اگه اینطوریه باید بگم اونا 1 گیگ بشتر نمیگیرین . اونا n گیگ کمتر میگرن ما n-1 کمتر :27:
Printable View
اگه اینطوریه باید بگم اونا 1 گیگ بشتر نمیگیرین . اونا n گیگ کمتر میگرن ما n-1 کمتر :27:
حالا چرا گیر دادین به این مسئله ؟
خب مسلمه تو کشور جهان سوم هر چه قدر شهر بزرگتر و اباد تر باشه خدمات به مشتری هم بیشتره
مثلا تو تهران هم قیمت adsl بعضی شرکت ها از ماله تبریز کمتره
آقا اینو قبول دارم که تهران امکاناتش بیشتره . ولی دیگه این آخر آشغال بودن یه شرکت هست ! چطور تو همین مکس نت کوفتی واسه تبریز 6 گیگ واسه ما 5 گیگ ؟ آها حتما چون تبریز آباد تر و بزرگتر هست ؟ !!!!!!
اقا اگه از مکس نت خوشتون نمیاد چرا ازش سرویس میگیرین؟؟؟
من نمیدونم همه میرن از اونی که دوست ندارن سرویس میگیرن بعد هم میان همش ازش بد میگن
اگه دوسش ندارین ازش سرویس نگیرین:31:
میشه آموزش بریج برا ویندوز 7 رو بگذاری /؟نقل قول:
اخه فکر نکنم ارومیه از مکس بهترش باشهنقل قول:
البته شاید
سلام
کسانی که از افت سرعت خودشون ناراضی هستند یه سر به اینجا بزنند
تا کمی روحیه بگیرند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساخت کانکشن رو که حتما بلدینقل قول:
برای مودم ای دی اس ال هم باید تو اخرین مرحله ساخت کانکشن بذاری روی این گزینه توی عکس:
من اینکار ها رو میکنم ولی وصل نمیشه .
اگه وصل نشه حتما از مودم روی بریج نرفتهنقل قول:
سلام
من الان همارا (128) کلاسیک دارم ، سرعت دانلودم از 50 بالاتر نرفته تو این 5ماه. (یعنی بالای 50تا حالا از خونه ندیدم!) به خودشونم گفتم ، میگن امکان نداره !
آخرشم میگن یه فایل بالای 50مگ بذار اونوقت ببین ، بازم چک کردم نشد.
اول این که میشه همچین چیزی؟
یعنی تبریز رو با ارومیه یکی میدونی ؟نقل قول:
---------- Post added at 07:34 AM ---------- Previous post was at 07:31 AM ----------
اگه مکس نت هستی برای تغیییر دادن نوع کانکشن باید به شرکت زنگ بزنینقل قول:
من اول بردیج بودم هر چه قدر سعی کردم pppoe نمیشد به شرکت زنگ زدم اونها از اونجا یه کاری کردن که pppoe وصل شد
درسته تبریز بزرگتر از ارومیه هست ولی اون یوزر اصلا ارومیه نیست یکی از شهرستانهای اطراف (مهاباد) هست. مکس نت وضعش تو ارومیه خوب نیست اینا انتظار دارن که تو شهرستان بالای 100K دانلود بگیرن :biggrin:نقل قول:
---------- Post added at 09:18 AM ---------- Previous post was at 09:15 AM ----------
خیر مکس نت تو ارومیه مشترک زیادی نداره. اصلا شرکت محبوبی نیست اتفاقا شرکتهای بهتری هم هستن ولی خب اون یوزر شهرستانه و اونجا بهتر از ماکس نت نیست ;)نقل قول:
Editted...
نهنقل قول:
منظورم تنها ارومیه نبود منظورم کل اذربایجان غربی بود که دیگه باید قبول داشته باشین از لحاظ ارتباط دیتا و مخابرات جزو استان های اخره لیست تو ایران هست پس طبیعتا خدمات شرکت های isp کمتر خواهد بود
تو همین اینجا هم مکس نت و همارا اول قیمت شهرستانها با تیریز فرق میکرد بعد از چند ماه قیمت ها رو یکی کردن
ولی من وقتی از مکس نت سرویس میگرفتم لازم نبود که هی زنگ بزنم!!!!!!!!!:13:نقل قول:
اینکه تبریز بهتره که شکی درش نیست.لطف میکنید این لیستی که میفرمائید رو بذارین ببینیم بقیه استانها در چه رده هایی هستن ;) فقط جهت بالا بردن اطلاعاتم عرض میکنمنقل قول:
چرا مودم رو هم روی بریج تنظیم کرده بودم .:41:نقل قول:
به اینجا مراجعه کنید :نقل قول:
[PHP]www.speedtest.net[/PHP]
آخه غیر از مکس نت دیگه آی اس پی دیگه نداریم وگرنه این ـشغال رو 1 لحظم تحمل نمیکردم . :2:نقل قول:
اون دوستی که میخوای کامکشن بریدج بسازی اگه از مکس نت گزفتی باید بهشون زنگ بزنی اونا ست کنن . موفق باشی
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
این دیگه خیلی نژاد پرستانست ! اولا که تبریز با مهاباد یکی نیست دلیل نمیشه این ظلم مسخره رو بکنن . دوما مهاباد یه زمانی که شما اونوقت وجود خارجی نداشتین کشور بوده :31: بعد هم دلیل اینکه این استان از نظر امکانات عقبه چیز عجیبی نیست واقعا مسایل سیاسی تاثیر گذار بوده . همین وضعیتو تو تو سنندج و ایلام و ... هم داریم مبینیم !نقل قول:
لطفا بحث تبريز و مهاباد رو بيخيال بشيد چون تاپيك داره منحرف ميشه و اين صحبتها هيچ نتيجه اي نداره.
حتي كسي كه تبريز بهترين سرويس رو داره مزه ي واقعي اينترنت رو نميچشه آخه به پينگ بالاي 300 براي ياهو و گوگل و دانلود زير 100 كيلوبايت ميشه گفت اينترنت؟؟
شايد يه تعداد معدودي باشن كه سرويس واقعا خوب دارن،ولي اكثرا در مضيقه هستن و اين در مضيقه بودن در كل ايران وجود داره حتي در تهران و هيچ ربطي به مسائلي مثل بزرگي و كوچكي و... نداره بطور كلي در اكثر نقاط ايران اينترنت خوب و با كيفيت كه بشه با يه كشوري مثل تركيه يا حتي قطر مقايسه كرد نداريم.
سلام.نقل قول:
خیر مکس نت تو ارومیه مشترک زیادی نداره. اصلا شرکت محبوبی نیست اتفاقا شرکتهای بهتری هم هستن ولی خب اون یوزر شهرستانه و اونجا بهتر از ماکس نت نیست ;)
منم مهاباد هستم و هم از ماکس سرویس دارم و هم وایرلس دارم!
الان وایرلس 2 مگ نامحدود دارم ببینم کدومتون توی تبریز این سرویس منو دارین؟ :31:
اینم تست الانم:
دوستانی که ماکسنت دارن و سرعت بالاتری میخوان باید بدونن دیگه با سرویس 128 نمیتونن سرعت 100 رو تجربه کنن.
باید 512 یا 1 مگ بگیرن.
پینگ هم بحثش بر میگرده به کاهش شدید پهنای باند ماکس و روتینگ بسیار بد این شرکت.
مخابرات گند و افتضاح آ.غ رو هم به این قضیه اضافه کنید = باید خواب اینترنت خوب رو دید! :31:
وایرلس 2 مگ نامحدود ؟نقل قول:
جدا ؟
چند هست قیمتش ؟
بله.
مسئول شرکت دوستم هستن برای همین برای من نامحدود بسته!
وگرنه برای بقیه 2 مگ با 8 گیگ ترافیک و ساعات رایگان از 1 تا 8 که به زودی میشه 12 تا 8 ماهیانه 20 تومن هست! خیلی عالیه!
...
راستی کسی اینجا 1 مگ ماکس داره؟ الان که سرعت سرویس هاشو تغییر داده و با 512 میتونی 100 کیلو دانلود کنی 1 مگ رو افزایش دادن؟ یا اونم 100 کیلو هست؟
من شنیدم 1 مگ سرعت 200 کیلوبایت میدن .
من زنگ زدم بریج رو برام ست کردن الان با بریج آنلاینم . پسفردا به بخش فروش زنگ میزنم ببینم سرویس رو تغییر میده . اگه نده بعد امتحانات میرم از شاتل سرویس میگیرم برای خط دیگم . ماکس برا وبگردی و شاتل برا دانلود . 2 مگ شاتل سه ماهه 54 تومن 10 گیگ هست .
---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
دوستم 2 مگ فکر کنم قرار بود بگیره . مال اونو بدن ببینم سرعتش چنده .
نقل قول:
يه خورده بيشتر توضيح ميدين؟ يعني قراره ساعات رايگان بشه از 12 تا 8 ؟
و سرويس 2مگ 1ماهه با 8گيگ ترافيك رو قرار بدن 20 تومن؟
واقعا قیمت خوبی داده بهت . من دیگه حیفم میاد مودم وایرلس بگیرم . مگه اینکه واسه لپ تاپ . :41: اونم اگه منطقمون مشکلی نداشته باشه
بهبه عجب سرویسی
2 مگ نامحدود :21::4::22::blink:
من 2 مگ محدود دارم (البته 128)
وبگردی که میکنی اولش یکم به خاطر سرعتش حال میکنی
بعد ولی وقتی که ریز مصرفتو میبینی گریت میگیره:2::2::37::37:
پینگ گرینلند کمتر از کشورهای همسایه هست.:27::27:
فانوس طلایی شما خودتون سرور تفلیس رو انتخاب میکنین یا خودش به عنوان سرور پیشنهادی میاره؟
متاسفانه مقوله پینگ درصد زیادش برمیگرده به پهنای باند اون شکرت که در مورد90% شرکت های ایرانی تا خرخره پر است!
به عنوان مثل این تست زیر ماله یکی از دوستانم هست در اصفهان:
پینگشو درست میبینید؟ کدومتون همچین پینگی دارین در غرب کشور؟ قطعا هیچکدوم!
........
فکر کنم شما بودین قبلا همینجا تست میذاشتن و سرویس کلاس یا توربو داشتین و پورت شمارو 2048 بسته بودن؟ درسته؟نقل قول:
من شنیدم 1 مگ سرعت 200 کیلوبایت میدن
اون دوستتون تبریز هستن؟
دقیقا درست متوجه شدین!نقل قول:
يه خورده بيشتر توضيح ميدين؟ يعني قراره ساعات رايگان بشه از 12 تا 8 ؟
و سرويس 2مگ 1ماهه با 8گيگ ترافيك رو قرار بدن 20 تومن؟
درسته فانوس عزیز.نقل قول:
بهبه عجب سرویسی
2 مگ نامحدود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :blink:
من 2 مگ محدود دارم (البته 128)
وبگردی که میکنی اولش یکم به خاطر سرعتش حال میکنی
بعد ولی وقتی که ریز مصرفتو میبینی گریت میگیره
فقط دارم از تورنت با سرعت 180kb فیلم دانلود میکنم.
البته بنده پارتی دارم وگرنه به کاربران معمولی 10 گیگ میدن و خودت مکیدونی کسایی که خوره بازی و دانلود هستن زود تمومش میکنن! من شاید ماهیانه 200 یا 250 تا بزنم! :31:
..........
متاسفانه فقط اخبار بد میشنویم اینجا بذار منم یه خبر بدم یکم روحیه بچه های غرب کشور باز شه! :31:
تا سال آینده یک درگاه جدید فیبر نوری مستقیم به فرانکفورت باز میشه و کسایی که توی tracert 4.2.2.4 یعنی مسیر یابی ip هاشون مسیری از فرانکفورت رو میبینن بهشون وعده پینگ کمتری به اروپارو میدم!
اگر دقیت کرده باشین بعضی از دوستان با سرور باکو یا تفلیس پینگ خوب دارن! دلیلشم فیبر نوری به اون منطقه هست.
بزودی شایهد همین قضیه در مورد آلمان خواهیم بود.
برای مسیر یابی ip خودتون به اروپا در cmd این دستور رو اجرا کنید و اگر اسم فرانکفورت رو دیدین خوشحال بشین! :5:
tracert 4.2.2.4
برای شروع باید چیکار کنم
من دیگه از دیال آپ خسته شدم
مدارک لازم رو بگید آماده کنم
:46:
مسعود خان فکر کنم ارتباط داده ها تازگیا پهنای پاندشو زیاد کرده واسه همینه 2 مگ دادن بهت . شاید کلا پهناشون به 10 مگ نرسه . قطعا تا یه مدت دیگه همون بلایی که سر مکس نت و هر آی اس پی دیگه تو ایران اومده سر وایرلس شمام میاد.
بحرحال چاره ای نیست! من با اینترنت زیاد کار دارم مهم اینه در اون لحظه اینرتنت خوبی داشته باشم شرکت و نوعش برام فرق نمیکنه! امسال هم هم مبین نت و هم شاتل و هم پارس آنلاین میان مهاباد. بحرحال انتخواب ها بیشتر میشه...نقل قول:
مسعود خان فکر کنم ارتباط داده ها تازگیا پهنای پاندشو زیاد کرده واسه همینه 2 مگ دادن بهت . شاید کلا پهناشون به 10 مگ نرسه . قطعا تا یه مدت دیگه همون بلایی که سر مکس نت و هر آی اس پی دیگه تو ایران اومده سر وایرلس شمام میاد.
بله من بودم . چه زمانه ی خوبی بود . آه . من از خود تبریز نیستم . اون دوستم هم از خود تبریز نیست .:8:نقل قول:
نه بابا ؟ :18: مطمئنی ؟نقل قول:
عجب . پس آپشنامون خیلی زیاد میشه . ولی هیچکدومشون زیاد تعرفی ندارن . مبین نت که فقط وایمکسه ؟
فکر کنم شاتل از بقیه بهتر باشه . راستی شما هم فقط استفاده خونگیو اینا میکنید دیگه ؟ یا شرکتی چیزی دارین ؟
نقل قول:
آقا مسعود لطفا تفسير بفرمائيد!
اینکه تبریز 1 گیگ بیشتر میده به خاطر سرویس مخابرات تبریزه!نقل قول:
همین سرویس رو همارا هم تا یک ماه پیش با 5 گیگ ارائه میکرد ولی از وقتی شروع به بهره برداری از adsl مخابرات کرد حجم رو 6 گیگ کرد ماکس نت هم برای اینکه از قافله عقب نمونه 1 گیگ اضافه کرد! تو ارومیه که از این خبرا نبوده :31:
پس معیار شما زیاد قابل اعتماد نیست! :31:نقل قول:
بله من بودم . چه زمانه ی خوبی بود . آه . من از خود تبریز نیستم . اون دوستم هم از خود تبریز نیست . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله مطمئنم.نقل قول:
نه بابا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطمئنی ؟
عجب . پس آپشنامون خیلی زیاد میشه . ولی هیچکدومشون زیاد تعرفی ندارن . مبین نت که فقط وایمکسه ؟
فکر کنم شاتل از بقیه بهتر باشه . راستی شما هم فقط استفاده خونگیو اینا میکنید دیگه ؟ یا شرکتی چیزی دارین ؟
درسته آپشن هامون خیلی زیاد میشه! ارتباط داده ها،عصر ارتباطات،سیروان رایانه،ماکسنت،مبین نت،شاتل،پارس آنلاین!
اینم بهت بگم که هیچ شرکتی به اندازه پارس سرعت نداره!! تعجب میکنم شما میگید تعریفی نداره!!!!!
بنده 4 سال پیش سایتمو بستم و دوباره میخوام تابستون سایت جدیدمو راه اندازی کنم که یک فروشگاه اینترنتی محصولات اپل خواهد بود...
اسم شما سعید بود درسته؟نقل قول:
آقا مسعود لطفا تفسير بفرمائيد!
واقعا باید بگم مسیری که ip شما طی میکنه افتضاح هست! یعنی مثل این میمونه لقمه رو دور سرت بچرخونی بعد قورتش بدی! که تقصیر روتیگ بد شرکتی هست که ازش سرویس دارین! اینترنت شما با درگاه واشنگتون تامین میشه که هیچ امیدی به این درگاه آشغال نیست!
الان تست منو ببینید که همین الان گرفتم:
همونطور که میبینید و با کادر قرمز مشخص کردم مسیر من میره به لندن(انگلستان) و بعد به مقصد فرانکفورت (آلمان) میرسه!
یعنی مسیر آلمان تا انگلیس رو بیجهت طی میکنه و باعث افزایش پینگ من میشه! اینجاست که روتیگ مناسب شرکت ها نقش خودشو نشون میده!
همونطور که در مسیر های انتهایی ip من مشاهده میکنید مسر من از فرانکفورت هست و با اوکی شدن درگاه فیبر نوری جدید پینگ من با اروپا کاهش خواهد یافت...
دوست من مشکل اینجاست شعار ماکسنت (البته چیزی که توی این خراب شده زیاده فقط شعاره) دادن سرویس و سرعت وقیمت یکسان به کاربران اینترنت خودش در آذربایجان شرقی و غربی هست که دیدیم کاملا دروغ بود شعارشون!نقل قول:
اینکه تبریز 1 گیگ بیشتر میده به خاطر سرویس مخابرات تبریزه!
همین سرویس رو همارا هم تا یک ماه پیش با 5 گیگ ارائه میکرد ولی از وقتی شروع به بهره برداری از adsl مخابرات کرد حجم رو 6 گیگ کرد ماکس نت هم برای اینکه از قافله عقب نمونه 1 گیگ اضافه کرد! تو ارومیه که از این خبرا نبوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی که یک قیمت یکسان رو از کاربری که توی ارومیه هست و با کاربری که توی تبریز هست میگیره باید سرویس مشابهی هم بده درسته؟
عزیزم خود ماکس نت تو تبریز به تمام موارد رسیدگی میکنه . اونی که داره تبریز زمان تمدید کردن سرعت شما رو میگذاره و درست میکنه اونم داره برای من سرعت میگذاره . من از زمانی سرویسو گرفتم _( 1 سال پیش حتی کوچکترین تماسی با نمایندگی شهرمون نداشتم ) پس مطمئن باش سرعت بقیه هم همینجوری خواهد بود . در ضمن در مورد ارومیه نمی گم چون احتمالا زیرساخت مخابرات ارومیه خیلی خرابه .:31::21:نقل قول:
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------