کسی key سالم کسپر اسکای 2010 رو داره؟فوری نیاز دارم
Printable View
کسی key سالم کسپر اسکای 2010 رو داره؟فوری نیاز دارم
نقل قول:
نسخه ای تحت عنوان 30 روزه و یا کامل نداریم. چیزی که در تفاوت هست فقط key هاست.
کی های جدید کسپرسکای 2010 را از سایت زیر دانلود کنید:
کد:www.kavkiskey.ir
نقل قول:
شما از این دو پست دوستان استفاده کنید
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4731937&postcount=2020
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4747703&postcount=2027
تمام نسخه ها و محصولات کسپرسکی برای کاربران خانگی در مرحله اول و قبل از رجیستر کردن با کی های لو رفته و تقلبی 30 روزه هستند و کاربران میتونند هر نسخه ای را که دوست داشتند دانلود کرده و به مدت زمان 30 روز ازش استفاده کنند.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از تمام شدن 30 روز هم امکان اکتیو کردن با یک کی دیگه وجود داره.کد:http://www.kaspersky.com/downloads
مي خواستم بدونم چه جوري ميشه سخت افزارهاي كاممپيوتر ( پورت سخت افزاري ) رو با kasper مسدود كرد تو اين تاپيك گشتم ( تا جايي كه ميشد :31:) البته چيزي پيدا نكردم ، تو قسمت سوالات متداول هم يه عنوان بود كه اون هم مال kasper 8 بود ولي من kasper 2010 ورژن 9 رو نصب كردم .
خيلي ممنون ميشم اگه يه كمكي بكنيد
حجم پوشه پشتیبان آپدیت های کاسپر هست.برای من هم 142 مگ هست.نقل قول:
دوست عزیز من این کارو انجام دادم عرضم اینه که من تعدای از این نرم افزارها رو که کسپر نشون میده رو اصلا نمیشناسم نمیدونم باید روی چه حالتی تنظیم بشن....نقل قول:
نقل قول:
یعنی یه جوون مرد پیدا نمیشه به ما هم کمکی بکنه؟:41:
Kaspersky Internet Security 2010 Offline Update 2010-03-13
روش به روز رسانی:می دانید که نسخه های 2010 محصولات Kaspersky را نمی توان از طریق فایل به روز کرد. در واقع شرکت Kaspersky این امکان را در نسخه های 8 به بالا غیر فعال کرده است. فایلهای Updateی هم که از طریق سایت این شرکت قابل دانلود است نسخه های 7 را به روز می کند.
1- ابتدا فایل دانلود شده را اجرا و آن را از حالت فشرده خارج می کنید. به داخل فولدر باز شده می روید و به فولدر KIS9Update می رسید.
2- این فولدر را در مسیری مانند ریشه درایو C کپی می کنید.
3- به داخل برنامه Internet Security یا Anti-Virus می روید و به قسمت Settings و سپس My Update Center رفته و در قسمت Update Source بر روی Settings کلیک می کنید.
4- بر روی Addکلیک کرده و فولدر KIS9Update که در درایو C است را انتخاب کرده و OK را می زنید.
5- گزینه Kaspersky Lab's Update servers را از حالت انتخاب خارج کنید و OK را بزنید.
6- دوباره OK را بزنید.
7- به قسمت My Update Center در برنامه بروید و بر روی Start Update کلیک کنید. برنامه بدون مشکل به روز می شود.
نکات:
1- این فایل بر روی نسخه Kaspersky Internet Security 2010 9.0.0459 تست شده است و ممکن است بر روی نسخه های بالاتر و البته 2010 نیز کار کند.
2- این روش Update از بلک لیست (Blacklist) شدن کلید (Key) ها جلوگیری نمی کند و نیاز شما را به Key جدید برطرف نمی کند.
3- تنظیمات را می توانید در تصویر بزرگ برنامه ببینید.
4- فایل تا حداکثر ممکن فشرده شده است.
کد:http://www.multiupload.com/6IO8FTLY4I
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
Kaspersky Anti-Virus 2010 Offline Update 2010-03-13
روش به روز رسانی:می دانید که نسخه های 2009 محصولات Kaspersky را نمی توان از طریق فایل به روز کرد. در واقع شرکت Kaspersky این امکان را در نسخه های 8 به بالا غیر فعال کرده است. فایلهای Updateی هم که از طریق سایت این شرکت قابل دانلود است نسخه های 7 را به روز می کند.
1- ابتدا فایل دانلود شده را اجرا و آن را از حالت فشرده خارج می کنید. به داخل فولدر باز شده می روید و به فولدر KAV9Update می رسید.
3- به داخل برنامه Internet Security یا Anti-Virus می روید و به قسمت Settings و سپس Update رفته و بر روی Settings کلیک می کنید.
4- بر روی Addکلیک کرده و فولدر KAV9Update که در درایو C است را انتخاب کرده و OK را می زنید.
5- گزینه Kaspersky Lab's Update servers را از حالت انتخاب خارج کنید و OK را بزنید.
6- دوباره OK را بزنید.
7- به قسمت Update در برنامه بروید و بر روی Start Update کلیک کنید. برنامه بدون مشکل به روز می شود.
3- به داخل برنامه Internet Security یا Anti-Virus می روید و به قسمت Settings و سپس Update رفته و بر روی Settings کلیک می کنید.
4- بر روی Addکلیک کرده و فولدر KAV9UpdateSoftgozar که در درایو C است را انتخاب کرده و OK را می زنید.
6- دوباره OK را بزنید.
7- به قسمت Update در برنامه بروید و بر روی Start Update کلیک کنید. برنامه بدون مشکل به روز می شود.
نکات:
1- این فایل بر روی نسخه Kaspersky Anti-Virus 2010 9.0.0.763 تست شده است و بر روی نسخه های بالاتر و البته 2010 نیز کار می کند.
2- این روش Update از بلک لیست (Blacklist) شدن کلید (Key) ها جلوگیری نمی کند و نیاز شما را به Key جدید برطرف نمی کند.
3- تنظیمات را می توانید در تصویر بزرگ برنامه ببینید.
4- فایل تا حداکثر ممکن فشرده شده است.
کد:http://www.multiupload.com/WTSU0M5BIE
دوست عزيز اين مقداری که ما بحث کرديم، مقدار پوشه پشتيبان آپديت هست که ذخيره ميشه، نه آپديت کلی که دريافت ميکنه برنامه...نقل قول:
Update distribution
سلام من ۲ تا سیستمو شبکه کردم وقتی میخوام وارد پوشهٔ شر شده بشم ارور میده البته برای یه طرف فقط ارور میده و مطمئنم که به خاطره کاسپر هست چون زمانی که کاسپرو
پاک میکنم درست میشه کسی میدونه که از کجا باید درستش کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
والا منم همین رو گفتم. چیزی به عنوان ورژن 30 روزه نداریم که شما اشاره کریدن.
تفاوت ها فقط در مورد key ها هستند. استفاده از تریال برنامه های کسپر هم با key صورت میگیره. همین برنامه اصلی شما باید از خود محیط برنامه درخواست کنید و یک key 30 روزه دریافت کنید. نه این که برنامه 30 روز خود به خود کار میکنه.
باز هم جمله پست پیشم رو تکرار میکنم
ورژنی تحت عنوان تریال نداریم. تفاوت ها فقط در مورد key هاست.
نقل قول:
خیلی جالب بود.
من خودم از اپدیت ها پشتیبان نمیگیرم.
از این پوشه Update distribution چگونه باید اسفاده کرد؟
این پوشه رو اگه من تشکیل بدم ایا میشه برای انتقال اپدیت استفاده کنم؟ اگه میشه به ورژن های پایین تر هم کارایی داره؟ ( یعنی از 736 به کمتر در نسخه 9 مثلا)
ممنون
نقل قول:
هرچی گزینه در این قسمت میبینی فایل های اجاری سیستمتون هست. بازی برنامه وغیره....
کسپر در حالت پیش فرض دسترسی تمام برنامه ها رو ( غیر از اونهایی که سالم نیستن ) به شبکه باز میذاره. شما لازم نیست تمام برنامه هارو ببندید.
بعضی برنامه ها هستن که دوست ندارین به نت وصل بشن رو میتونید از اینجا جلوگیری کنید. خیلی هاشون رو هم اصلا شاید دیگه توی هارد نداشته باشی و پاک کرده باشی اما باز هم این ایکون ذخیره میکنه.
یعنی شما لازم نیست این موارد رو تنظیم کنید. اما من خودم تمام گروه low rectricted رو میبندم.
سلام به همه بچه ها. خسته نباشید.
من چند وقتیه با یه مشکلی دارم سر و کله میزنم. و اونم اینه که ترافیک اینترنتم خیلی زود تموم میشه.
خودم مطمئنم که کار یه تروجان یا چیز دیگه ای باشه. آنتی ویروسم هم الان Nod 32 هست و آپدیت هم هست. ولی اصلا ازش راضی نیستم. شنیدم کسپر اسکای آنتی ویروس قوی ای هست.
فکر میکنید بتونه مشکل منو حل کنه؟ همین پریروز هم 1 گیگ دیگه شارژ کردم. دانلود هام جمعا تو این دو روز 20 مگ نمیشد. اما نصف بیشتر ترافیکم رفته.......
هم آپلود داره و هم دانلود. حالا یه نفر به من بگه باید چیکار کنم....
ممنون.:40:
البته اگه برنامه ای بود اگه لینکش هم محبت کنین ممنون میشم....:11:
دوست خوبم N I R V A N A
مشکل شما چیزی فراتر از یک بدافزار است
معمولا اکثر نرمافزارهاخودشون ر اپدیت میکنند که بعدش کرکشون هم از کار میافته
مثلا Adobe Acrobat 9 Pro یاYour Uninstaller! و...
حتی خود ویندوز هم میتونه اتوماتیک خودشو اپدیت کنه
آنتی ویروس شما اگر نود هست انرو به ESET ارتقائ بدید
تا به کمک فاروال بتونید دسترسی به اینترنت رو برای برخی برنامه ها
محدود کنید .
موفق باشید.
سلام یک مشکل برخورد کردم من کسپرسکای که نصب کردم سرعت دانلود امده پایین ایا تنظیم خاصی داره؟
نقل قول:
من اگر جای شما بودم اینترنت سکیورتی کسپرسکی 2010 رو نصب میکردم و 2 احتمال موجود رو پیگیری میکردم.
1_اگر تروجان و .. باشه اون رو راحت پاک میکنه.( قدرتش واقعا بالاتر از نود32 هست در صورت اپدیت)
2_اگر برنامه ای با اینترنت در حال کار هست به راحتی با نت ورک مانیتور کسپر مشخص میشه. مثلا من برنامه بابیلون رو نصب کردم این برنامه من نمیدونم چش بود هر روز مقدار زیادی به شبکه وصل میشد و دانلود وارسال میکرد بعد از 10 دقیقه تموم میشد و چند دقیقه بعد دوباره دانلودش رو شروع میکرد (خود برنامه از جای معتبر دانلود شده بود البته !!!
از فایروال دسترسی رو به شبکه ازش گرفتم و خلاص.
این 2 احتمال رو برسی باید بشه.
موفق باشید
یعنی هیچکسی توانایی کمک کردن به ما رو نداره؟:19::19:نقل قول:
ثواب داره بخدا
نقل قول:
دوست عزیز من تا بحال نخواسته بودم فایلی رو که ویروس تشخیص میده بگم پاک نکنه. به شما هم در مرحله اول همین توصیه رو میکنم.
شما هیچ وقت نباید به فایلی که از محیط نت میگیری و انتی ویروس بهش گیر میده اعتماد داشته باشی.
اما در مورد مشکل شما :
1)
ابتدا رو ایکون پایین سمت راست ویندوز که کسپر هست کلیک راست کنید. بعد کامل کسپرسکی رو خارج کنید.
2)
حالا اون فایل رو دانلود کنید و این مسیر رو برو
setting ---> threats and exclusions ---> exclusions --->setting
در این قسمت باید اون فایل رو add کنی و سپس برنامه رو به حالت قبل برگردونی و تمام
من خودم شبه ویروس رو این کار رو کردم و حتی اسکن هم کردم پاک نکرد.
موفق باشید
با درود
در تنظیمات کسپرسکی 2010 چند مورد برای من نامفهوم بود که تصاویرشون رو میگذارم و خیلی ممنون میشم اگه به تفکیک راجع به اونها توضیح بدید و کاراییشون رو مشخص کنید :
در مورد قسمت " آنتی اسپم" هم اگه توضیحی بدید ممنون میشم
باسپاس
سلامنقل قول:
توضیح دادن تک تک گزینه های بالا خیلی زمان میبره اما یه توضیح کلی میشه داد بابتش
عکس اول مربوط میشه به وب انتی ویروس. این قسمت برای تنظیمات مرورگر شما کاربرد داره.
url که همان ادرس و لینک میشه گفت که گزینه اول suspicious یعنی سایت های مشکوک.که اگر وارد اون لینک بشید برنامه با اعلام خطر جلوی شما رو میگیره.
گزینه دوم یعنی فیشینگ سات هست یعنی سایت هایی برای دزدی اطلاعات طراحی شده اند. که میتونه پسورد میل یا رمز های بانکی ویا... هرچی دیگه باشه.
درقسمت دیگه دقت اسکن رو نشون میده و نوع اسکن در طریقه ارتباط شما با یک وب سایت که همون متوسط بهترین حالتش هست. و کاملا مناسب هست.
عکس دوم مربوط به اسکن برنامه های مثل گوگل تاک و یاهو مسنجر هست. دقت کنید که کسپرسکی تمام برنامه های ارتباط انلاین رو از فیلتر خودش عبور میده.
گزینه های این اسکن هم مثل قبل هست. اما دیگه در این جا اگر کسی برای شما لینک ویروسی و یا فیشینگ ارسال کنه شما اصلا در صفحه پی ام نمیبینیدش یعنی کلا فیلتر میکنه تمام url های نامناسب ارسال شده.
عکس سوم مربوط به کنترل نرم افزار ها هست.برای اون قسمتی که اشاره کردین => اگر دقت کرده باشید هر برنامه و نرم افزاری رو موقع اجرا شدن چک میکنه و وضعیتش رو برسی میکنه که شما میتونید ماکسیموم رو در اینجا قرار بدین چه زمانی باشه. گزینه بعدی هم که مشخصه حذف url های برنامه هایی که مثلا 60 روز غیر فعال بودن. این گزینه برای کنترل برنامه ها برای شبکه به کار گرفته میشه. که دیگه وقتی لازم نباشه از قسمت فایرل وال کسپر url اون فایل اجرایی اتوماتیک پاک بشه.
عکس 4 . این گزینه مانیتور کردن برنامه های درحال اجرا هست. البته به اندازه کافی خود انتی ویروس روی پروسس رایانه شما تسلط داره و همیشه در احال اسکن هست( 100% ریل تایم )
دقت اسکن در تمام موارد همون حالت متوسط بهترین گزینه هست
در مورد آنتی اسپم:
این گزینه برای اکثر ما کار برد نداره. مخصوص افرادی هست که از از برنامه های خاص برای دریافت mail هاشون استفاده میکنن. ( outolook )
که میتونند جلوی اسپم ها و پیام های مزاحم رو بگیره و برای کاربر نمایش داده نشه.
موفق باشید
ممنون دوست عزیز بابت کمکی که کردین.:11:نقل قول:
اما منظورم همون ESET بود. همه ی اون Update ها هم یا آف بود یا برنامه اش رو رو سیستمم نداشتم.
حالا روشی رو که خودم انجام دادم میگم. اول از همه با ISP م صحبت کردم. اون بهم آخرین ورژن Macafee رو پیشنهاد کرد که آپدیت هاش هم بهم داد. گفت با این اسکن کن البته antispyware ش رو هم بهم داد. بعد گفت بعد از فول اسکن ویندوزت رو عوض کن. و بعد AVG رو به همراه فایروالش البته بازم با spyware ( یا اگه فایر والشو نخواستم از همون فایر وال مک آفی استفاده کنم. ) که همه ی برنامه هاشو خودش برام زد رو CD .نقل قول:
من تمام این کارا رو کردم. 120 مورد رو مک آفی کشف کرد که 12 نوع تروجان مختلف بودن. حالا من موندم ESET چطور اینا رو نشناخته بود.....:41::13:
تا الان که چیزی از اکانتم خدا رو شکر کم نشده. فقط یه مشکل تو آپدیت AVG داشتم که 55 مگ گرفت. آخرش ارور Update failed داد. همین.
اینا رو گفتم که اگه کس دیگه ای هم مشکل منو داشت با این روش حلش کنه....:11:
بازم ممنون. :40:
[/QUOTE]
تا الان که چیزی از اکانتم خدا رو شکر کم نشده. فقط یه مشکل تو آپدیت AVG داشتم که 55 مگ گرفت. آخرش ارور Update failed داد. همین.
اینا رو گفتم که اگه کس دیگه ای هم مشکل منو داشت با این روش حلش کنه....:11:
بازم ممنون. :40:[/QUOTE]
از کدوم نسخه avg استفاده کردین. اگر رایگان بود که هیچی. اگر غیر از این بود احتمالا اکسپایر شده که به تاپیک خود avg برید و لایسنس جدیدش رو استفاده کنید.
وگرنه اگه اپدیت نباشید باز هم در اینده این گونه مشکلات بوجود میاد.
آنتی ویروس های بهتری هم از AVG هستند.
اونهارو هم میتونید یه تست بگیرید.
نه. نسخه 8.5.409 بود که زده تا 2018 expire میشه. معلومه که بهتر از avg هم هست. اما سیستم من پایینه. در حد رم 512 و سی پی یو 2.4 . نمیخوام سرعت سیستمم بیاد پایین. من حی از آویرا هم استفاده کردم. اما خیلی سنگین بود و سرعت سیستمم رو آوارد پایین. شما چی پیشنهاد میکنید؟نقل قول:
از کدوم نسخه avg استفاده کردین. اگر رایگان بود که هیچی. اگر غیر از این بود احتمالا اکسپایر شده که به تاپیک خود avg برید و لایسنس جدیدش رو استفاده کنید.
وگرنه اگه اپدیت نباشید باز هم در اینده این گونه مشکلات بوجود میاد.
آنتی ویروس های بهتری هم از AVG هستند.
اونهارو هم میتونید یه تست بگیرید.
نظرتون رو راجه به norton هم میخواستم بدونم....
سلامنقل قول:
با تشکر از جوابتون فقط در مورد تصویر زیر متوجه تایم قابل تنظیم گزینه مربوط نشدم که ممنون میشم اگه توضیج بدید :
گمان می کنم این قسمت هم جا افتاد :
با سپاس
نقل قول:
من با هر 2 آنتی ویروس مکافی(نسخه ویروس اسکن اینترپرایز) و avg (فیری) کار کردم اما هر دو واقعا ضعف داشتن.
نورتون / کسپر / آویرا / آواست / بیت دیفندر آنتی ویروس های خیلی خوبی هستند اما اگه روی سیستم شما باشن واقعا سرعت و رم سیستم شما رو میگیرن. خودش از ویروس بدتر میشه ;)
درسته از نود ناراضی بودین ولی باز
به نظر من حرفه ای ترین آنتی ویروس برای سیستم شما در حال حاضر این باشه.
ESET Smart Security Business Edition 4.2.35.0 Final
این رو من نمی گم تست های گرفته شده معتبر نشون میدن (av-comparatives). به احتمال زیاد خود نرم افزار نود32 قبلی شما مشکل داشته و گرنه 13 تروجان مختلف بعید به نظر میرسه. بعضی وقتها نود 32 و هر نرم افزار دیگه ای دچار باگ میشه و کارایی خودشو از دست میده.
موفق باشید
نقل قول:
پست قبل اشاره کردم. این زمان بندی ها برای میزان وقت و دقت در کار قسمت های مختلف برنامه هست.
کسپرسکی تمام برنامه ها و نرم افزار های روی هارد که اجرایی هستن رو در دسته های مختلف قرار میده و با توجه به همون وضعیت روشون تسلط داره.
این دسته بندی ها برای میزان دقت روی کارکرد نرم افزار و دسترسی اون به شبکه انجام میشه. این گروه مثل
trusted
low rectricted
high rectricted
untrusted
هست.
در برخورد اول که یک فایل اجرایی می خواد ثبت کنه این فایل اجرایی در چه گروهی است زمان میگیره و اگه دقت کرده باشید ایکون خود کسپرسکی در پایین توی ورژنهای 9 بزرگ و کوچیک میشه که این زمان ثبت و دقت رو از اینجا میتونید کم و زیاد کنید. که مطمئنا خودش در بهترین گزینه هست 30 ثانیه ماکسیموم باید استاندارد باشه.
در مورد وب انتی ویروس هم مثل بالا زمان بندی مربوط میشه به ماکسیموم زمان دقت در سایت های بلوک شده و اسکن بقیه محتویات بارگذاری شده توسط مرورگرتون هست.
موفق باشید
دوست عزيز، راستش اين قسمت مربوط به محصول امنيتی کسپرسکی هست، نه مقايسه محصولات لطف کنيد سؤالات خودتون رو در قسمت های خودش مطرح کنيد...نقل قول:
ولی در کل شما با اين مشخصات سيستمی که دارين، ميتونيد محصولات زير رو تست کنيد:
(به غير از محصولات ESET که ميگين راضی نيستين)
محصول رايگان Avast (حتماً امتحان کنید)
محصول رايگان Avira
البته نسخه کامل تر هم ميتونيد استفاده کنيد ولی من برای راحتی کار شما عنوان کردم. محصولات نورتون ورژن جديد هم محصولات خوبی هستن که البته با اين وضعیت سيستم شما امکان داره شما رو اذيت کنه
سرعت بيش از حد پايين سيستم شما هم:
البته غير از امکان ويروسی بودن سيستم شما، امکانش هست که سيستم شما موقع لود شدن دارای شلوغی در Startup هست،
شما ابتدا اين 2 کار رو انجام دهيد:
1- هر نرم افزار امنيتی (هر چی باشه) قبل ورود به صفحه اصلی ويندوز وقفه اي ايجاد ميکنه،پس قبل ورود به صفحه اصلی حتماً از يک پسورد برای ورود استفاده کنيد، اين کار باعث ميشه که شما بطور ناگهانی وارد ويندوز نشيد تا اختلالی در لود برنامه ها داشته باشين
2- حتماً و حتماً از اجرای برنامه های غير ضروری در Startup خوداری کنيد...
بطور مثال:
سلام دوستان
کسی میدونه طرز کار Kaspersky_Rescue_Disk چطوری؟
روی سی دی ریحتم ولی نمیدونم چطور رو حالت بوت قرارش بدم؟!
سلام دوستان
هر وقت میخوام کاسپر را به صورت آفلاین آبدیت کنم متاسفانه کی را از کار میندازه و جلوی آبدیت را میگیره .
چکار کنم اساتید
لطفا کمک نمایید .
سلام آقا حسیننقل قول:
سال نو مبارک
منظور شما kaspersky rescue disk نسخه 8 هست یا 9؟
اگه منظور شما نسخه ی 8 هست راهنمای کاملشو تو وبلاگم گذاشتم میتونید استفاده کنید
ولی اگه منظور شما نسخه ی 9 هست باید بگم تو نسخه ی 9 هسته ی این دیسک نجات تغییر کردن و بر پایه ی لینوکس شده
شما اول یه فایل تقریبا 100 مگی رو دانلود می کنی بعد آنتی ویروس اونو آپدیت می کنه و یه فایل ایمیج 140 مگی به شما میده
من خودم هر جوری این ایمیجو رو سی دی رایت کردم و ازش سیستمو بوت کردم نتونستم استفاده کنم
ولی دیروز روی فلش ریختمش و فلشمو بوتیبل کردم بالاخره بالا اومد
توصیه ی من اینه که رو فلش بریزی تا راحت بوت بشه
---------- Post added at 11:59 AM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------
سلامنقل قول:
میشه منظورتونو واضح تر بگین
یعنی وقتی آپدیت تموم میشه کی از کار میفته؟
یا وقبل از آپدیت؟
اسم کاملش اینه
Kaspersky_Rescue_Disk_8.8.1.36_Build_03.03.2010
نقل قول:
سلام شما اون فایل دانلود شده رو باید توسط این نرم افزار کم حجم رایت کنید و گزینه بوت رو تیک بزنید.
لینک با توضیحات مربوط به لایسنس
بعد از رایت مثل سی دی ویندوز بوت میکنید.کد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=51&Title=UltraISO-Premium-Edition-9.3.6.2750-+-Portable
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
نقل قول:
ساعت و تاریخ ویندوزتون رو تنظیم کنید روی میلادی و کاملا درست باشه.
سپس اپدیت کنید.
وقتی کلید بلوک کرد از کلید دارای اعتبار جدید استفاده کنید اگر ندارید اعلام کنید ورژن رو در بخش کرک کسپر قرار بدهند دوستان..( با توجه به ورژن استفاده شده )
بر ای رایت فایل iso دانلود شده نیازی به تیک زدن گزینه ی boot نیست
چون خود ایمیج iso دانلود شده بوتیبل هست
نقل قول:
شما امتحان کردین تا بحال یا نه؟
من همیشه از این نرم افزار بوتیبل میسازم چون image یه چیزه دیگست بوتیبل هم یه چیزه دیگه.
اما به نظر میرسه درست باشه.
دلیل استفاده از نرم افزار لینک زیر:
کد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=575&Title=Kaspersky-Rescue-Disk-8.8.1.36-Build-2010-03-15
یک بار که در فروم کاسپر پرسیدم گفتند خود ایمبج بوتیبل هست اما من نتونستم با رایت معمولی بالا بیارمش. در صفحه ساپورت سایت اما به نظر میاد که در خط آخر گفته خودتون باید یوتیبل رایت کنید. این رو هنوز امتحان نکردم.
کد:http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208280093
اقـایون سلام. من هر کاری میکنم این کسپر اسکای آپدیت نمیشه. پدرم در اومد . چیکار کنم؟