لعنت به ایران خودرو که تیپ 2 14 تومنی رو داره میرسونه به 16! واقعا که! حالا اگه واقعا هم خط تولید تیپ 5 نخوابیده باشه این دوره که بیاد توی سبد فروش حتما میره توی 17 تومن!
لعنت به ایران خودرو که تیپ 2 14 تومنی رو داره میرسونه به 16! واقعا که! حالا اگه واقعا هم خط تولید تیپ 5 نخوابیده باشه این دوره که بیاد توی سبد فروش حتما میره توی 17 تومن!
نقل قول:
دوست من مواردی که فرمودین تمام بر میگرده به عملکرد و چگونگی استفاده راننده از خودرو.
من سمند مدل 84 پیدا کردم که در حد صفر بود به این تمیزی چون صاحبش بهش رسیده بود
در مورد کیفیتم باید بگم که در مورد خودروهای ساخت داخل کیفیت رو باید گزینه آخر مد نظر قرار داد
چون تمام محصولات ایرانی از کیفیت قابل قبولی برخوردار نیستن و مختص سمند نیست.
اتفاقا من تمیزی ماشین برام خیلی اهمیت داره. هر هفته ماشین رو می برم کارواش. هر ماه ماشین رو می برم یه نمایندگی مجاز چک کنن. از روی این سرعت گیرها که بقیه از روش پرواز می کنن، من با دنده 1 رد میشم. آخر هر هفته خودم کاپوت ماشین رو می زنم بالا و روغن موتور، آب رادیاتور و بقیه چیزها رو چک می کنم. پس ایرادی به نگه داری من از ماشین وارد نیست. مشکل به خود ماشین بر می گرده. ماشینی که بعد از 2 ماه از کارخونه بیرون اومدن گیربکسش به کل عوض میشه و حدود 1 ماه تو نمایندگی ایرانخودرو می خوابه و البته بازم گیربکسش مشکل داره و دنده 1 درست جا نمیره، ماشینی که سنسورهای دنده عقبش گاهی بوق می زنن و گاهی نمی زنن و نزدیک 5 بار تعمیرشون کردم و بازم همین مشکل رو دارن، ماشینی که 1 ساله داره استفاده میشه کل اجزای ماشین به صدا افتاده و انگار سوار تریلی شدی، ماشینی بعد از 1 سال جلوبندیش مشکل پیدا می کنه، ماشینی که بعد از 1 سال کمک فنرهای عقبش مشکل پیدا می کنه، قائدتا از کیفیت مطلوبی برخوردار نیست. این ها رو با یه دل پر نوشتم چون واقعا حالم داره از این ماشینه لعنتی به هم می خوره. نمی خوام یه نفر دیگه هم بخره و فردا مثل من پشیمون بشه.نقل قول:
پدر من 4 ساله پژو 405 داره. رنگشم مشکی متالیکه. همون ماشین رو منم سوار شدم و بهش رسیدگی کردم. تقریبا وظیفه نگهداری اونم به عهده من بوده. اما اون ماشین بعد از 4 سال سرپاست و جون داره، ولی سمند بعد از 1 سال یه ماشین لش شده و بی مصرف.
نقل قول:
درست دوست من.اینم شانسه شما بوده.
اگر سری به تاپیک 206 یه به اصطلاع با کیفیت ترین خودروی داخلی هست بزنید
و ببیند دوستانی که 4 یا 5 ماهه ماشینشون رو تحویل گرفتن با چه مشکلاتی مواجه هستن.
پس نتیجه میگیریم خودروی ایرانی شانسیه.
من خودم 405 رو 3 سال داشتم خیلی عالی بود برام الانم 2 ماهی میشه سمند دارم
همه جوره OK هست و کوچکترین مشکلی نداشته خداروشکر.
موفق باشید
دوست عزیز یه سوال دارم! به نظر شما عاقلانه هست برای یه ماشین مثل سانتافه نزدیک 70 میلیون هزینه کرد اونم توی تهران که هر لحظه ممکنه یکی بهت بزنه ؟! این سوالیه که همیشه از خودم پرسیدم و واسه همین سمند رو انتخاب کردم. چون اگر بزنن یا بزنی زیاد برات اهمیت نداره.نقل قول:
داداش اینکه میگی بزنن یا بزنی چیزی نیست که بشه بگی به خاطرش ادم باید ماشین خوب نخره! اگه این جزء معیارهاست که باید بگم نه! منم میترسم که خال به ماشینم بیفته ولی اینا چیزی نیست که شما بخوای بهش فکر کنی یا بنا بر اونا تصمیم بگیری که ماشین خوب بخری یا نه!نقل قول:
حالا باز تهران نسبتا خوبه! طرف توی شهرستان هر و بر رو تشخیص نمیده میشینه پشت ماشین مردم رو به فنا میده.. این چیزا رو بیخیال باش!
این نظر منه باز نظر دوستان محترم!:11:
نقل قول:
به نظر من خرید خودرو اگر در شرایط مالی مناسب باشه و انسان رو دچار مشکل نکنه چرا که نه.
من نظر خودم رو میگم و نظر شما و سایر دوستان محترم.
من اگر از نظر مالی و زندگی در شرایط عالی باشم میرم مرسدس S500 یا پورشه پانامرا میخرم
و سوار میشم و از موقعیتی که دارم استفاده میکنم چون عمر آدم فقط یکبار میاد.
منم که الان خودروی گرون قیمت خریداری میکنم دیگه به فکر همه چیزش هستم که مثلا
شاید یه ژیان بیاد بزنه بهم و هزینه گزافی رو دستم بزاره.
لذت میبرم چون دارم هزینه میکنم برای امنیت لذت آرامش خاطر و خیلی موارد دیگه که باعث میشه
من یه خودروی خیلی گرون رو انتخاب کنم.
دوست گلم من هیچ وقت به این قضیه که ایران جای سوار شدن ماشین خارجی نیست فکر نمیکنم
تا وقتی شرایطش باشه بهترین رو باید داشته باشی.
انسان ها از اول خلقت تا الان برای لذت و راحتی خودشون دارن تلاش میکنن و به همین دلیل هست
که تکنولوژی به یه عطش غیر قابل کنترل تبدیل شده خصوصا در زمینه صهعت خودرو سازی.
البته اینم بگم که هیچ وقت ماشینی رو از روی حسادت یا چشم و هم چشمی انتخاب نخواهم کرد.
موفق باشی
دوستان پیشنهادتون برای خرید یه ماشین خوب برای خانواده! تا سقف 20تومن چیه؟ اگه دلیل هم ذکر کنید ممنون میشم
نقل قول:
شما ملاک هاتون رو ذکر کنید تا ببینیم چه خودرویی برای شما مناسب خواهد بود.
برای خانواده موارد زیر هستن:
پژو 206 SD V9
پژو 206 SD V8
پژو پارس با موتور TU5
سمند LX EF7
سلام
1.دوستان من یه وام 7 میلیونی خودرو و 1.3 میلیون پول دارم ، به نظر شما میتونم پراید صفر بگیرم یا بهتره وام رو بفروشم و یه ماشین دست دوم بگیرم ؟
2.این پرایدهای جدید 111 و 131 چه تفاوتی با قبلیا دارن ؟
3. با 6.5 میلیون بهترین ماشینی که میشه گرفت چیه ؟
سپاسگزارم.
سلامنقل قول:
1.وام 7 میلیونی با 1.3 میلیون تومان میشه 8.3 میلیون تومان که میشه یه پراید مناسب خریداری کنید.
2.پراید های 111 و 131 تفاوتشون تو شکل ظاهری و تغییرات داخل خودرو و همچنین استحکام بیشتر بدنه هست.
3.با 6.5 میلیون تومان میتونید پراید مدل 87 خریداری کنید.
دوست عزیز یکی از عوامل موثر در کاهش تصادفات درصد ایمنی ماشینه که مسلمادر خودروهای خارجی ایمنی و کیفیت ساخت حرف اول رو میزنه این که شما میگی اگر نزنم یکی دیگه میزنه حرف درستی نیست چون وقتی پشت فرمون یه ماشین ایمن میشینی که مثلا دارای ترمز abs مطمئنه میدونی که با هر لحظه اشاره به ترمز ماشین تو چه فاصله ای می ایسته و به نوعی به ماشین اطمینان داری و لی این درمورد خودروهای بی کیفیت و نا ایمن ایرانی صدق نمیکنه نکته دیگه پس از وقوع تصادفه که خودروهای خارجی با داشتن امکانات ایمنی زیاد از قبیل ترمز کیسه هوا , بدنه ایمن درصد خسارات رو چه مالی و چه جانی تاحد زیادی نسبت به خودروهای ایرانی کاهش میده در نتیجه به نظر من این فرمایش شما درست نیست و هر چه خودروی ایمن تری سوار بشی به سلامتی خود و خانواده ات کمک کردینقل قول:
دوست عزیز شما محدوده قیمت رو ذکر کردید ولی اشاره ای به اینکه خودرور صفر یا کار کرده باشه نکردید در صورتی که خودروی کارکرده رو هم مد نظر دارین اعلام بفرمایید اونوقت امکان تصمیم گیری و راهنمایی ساده تر میشه در ضمن تعداد موارد پیشنهادی هم بالاتر میره به عنوان مثال هفته پیش در شهرستان برای یکی از اقوام یه زانتیای 87 خریدیم عروسک 17 تومن که به نظر من از خیلی از خودروهای صفر این رده قیمتی بهتره و نسبت به پولی که پرداخت میکنین ارزش بیشتری دارهنقل قول:
منظورم خودروی صفر بودنقل قول:
تا اونجایی که من تاپیک رو مطالعه کردم و دوستان جواب دادن برای خرید یه ماشین با قیمت متوسط برای خانواده، 405 با موتور TU5 و LX EF7 گزینه های خوبی هستن. آیا درسته که فضای صندلی های عقب در SD کمه ؟ ظاهرا اینم ماشین خوبیه. خانواده ما پنج نفره
دوستان بهترین انتخاب از همه لحاظ چی میتونه باشه. ممنونم از جوابتون
نقل قول:
سلام.
فضای صندوق عقب SD خیلی مناسبه و جایی کم نداره مگر اینکه مدل دوگانه سوزش باشه .
الان بین SD ها تیپ V8 پر طرفدارترین هست و هیچ کس ناراضی نبوده.
برای خانواده 5 نفره شما من سمند LX EF7 بنزینی رو پیشنهاد میدم.
ممنون از جوابتون، البته من منظورم فضای سرنشینان صندلی عقب بودنقل قول:
نقل قول:
تنها عیب 206 ها همین فضای کم جلوی پای سرنشینان عقب هست.
اما دلیل بر این نیست که کسی رو منصرف کنه از خرید این خودرو
ممنون از پاسخهای قبلیتون. یه لطفی کنید دلایل اصلیتون رو هم برای پیشنهاد LX EF7 بنزینی بگیدنقل قول:
پرايد 131 كاركرده ولي خيلي تميز در حد نو خريدارم
نقل قول:
خودرویی کم مصرف با قدرت و شتاب مناسب
ایمنی مطلوب جادار و خانوادگی
تازه اگر مولتی پلکسش رو بردارین داخلش تغییراتی کرده از جمله کیلومترش
دکمه های بالابر شیشه و تنظیم آینه
رنگ چوبکاری روی داشبوردش خیلی قشنگ تره.
سیستم هوشمند حذف شده و هشدارها و اخطارها رو روی کیلومتر میبینید.
سیستم اخطار باز بودن هر درب به صورت جداگانه روی صفحه کیلومتر میبینید.
نمونه مالتی پلکسش تغییراتی قابل توجهی کرده.
یه مشاوره برای برادر بنده
با 13 ملیون پول نقد چی پیشنهاد می کنید زیاد راحتی وشتاب براش مهمه ومی خواهد یکمی ماشین را اسپرت کنه من بهش تندر90 پیشنهاد کرده ام وپژو پارس مدل 87
شما چی پیشنهاد می کنید با این وضع بازار؟
یه قیمتی دادی که نمیشه خودروی صفر جوون پسند گفت! ولی روی 206 حساب ویژه باز کن
نقل قول:
206 تیپ 2 مدل 88 و پژو 405 GLX مدل 89 رو میتونی در نظر داشته باشی
با سلام
دوستان من يك سالي هست كه سمند lx دارم . مذخرفترين ماشيني كه مي تونستم بخرم همين بود . چون من داانشجو هستم و بيشتر تو جاده هستم به اسرار خانواده سمند گرفتم . الان مثل چيز پشيمونم . مي خوام ماشينو عوض كنم به نظرتون چي بگيرم .؟ من كيفيت ، سرعت ، مصرف، زيبايي برام مهمه .
من خودم بين 206 sd مدل v8 و 206 تيپ 5 و l90 موندم نظرتون رو بگيد :
نقل قول:
چون شما دانشجو هستی تیپ 5 گزینه اول و اگر برای استفاده خانوادگی میخواین SD V8 گزینه دوم خواهد بود.
اگر بودتون برای خرید 206 نرسید میتونید به تندر 90 هم فکر کنید
يعني تيپ 5 بهتر از l90 هستش ؟ ميشه دليلتون رو هم بگيدنقل قول:
سلام
یه راهنمایی میخواستم؟
ما یه زانتیا در حد صفر که فقطرنگ داره کاپوتش و سپرش خورده ولی درست شده ... پیدا کردیم 22 میلیون ...
از طرفیم mvm 530 دیدیم 19/500 ..... که صفر هم هست
به نظر شما کدوم بهتره؟
در ضمن تا 1 سالو نیم دیگه باید بفروشیمش... به نظرتون کدوما کمتر افت قیمت داره؟:5:
بازم قیمت های ایران خودرو افزایش یافت :|
اقا این قیمتا برگشتم داره؟ یا فقط قیمت میاد روشون؟
207 میخوام بگیرم، دنده دستی، نقد.
ممکن هست تا 19 تومان افزایش پیدا کنه؟ برم هرچه زودتر اقدام کنم:31:؟
نقل قول:
شما دانشجو هستین دیگه
تیپ 5 خودرویی با قدرت و شتاب و مصرف سوخت مناسب
چالاک و زیبا و جوون پسند
ابعاد جمع جور امکانات و امنیت مناسب.
تندر 90 هم ماشین خوبیه اما اکثران به خاطر طراحیش مورد پسند جوونا نیست.
اما از نظر جاداری - فنی خیلی خوبه
---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------
افزایش یا کاهش قیمت ناخداگاه اتقاق میوفته.نقل قول:
امکان داره 207 تا 19 میلیون تومان افزایش پیدا کنه امکان داره ارزون تر از قیمت الانش بشه.
با توجه به اینکه ارزون شدن خودروهای ایرانی غیر ممکن هست پس نتیجه میگیریم
شما همین الان اقدام کنید.
دوستان به نظر شما برای خرید 206
روزنامه بهتر هست یا عبدل آباد
حدود مدل 86 میخوام
ممنون
حدودا 2 سال پیش می خواستم از عبدل آباد ماشین بخرم، یه 206 نوک مدادی انتخاب کردم. رفتیم معاینه فنی و اینا، معلوم شد ماشین دزدیه. عبدل آباد سر آدم کلاه می زارن. بنگاه از همه جا به نظرم مطمئن تره. درسته گرون تر می دن ولی به نظرم مطمئن ترهنقل قول:
وقت خرید ماشین باید با یه کارشناس ماهر برید سر معامله وگرنه سرتون کلاه میره
سلام
یه راهنمایی میخواستم؟
ما یه زانتیا در حد صفر که فقطرنگ داره کاپوتش و سپرش خورده ولی درست شده ... پیدا کردیم 22 میلیون ...
از طرفیم mvm 530 دیدیم 19/500 ..... که صفر هم هست
به نظر شما کدوم بهتره؟
در ضمن تا 1 سالو نیم دیگه باید بفروشیمش... به نظرتون کدوما کمتر افت قیمت داره؟
سلامنقل قول:
بنگاه که اصلا به صرف نیست کلاه بخواد بره میره و وقتی ماشینو خریدی نمیتونی بری به بنگاهی بگی که اقا ماشینت رنگ داشته !!! فکر کردی مثلا پس میگیره ؟
در مورد ماشین دزدی هم توی روزنامه هم ممکنه این مورد باشه فکر نمیکنم دلیلی باشه
ممنون از توجهتون
دلال توی هر دوشون هست
مخصوصا الان توی روزنامه میان یه ایرانسل یا همراه اول میخرن دلالا ماشین رو توی روزنامه اگهی میدن !!
خوب در اون مورد موقع خرید باید دقت کنید نه بعد از خرید. ولی اصلا از عبدل آباد و این جور جاها ماشین نخرید که ماشین دزدی می ندازن به آدم.:41:نقل قول:
دوستان یکی جواب بده
mvm 530 خوبه؟ چقدر افت قیمت داره تا سال دیگه؟ لیفان 620 بهتر نیست؟
زانتیا با اون شرایط یعنی کاپوت و سپر رنگ از جلو تصادف کرده یه کم شک باید کردنقل قول:
در مورد mvm350 باید بگم خیلی ها میگن کیفیت مواد داخل کابینش خوب نیست در مورد لیفان 620 باید بگم ماشین خوبی هست نظر من روی همین لیفان 620 هست
در کل ماشین صفر رو رو برای خانواده بیشتر توصیه میکنم ولی امکانش هست ماشین دست دو تمیزی هم تو این رده پیدا بشه که بستگی به حوصله خریدار داره که دنبالش بگرده
با این حدود قیمت میتونید آوانته دست دو تمیز هم پیدا کنید
سلام خدمت اساتید محترم و دوستان:11:
چند وقته قصد خرید ویتارا داریم
امروز یه روزنامه قیمت شرکتی فول رو 44 زده بود ولی نمایندگی ها حدود54 میگفتن
به نظر شما ویتارای فول بعد از چه مدت به این قیمت میرسه
ارزش صبر کردن رو داره؟:35:
اصلا تا 44 واینا چه ماشینی نو یا دست دوم تمیز درحدنو پیدا میشه:9:
ما یعنی پدرم زیاد اهل عوض کردن ماشین نیست:22:
کلا زیاد مسافرت میریم پس ایمنی مهمترین اولویته(با این جاده ها):42:
بعد از اون نرمی و راحتی مد نظر هست:7:
بعد امکانات و زیبایی:1:
خلاصه یه چیز توپ خانوادگی(5نفره):3:
راستی ترمز خوب و کم خرج بودن فراموش نشه:20:
پیشاپیش از زحماتتون قدر دانی میکنم:11::40:
دوستان با 5 میلیون پراید صبا 2 گانه چه مدلی میتونم بگیرم؟