باید در تنظیمات وبکم سورس خودتون رو درست انتخاب کنید. یعنی وبکم شما به عنوان سورس انتخاب شده باشه. من خودم قبلا این مشکل رو داشتم که خیلی زود وقتی وارد تنظیمات وبکم شدم این مشکل حل شد
Printable View
باید در تنظیمات وبکم سورس خودتون رو درست انتخاب کنید. یعنی وبکم شما به عنوان سورس انتخاب شده باشه. من خودم قبلا این مشکل رو داشتم که خیلی زود وقتی وارد تنظیمات وبکم شدم این مشکل حل شد
نقل قول:
اونو هم چك كردم بازم مشكل حل نشد
كل تنظيماتشو زير و رو كردم ولي بازم به جواب نرسيدم
(راستي لبنانم از آخر گرفتيم / الان با اقتدار و بي رقيب آخريم!!)
یه بار مسنجر رو پاک کنین دوباره نصب کنین ...نقل قول:
نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از پنجره اصلی برنامهنقل قول:
Messenger>My Webcam>File>Preferences<Camera Source
بعد در این قسمت وب کمت رو از لیست انتخاب کن
این روش به دردم نخورد .نقل قول:
نسخه جدید مالوار بایتس رو دان و اپدیت کردم و کاملم اسکن کردم بعد ری استارت هم کردم ولی خوب نشد. اصلا هیچی پیدا نکرد. من فکر کنم مشکل سفید شدن نباشه. مشکل من اینه که فقط با اد لیستم می تونم بچتم و اونایی که اد نیستند pm منو دریافت نمی کنند. من با سه تا ای دی مختلف ازمایش کردم ولی نشد ، یاهو مسنجر 10 رو هم حذف و 11 رو نصب کردم بازم نشد. خواهش می کنم کمکم کنید.
این مشکل Send نشدن Pm برای افراد غیر AddList بعضی وقتها مشکل از خود سرور هست و ممکنه برای همه اتفاق بیفته بعضی اوقات ربطی به Malware و ویروس و غیره نداره
سلام میگم اقا این برنامه های جانبی واسه محیط یاهو رو کجا میشه گیر اورد؟من امروز بعد سالها رفتم تو روم یه مردم آزار هایی بودن هی بوت میکردن...یا همش رو تالک بودن...قدیم ها یادمه برنامه بود واسه جلوی بوت رو گرفتن یا گرفتن تالک و کلا از این برنامه ها....الان هم هست اینجور برنامه ها؟
شاد باشید.
تو گوگل همین کلماتی که خودت گفتی جستجو کن میاد. :31:نقل قول:
مثلا بنویس "گرفتن تالک"
با امر جستجو در گوگل و امثالهم بیگانه نیستم! اینجا مطرح کردم دوستانی که واردن برنامه های جدید تر و یا بهتر رو معرفی کنن..مثلا واسه لاک تالک چند تا برنامه پیدا میکنه...کدوم ها بهتر و قوی ترن؟میخواستم به این برسم دوست من:20:نقل قول:
شاد باشید:10:
سلام دوستان
چند وقتیه مسنجرم پیغام هارو نشون نمیده یعنی وقتی کسی پیام میده صفحه ی پیام ظاهر میشه ولی چیزی دیده نمیشه انتی ویروس اپدیت شده هم رو سیستمم نصب هست(فکر نکنم ویروسی باشه)
اگه میشه راهنمایی کنید ممنون:11:
IE9 را نصب کردی؟
نه نصب نکردم ویندوز رو هم تازه عوضش کردم
سلام
دوستان من برنامه ای رو میخواهم که زمانیکه فعال میکنم یا پشت سیستم نیستم اگر کسی پیغام داد سریعا براش ریپلای کنه که من پشتی سیستم نیستم و ... .متن مورد نظر من
البته من دیدم که یکی از دوستان برنامه ای داشت که BUZZ میزد و پیغام رو میفرستاد
مسنجر جدید باگ نداره ؟ من مسنجر 9 دارم ، آپدیت کنم ؟
نقل قول:
ورژن 11 ورژن خیلی خوب و بدون دردسری هست
اگر از ویندوزهای 7 و یا ویستا استفاده میکنید حتما ورژن 11 رو نصب کنید
نه ویندوزم xp هست . 11 فاینالش نیومده ؟ هنوز بتا هست ؟
نقل قول:
ورژن 11 فاینال نیومده هنوز
شما اگر ویندوز XP داری ممکنه با این ورژن ها خیلی سازگار نباشه البته این مشکل برای همه نبوده ولی برای عده ای ناسازگاری مشاهده شده (بیشتر روی ورژن 10)
این ورژن رو دیشب نصب کردم .نقل قول:
Yahoo! Messenger 11.0.0.1751 BetaSize: 16.8 MB
و ی پ ی ان م روشن بود . بعد که ریستارت کردم و دوباره ویندوز بالا اومد . وارد یاهو نمیشه . ولی وقتی دوباره و ی پ ی ان رو وصل میکنم . یاهو بدون مشکل باز میشه . جریان چیه ؟
نقل قول:
بررسی کنید تو تنظیمات اینترنت اکسپلورر و یاهو مسنجر که ip ست نشده باشه
internet explorer >internet option > conection > select conection > lan setting
yahoo messenger > conection performance
این نسخه اخر واسه من دو تا شکلک معروف خنده رو نداره . واسه بقیه هم اینجوریه ؟ ورژن بتا 11
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقت نکردم پستای قبلی رو بخونم . از یه شکلک دو تا رو تو لیست داره . کسی این مشکل رو داره ؟
یه سوال دیگه میشه دو ورژن از یاهو رو همزمان استفاده کرد روی یک سیستم ؟
نقل قول:
ورژن 11 بتا رو من نصب کردم همچین موردی نداره شما کدوم ورزن رو نصب کردی؟
دو نسخه روی یک سیتم عامل نمیشه چون نسخه جدیدتر نسخه قدیمی تر رو آپدیت میکنه
کملا پاکش کن و مجدد نصب کن درست میشه :20:
با یه ریستارت کردن درست شد . از توجه تون ممنون
سلام به دوستای عزیز
از دیشب تا حالا دارم با یاهو مسنجر سر و کله میزنم
اصلا sign in نمیکنه نامرد
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن برنامه رو پاک کردم و از دوباره نصبیدم ولی باز هم اون ارور رو میده
بدجور رو اعصابه :19:
================================================== ==
ویرایش: از دوست خوبم به خاطر این پست مفیدش واقعا ممنونم دمت گرم کارم راه افتاد
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6113608&postcount=6860
سلام ببخشید که سرچ نکردم مشکلم با یاهو مسنجر اینکه هرچی برای طرف مینویسم تو پنجره نشون نمیده و شخصی هم که میخواد چیزی بنویسه باید مسنجر Minimize باشه تا اون پایین بیاد ورژن 11 رو هم نصبیدم ولی همین مشکل بود لطفا راهنمایی کنید
ورژن 11 رو بیخیال شید تا ورژن کاملش عرضه شه.بچسبید به ورژن های قبلی
10
9
ورژن 11 هیچ مشکلی نداره و خیلی خوب داره کار میکنه دوست عزیز و نسبت به نسخه های قبلیش با وجود بتا بودنش خیلی بهتره
نقل قول:
ملاک بهتر بودن رو چی قرار میدید؟
نسخه،نسخه ی آزمایشیه.
اگه یه search بین سایت های انگلیسی بزنید میبینید که کم مشکل نداره.........!:8:
ضمنا،قرار نیست واسه همه مشکل ساز باشه.اتفاقه دیگه.فعلا کامل نشده با بعضی سیستم ها مچ نمیشه!
نقل قول:
دوستان ممنون مشکلم بدون نصب آنتی ویروس حل شد اگه خواستید براتون بزارم
اره ، بزار. منم این مشکل رو دارم و با انتی ویروس حل نشد.نقل قول:
دوستان من یه سوال داشتم اگه از اول شهریور اینترنت ملی بیاد بازم میشه وارد یاهو شد؟
اگه اینترانت بشهنقل قول:
نه دیگه
از یاهو و گوگل نمی شه استفاده کرد
دارن سایت های مشابه اون رو اجرایی می کنن
یعنی یه مسنجر ایرانی یه موتور جستجوی ایرانی (اسمش یاحق هست:31:)
همه چی ایرانی
از اینترنت پاک لذت می بریم
دیگه مشکلی نداریم :20::18:
چقده تلخ...اما اینا که خودشون گفتن جای اینترنت جهانی محفوظه؟پس چی شد؟نقل قول:
اگه اینترانت بشه
نه دیگه
از یاهو و گوگل نمی شه استفاده کرد
دارن سایت های مشابه اون رو اجرایی می کنن
یعنی یه مسنجر ایرانی یه موتور جستجوی ایرانی (اسمش یاحق هست)
همه چی ایرانی
از اینترنت پاک لذت می بریم
دیگه مشکلی نداریم
اگه قرار باشه ، ما به گوگل و یاهو دسترسی نداشته باشیم ، که اون وقت زندگی کردن معنایی نداره. اون موقع تمام کشور ها هم که بهمون بخندند حق دارند. مطمئنا یه همچین اتفاقی نمی افته.نقل قول:
درسته عزیزم من تو نت کلی تحقیق کردم همچین چیزی نیست اینترنت جهانی جاش محفوظهنقل قول:
اگه قرار باشه ، ما به گوگل و یاهو دسترسی نداشته باشیم ، که اون وقت زندگی کردن معنایی نداره. اون موقع تمام کشور ها هم که بهمون بخندند حق دارند. مطمئنا یه همچین اتفاقی نمی افته.
سلاممممممممممم خسته نباشیدددددددد
من ویندوزم 7ه پوشه پروفایله یاهورو با فایل های dat رو میخوام نیست آدرسشونو کسی میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
من ویندوز7دارم چندورژن یاهورانصب کردم ولی مشکل ندیدن متنی که مینویسم ویابرام ارسال میشه حل نشدچکاربایدبکنم
متشکرم