250 تومن برای پراید چی میتونم بردارم؟ از پخش ماشین زیاد سر در نمیارم لطفا یه چیز مناسب با قیمت انتخاب کنید تا 300 هم شد اشکال نداره
جوب منو کسی نمیده
250 تومن برای پراید چی میتونم بردارم؟ از پخش ماشین زیاد سر در نمیارم لطفا یه چیز مناسب با قیمت انتخاب کنید تا 300 هم شد اشکال نداره
جوب منو کسی نمیده
یه ضبط usb خور با کیفیت مناسب مارک پایونیر حدود قیمتش رو کسی داره؟ با 150 تومن میشه چیز مناسبی خرید؟ قصد بستن سیستم ندارم ، فقط یه ضبط خوب میخوام که گرون هم نباشه
نه بلوتوثی می خوام نه aux نه دمو دار
با تشکر
قیمت این آمپ ها را می خواستم.
pioneer gm-5500t
kenwood kac-7205
pioneer gm-d7500m
pioneer gm-d8500m
kenwood kac-8105d
سلام دوستان.
من می خوام یه پخش مارک پایونیر رو بخرم نظرم مدل DEH-4450BT هست.
می خواستم بدونم این مدل پخش خوبی هست یا نه.اگه نه توی محدوده 150 تا 180 یه مدل خوب بهم معرفی کنید.
یه سوال دیگه هم داشتم : این مدل هایی که بلوتوث دارن کارایشون چیه؟یعنی میشه موبایل رو به پخش وصل کرد و زمانی که گوشی زنگ می خوره صدا از توی باند ها پخش بشه و بشه با طرف مکالمه کرد؟
سلامنقل قول:
قيمتها حدودي هستند
5500 -----160
7500-----230
8500-----315
من از پخشتون اطلاعاي ندارم ولي در مورد قسمت دوم سوالاتون بله. اگر بلوتوث رو فعال كنيد صداي زنگ از اسپيكرها پخش ميشه.شماره تماس گيرنده هم مي افته روي Displayنقل قول:
سلام
ماشین من پژو پارس هستش ،من می خوام یکی از سیتم صوتی و تصویری زیر رو بخرم اگر کسی قیمتی (نه قیمت اینترنتی) داره بگه و کدوم یکی رو صلاح می دونین:
1- Pioneer AVH-P5350DVD2- Pioneer AVH-P5150DVD
3- JVC KD-AV7100
اگه مدل دیگه ای هم پیشنهاد مکنین بگین
سلام امروز داشتم اهنگ گوش می دادم یه دفعه ساب قطع شد بعد ولوم کم کردم دیدم صدای تق تق میده ساب..یعنی چش شده؟
سلامنقل قول:
نکنه Voice Coil رو به فنا دادی؟با اهم متر امپدانس دو سر ساب رو بگیر ببین چنده؟4 اهم بود یا 2 اهم؟
از دوستان شیرازی کسی هست آدرس یک فروشگاه معتبر در شیراز که کارش تو سیستم حرفه ای و البته درست باشه را بگه ؟؟
امروز رفتم پیش یه سیستمی گفت سوخته.بعد یه ساب با باکس jbl 1000wat داشت گفت ویبرر خوبی داره درست میگه؟ در ضمن دست دومنقل قول:
سلامنقل قول:
متاسف شدم.:41:Free Air استفاده كردي؟مطمئنا كليپينگ باعث آسيب رسوندن به كوئل شده.
JBL تقلبي زياد داره.تا چقدر ميتوني هزينه كني بهت بگم.
من تا 130.000 می تونم هزینه کنم
free air چیه؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز فری ایر از اسمش معلومه دیگه برای سابهایی که بر روی طاقچه نصب میشند و طراحی اینگونه سابها طوری هست که میتونند مقدار جابجایی هوای بیشتری رو نسبت به سابهای کلاس دی یا همون سابهایی که مخصوص باکس طراحی شدن داشته باشه.
در کل افرادی که سیستم باز هستند هیچ موقع ساب رو روی طاقچه نصب نمیکنند.:8::11:
در مورد ساب هم بگین چی ازش انتظار دارید؟؟؟
من پيشنهادم DLS OA12 هست.135 تومن.اگر خواستي برات تهيه ميكنم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل W712 هم هست كه بهتره اونم 150 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو بچه ها کیکر الان قیمت چنده L7 رو میگم اصلشو از کجا باید خرید؟؟ بدرد پرایدو 206 4050 میخوره ؟
سلام دوستان
من یه ماشین گرفتم تازه می خوام یه ضبط و 2 تا باند ترجیحا 6975 باشه ، الان چی میشه گرفت؟
میشه یه قیمت بدبد من بدونم چقدر باید هزینه کنم؟؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز مبارک باشه
بودجه چقدر دارین؟
برا باند که دیگه به قول یارو گفتنی از نخ 6975 بیا بیرون چون اصل گیر نمیاد و هرچی هست تقلبی هست بهرین کار خرید کامپ هست برای شما !
الان حمید جان دوست عزیزم میتونند از سری کامپ های هرتز بهتون پیشنهاد بدن که میتونید بدون آمپ هم وصلشون کنید.
ممنون دوست من هزینه تا 300 من مشکل ندارم ولی به نظرم الان خیلی گرون شده اگر بیشتر هم بشه مشکل نداره
من صدای بلند نمیخوام فقط یه صدای شفاف و واضح باشه ضبط هم فلش بخوره که الان دیگه همشون دارن
نقل قول:
من میتونم این مدل های پایونر رو بهتون پیش نهاد کنم برا پخش
Pioneer DEH-2450UB
Pioneer DEH-3450UB
Pioneer DEH-4450BT
Pioneer DEH-5350UB
Pioneer DEH-6350SD
این پخش ها همگی بین 145 تا 210 تومن هستن جالب اینجاست که مدل 4450 بلوتوس هم داره چیز جالب اینه که اکثر این مدل ها به درد ماشین هایی مثل 206 میخوره در آینده به دلیل اینتر فیس
سلام...دوستان
الان من باند 9*6 خودم روی mdf نصب کردم گذاشتم روی طاثچه اصلی پراید...یعنی کف باند یکمی به طاقچه چسبیده....
الان مشکل من اینه که با هدیونیت 8016 و باند x693 اصلا بیس خوبی ندارم....
خودم هدس میزنم مشکل از همین نصب کردن باشه!!!!
طاقچه عقب رو ببرم باند رو بندازم رو طاقچه مشکل کمی بیس ما درست میشه؟؟؟
امپ هم ندارم.....اهل صدا بلند کردن نیستم.
نقل قول:
سلام دوست عزیز شما برای اینکه به طاقچه آسیبی نزنید این کارو کردید و این کار شما به هیچ وجه تو امر بیس باند خوب ظاهر نمیشه بهترین کار این بود که شما برش میزدید طاقچه رو و بیس رو اونوقت میدید.من با 6975 و هدیونیت 6050 یه بیس گرفته بودم که بچه ها فکر میکردن ساب بستم یادش بخیر
ممنون از شما برای باند چیکار کنم؟؟نقل قول:
ممنون دوست عزیز....نقل قول:
دوستم یه هدیونیت مارشال داره چیز بدرد بخوری نیست.....با یه 6975 که خیلی کارکرده دیگه تقریبا به فنا رفته.....
اقا بدون هیچ امپی بیسی میده که من تو خواب هم نمیبینم:18:
---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
از دوستان ممنون میشم بهترین روش بستن باند رو طاقچه پراید رو معرفی کنند...
یادمه حمید خان میگفت اگه رو mdf باند درست نصب بشه بیس خوبی میده.
نقل قول:
حمید جان درست گفتن ایشون استاد بنده هستند تو امر سیستم بازی
اما یه نکته ای رو فراموش کردید اونم حجم و فضا برای تولید بیس از طریق باند.بذارید با یه مثال روشنتون کنم. فرض بر این که شما داخل یه ساختمون خالی از وسایل هستید وقتی که حرف میزنید صدا چند برابر و اکو دار میشه ولی هنگامی که پر از وسایل باشه صدا حالت عادی دااره!! درسته تا اینجاش؟
خوب میریم سر بحث اصلی ببین عزیز شما باند رو بستی رو mdf درست کار خیلی عالی انجام دادی اما پس حجم و فضای زیر باند چی میشه برا پیچیدن صدای بیس باند!!!
اون دوستتون هم تصورش از 6975 مثل قبلا من بود من باندم رو همینجوری به پخش وصل کرده بودم بیس گوش نوازی میداد اما اومدمو علمی برخورد کردم رفتم یه آمپ خریدم و با آمپ بهش حال دادم حالا هرکی صدا باندامو میشنوه میگه این چرا بیس نداره مثل قبل؟!!!!!!!!!! جواب فقط یک کلمه هست که باند برای بیس ساخته نشده بیس کار ساب هست.
شما بهترین کار اینه که طاقچه رو برش بزنی تا به بیسی که میخواین برسین.:8::10:
نقل قول:
به نظر من شما کامپ ببندید چون تفکیک بهتری نسبت به باند های 6.9 داره حالا بازم خودتون میدونید باند از 70 داریم تا بهترینش که بالای 300 هزار شده :10:
برا اسپیکر بذار حمید جان راهنماییت کنه ایشون آشنا زیاد دارن برا اسپیکر شاید قیمت پایین بتونه چیز خوب گیر بیاره براتون
درود،
یه راهنمایی میخواستم الان مشخصات سیستم بنده به شرح زیرِ:
Head Pioneer 5250
Sub JBL 1214 - 1000W
Sub Pioneer 257 - 1000W
And 6975 X2
Amp 4Cha - Tornado & 2Chan Sony
_____
به نظرتون باند اضافه کنم یا کامپوننت؟
بیس عالیه اما صدای باندا بهنظرم میتونه بهتر بشه، چه کنم؟
چقدر می خواید هزینه کنید؟
ماشین چی هست؟
شما که ساب دارید پس نیازی به کواکسیال ندارید
به فکر کامپ باشید حتما
آمپتونم بهتر از این باید باشه ! یه چیز با کیفیت و اصل و نسب دار
پس آمپت رو باید رد کنی بره+باندا======> کامپ جایگزینش کنید
ممنون دوست عزیز؛
زیر ۲۰۰ تومن.
۲۰۶
این آمپ دو کاناله خوب نیستش خودمم میدونم، چیکارش کنم؟ چی به جاش بگیرم؟
کامپوننت چی بگیرم؟ (نظر خودمم اینه که به جایِ باند، کامپوننت بگیرم)
اگه اصولی بخوای کار کنی واسه ساب باید آمپ مونو که مخصوص ساب هست بگیری واسه کامپ هم آمپ 2 کانال ..
با 200 تومان شما می تونید کامپ 703 کنوود(100ت) + یه آمپ 2 کانال کنوود یا سانداستیریم یا پایونیر بگیری که 80 وات رو 4 اهم بده(100ت)!
موفق باشید:40:
سلام میدرنج بگیری بهتر میشه صدات تا کامپانت
سلام دوستان
من 200 تومن دارم میخوام ساب بخرم با آمپلی
ضبط ماشین JVC R616 است و دوتا باند 6975 اصلی دارم میخوام بیس سیستم عالی باشه و باندم رو وصل آمپلی کنم
چون دارم میرم عباسی تهرون راهنمایی کنید چی بگیرم زیاد سر در نمیارم
ممنونم
سلامنقل قول:
عزیز جان شما برای 6975 اگر اصل هستند باید آمپ
Pioneer GM-5500T یا اگر گیر آوردید یه pioneer gm-5400که خود ژاپنیا برا 6975 توصیه کردن بخرید که کامل بتونه پرش کنه من خودم بستم الان رو ماشین هست عکساشم اینجاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم بهتون بگم اگر آمپ ببندید فقط صدا از باندهاتون بیرون میادها چون آمپ کلا مرامش برا باند همینه!!! الان شما با این 200 تومن فقط میتونید یه 160 بدید به هوای این آمپ برا 6975!!!
یه کار دیگه هم میشه کرد که اونم خرید آمپ 4کانال که میشه 2تاکانال رو برا باند استفاده کنی 2تا رو هم بدی به ساب که در این صورت به آمپ فشار میاد!!
Pioneer GM-6500F این آمپ 4تا 60وات رو 4 اهم میده یعنی بانداتو را میندازه تا 60درصد میمونه ساب که اونم باید یه چیز ارزون بگیرد که به درد همین آمپ بخوره!!مثل 309
نمیدونم چرا دوستانی که اطلاعی از سیستم ندارن اینجا بقیه رو گمراه میکنن به جای راهنمایی!!!!
دوستان سکوت خیلی خیلی خوبه تا اینکه......
پستای hamidr15 و ali golshani قابل اعتنا هستن...
من نمیدونم چطوری میدرنج که دامنه فرکانسی محدودی داره و اسمش روشه فرکانسهای میانی رو پخش میکنه میتونه از کامپوننت که پوشش فرکانسیه کاملی داره صداش بهتر باشه....!!!!!!!!!!نقل قول:
سلام میدرنج بگیری بهتر میشه صدات تا کامپانت
ضبظ: 6350 pioneer
آمپلی: 4 کاناله پریمایر
باند: 7100 کنوود
ساب باکس: jbl 1100
روی پرایدم هستش. با توجه به اینکه قبلا رو 206 سیستمی به مراتب کمی ضعیفتر از این داشتم اما حس میکنم کیفیت اون بهتر بود و این یکم صداش رو مخه.
به نظرتون دلیل چی هست. به خاطر ماشین هست یا وسایلم ممکنه اصلی نیستن یا .... ؟؟؟
خیلی ممنونمنقل قول:
یکی از دوستام توی کار سیستم است گفت آمپلی پریمیر12000 ببند خیلی عالی است قیمت داد 240 تومن
بعد گفت آمپلی کنود و پایونر کارشون نرم پخش کردن صدا است یعنی فقط مخصوص باند است
خودش میگفت آمپ چینی هم بد نیست
راستی ضبطم خوبه برای سیستم؟؟
دور پریمیرو 1 خط بکش اصلا معتبر نیست مارکهایی مثل booster primier tornado , ..... اصلا معتبر نیستند.:41:نقل قول:
سلامنقل قول:
من یکیو میشناسم شاید ظاهرش جوونیو =ر سیستم نباشه ولی هم وارده و هم جنس خوبو داره
نمایندگی کل ایران رو هم برای پخش فابریکه همه ماشینا داره
واقعا دستگاهای محشری هستند با تمام امکانات
ماشینتون چی هست؟
بهترین آمپ برای ساب 3013 چی پیشنهاد می کنید؟
نقل قول:خوب حالا من با ضبط JVC R616نقل قول:
با یک جفت باند 6975 اصلی
به احتمال زیاد ساب پایونر w309 میخرم
چه آمپلی ببندم که جواب بده البته گفتم میخوام ساب و آمپلی 200ت بیشتر نشه
یه نفر ماروهم دریابه پلیزنقل قول: