دوستان شمار ه دفتر مرتبط با اینترنت مخابرات مرکزی ارومیه رو میتونید برام پیام خصوصی کنید.
Printable View
دوستان شمار ه دفتر مرتبط با اینترنت مخابرات مرکزی ارومیه رو میتونید برام پیام خصوصی کنید.
شما اول زنگ بزن 2020 ، بگو که میخوام اعلام خرابی کنم ، بعد که تو سیستم ثبت شد باید یکی دو روز منتظر باشی تا درست کنن اگه درست کردن که هیچ! اما اگه درست نکردن به شماره زیر زنگ بزن و پیگیر باشنقل قول:
04412220543
ممنونم از توجهتون.این شماره مال کدوم بخش هست.منظورم اینه وقتی تماس گرفتم مستقیم راجب سرعت پائین گلایه کنم یا به بخش های دیگه وصل میکنن.شما خودتون از این طریق و این شماره به نتیجه ای رسیدید ؟نقل قول:
منظورم اینه که کار راه بنداز هستن یا مثل 2020 هست.و اینکه حتما باید اول اعلام خرابی بشه و منتظر موند بعد به اینجا زنگ زد.2020 میگه سرعتت عالی هست.فکر نکنم اقدامی انجام بدن.
ممنون.
یا علی.
از من میشنوی برو 512 رو بگیر اینجوری در حقیقت داری پول اضافه میدینقل قول:
دیگه از من که بیشتر نمیتونی شکایت کنی :n02: اینا اهمیتی به شکایت و سرعت و پینگ نمیدن اگرم شکایت کنی فقط میان برای رفع تکلیف ! اکثرا هم میگن مشکل از خودته مشکل از ما نیست !
دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم چند وقت پیش در مهاباد یه همچین مشکل مشابهی داشتم با وجود اینکه پهنای باند 2048 گرفته بودم ولی سرعت داونلود بیشتر از 110 نمیرفت با پیگیریهای مکرر اخرش 2020 یه شماره تلفن بهم دادن که ماله ارومیه بود بعد از بررسی اونها هم یه شماره دادن که ماله مرکز مخابراتی خوده مهاباد بود از اونجا پیگیری کردم بحمدالله بعد از چند ساعت قطعی تلفن مشکل رو برام حل کردن و الان سرعت داونلودم 230 الی 250 میره
ماشالله چقدر شما روحیه دارید!!!نقل قول:
اون شماره مستقیم مسئول رسیدگی به خرابی adsl مخابرات استان هست
اما حتما قبل از زنگ زدن به اون شماره باید اعلام خرابی کرده باشید
در واقع اون شماره رو برای این دادم که شما بعد از اعلام خرابی اگر نتیجه نگرفتید، ازطریق اون شماره تلفن پیگیر باشید
==========================
مخصوص ناصر:n02: ضمنا فیس الدین هم فیـلتر نیست :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا دست همتون درد نکنه.واقعا ممنونم از توجهتون.فردا برم مخابرات ببینم با حرف میتونم راضیشون کنم این دیتا ریت رو بالا ببرن یا باید کفش های مخصوص کوه نوردی بپوشم ببینم چه باید بکنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز میتونید بگین چه کارایی کردن توی مهاباد روی خطتتون ؟
اینجا یه خانوم گذاشتن به عنوان مسول که نمیتونم اصلا تو اتاق خودش پیداش کنم.این یکی کارمندا هم وقتی میگم دیتا ریت من پائین هست میگن : ها !!!
بعد از پیگیری هایی که کردم از خوده مرکز مهاباد( البته مخابرات اصلی منظورم نیست یکی از مرکزها که خط تلفنم مربوط به اونجاست ) باهام تماس گرفتن گفتن که شما مودم رو عوض کن ببین بازم سرعت پایینه ؟ و گفتن که بعد از 2 ساعت دیگه باهام تماس میگیرن منم که یه مودم داشتم باز وضعیت مثل قبل بود بعد از اینکه دوباره زنگ زدن و دیدن که مشکل بازم برقراره گفتن که تا 2 الی 3 ساعت تلفنت قطح میشه ما درستش میکنیم ! حالا نمیدونم دیگه از خوده مرکز دستکاری میکردن یا از باکسه سره کوچه ! من که چیزی ندیدیم بعد از 3 ساعت قطح تلفن مودم رو که روشن کردم و رفتم برای داونلود دیدیم که به به :n02: شده 250 k/sنقل قول:
دوست عزیز این سایتی که شما ازش دانلود میکنی هرگاه دیدی سرعتت خیلی پایین اومد به هنگام دانلود . لینک دانلود رو تبدیل به FTP کن ! یا همون ابتدا با FTP دانلود کن . آموزش رو خود سایت قرار داده ، البته منظورم سایت warez31.in هست درسته؟! که همون warez.ir یا فری آفلاین قدیمیه میشه !نقل قول:
البته هرگاه بخوای در IDM میتونی لینک رو از Http به Ftp و بالعکس تغییر بدی بدون اینکه مشکلی در رزوم دانلود پیش بیاد کافیه روی فایل دانلودی دابل کلیک کنی و در محل آدرس ، آدرس Http یا ftp همون فایل رو بدی و تمام
با سلام و تشکر از توجه دوستان.
در خصوص سوال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متاسفانه سایتی که ازش دانلود دارم از اف تی پی پشتیبانی نمیکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز ممنونم که توضیح دادین.مشکل اینجاست که این پشمک ها میگن نهایت سرعت با 1 مگ همون 100 کیلوبایت هست.ما هم حرفی نداریم ولی نمیدونم 512 خیلی سرعتش بالا هست که تو دانلود شبانه 2.10 گیگ دانلود داره یا این 1 مگ سرعتش پائین هست که تو دانلود شبانه 2.15 دانلود داره.
مشکلم با این پشمک و الدوله ها سر این هست که بابا این الان باید 2 برابر بشه با حساب کتاب خودتون چون با پهنای 512 هم این مقدار دانلود و سرعت میده با 1 مگ هم همینطور.
فردا برم ببنیم درست شد شد نشد ناچارا باید برگردم به 512 چون واقعا هزینه بیشتر هست با ایت وضعیت.
سعید تورکی بیلمیرم ولی هرچی که گفتی یاشاسین :n02:نقل قول:
حرکت باور نکردنی مخابرات :
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=184ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=186ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=185ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=186ms TTL=50
نقل قول:
نوشتم کی میتونه منو بگیره؟ :n02:
مخابرات هم منتظر بود من برم تا درست بشه!
والا منم هنوز با این شرکت جدید درگیرم سر پینگ! تا ساعت از 3-2 بعدازظهر میگذره یهو پینگ چه داخل چه خارج میره بالای 500ms !!!
3شنبه مشکل رو به خودشون گفتم،4شنبه عصردرست کردن ولی بازم از5شنبه ظهر مشکلم شروع شد! بهم زنگ زدن که از خودمم بپرسن که گفتم حل نشده که هیچ تایم اوت هم دارم، درستش نکنید با مستندات به سازمان تنظیم مقررات شکایت میکنم
جمعه که تعطیل بودن، حالا ببینم فردا چه گلی به سر خودشون میخوان بزنن
البته الان وضعیت نرماله
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=97ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=104ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=100ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=98ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=127ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=120ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=127ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=115ms TTL=48
زنگ زدم پشتیبانی صبانت (ارومیه) میگه شما پورت ندارین میگم پورت دارم بابا چراغ ADSL روشنه دیگه. میگه نه این فرق می کنه. می گم چه فرقی ؟ میگه حالا فرق می کنه ، مراحل داره باید طی بشه :))))
خدایا اینارو از کجا میارن میزارن پشت میز ؟؟
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=239ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=237ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=238ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=236ms TTL=43
Pinging tabnak.ir [94.182.146.59] with 32 bytes of data:
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=47ms TTL=51
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=45ms TTL=51
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=46ms TTL=51
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=43ms TTL=51
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=43ms TTL=51
من که به این نتیجه رسیدم پشتیبانی = پشم!!!
هیچی حالیشون نیست، منم صبح زنگ زدم شرکت گفتم یکی رو بفرستید بیاد به وضعیت اینترنت من نگاه کنه و درستش کنه وگرنه بد میشه واستون!!!
اونام گفتن چشم و آدرس خونه رو گرفتن تا فردا بیان ببین چی به چیه!
خوبیه شرکت خصوصی اینه که نه نمی تونن به آدم بگن و کلا همه جوره با مشتری راه میان:n02:
========================================
یه فایلی رو گذاشتم دانلودبشه، 70% هم دانلود شده ولی time left رو همون زمان استارت دانلود گیر کرده و کم نمیشه! :n02:
اينترنت مخابرات براي شما هم اينترانت شده ؟:n02::n02::n02:
گوگل - ياهو و .. باز نميشه
دوستان زنگ زدم به 2020 گفتم Downstram منو بالا ببرید گفتن چشم حتما . بعد 15 دقیقه دیدم downstream شده 3072
باز این ترول اومد :)))نقل قول:
من 1 ماه درگیر داون ستریم بودم برامون تره هم خورد نکردن ...!
من زنگ زدم گفتم که ترافیک منو حساب نکنید و دانشجوییم و.. در کمال ناباوری گفتن چشم حتما :biggrin: از صبح تا الان 100 گیگ دانلود کردم! مخابرات خیلی خوبه ay lav yuنقل قول:
وضعیت سرعت مخابرات ارومیه رو لطفا گزارش بدید .
همراه با رنج آیپی لطفا
آی سنین اٌ روحویان اوشاغ،پینوکیو گئده :n08:نقل قول:
تو که راست میگی ولی اونجای آدم دروغگو!!! :n02:
==========================
بله! بازم ساعت از 3 گذشت و اینترنت منم مثل بمب اتم ترکید!!!
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=542ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=476ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=442ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=541ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=472ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=505ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=538ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=475ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=544ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=520ms TTL=46
امروز كه از صبح مشكل داشته:n02:نقل قول:
البته من شاتل هم دارم اونم از عصر مشكلش شروع شده ، طرف صبح خيلي بود :n02:
سايت گوگل رو بزور باز ميكنه :n09:
یعنی یک مشت پشمک گزاشتن تو 2020.شماره خرابی استان هم با این که 2 تا شماره دیگه از 2020 گرفتم جواب ندادن در کمال ناباوری.از ساعت 11 تا ساعت 14 هی من زنگ زدم هی اینا برنداشتن.دست اخر هم دیگه گوشی رو برمیداشت میزاشت سر جاش.از این میسوختم که تلفن هر چند دقیقه اشغال هم میشد.یعنی قشنگ تابلو بود نمیخوان جواب بدن.به 2020 هم گفتم شماره حراست رو بدید که قطع کردن !!!
حالا تصمیم دارم به تنظیم مقررات سایت مخابرات کشور، بازرسی کشور و وب گردید 2030 و دست اخرم اگه دلم خنک نشد به 110 هم زنگ بزنم شکایت کنم ولی میدونم به جایی نمیرسه.
خداشاهده از من میشنوی بی خیال خرابی شو. من زنگ زدم یه روز ، فرداش که اومده بودن برای بازرسی من خونه نبودم زده بودن سیمای داخل کنتور رو همه رو پاره پوره کرده بودن بعدم اشتباه وصل کرده بودن 3 روز طولید تا دوباره همه رو وصل کردم ! به حدی احمقن که فکر می کنن مشکل از سیماست (Homophones :n09:).نقل قول:
پشمک هم از سر اینها زیادیه بهتره بگی حیف نون:n02:
امروز هر کاری کردم نتوستم از طریق اینترنت شارژ کنم زنگ زدم چرا نمیشه انلاین پرداخت کرد گفت مودمتو روشن و خاموش کن؟ اخه یکی نیست بگه این چه ربطی به سوال من داشت؟
رفتم یکی از دوستام پست بانک داره یک سرویس دو مگ گرفتم اینم نتیجه تست
اقا مگه پست بانگ هم اینترنت میده ؟
اگه اره هزینش چقدر هست ؟
الان یک ماه 2 مگابایت مخابرات با پهنای 2 گیگ چقدره هست ؟
تشکر.
نمیدونم گفتم که قبلا 512 داشتم همیشه انلاین شارژ میکردم هر کاری کردم صفحه پرداخت انلاین باز نشد که نشد رفتم پیش دوستم که پست بانک دارن گفت شمارتو بده برایت 4 گیگ یک ماهه دو مگ پهنای باند ردیف کنم گفت فکر کنم 20 تومن میاد روی قبض تلفن خونتون وقتی امدم خونه دیدم پهنای باند شده مگ
دوستان 1 مگ مخابرات هم دانلود رایگان شبانه داره ؟؟؟
یا فقط 1 مگ به پایین این جوریه ؟؟؟
2 مگم به خونه میدن یا مدارک میخواد ؟؟
هم 2 مگ و هم 1 مگ دانلود رایگان دارن. یه کارت دانشجویی چیزی بدید مشکلی پیش نمیاد. خودشون از خداشونه 2 مگ بگیرن مردم.نقل قول:
همشون دانلود رایگان شبانه دارننقل قول:
برای دو مگ اگه قبلا اینترنت از مخابرات داشتی چیزی لازم نیست برو درخواست بده یک ماهه 4 گیگ حدود 22 تومن البته به نظر من ارزش نداره
منکه دیروز گرفتم تفاوت محسوسی با 512 ندیدم در باز کردن صفحات کلا اینترنت مخابرات بدرد نخوره
اینترنت آسمان دیگه نماینده های وب نیست ؟
۲ مگ نامحدود مخابرات ارومیه
قبلا منم همین سوال رو پرسیدم چون تو سایت های وب اسمی از این شرکت ندیدم! سایتشونم که کلا هیچی نداره جز یه homepageنقل قول:
من پارسال تابستون محض کنجکاوی تو سایت های وب شماره تلفن خونه مونو ثبت کردم نیم ساعت بعدش دیدم از تهران زنگ زدن خونه واسه پیگیری ثبت نام که منم برگشتم گفتم شماره رو 1رقم اشتباه زدم و ... :n02: خلاصه تا جایی که من متوجه شدم از سایت باید ثبت نام بشه و نمایندگی نداره
می خواستم وایرلس بگیرم ازشون که جمع کردن ظاهرا !نقل قول:
دوستان ساعات شبانه رایگان مخابرات همون 1 تا 8 هست ؟
بله.ولی از من میشنوی نگیر.وقعش خرابه.
با 1 مگ نهایت سرعتی که میده 110 کیلوبایت هست.باقیشو خودت حساب کن دیگه.
نه 1 تا 7 رایگانهنقل قول:
2 مگ محدود مخابرات مرکز مهاباد ساعت تست 6 بعد از ظهر
سرعت و کیفیت افتضاح افتضاح افتضاح شده :n03: 10 دقیقه یه بار قطع و وصل میشه :n27:
ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1952ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1981ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=2359ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=3154ms TTL=47
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 1952ms, Maximum = 3154ms, Average = 2361ms
:n28:
بعد از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم بهش اضافه شده! هرچند بنظر هر2 تا یوزر 1نفره
مگه مخابرات چقدرپهنای باند داره که خانومه دستش بخوره فقط به تو ، 1گیگ پهنای باند برسه؟!!!
در ثانی از کی تاحالا 2020 تلفنی سرعت عوض می کنه؟؟؟!!!
خودتو خراب نکن پسرخوب!!! دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نذار!!!
:n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24:
از دوستانی که ویدئو استریم های آنلاین میبینن ( مثلا سایت آپارات ) ، روشی بلدن تا بشه این ویدئوها رو بدون مکث دید؟!! سرعت اسمی من 2 مگ هست مثلا و باید 256 کیلوبایت در ثانیه اوج بگیره که این سرعت برای دیدن ویدئوهای 480p کاملا کافیه ! ولی با این سرعت نمیتونم حتی بی کیفیت ترین ویدئوهای این سایت رو هم ببینم و لود بافر زیادی دارم تا ویدئو پخش بشه ! جز در سایت دیجی کالا بخش معرفی تصویری محصولاتش که کیفیت HD رو هم بدون مکث پخش میکنه !!
یا مثلا موقع آپدیت گوشی مثلا ، سرعت بیشتر از 50 کیلوبایت نمیرسه در حالی که باید حداقل سرعت 200 باشه . البته همه این موضوعات در روز امتحان میشه چه برسه به دانلود رایگان شبانه !
@saeed774;
این برمیگرده به شرکتی که اینترنت ازش گرفتی. مثلا تست های وب از سرور خارج 7-8 مگ هم سرعت میده ولی برای شرکتهای دیگه یا با اکانتینگشون محدود میکنن یا پهنای باند کم دارن که ترافیک شبکه شون بالاست و ...
تنها راهی که به نظرم میرسه استفاده از v-p-n ی هست که سرورش داخل کشور باشه