راهی نداره باید تعداد کانکشن ها زیاد باشه تا بتونی از حداکثر سرعت استفاده کنی!!نقل قول:
Printable View
راهی نداره باید تعداد کانکشن ها زیاد باشه تا بتونی از حداکثر سرعت استفاده کنی!!نقل قول:
ممنون ازدوستان ول قبلا بایک مگ تک فایلی روی 120 میچرخید
ممنون
دیروز رفته بودم نمایندگی
یارو گفت مخابرات اعلام کرده که تجهیزات ما جوابگو نیست و دستگاهامون شبا هنگ می کنه
:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
تو سایت
crm.asiatech.ir
قسمت ورود به امور مشترکین رمز عبور و شماره مشتری میخواد چجوری میشه شماره و رمزو گرفت؟!!!
اگه نمایندگی براتون حساب ساخته، بیخیالش شو. از جادوگر برو، با یوزر و پس خودت.
رو كم كنيه؟؟؟
اينم از 256 من كه چند وقت پيش تست سرعت زده بودم.
اینم تست 2 مگ این یه هفته ای که از شاتل اومدم اسیاتک واقعآ راضیم
دیشب اصلا نتونستم دانلود کنم
مثل موشک سایت ها رو باز می کرد اما اصلا دانلود نمی کرد
سلام دوستان کسی تو تهران مرکز هجرت سرویس داره راضیه؟
من می خوام 512 بگیرم می خوام بدونم شب چقدر می تونم دانلود کنم؟(دانلود برام خیلی مهمه شب می شه 1.5 گیگ زد)
زیاد دانلود کنم که محدودم نمی کنن؟
512همون چلچله هست دیگه؟
من انبار دارم می شه از طرف انبار نامه بگیرم؟(انبار خصوصیه بگم برای دوربین مدار بسته می خوام) ممنون می شم چواب بدبد
آقا قیمت هر 1 گیگ ترافیک اضافی تو آسیاتک چنده ؟؟؟؟؟؟ بدجوری ترافیک آدم رو میخوره ها !!!! چه جوری میشه شبانه رایگان گرفت ؟؟؟ من چلچله ! با شبانه نیم بها دارم . نیم بها دیگه چه صیغه ایه ؟؟؟ اینجا دیدم فقط !
درود و سلام
1.یکی از دوستان لطف کنه به مابگه این کیمیا چلچله چالاک چابک حامی منظورش چیه کدومش 2 مگه کدومش 1 مگه کدوم 512 ؟
2.اگرم لطف کنن یه پیشینه از شرکت به مابدن مثل گند کاریایی که معمولا شگردشونه ( جنگولک بازی های سرویس دهیشون) ممنون میشم
3.اگر 2 مگ میدن سرعت دانلود شب رایگان با 2مگ تو دانلود منجر چنده؟
4. توی صفحه های قبل یه چیزایی در مورد محدود شدن گفتن آساتک هم محدود میکنه؟
ممنون میشم یکی یکی جواب بدین
من الان تو شاتلم (تهران)به خاطر دانلود شب مالی خولیا:24: گرفتم چون ر به ر محدود میشم میخوام بیام شرکت شما یه آمار بدید ببینم بااین قاطر نه شاتر نه (شاتل) چیکار کنم
در آخر تشکر
ببین من چلچله دارم الان . سرعت دانلود گاها تو روز به 110 هم میرسه به صورت ثابت !!!!!! ولی شب عمرا نمیتونم یه آلبوم موزیک رو دانلود کنم . از دوستام هم که تازگیا به ناچار از لایزر ( که یکی از بهترین سرویس دهنده ها بود ) اومدن آسیاتک پرسیدم همینو میگن !!!!!!نقل قول:
حالا یکی هم به سوال بالای من جواب بده ممنون .
آسياتك شباش به f رفته ديگه !!
قديما 3 گيگ راحت دانلود داشتم با اكانت 1مگ الان زوري 1.6 گيگ دانلود شده ديشب كم كم بايد دنبال يه جاي جديد باشم ... فك كنم هر جا كه رفتيم نبايد تعريف كنيم وگرنه دو روزه هم اونا پررو ميشن هم تعداد يوزرها زياد ميشه و گندش درمياد !
1.این اسم های من در آوری آسیا تک هستش که یعنی => حامی=128 - چابک=256 - چلچه=512 - چالاک=1 و کیمیا=2نقل قول:
2.کیفیت این شرکت کاملا افت محسوسی داشته و ضمن اینکه دارای پشتیبانی بسیار ضعیفی می باشه
3.با سرعت 2، میزان سنجش سرعت با آی.دی.ام نهایت 180 خواهد بود (قبل بین 200 تا 250 بود خدا بیامرز)
4.محدودیت نداره ولی سرعت دانلود شبانه هرطرح سرعت واقعی اون هستش
آسیا تک برخلاف بیشتر سرویس دهنده ها، در بحث تایم شبانه سرعت واقعی اون طرح رو با تقسیم به 10 داره، یعنی سرویس شما که 512 هستش این عدد تقسیم به ده نهایت سرعت دانلود شما در تایم شبانه است. و اینکه روزانه به 110 میرسه چون در بحث روزانه تا 3 مگ به گفته خودشون سرعت دانلود داری. اگر دانلود کردن برات مهمه فقط طرح کیمیا یعنی 2 گیگ رو بگیر چون الان یک گیگی ها هم دارن مینالن. سرعت دانلود هم 180 در کیمیا نهایتش استنقل قول:
یعنی من با 512 می تونم شبی 1.2 گیگ دان کنم . اگه بشه برای من کافیه راستی ساعات رایگان اسیا از 1-9 هستش(که تو سایت زده) یا از 2-8نقل قول:
چابك 1 مگ هست و و چالاك 256 !!نقل قول:
1.این اسم های من در آوری آسیا تک هستش که یعنی => حامی=128 - چابک=256 - چلچه=512 - چالاک=1 و کیمیا=2
دوستاني كه 512 دارن بايد بگن اما چون ضريبش 1 به 4 هست فك نكنم شبي بيش تر از 800 يا 900 مگ بشه دانلود كرد كه اصلا خوب نيست !! (1.6 گيگ با 1مگ ضريب اشتراك 1 به 2 دانلود دارم !!)نقل قول:
یعنی من با 512 می تونم شبی 1.2 گیگ دان کنم . اگه بشه برای من کافیه راستی ساعات رایگان اسیا از 1-9 هستش(که تو سایت زده) یا از 2-8
دوستان عزيز بايد يه اعتراض عليه آسياتك درست كنيم اينجوري كه نميشه هر شركتي يه مدت خوبه تا يوزرهاش يه كم زياد ميشه سريع به چيز بره !!
یه تناقض اینجاست البته فکر کنم فقط شاتلی ها اینطور میبینن چون در شرکت شاتل هرگاه بحث واقعی شدن سرعت باشهنقل قول:
سرعت 2مگ رو(که ندارد)یه بار برای بایت کردن ویه بار برای ضریب اشتراک تقسیم بر 8 میکنن که با حساب کتاب من سرعت 2 مگ رو اگر شاتل بده باید رو 32 حساب کرد .
پس منظورت اینه که من بیام اونجا با 2 مگ سرعت شب رایگان 180 هست .
من باشاتر البته نمیدونم چه داستانی داره اما 1تا3 سرعتم6 هست بعد 3 تا 8 سرعت 260!!!! اگر بزارم دانلود شبی 4 گیگ میگیرم اما یک هفته نشده محدودم میکنن و تا هر وقت دوست داشته باشن سرعت 6کیلوی محدود میمونه .
شاتل شبانه اش با هر سرعت اشتراکی که داری رو 2 مگابایت بازه ولی خوب همنطور که میگی محدودیت دانلود داره و سریع لایک میشی و خلاصنقل قول:
اما توی آسیا تک مطمئن باش همیشه سرعت 180 رو داری،شایدم حتما شهر شما بیشتر از اینم بالا بره سرعت دانلود
آخه میدونی شاتل در تایم 3 ساعت اول سرعت واقعی اش رو نداره چون حجم دانلود بالاست بعد کم کم تا صبح به سرعت اصلی برمیگرده، واسه همینه که میگن شاتل=دزد
آسیا تک کیفیت اش قبلا خیلی بالاتر از اینا بود اما الان بازم صد برابر شاتل ارزش داره، حداقل واسه من که اینطوره
والا ما که چلچله یا همون 512 داریم سرعت دانلودمون افتضاحه ! افتضاح ! سرعتم به زور به 16 میرسه !!! با اعتراض هم موافقم . . والا لایزر با این اوصافی که از سایر ISP ها میشنوم بهترین تو کل ایران بود . یادش بخیر !نقل قول:
راستی قیمت 1 گیگ اضافه تو آسیاتک چنده ؟؟؟؟
سلامنقل قول:
به طور کلی شبانه شاتل برای سرویسهای اکو بین 50-60 کیلوبایته چه سرویست 128 باشه چه 512 :18:و برای بعضی ها از 1 تا 3 صبح هم تعطیله و 3-8 کیلوبایته:18:
به صورت مقطعی و کوتاه ممکنه شب ببینی که روی 2 مگ هم بسته بشه ولی همیشگی نیست و عموما اینطور موردی زیاد پیش نمیاد
و محدودیت دانلود هم تقریبا از 1 سال پیش شروع شده و فعلا هم خبری از برداشتنش نیست:9:
سلام دوستان من تو شرکت اسیاتک شیراز عضوم و بهتون پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان ادیسلتونو از این شرکت نگیرید همین الان به بدبختی این صفحه باز شد تا من جوابمو بنویسم بخدا دلم خون شده شبانش که رو دیال اپ رو سفید کرده بدجور روزانش هم که دائم یا قطع هستش یا با هزار بدبختی میتونی وارد سایت بشی اینا به کنار من نمیدونم اینا چکار میکنن من دوهفته پیش قرار دادمو تمدید کردم و جالب اینه که مدتی بخاطر اینکه هروقت میومدم دائم قطع بود و بدتر اعصابم خورد میشد نیومدم نت و وقتی هم اومدم با کمال ناباوری دیدم شارژم تموم شده الانم با شبانه اومدم که روی دیال اپ رو سفید کرده در حد تیم المپیک و به نظر من شاتل و صبا نت بهتره اسیاتک واقعا آشغاله:41:
دوستان برید خدا رو شکر کنید. من به خاطر امتحانا ین ماه رو نگهداری پورت زدم. الان با اون یکی خط که شاتل داریم اومدم، بعد از 3 شب دانلود با سرعت 240، محدود شدم. سرعتم شبانه میشه 128. روزها سرعت عالیه ولی پینگ از 290 پایین نمیاد. امیدوارم وضعیت شبانه ی آسیاتک تا ماه دیگه که بخوام دوباره شارژ کنم، درست بشه وگرنه فاتحم خوندس!
دوستان هرگز از سرويش نامحدود اسيا تك استفاده نكنيد. سرعت از دايل اپ هم پايين تره. خدا لعنتشون كنه. حرومشون باشه.
کیمیا 5 گیگ شارژ کردم .. سرعت اصلا" اون چیزی نیس که فکر میکردم .. تو روز بین 70 تا 110 اِ .. فک میکردم بیشتر از این حرفا باشه .. :23:
من این ماه هم شارژ کردم چون دیگه وقت نداشتم برم از جای دیگه سرویس بگیرم از آسیاتک همین رو براتون بگم که فوق العاده افتظاح شده اصلا سرویس که میده در حد اندازه پولی که میگیره نیست چیزی هم که تو آسیاتک فقط میشه دید اینه که شما سرویس 2 مگ میگیری بعد میبینی شب سرعتت 1 مگابیت هم نیست (تقریبا 99 درصد یوزر های 2 مگ به همین صورت هستن) بعد یکی 512 میگیره سرعتش تا 7 مگ هم میره!(کمتر از 1 درصد ) یعنی الکی چند نفر رو دلشون رو خوش میکنن تا بیان اینجا تعریف و تمجید کنن. (یعنی بین 1000 نفر یکی سرعتش خوبه میاد میگه من راضیم بعد 999 نفر دیگه ناراضی هستن)
حرفای بالایی تایید میشه + اینکه تو این 1-2 سال اینجوری شده !! واقعا" متاسفم ! :44:
صبانت رو نداشتم اما از شاتل بهتر هست ... البته همه اين ها منطقه اي هست و ممكن هستش تو يه منطقه يه isp گمنام بهترين باشه !! شاتل مزيتي كه داره پشتيباني و حساب كتابش هست ولي آسياتك يه كم هر دم بيل تر هست !! الان هم كه سرعت شبانش كم شده كم كم موقع كوچ از آسياتك هم داره ميرسه ...نقل قول:
دوستان در سايت آسياتك بالاي صفحه سمت چپ دكمه ثبت شكايت رو بزنيد و در مورد سرعت شبانه پايين اعتراض خودتون رو بنويسيد ...
منظورت 1-2 ماه هست دیگه؟ از وقتی که لایزری ها رو انداختن(شایدم کرم از آسیاتک بوده) اینور، آسیاتک به فنا رفت.نقل قول:
سرویس 512 دارم
شبا سرعتم بین 32 تا 50 هست
دوست عزیز بنده نماینده فروش و پشتیبانی این شرکت در اصفهان هستم. سرعت شما بسته به اینکه
تو چه شهری هستید و چقدر لینک میاد داخل مرکز متفاوته. مثلا سرویس 128 تا 2مگ باز هست و با دانلود منیجر تا 200کیلوبایت
دانلود میکنه . بزرگترین مزیت این شرکت که شما اسمی ازش نمیبرید و این بی انصافیه! نداشتن قطعی های بی دلیل
و نبستن پورت های ... پی ان هستش که به وفور در شرکت هایی همچون شاتل دیده میشه !
پیروز باشید/
عزیز دل، منم همین رو میگم، همه چیز رو باید با هم دید. الان هم برای دزفول بهترین آسیاتک هست، برای دانلود شبانه.نقل قول:
حالا که شما نمایندگی داری، میتونی ازشون بپرسی دلیل افتضاح این 2 ماهه چیه؟ بعد از عید سرعت ها خیلی بد شدن. پس کی دوباره مثل 6 ماه پیش میشه؟
شاتل امتحان خودش رو پس داده و یه افتضاح بزرگ بار آورده 1) پینگ خیلی بالا 2) شبانه محدود ولی پشتیبانیش عالیه، سرعتش تو روز هم همیشه بالاترین حده!
آسیاتک قطعی زیاد داره و همه اینو میدونن ولی برای گیمرها که پینگ پایین میخوان بسیار عالیه.
شما نمیشه بشی نماینده ما پیشنهادها و انتقادهامون رو به گوش دفتر اصلی برسونی؟ پشتیبانی تهران که کلا جواب نمیده... لااقل شما پیگیر باش...
سلام متاسفانه سرعت شاتل رو نمیشه زیر سوال برد (سرعت 260 از سه صبح تا هشت که من داشتم )نقل قول:
اما پینگ افتضاحه و کمیتش بد جوری داغونه (توی اون ساعت دانلود کنی محدود میشی)در کل نابوده پودره!!!!!
به طوری که محدودیت شبانه دلیل من برای بیرون اومدن از این شرکته
اما کی گفته ...پی ان در شاتل جواب نمیده؟؟؟ من استفاده کردم تقریبا بیشتر پورت ها بازه!!اما بازم احساس میکردم دست خودشونه
هروقت بخوان باز میکنن . خبری بشه میبندن دوباره یک روز بعد یا کمتر باز میکنن .در کل همیشه بسته نیست!!!!!!!!
سرویس 1 مگ . سرعت شبانه 70 kb و روزانه :
تو منطقه ما بیشتر از 1 ساله که سرعتا افت کرده ! خیر سرشون هم پایتختیم :13:نقل قول:
سلام من میخوام بیام اسیا تک تو مرکز کاظمیان سرعتا چطوریه؟
سلام
من آسیاتک 256 نامحدود دارم ماهی 43 تومن ! سرعت دانلودم بین 28 تا 33 34 متغیر هستش ! بیشتر روی 32 33 هستش.من راض هستم سرعت خوبی داره.قبلش هم 512 ماهی 10 گیگ داشتم روی 4مگ بسته بودن با 450 500 دانلود می کردم ! ماهی 33 تومن هم می دادم.خیلی راضیم دمشون گرم.من تهرانم
اي كاش آسياتك بشه همون آسياتك دوماه پيش ... سرعت شبانه رو 120 به بالا بود الان شده 70 ،80 ... سرعت روز هم كم شده اما كمتر محسوس هستش ... يه شماره تلفن داره صداي مشتري براي اعتراض و ... كسي با اون تماس گرفته ؟؟
دوست عزیز یه تست پینگ ب سرورای انگلیس میذاری؟ خیلی خیلی مهمه پینگ برای من، میخوام اگه وضعیت بازی تو تابستون برام خراب شد، یکی دو ماه 256 ببندم. لطف میکنی؟نقل قول:
واقعا... البته الان که نمیدونم چجوریاس ولی امیدوارم بهتر بشه تا ماه آینده(شایدم به خاطر اتمام درس ها و ... و هجوم به سمت بستن ADSL شاید شلوغ تر و افتضاح تر بشه). صدای مشتریش کار نمیکنه، مشتری باید خفه خون بگیره :19: اون 1844 هم فقط بلده یه اس ام اس بده:نقل قول:
"مشترک گرامی لطفا جهت شارژ سرویس خود اقدام فرمایید." :27:
وضعیت پشتیبانی آسیاتک افتضاحه.