a) siesta...
خیلی از لغتهایی که بلدم رو نمیتونم تو مکالمه به راحتی استفاده کنم. یا خیلی طول میکشه بیاد بیارمشون یا آخر سر مجبورم میشم لغت دیگهای رو جاش استفاده کنم. شما چه راهحلهایی رو برای رفع این مشکل پیشنهاد میکنین؟
راه حلش مقاله نوشتنه. یه دفترچه خاطرات روزانه تهیه کن که و هر روز سعی کن اتفاقاتت رو به صورت انگلیسی بنویسی.یکم طول میکشه ولی خوب راه میفتی.نقل قول:
با این مثالهایی که اوردین پس میشه گفت have درستهنقل قول:
معادل لین جمله میشه take a nap
siesta میشه : چرتی بعد از ظهر یا بعد از ناهار
نه دیگه... take a siesta... ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )... یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... مشکل شما رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم مطرح کرده یه نفر...نقل قول:
سلام
دوستان Tell Me More Performance 10 English 10 Levels انصافا یه نرم افزار فوق العاده و بسیار کارا برای کسیه که میخواد زبان رو یاد بگیره .. البته خودم با نسخه 8 شروع به کار کرده بودم و جدا در پبشرفت زبان من تاثیر بسزایی داشته .
جدیدا نسخه 10 رو که 5 گیگ حجمش بود دانلود کردم .بسیار کامله و 10 سطح مختلف با متدهای مختلف آموزشی از مقدماتی تا پیشرفته داره ...
Tell Me More Performance English .. برای کسانی که باهاش آشنایی ندارند باید بگم چند سال پیاپی داره عنوان بهترین نرم افزار آموزشی در سطح جهان رو کسب میکنه و قیمتش هم 350 دلاره
حیفه حالا که چنین نرم افزار گرونقیمتی رو ما ایرانیا میتونیم مفت ازش استفاده کنیم در موردش صحبت نشه
از اونجایی که در این 7 سال همیشه و همیشه این پیسی ورد بوده در هر مساله آموزشی نرم افزاری راهنمای کاربرای ایرانی بوده بهرحال دوست دارم این نرم افزار و نحوه کار باهاش رو تو یه تاپیک باهم بررسی کنیم.چون خیلیها نمیدونند باید چطور با این نرم افزار فوق العاده کار کنند ..
اگر مدیران موافق باشند تاپیکی در موردش زده بشه عالیه
منتظر پاسختونم
نرم افزار براي آموزش زبان انگليسي زياد هست. اما "tell me more" يه چيزه ديگست.
من هم چند سال پيش كه شروع به خود آموزي زيان كردم با نسخه 8 شروع كردم. و انصافا خيلي كمكم كرد.
نسخه جديدش رو نديدم ولي اگر دوستان در مورد استفاده از نسخه 8 سوالي داشتن من در خدمتم!
سلام دوستان
آفتاب پرست ( حیوان ) چی میشه ؟!
Chameleon.نقل قول:
.
با سلام
میشه لطفا کتابی معرفی کنید که فقط و مخصوصا تست های مربوط به لغات انگلیسی را آورده باشه؟ (سطح لغات مربوط به تافل، آیلس و کنکور ارشد باشه)
برای تافل همهجا همون ۵۰۴ یا ۶۰۱ رو میخونن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو چک کن... با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...نقل قول:
با سلام
میشه چندتا موضوع برای free discussion معرفی کنید؟ به طور کلی سایتی میشناسید که topic های خوبی برای بحث کردن به انگلیسی داشته باشه؟
من دنبال نمایشنامه ساده و کوتاه به زبان انگلیسی در مورد رفتن به بانک برای حدود 6-7 نفر میگردم خیلی سرچ کردم ولی هر چی مصاحبه برای کار در بانک میاره لطفا اگر هست معرفی کنید
سلام
یک متن فارسی دارم میخوام به هلندی ترجمه بشه، کجا باید مراجعه کنم؟ تو پی سی ورد کسی میتونه انجام بده؟
سپاس
ببخشید کسی پاسخ این پست رو میدونه ؟نقل قول:
ممنون ازت میلاد جان...نقل قول:
دوستان دیگه چه نظری دارن در مورد این نرم افزار؟!!!
آیا کامل میشه روش حساب کرد و دیگه کلاس نرفت؟؟؟
لیست کامل ۶۲۰ فعل بیقاعدهی زبان انگلیسی... ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )... ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...)...
اول نرمافزار رو نصب کنین، بعد فایل VERBLIST.VBR رو توی پوشهی نرمافزار کپی کنین...
درود
حروف اضافه درست رو برای جاهای خالی در عبارات زیر می خواستم
1- Bob and Leanne are going.............together.
2- Bob is going............. - .............Leanne
3- .............He was too nervous to ask her
4- We drank a toast.............their future happiness.
5- He fell in love .............her at once.
6- He’s getting married.............Liz at once.
7- She’s engaged.............a policeman.
گزینه شماره 2 باید با دو حرف اضافه پر شود.
سپاس :sq_24:
من اینطور پرش میکنمنقل قول:
Bob and Leanne are goingout together.
2- Bob is going out with Leanne
3- He was too nervous to ask her out
4- We drank a toast for their future happiness.
5- He fell in love with her at once.
6- He’s getting married with/to Liz at once.
7- She’s engaged to a policeman.
به نظرم همگی درستند به غیر از شماره چهار که درستش این میشه.نقل قول:
4- We drank a toast to their future happiness.
آره درستش همینهنقل قول:
سلام.
خسته نباشید.یه سوال فوری
کدوم درسته؟جواب درستشو نوشتم که البته خودتون بهتر بلدین اگر اشتباهه تصحیح بفرمایید اما دنبال دلیلشم که چرا اون درسته و دیگری غلط و مثلا در مثال های مشابه بر چه اساسی تشخیص میدیم ، فقط دلیل رو لطفا بر اساس گرامر و قواعد ترتیب قرار گرفتن کلمات پشت سر هم بفرمایید نه از روی معنی (یعنی ترتیب رو از روی معنی تشخیص ندیم)
- "an unidentified flying object" یا "an flying unidentified object" ؟ (درستش اولی an unidentified flying object )
- "the developing industrial areas" یا "the industrial developing areas" ؟ (درستش اولی the developing industrial areas )
علت گرامری این دو سوالی که نوشتم چیه؟
ممنون.
سلام دوستان عزیز.
من دانشجوی مترجمی زبانم. خواستم یه دیکشنری انگلیسی به انگلیسی که کامل و مفید باشه رو بگیرم.
و این وسط هر استاد یه چیزی میگه. من خودم اکسفورد student رو در نظر دارم.
به نظر شما چی بگیرم ممنوم میشم راهنماییم کنید.:20:
سلام
می خواستم بدونم چه مجله هایی در ایران به زبان انگلیسی چاپ میشن؟به غیر از تینیجر
سلام دوست عزیز.استادهای ما که همه Longman Advance را تائید میکردن.من برنامشو واسه موبایل دانلود کردم فوق العادست.به نظر من همین Longman بهترینهنقل قول:
اگه اندرویدفون دارید که مشکلی نیست. Longman Contemporary یا Cambridge Advanced به نظرم مناسبم. توضیحات کمبریج سادهترن یه مقدار، ولی به نظرم لانگمن بهتره. اگر هم نه که یه لانگمن هندی علیالحساب بگیرید. ترم اول همون کارتون رو راه میندازه. جلوتر هم یه اکتیویتر و یه دیکشنری دیگه مثل آکسفورد ادونست یا وبستر collegiate بگیرید. البته سیستم آوانگاری وبستر فرق داره با لانگم و آکسفورد. این وسط اصلن سعی نکنید طرف هریتیج یا دیکشنریهای انگلیسی-فارسی برید.نقل قول: