ممنون دوست عزیز ولی میشه توضیح بدی چه جوری سایز عکس(آرم شرکت) رو تغییر بدم!؟البته منظورم تو واتر مارکه!نقل قول:
Printable View
ممنون دوست عزیز ولی میشه توضیح بدی چه جوری سایز عکس(آرم شرکت) رو تغییر بدم!؟البته منظورم تو واتر مارکه!نقل قول:
نه رفیق مشکل از جای دیگست.نقل قول:
=============
لطفا سریع تر راهنمایی کنین، کارم گیره.
با سلام
چرا من در هنگام ذخیره یک سند به صورت save as بعضی مواقع این گزینه ای که مشخص کردم رو دارم و اکثر موارد ندارم ؟
اگر این گزینه فعال باشه در نسخه های قبلی افیس باز میشه یا نه ؟ البته بدون save با ورژن های قبلی مثلا 2003
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام .
گزینه "maintain compatibility with previous versions of word"فقط زمانی در صفحه ی save as شما ظاهر می شود که شما در word 2007 یا 2010 یک فایل با پسوند 2003 یا قبل تر را باز کرده باشید و حال بخواهید دوباره این فایل را ذخیره کنید.سیستم از شما سوال می کنید که آیا مایلید هنوز با ورژن های قبلی سازگاری داشته باشد یا نه(اگر تغییری در فایل ایجاد کرده باشید این تغییرات با ورژن های قبلی سازگا شود یا خیر)و در صورت انتخاب این گزینه این سازگاری با ورژن های قدیمی باقی می ماند.
سلامنقل قول:
باید قبل از اینکه عکس رو وارد کنید سایزش رو تغییر بدید.
حالا چه در فتوشاپ چه در Office Picture Manager .
از فونت های سری B استفاده کنید حتی المقدور.نقل قول:
نمونه فایل رو بذارید تا تست بشه.
موفق باشید :40:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز
جناب Ahmád راه را درست گفتند اما موضوع ساده ای است که اگر شما رعایت بکنید همه چی درست میشه
مشکل شما در نوع فارسی و انگلیسی کردن کیبورد می باشد
شما نباید با Ctrl+Shift چپ کیبورد زبان را برگردانید چون علاوه بر اینکه فارسی/ انگلیسی میشود، چپ/راست چین هم می شود
برای تغییر زبان کیبورد شما باید از Alt+Shift سمت راست کیبورد استفاده نمایید.
اگر مشکلی بود در خدمتیم
موفق و موید باشید
سلام ...
من موقعی که فارسی تایپ میکنم میخوام اعداد همن کاملا فارسی باشن ...اما همش انگلیسی میزنن ...
چکار کنم ؟؟
سلامنقل قول:
کلیک روی Office Button
انتخاب Word Option
قسمت Advanced
و Show Ducument Content
در قسمت Numeral انتخاب Hindi
با سلام
وقتی متن اینترنتی رو توی صفحه ورد paste میکنم یه تم مشکی پشتش قرار میگیره.چه جوری می شه این تم رو برداشت.
اینم عکسش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ...نقل قول:
ولی میشه بگید این یعنی کجا ؟؟
کلیک روی Office Button
آیکن بالا سمت چپ.نقل قول:
سلام
در برنامه ی ورد صفحه را با پیج بردر قاب دار می کنم منتها وقتی از صفحه پرینت می گیرم خط پایین قاب نمی افتد تنظیماتی که هنگام کار روی صفحه انجام داده ام روی خروجی بسیار نامرتب است مثلا" قاب از یک طرف نیم سانت با لبه ی کاغذ فاصله دارد و از طرف دیگر دو سانت
هم در برنامه ی ورد و هم در صفحه ی مربوط به پرینتر گزینه آ4 را انتخاب کرده ام حاشیه ی کاغذ را از قسمت پیج ست آپ تنظیم کرده ام ولی مشکل بر طرف نشده است .
سلامنقل قول:
این راه رو تست کن :
موفق باشید :40:نقل قول:
در ورد 2003 : ازمنوی Tools رو Options کلیک کنید و به سربرگ تنظیمات Print رفته و تیک گزینه ی Allow A4/Letter paper resizing رو بردار و پنجره رو OK کنید.
در ورد 2007 : روی علامت Office در سمت چپ بالای نرم افزار کلیک کنید تا منوش باز بشه و سپس در قسمت پایین منو روی Word Options کلیک کنید.
در پنجره ای که باز میشه در سمت چپ روی Advanced کلیک کنید و سپس در سمت راست به قسمت Print رفته و تیک گزینه ی زیر رو بردارید :
Scale content for A4 or 8.5 × 11 paper sizes
سلامنقل قول:
از راهنمایی شما ممنونم خیلی بهتر شد اما حالا کادر که دور کاغذ می اندازم خط پایین کادر خارج از کاغذ می افتد . حالا چکار کنم ؟
یک سوال دیگر هم داشتم وقتی وسط متن فارسی می خواهم انگلیسی بنویسم زبان را که تغییر می دهم کلمه ی انگلیسی می رود قبل از کلمه ی فارسی قرار می گیرد با گزینه های الیان هم درست نمی شود
سلام دوستان
من یه سوالی دارم. برای اینکه موقع شماره گذاری تو ورد بعضی صفحات بجای شماره، حروف داشته باشند و شماره ها از هر صفحه ایی که خواستیم شروع بشه چیکار باید کرد؟در ضمن ورد من 2010 هستش.ممنونم.
سلام . شما بیا تو page layout بعد margins بعد custom margins حالا به نظر من همه رو روی 1 اینچ بذار تا از حداکثر کاغذ استفاده کنی . حالا که بردار دادی سایز اون رو هم کم کن .نقل قول:
برای سوال بعدیت هم شما از ctrl+shift سمت راست کیبرد استفاده کن تا بیان سمت راست سند .
اگه از ویندوز 7 استفاده می کنی شما قبل از اینها باید از کنترل پنل بعد region and language بعد administrative حالا
change system location و اینرو هم روی Persian بذار و ریست .
شما بیا تو insert بعد page number . حالا گزینه format page number رو بزن . حالا از قسمت number format هر کدوم رو که می خواهی انتخاب کن...نقل قول:
حالا از قسمت page numbering گزینه start at رو انتخاب کن . حالا مثلا اگه می خوای از صفحه 3 شروع کنه به شماره گذاری ، بذازش رو 3 .
التماس دعا.....:20:
نقل قول:سلامنقل قول:
amir323b جان درست گفتند.
فکر می کنم بخشی از سوال شما بی پاسخ ماند.
شماره ها از هر صفحه ایی که خواستیم شروع بشه
برای اینکه در یک فایل هم از شماره و هم از حروف برای شماره گذاری استفاده کنی شما باید از Break استفاده کنی
توضیحات کاملتر:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=853242&postcount=225
دوستان جواب این سوال بعد از 1 سالو دو ماه مشخص نشد؟نقل قول:
من الان این مشکلو پیدا کردم که بد جوری روی اعصابه :47:
فکر میکنم مشکل از قسمت فونت باشه ولی نمیدونم دقیقا چه مرگش شده :13:
-----------ویرایش---------
یافتم: مشکل از یک add in بود که با حذف کردنش درست شد :8:
نقل قول:
سلام
دوستان من فکر می کنم بخشی از این سوال یعنی همون سوال اول
که پرسیدند چطور به صورت حروف شماره گذاری بشه پاسخ داده نشده
فقط راه زدن شماره صفحات به صورت مختلف گفته شده است
2- این سوال را خیلی وقت پیش پرسیدم
نقل قول:
یک متن را از پی دی اف داخل ورد کپی کردم
تمام اعداد انگلیسی
و تمام پرانتزها برعکس شده اند
راهش چیه
البته نمی خوام اعداد را از راه option و فارسی کردن تمام اعداد انجام بدهم
ممنون می شم راه حل بگذارید
3- من ویندوزم را تازه عوض کردم
الان فایل ها را که در ورد باز می کنم
وقتی ری استارت می کنم
فایل ها در recent ورد نمی ماند چرا
سلام . در مورد سوال اولت ، پیشنهاد می کنم با دقت پست قبلیمو بخون جوابتو میگیری .نقل قول:
سوال دومت ، اولاً چه ویندوزی داری ،؟؟؟؟
چرا اصلا کپی کردی تو ورد ؟؟؟ اگه برای ویرایشه یا چاپ خوب با pdf editor یا از این قوی تر soda pdf کارتو انجام بده .
فونت فایل pdf با ورد یکیه یا نه در پست قبلیم گفتم که اگه از ویندوز 7 استفاده می کنی........
کامل و واضح سوال بپرس ....
soda pdf رو می تونی از ------------.com دانلود کنی . :20:
با تشکر .
سلام
در آفیس 2007 مشکلی دارم
وقتی با خوشنویش میرعماد مینویسم نوشته هام کمی فاصله داره به اصطلاح ولد weld نیست
آیا راهی بری حل این مشکل در ورد وجود داره؟
با سلام . شما برای استفاده از این فونت باید با wordpad کار کنی ، نه با word .نقل قول:
:20:
از چه ورژن میرعماد استفاده میکنی ، برای تنظیم فاصله بین حروف میتونی با نگه داشتن کلید alt و سلکت کردن حروف اونهارو جابجا کنی و گاهی اوقات هم با crl تغییرات رو اعمال کن .... درخود نرم افزار قستمی مثل صفحه کلید وجود داره که کلید های کنترلی نام داره و روشن کردن چک مارک مکان نما ، کلمات ، نقاط و اعراب میتونید این تغییرات رو اعمال کنید .... و بهترین گزینه ورد 2003 هست اما من با 2007 کار کردم مشکل نداشت .نقل قول:
ممنون
نه با ورد هم کار میکنهنقل قول:
با سلام . شما برای استفاده از این فونت باید با wordpad کار کنی ، نه با word .
آخرین نسخه یعنی 2.5نقل قول:
ز چه ورژن میرعماد استفاده میکنی ، برای تنظیم فاصله بین حروف میتونی با نگه داشتن کلید alt و سلکت کردن حروف اونهارو جابجا کنی و گاهی اوقات هم با crl تغییرات رو اعمال کن .... درخود نرم افزار قستمی مثل صفحه کلید وجود داره که کلید های کنترلی نام داره و روشن کردن چک مارک مکان نما ، کلمات ، نقاط و اعراب میتونید این تغییرات رو اعمال کنید .... و بهترین گزینه ورد 2003 هست اما من با 2007 کار کردم مشکل نداشت .
روی آفیس 2003 این مشکل رو نداشتم اما روی 2007 اینطوری شده !
اینهارو انجام دادم بی فایدست فونت یکدستی و زیبایی به هم چسبیدن رو نداره.
دوستان ممنون از جوابایی که دادین.ولی مشکل من همچنان پا برجاست.
من میخوام به صفحاتم بر اساس حروف الفبا حروف بدم ولی تو format numberفقط حروف ابجد رو داره.یعنی نمیشه الف/ب/پ/.... داد یا اینکه جای خاصی باید این حروف ادد بشه و من بلد نیستم؟الان اینطوری حروف گذاری میشه ا/ب/ج/د/...
سلام . شما اینرو هم امتحان کن انشاالله جواب می گیری .نقل قول:
از سایت ------------.com فارسی ساز آفیس با حجم 16 مگ رو دان کن بعد نصبش کن تا آفیست فرسی شه حالا دوباره امتحان کن . :20:
سلام
روش تغییر اندازه صفحه از اینچ به سانتی متر کجای نرم افزار هست؟ من تو پیچ ستاپ نتونستم پیدا کنم.
سوال دوم اینکه من سه تا عکس انداختم در یک صفحه بصورت سه ستون. چطور میتوان کاری کرد که اندازه سه تا ستون یکسان بشه؟ مثلا اگر اندازه پهنای کاغذ 18 سانتی متر است هر سه تا ستون عکسی دقیقا 6 سانتی متر بشه.
سوال سوم ، چرا وقتی یک عکسی در صفحه ورد انداختم، وقتی میخوام اندکی پهن تر کنم، بصورت گسسته پهن میشود. یعنی وقتی یکذره عکس را میخواهم بکشم تا پهن شود، یا پهن نمیشه یا اندکی از مقداری که میخوام بیشتر پهن میشه. یعنی بصورت کمیت گسسته پهن میشه و نه پیوسته و ذره ذره ای؟
با تشکر
با سلامنقل قول:
برای تغییر واحد اندازه گیری از دکمه office button (دکمه ای که save ,open ,...توش هست)word options را انتخاب کنید و بعد تب advanced را انتخاب کنید حال در قسمت display از دراپ داونshow measurment in units of سانتی متر را انتخاب کنید.
برای تعیین اندازه عکس ،عکس مورد نظر را انتخاب کرده کلیک راست کنید و در قسمت size اعداد مورد نظر برای طولheight و عرض width را وارد کنید.
سلام دوستان خوبم
راستشو بخوای من تا حدودی با ورد 2007 آشنا هستم.اما میخواستم ورد 2010 رو کامل و بصورت حرفه ای یاد بگیرم
ازتون میخواستم سئوال کنم که بهترین کتاب آموزشی تو زمینه کدومه؟
اگه راهنماییم کنید کمک بزرگی بهم کردید.البته تو همین تاپیک هم کلی چیز یاد گرفتم
نقل قول:با سلامی دوباره و تشکر از شمانقل قول:
در مورد تغییر واحدها تونستم درست کنم و خیلی ممنون.
ولی در مورد عکسها من بازم مشکل دارم.
ببنید من میخوام یک بروشور درست کنم که سه تا عکس ستونی دارد. و قرار است این بروشور از یک سوم و دو سوم تا شود و روی هم بیاد. کاغد آ4 و بصورت لند اسکیپ هست. یعنی ظول ما 29.7 سانتی متر است.الان من نمیتونم پهنای عکسها را طوری تنظیم کنم که بشه 29.7/3 = 9.76 سانتیمتر
تا بخوام تا کنم دو گوشه کناری کاغذ ها دقیقا در قسمت یک سوم میانی جا شود!
یعنی یک عکس میشه 9.7 عکس دیگه هم میشه 9.7 و عکس آخر میشه 9.88 سانتی متر. در نتیجه موقع تا کردن بروشور مشکل ایجاد میشه.
ممنون میشم اگر جواب منو بدید
با سلامنقل قول:
دوست عزیز شما باید فاصله بین صفحات(جایی که صفحه تا می شه و باید سفید باشه)رو هم در نظر بگیرید
توی word چند تا راه حل دارید
1.همون روش وارد کردن دستی اندازه 3 تا عکس با محاسبه چند میلیمتر خالی برای تا کردن کاغذ
2.استفاده از 3 تا textbox هم اندازه و قرار دادن عکسهاتون توی textbox ها(از insert میتونید textbox بسازید و بعد 2 بار کپی پیست کنید)
3.استفاده از پاراگراف(توی page layout تعداد columnها رو 3 تا بزارید)
اینها راه های word بودن که به ذهن من می رسیدن ولی کلا چرا از word استفاده می کنید؟
برای ساختن بروشور و کارت ویزیت و...و خیلی از اسناد template دیگه ماکروسافت توی همین آفیس نرم افزاری داره به اسمMicrosoft office Publisher که مخصوص همین کاراست و کار کردن باهاش هم بسیار ساده هست.امتحانش کنید حتما مفید خواهد بود آنقدر template هم داره که حتما یکیش شکل اون چیزی که شما می خواهید هست اگر هم نبود می تونید خودتون طراحی کنید.
امیدوارم تونسته باشم کمک کنم اگه بازم مشکلی داشتید بگید حتما انشاالله که حل بشه .
سلام . به خاطر کارهای کوچک سراغ نرم افزار های قدرتمند نروید .نقل قول:
به نظر من وقتتو با ورد تلف نکن و با این نرم افزار کارتو انجام بده....
:20:
کد:http://www.sibdownload.com/tag/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%88%D8%B4%D9%88%D8%B1/
نقل قول:
ویندوز ایکس پی پک 3
خب با این نرم افزار که معرفی کردید تمام تنظیماتی که با ورد می شه انجام داد را با این نرم افزارها انجام داد
تغییر فونت، بلد، راست چین و شماره گذاری صفحات و ...
سلام به شما دوست گرامینقل قول:
با سپاس از پاسخهای خوبتان
بله من هم فکر کنم باید با نرم افزار پابلیشر کار کنم.
باز هم از راهنمایی ها شما و امیر عزیز تشکر میکنم
سلام، من MathType نصب کردم اما اصلا گزینه اش تو منوها بعد از view نمی بینم. چیکار کنم؟
درود
دوستان یه جا پیدا شده میگن به ازای هر کاراکتر 1 ریال میدهیم و سرعت دستت باید خوب باشه
اون پایین صفحه World 2007 هستا...اونجا باید کاراکتر در یک دقیقه With no space
150 به بالا باشه بدون غلط
خواستم بدونم که اگه ما تو پروژه ای چیزی همین مثلا 150 کاراکتر تاپیپ کردیم .. 5 تاش غلط بود ..
مشخص میشه تو نرم افزار ؟ که ما چند تا رو اشتباه کردیم ؟ یا اینکه مشخص نمیشه
World 2007 دارم ..
سلام. شما از این نرم افزار که دبیرخانه شورای عالی اینرو ارائه کرده استفاده کن...نقل قول:
ولی در مورد اونایی که نوشتی فک کنم تبلیغه و وقتی پایه حساب و کتاب میشه ، همه چی فرق کنه
مگه اینکه باهاشون طی کنی
امید وارم در همه مراحل زندگیت موفق باشه
التماس دعا....:20:
کد:http://www.virastyar.ir/
ممنون میشم راهنماییم کنید در آفیس 2003 یا 2007 در برنامه ورد اگه بخوام بالای یک عدد مثل موقعی که در فرمول نویسی می نویسیم 2 به توان مثلآ 2 چطوری می تونم این کارو انجام بدم درصورتی که نمی خوام از طریق فرمول نویسی این کارو انجام بدم؟یادمه در 2003 همچین چیزی وجود داشت که میشد در بالای یک جمله درست مثل حالت به توان یک چیزی نوشت
ممنون میشم راهنماییم کنید
عدد یا کاراکتر رو بنویس.نقل قول:
برای گذاشتن توان ctrl+shift+=l (کلیدهای کنترل ، شیفت و مساوی) رو بزن تا حالت superscript ایجاد بشه. حالا میتونی توان رو بنویسی. برای برگشت به حالت نرمال همین کلیدها رو دوباره بگیر.
+
برای اندیس یا subscript این بار باید ctrl+=l ( کنترل و مساوی) رو بگیری. و برای کنسل کردنش دوباره همین دو کلید رو.
سلام 3 ا سوال داشتم
1- در جایی خوندم برای درج hyphen در هنگام تایپ مراحل زیر را انجا بدهید من انجام دادم اما اتفاقی نیفتاد:
1- فعال کردن show/hid
2مکانما را در کنار کلمه مورد نظر قرار دهید
3- دکمه ctr+hyphen را همزمان فشار دهید
سوال دوم- هنگام حذف سلول در پنجره باز شده گزینه shift cell right(left) گاهی نوشته به سمت راست گاهی هم نوشته سمت چپ بخاطر چی اینطوری میشه
سوال سوم
در split cell در هنگام درج سطر مقدارش از ی حدی(گاهی 6و7 12و...) بیشتر نمیشه چرا