درود...رادیاتور عوض کردن پراید سخت هست؟ خودم میتونم انجام بدم؟؟؟؟
Printable View
درود...رادیاتور عوض کردن پراید سخت هست؟ خودم میتونم انجام بدم؟؟؟؟
ما سمند 86 کارخانه دوگانه سوز داریم
چند مدته ماشین رو بنزین بد کار میکنه و ریپ میزنه ، اصلا بزور راه میره ماشین ، دنده دو به بالا داعونه و ریپ میزنه همش
انژکتور هم جدیدا شستشو دادیم ولی باز همینطوره
یه مشکلم هست که ماشین دیر استارت میخوره ، جوری که موقع استارت باید حتما گاز بدیم تا روشن بشه و حدود 3 4 ثانیه میکشه روشن بشه
سلام...حیف اینهمه خرج...چجوری فهمیدی مشکل از اونه؟...مشکلو نه پی تی..نه پی سی نه تی تی ووو نتونستن بفهمن!:n38:نقل قول:
درودنقل قول:
اگر با احتیاط باز کنید که موقع باز کردن جوینت ها چیزی رو نشکنید با 4 تا پیچ و دو تا بسن جوینت و یک فیش سوکت کابلباز و بسته می شه
ماشین کامل سرد و پر کردن دوباره با اب و ضد یخ فراموش نکنید قبل از بستن می تونید با اب شستشو بدید و ترموستات رو هم چک و عوض کنید
در موقع تعویض ترموستات مواظب باشید درپوش اون خیلی راحت میشکنه
دوست گرامی تمام مشکل شما به همون مورد بنزین بر می گرده اولین مساله پیل تر بنزین هست و راه های ارتباطی که ممکنه گرفته باشه و یا هوا داشته باشهنقل قول:
بعد از اون می رسیم به پمپ بنزین که ضعیف یا گرفته باشه
سپس تنظیم ای سی یو ها و استپر بنزین که سالم و تمیز باشند
سلام
راستی چرا میگن ترموستات پائین بندازید، فن بیشتر کار میکنه؟!
فرض کنیم من ترموستات انداختم 50 درجه!!
خوب این دما موتور رو تا 50 درجه نگه میداره، بعد که بیشتر شد، ترموستات باز میشه.. حالا آب که رسید به 91 ، فشنگی عمل میکنه و فن میزنه...تا دما برسه به 83 درجه و فن خاموش کنه.
دیگه ترموستات چه 82 باشه چه 50 درجه ، وقتی باز شد ، دیگه کل آب در جریان هست ، پس چه فرقی میکند؟
- - - Updated - - -
سلام
راستی چرا میگن ترموستات پائین بندازید، فن بیشتر کار میکنه؟!
فرض کنیم من ترموستات انداختم 50 درجه!!
خوب این دما موتور رو تا 50 درجه نگه میداره، بعد که بیشتر شد، ترموستات باز میشه.. حالا آب که رسید به 91 ، فشنگی عمل میکنه و فن میزنه...تا دما برسه به 83 درجه و فن خاموش کنه.
دیگه ترموستات چه 82 باشه چه 50 درجه ، وقتی باز شد ، دیگه کل آب در جریان هست ، پس چه فرقی میکند؟
با سلام
عزیزان من این دفعه با خبر خوب آمدم!!
خوب دیگر نیاز به تکرار مکررات نیست از کارهایی که کردم.
اما مشکل من خاموش نشدن فن ماشین بود. یعنی یکسره نبود اما اگر روشن میشد دیگر خاموش نمیشد!
حتی کاپوت می دادم بالا و صبر می کردم وقتی هوا خنک بود اما خبری از خاموش شدن نبود..
نتیجه گیری مشکل از 2 جا وجود داشت:
ترموستات 82 درجه ، با اینکه مکانیک و خیلی ها گفتند مشکل نداره و آب در چرخش هست، نشان داد که گیر داشت و با ترموستات 76 درجه دیناپارت تعویض شد.
مشکل تا حدی با عویض ترموستات حل شد اما کامل نه!
مشکل دوم: سوکت سمت رله فن ها و مخزن کمکی آب بود. که قرمز و سفید بود.
امروز با مولتی متر رفتم قبل از خورد کردن سوکت، چک کردم دیدم بین یکی از سیم ها اتصال بسیار ناقصی برقرار هست و بگیر نگیر داره.
فیش برنجی هم نخریدم. همان سوکت رو خورد کردم و رسیدم به فیش نر و ماده.
مستقیم زدم داخل هم دیگه و با چسب برق عایق کاری کردم و یک لوله پلاستیکی نرم هم زدم روش اونها و باز چسب برق زدم که اب هم نره داخلش.
خداروشکر تا الان مشکل برطرف گردیده
به هر حال خیلی دوستان رو زحمت دادیم و سوال کردیم ببخشید خلاصه
:n40:
من ماشینو (131se)بعدا ازروشن شدن چراغ چک بردم نمایندگی دیاگ زدم گفتن از سنسور میل سوپاپ که باید عوض کنی ولی متاسفانه قطعه ندارن.'گفت خودت باید تهیه کنی بردم شوش خیلی شلوغ بود گفت باید تو نوبت باشه.ولی مشکل من اینه که فردا پس فردا میخوام برم مسافرت نمیدونم اگه عوضش نکنم مشکلی داره یانه چون از همشون پرسیدم گفتن مشکلی نداره معلوم نیست این قطعه نقش چیو تو این ماشین بازی میکرده فقط یکم مصرف سوخت و میبره بالا. حالا موندم با هزینه خودم عوض کنم یا بیخیال بشم باهتش برم مسافرت اتفاقی نمی افته؟؟؟
ما سمند داریم الان 1 ساله دیاگ خطای سنسور میلی سوپاپ میده :n08:روزی نزدیک 200 کیلومتر هم ماشین میرهنقل قول:
سنسور میلی سوپاپ مصرف سوخت و بالا میره خراب باشه تا اونجا که میدونم
سلامنقل قول:
این مطلب برای شما مفید است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
این مطلب برای شما مفید است
http://www.a-t-c.ir/?page_id=84
خیلی از راهنماییتون ممنونم ماشین رو بردم تعمیرگاه گفت در منبع انبساط شکسته (یه ترک برداشته بود دیده نمیشد) یکی خریدم و جایگزین کردم البته من نتونستم:n02: خود تعمیرکار اینکارو برام کرد:n16:نقل قول:
بمنم فقط همینو گفتن چه مسخره.حالا مصرف بنزین شما بالا رفت یا نه اونم چرنده؟نقل قول:
من با گاز میرم بیشتر ، بنزین و خبر ندارم ، تا حالا به مصرف فکر نکردمنقل قول:
این سنسور جهت تفکیک دقیق موقعیت جرقه زنی سیلندر شماره یک و تفکیک آن از موقعیت اندازه گیری شده توسط سنسور دور موتور و عملکرد ترتیبی (سیلندر به سیلندر) انژکتورها و کویل ها در کنار سنسور دور موتور که در جلوی موتور و روی پولی میل لنگ و یا در قسمت عقب بر روی پوسته کلاچ قرار گرفته و وظیفه آن این است که وضعیت میل لنگ را نسبت به نقطه مرگ بالا تعیین و علائم را به ECU ارسال و ECU نیز برای پاشش صحیح و درست بودن زمان و البته مدت زمان جرقه از این علائم استفاده نماید ، به کار می رود.این سنسور قادر است احتراق ناقص را شناسایی کرده و آوانس جرقه را برای از بین بردن کوبش کم می کند.البته در بعضی از مواقع فیلر نبودن صحیح سوپاپ باعث ایجاد آوانس جرقه ریتارد یا منفی در سیستم انژکتور می شودوکه این عیب را باید از عیب درست کار نکردن سنسور موقعست میل سوپاپ تفکیک کرد.سنسور موقعیت میل سوپاپ
آوانس جرقه بر اساس موارد زیر تعیین می گردد:1.دور موتور 2.بار موتور 3.دمای موتور
محل قرار گیری این سنسور روی سیلندر و مقابل سطح شاخص میل سوپاپ قرار دارد.(این سنسور در خودروی پراید بجای دلکو های مدل قدیم زیر کوئل قرار دارد).محل قرارگیری آن در خودروی زانتیا رویسرسیلندر کنار سوکت کوئل است.رنگ سوکت آبی و تعداد پایه های آن 3 عدد میباشد. این سنسور فقط در مدل 1800 موجود میباشد. خرابی این سنسور در خودروی زانتیا تاًثیر محسوسی بر عملکرد خودرو ندارد و فقط در میزان آلایندگی موتور اثر گذار است در حدی که خودرو دیگر در محدودۀ استاندارد L4 عمل نمیکند.دستگاه عیب یاب اتصالی ، قطعی و خرابی سنسور را نشان میدهد .
ساختمان داخلی این سنسور شامل یک یک المنت سنسور هال و یک قطعه نیمه هادی می باشد که جریان از آن عبور می کند.این سنسور دارای یک سوکت سه پایه می باشد که :
پایه 1: تغذیه ولتاژ +12v یا +5v
پایه 2: ارسال سیگنال با دامنه مربعی شکل
پایه 3: سیم اتصال بدنهانواع سنسور موقعیت میل سوپاپ
شرح کار سنسور این سنسور بدین گونه است که هر گاه جریان در داخل این سنسور توسط یک میدان مغناطیسی منحرف شود،ولتاژ دو سر سنسور تغییر کرده،باعث ایجاد پالس های مربعی می شود.
هرگاه برآمدگیانتهایی میل سوپاپ از مقابل این سنسور عبور کند،به علت ولتاژ منفی سطح فلز،میدان مغناطیسی تغییر کرده و سیگنال ارسال شده به ECU صفر می شود.در زمانی که برآمدگی میل سوپاپ روبروی سنسور قرار ندارد،سیگنال ارسال شده به ECU برابر با 12 ولت می باشد.پس این سنسور با ارسال سیگنال های مربعی شکل به ECU زمان دقیق نقطه مرگ بالای سیلندر شماره یک را خبر می دهد.
از آنجائیکه احتراق ناقص از عدم صحیح بودن مخلوط سوخت و هوا و یا ضعیف بودن کیفیت بنزین (پایین بودن اکتان بنزین) بوجود می آید لذا این سنسور از میزان آوانس جرقه و یا زودتر جرقه زدن شمع ها کم می نماید.زودتر جرقه زدن در واقع از بهتر متراکم شدن مخلوط سوخت و هوا که همواره باید در محدوده استوکیومتریک (14.7:1) جلوگیری کرده و باعث بوجود آمدن احتراق ناقص و به طبع آن کوبش در موتور می شود.
پدیده کوبش که برای موتور بسیار مضر می باشد.کوبش که شامل ایجاد ضربه هایی خفیف بر پیکره ی موتور می باشد در دراز مدت می تواند آسیبی جدی به قطعاتی مثل : شاتون ، شکسته شدن پیستون ، صدمه رسید به شمع ها ، خم شدن سوپاپ ها و… وارد نماید.این آسیب ها در صورت اتفاق افتادن جزء بدترین خرابی هایی هستند که می تواند برای موتور اتفاق بیافتد و سیستم های موجود درون یک خودرو همواره در تلاشند کار موتور به صورتی ادامه پیدا کند که موتور در ایده آل ترین شرایط تعریف شده از طرف کارخانه به کار خود ادامه دهد تا علاوه بر سالم نگاه داشتن محیط زیست خود خودرو هم متحمل زیانی نگردد.
این سنسور با درک شرایط میل سوپاپ زمانیکه سیلندر شماره یک به همراه سیلندر شماره چهار به بالاترین حد خود می رسند شرایط موجود را به ECU اعلام می کند.ECU نیز بر اساس نقشه ها و برنامه هایی از پیش تعیین شده که مهندسین از قبل بر روی آن نصب کرده اند با تجزیه و تحلیل شرایط بهترین واکنش را نشان داده و با ارسال اطلاعات خود به عملگرها که شامل انژکتورها ، شمع ها و… می شوند باعث بهتر و پربازده تر کار کردن موتور خودرو می شود.
همان طور که گفته شد ساختمان داخلی این سنسور از نوع اثر هال می باشد.
– شناسایی عیب هایی که در صورت خرابی قطعه در خودرو بوجود می آید:
در صورت خرابی این سنسور خودرو ریتارد کار می کند با کمی ریپ.
برای عیب یابی این قطعه توسط دستگاه دیاگ،ابتدا دستگاه را به خودرو وصل می کنیم و سپس خودرو را روشن می کنیم.وارد قسمت پارامترها شده و مقدار آوانس جرقه را مطابق استاندارد خودرو مقایسه می کنیم.اگر آوانس جرقه از مقدار استاندارد کمتر باشد یعنی ریتارد باشد ممکن است علت این عیب خرابی سنسور موقعیت میل سوپاپ باشد.
نکته : بطور کلی از این سنسور برای سیستم های انژکتوری ترتیبی استفاده می شود.در صورت خرابی این سنسور پاشش سوخت از حالت ترتیبی به حالت پاشش سوخت نیمه ترتیبی تبدیل می شود و مصرف سوخت بالا می رود.نکته دیگر در مورد این سنسور باید گفت که سرویس خاصی ندارد.
خودروهایی که از این سنسور استفاده می کنند:
پارس ELX ، سمند سریر ، زانتیا 1800 با موتور XU7 JP4 LFY و BOSCH MP 7.3 ECU ، پژو 206 تیپ 5 و 6 ،پراید مدل Siemens( نویسنده : ایمان برزگر )
درود دوستان یک سوال
چراغ خطای سوختن یک لامپ عقب لکسوس روشن میشه
البته هیچ کدام از چراغ ها نسوخته و همه خوب و پر نور هستند
چی می تونه باشه به نظر شما
دوستان کسی خبر داره پرشیای جدید یک صدایی در محدوده گیرباکس دارند مثل صدای تق تق که در اول صبح بیشتره
و هر نمایندگی یک ایرادی گذاشته
یکی میگه گیرباکس
یکی میگه صفحه کلاچ
یکی گفته گیت فرمان کامل
چی می تونه باشه
ممنون
درود ...شمع پراید چند پلاتینه هست؟؟؟؟ یعنی فابریک که از کارخانه میاد بیرون ماشین، چند پلاتینه میزارن؟؟؟ برای بنزین سوز انژکتوری
- - - Updated - - -
درود ...شمع پراید چند پلاتینه هست؟؟؟؟ یعنی فابریک که از کارخانه میاد بیرون ماشین، چند پلاتینه میزارن؟؟؟ برای بنزین سوز انژکتوری
سلام
شمع پراید بنزینی تک پلاتین میزاره شرکت:n18:
سلام .
برای مصرف کمتر بنزین تو جاده و ... توصیه میشه دور موتور بین دو و نیم تا سه باشه حالا سوال من اینه که اگه اکثرا رو دور موتور 3 برونیم ، استهلاک موتور بیشتر از زمانی نیست که دور موتور رو 2 هستش (تو همون دنده) ؟
خیلی بستگی داره اگر ماشین شما در شرایطی راه می ره که بادور موتور 2000 ی تونه سرعت دلخواه رو بره و ثابت باشه خوب معلومه که 2000 این دست شما نیست شرایط ماشین و جاده و سرعتی که شما می خواید تعیین می کنه که با چه دور موتوری حرکت کنهبرای مثال اگر در جاده ای با سرعت 120 می خواید برانید و ماشین شما دور موتور 3000 روو داره اگر دور موتور رو پایین بیارید خوب سرعت کم می شهنقل قول:
در ماشین 6 سیلندر معمولن ئور موتور پایین تره چون قدرت بیشتره
سلام دوستان
دسته موتور ال 90 که به بدنه وصل میشه از بالا و دو طرف باید آزاد باشه؟ اون طور که من دیدم فقط به واسطه ی وزنش رو پایه قرار گرفته و خیلی راحت میتونه به دو طرف یا به سمت بالا جابجا بشه.
این باعث لرزش بیشتر بدنه نمیشه؟
به نظرمن این یه چیز تجربی هست نه میشه گفت بهتره نه میشه گفت بدتر .تو شرایط مختلف تفاوت میکنه.نقل قول:
به طور کلی شما موقعی که یه دنده اضافه میکنید ینی میرید به سمت دنده سبک تر دور موتور حدودا به اندازه هزار دور میاد پایین و متقابلا برعکس ینی اگه دنده کم کنی به همون اندازه دور موتور میره بالا.تو ماشین های مختفل فرق میکنه ولی اصولا تو همین ماشیتهای ایرانی که بیشتر خودرو های بازار و هم تشکیل میده شما هنگام دنده عوض کردن اگه دنده رو سبک میکنی ینی میری بالاتر دور موتور به هیچ وجه نباید بیاد زیر 2اگه بیاد میشه دنده مرده وخیلی طول میکشه که خودرو دوباره بتونه برسه به دور 3هزار.وبرعکس اگه شما دنده رو کم کردی دور موتو به هیچ وجه نباید بره بالای سه اگه رفت این میشه معکوس کا اینم به همون اندازه ضرر داره واسه خودرو.حالا تو شرایط جاده ای متفاوت این قضیه کمی تکرار میشه وبایدم بشه چون اگه یشه ضررش کمترواسه خودرو تا اگه نشه.
مثلا شما اگه تو حالت معمولی رو دور موتور 3دنده عوض میکنی تو حالت سبقت یا سربالایی حتما باید رو دور موتور3/5تا4عوض بشه که هنگام بالا بردن دتده دور موتور افت شدید نکنه که خطر تو سبقت بیشتر وتو سربالایی ضررش واسه خودرو بیشتر میشه.
بچه ها چند روز پیش رفتم لاستیک عوض کنم، وقتی داشت عوض میکرد یه یارو همونجا بود گفت جلو بندی ایراد داره و نمیدونم میله ی موج گیر هست چی هست اسمش لق شده و باید عوض بشه و از این حرفا... ماشین 2 روز پیش نمایندگی بوده و همه چیش چک شده بوده توی سرویس 60 هزار کیلومتر ... خودمم وقتی یه دفعه ترمز میکنم ماشین به هیچ سمتی متمایل نمیشه و لاستیک ها هم یکسان ساب رفته بودن (لاستیکای قبلی) ... حالا به نظر شما چیکار کنم برم یه بار دیگه نمایندگی نگاش کنه؟
ماشین 206 تیپ 3 مدل 85
توی این کارکرد طبیعی هست که خراب بشهنقل قول:
البته چیز خاصی نیست که روی عملکرد کلی خودرو تاثیر بذاره ، معمولا یک میله فلزی هست حدود 20 سانتیمتر که چند تا واشر فلزی و چند تا ضربه گیر پلاستیکی هم داره و قیمت خاصی هم نداره
خراب شدنش هم یک صدای ریز برخورد دو تا ورق آهن ایجاد می کنه
به نظر من ملیه موج گیر هر دو طرف را تعویض کنید
سلام مدتیه ماشینم(پراید مدل 87) یه صدای سیر سیر موقع حرکت اهسته میده مخصوصا با دنده 1 میام تو کوچمون صداش طوریه که مثلا 4 تا مرد نشستن درکوچه میشن نگاه کن ادم بلبرینگ تازه عوض کردم مشکل از بلبرینگ و چرخ نیست بردم نمایندگی سایپا دوستم چرخ ها رو چک کرد گفت هیچی نیست لنتهامم نگاه کرد مشکلی نداشت موقعی که دنده 2 به بالا میرم صدا قطع میشه کلا دیگه هیچ صدایی نمیاد.لامصب صدا جوریه انگار یه سیمی چیزی گیر میکنه به توپکی ماشین از چرخهای جلو هم میاد مشکلش چیه خداوکیلی کمکم کنید نشان یه مکانیک دیگه هم دادم میگه یه ایراد جزیی هست رفعش میکنم بیارش هرچی گفتم مشکلش چیه نگفت منم ترسیدم دست مکانیک ناوارد بدمش.:n14:
دوستان abs ماشین من روشن خاموش میشد که با باز کردن یونیت الکترونیکیش و تمیز کردن اتصالات یه مدتی خاموش بود و کار میکرد! ولی الان دوباره چند روزه که روشن میشه
یه نکته عجیب داره که اگر ماشین رو خاموش و با ریموت درها رو قفل کنم..بلد با روشن کردن ماشین و شتاب زیاد حرکت کنم بطوری که درها سریع قفل بشن چراغ خاموش و abs فعال میشه!!!
توضیح منطقی واسه این اتفاق هست؟
خیلی تست کزدم و دقیقا جواب میده
206وی8 مدل 89
سلام
امروز یه مشکل عجیبی برام پیش اومد
داشتم تو یادگار میرفتم با سرعت 70 الی 80 تا که ماشین جلوییم ترمز کرد و منم فاصلم تقریبا مناسب بود یعنی قانونی بود منم ترمز عادی کردم
کل چهار چرخم قفل کرد و جیغ کشید و دود لاستیک در اومد
من فقط یه ترمز معمولی کردم
لنت جلو و عقبمو تازه عوض کردم دیسک صفه هم همینطور چرا اینطوری شد همشونو هم شرکتی گرفتم تکستار و صفه ایساکو
بعد یه چیزی تو سرعت بالاتر ترمز میکنم فرمون بد میزنه یعنی میلرزه دلیل اینا چیه ؟
دوست عزیزنقل قول:
اینی که می گید شک بیشتر من به همون لنت جلو هست چرا که فنر روی اون در صورت کثیفی و یا حتا پیستون شیلندر ترمز ممکنه کثیف باشه و در سرعت خیلی پایین لنت خیلی از دیسک جدا نمی شه و صدا می ده
در صورتی که مطمن شدید لین نیست می تونه از خاک گیر پلوس ها شروع بشه و تا درونگیرباکس ادامه پیدا کنه
شما امتحان کنید
1- در همون سرعت کم خلاص کنید و باز صدا رو چک کنید
2- در همون سرعت و نه بیشتر دنده دو بذارید و چک کنید
3- دنده عقب با سرعت خیلی کم و خلاص در حالت عقب
4- وقت حرکت با گاز بازی کنید
5- فرمان رو با احتیاط به چپو راست بپیچانید
این ازمایش ها می تونه کمک زیادی در پیدا کردن مشکل داشته باشه
ممکنه حتا از راد دنده باشه یا از لاستیک و قالپاق
بعضی وقتا دوست من اینرسی بیشتر از اونی هست که ب چشم میاد برای خود من هم پیش اومده که پشت چراغ قرمز بیشتر اونی که فکر می کردم نیاز به ترمز داشته باشمنقل قول:
و اینکه شرایط آسفالت هم حتا تاثیر زیادی داره
در مورد زدن هم ممکنه برای لاستیک اتفاقی افتاده و یا حد اقل از بالانس خارج شده باشه با این ترمز قفل کرده فشار به تایر و لنت پد و دیسک ها اومده
از این سیستم های کامپیوتری هر چی بگی بر میادنقل قول:
ممکنه شتاب سریع تحریک می کنه سنسورش رو وو راه می فته اما نکته جالب اینجاست که چجوری کشف کردید این راه رو
شاید یک آپدیت ای سی یو یونیت برطرف کنه
سلام ,تسمه دینام و کولر رو هم از نظر شل بودن تست کنید بد نیست .احتمال داره از تسمه باشه.
سلام داداش من همیشه برای شما زحمت دارم ممنون از توضیحاتتون.نقل قول:
اقا موقعی که تو دنده 1 هست و سرعت میره بالای 10 کیلومتر این صدا قطع میشه دیگه نه تو 2 نه 3 نه 4 نه 5 این صدا به گوش میاد کاملا قطع میشه و ماشینمم شتاب خوبی داره لنتهامم سال89 یا 90 دقیقا یادم نیست تعویض کردم تو حیاطمون هم زمستونها میشه تقریبا قطب شمال بس که سرده و تابستونها افتاب چنان میتابه که ادم میسوزه اصلا هم لاستیک نمیشورم بیشتر لونگ میکشم دور لاستیکام الان چراغ قوه انداختم تو رینگم دیدم سر لنتای جلو زنگ زده لنت هم کره ای انداختم همون سال 89 یا 90 مارگ GolD رنگ ابی اصل و اینکه بردم پیش دوستم استاد محسن در سایپا برد بالای بالابر 4 تا چرخها رو چرخوند گفت مشکل بلبرینگ نداری.
فقط محسن خوشش از لاستیکام اومد اخه تازه 2 عدد لاستیک کومهو ویتنام برا جلو انداختم به حدی نرم و خوشکل و مشکی ادم خوشش میاد نگاش کنه.
اقا من احتمالا لنتهام نابود شدن پس
چه مارکی لنت بخرم ایرانی یا بازم خارجی؟ممنون میشم راهنماییم کنی مثل همیشه.یا علی.
اینم اضافه کنم صدا شبیه ساییده شدن 2 تا ورق اهن به روی هم هست فکر هم نکنم از ترمز باشه چون ترمز میگیرم پدال رو تا اخر فشار میدم صدای لنت جدا میاد.
سلام دوستان
من سیلندر ترمز چرخ پرایدم بخاطر جام بودن عوض کردم بعدش لنت نو انداختم
بعد از بستن چرخ دیدم ماشین اصلا ترمزش خوب نبود
چند روز بعدش چرخ ها رو باز کردم دیدم نصف
لنت اصلا با دیسک درگیر نمیشه
یه لنت دیگه هم انداختم بازم اون هم همین طوری شد
شد
دیسک هم عیدی عوض کردم
مشکل چیه ? دیسک مشکل داره؟
باید چی کار کنم؟
خوب پس مشکل شما خیلی خیلی نزدیک شدیمنقل قول:
همون لنت که مدت زیادیه داریدش و زنگ می زنه
اگر تموم نشده باشه که معلومه خوب استفاده کردید بازش کنید و با یک سنباده خیلی خیلی نرم تمیزش کنید و بذارید سر جاش اما بعد از این همه سال پیشنهاد به عوض کردنشه
در مورد لنت پد من تا بحال از لنت ساز و پارس در ایرانی ها راضی بودم و ارزان هم هستند و اگر نه که کره ای خوبه همون قبلی رو پیدا کنید
در موقع عوض کردن فنر نگعداره بالای لنت جلو رو باز و تمیز کنید و حتمن سر جاش بذارید
خیلی از تعویض کار های محترم اون رو بر می دارند و میگن زیادی و باعث صدا می شه
شما سعی کنید این کار رو نکنید چون لنت لق می خوره و بده
لنت عقب رو هم حتمن چک کنید و به احتمال زیاد عوض و حتمن حتمن تنظیم کنید که تفاوت بسیاری رو مشاهده می کنید
بعد از عوض کردن لنت مدتی رو با احتیاط بیشتر برانید تا خوب جا بیوفته
موفق باشید
مشکل شما دوست ن از سیلندر و یا بازویی هاست که نمی ذاره درست لنت جای خودش حرکت کنه حالا یا درست نصبنده و یا لنت جای خودش نیست و یا خراب شده وقتی جام کرده ممکنه صدمه رسونده باشهنقل قول:
این رو جدی بگیرید که خطرش خیلی زیاده و سریع به دادش برسید
سلام مجدد و ممنونم تمامی مواردی که گفتید رو رعایت میکنم انشالا مشکل رو حلش میکنم و میان خبرشو میدم اینجا با تشکر ویژه که وقت میزارید و میاید جواب میدین.نقل قول:
البته کسری جان اینم اضافه کنم یادم رفت این دوستمون تو سایپا خواستم بلبرینگ عوض کنم گفت من 2 عدد دارم مارک فرانتک ومنم گفتم حتما خوبه دیگه انداختش بهمون خلاصه دونه ای 31 تومن گفتش برا دامادمون خریدم نخواستدش خلاصه اون موقع من اطلاع نداشتم فرانتک جنس تعریفی نیست زیاد انداختش به من بیچاره مثلا دوسته موزیگری ازش میباره ماشالا ممکنه خرابی وصدا از بلبرینگ باشه؟
درود دوستان
من یه پراید 111 se دو هفته پیش تحویل گرفتم الان حدود 700 تا کار کرده دیروز بردمش تو جاده به زور 150 تا رفت ولی شتابش خیلی خوبه تا زیر 150 رو عالی میره - بعد یه مشکلی هم که داره توی دور آرام در حالت ایستاده موتور خیلی میلرزه و ویبره میده به اتاق جوری که همه چیز میلرزه رو اعصابمه تو چند تا پراید دیگه نشستم اینجور نبود همه میگن چون ماشین خشکه و صفره اینجوریه و خودش درست میشه:n27:
موتورش هم m13یورو 4 هست.
فکر نمی کنم و امیدوارم که نباشهنقل قول:
با همون لنتو دقت و حوصله تمیز کاری حل می شه
بلی ماشین نو هست کمی بگذره بیشتر می شه یا نمی شه راجع به اون صحبت کرد سرویس اولیه حتمن ببرید و حتمن روغن و واسکازین گیرباکس رو عوض کنید چه بهتر که خودتان انتخاب کنیدنقل قول:
و بعد از 6 ماه فیلر گیری کنید
دوست من 150 تا با پراید اونم توی این هوا و این جاده
داداش ممنونم الان متوجه شدم که کاسه چرخ عقبم یه قسمتش پریده لازم به تعویضش هست واینکه لوازم همراه لنت چیه بخرم از جمله فنر واینا ممنون میشم چون حوصله ندارم ببرم پیش دوستم چرخ و باز کنه بعد بفرستدم دنبال قطعه خریدن :n01:نقل قول: