با سلام خدمت اساتید محترم
قصد خرید دوربین برای مصارف خانگی در محدوده قیمت 200 تا 250 را دارم . کیفیت عکس و فیلمبرداری خوب HD برایم مهم است . ممنون میشم مناسبترین گزینه را معرفی کنید .
بسیار ممنون
با سلام خدمت اساتید محترم
قصد خرید دوربین برای مصارف خانگی در محدوده قیمت 200 تا 250 را دارم . کیفیت عکس و فیلمبرداری خوب HD برایم مهم است . ممنون میشم مناسبترین گزینه را معرفی کنید .
بسیار ممنون
كلا سري g و s كنون دوربين هاي كامپكتي هستن كه كيفيت عكس فوق العاده اي دارن. g11 هم كه بحثي تو كيفيت عكس فوق العادش نيست و امكان نصب فلاش هم داره. البته 200 تومني با sx 210 تفاوت قيمت داره كه بايد ببيني برات به صرفه هست يانه. فيلم برداريش هم HD نيستنقل قول:
من خودم sx 210 رو از ديجي كالا خريدم:
359000 تومن
گارانتی طلایی دیجی کالا (یکماه تعویض + یکسال تعمیر + بیمه بدنه و سرقت ایران) | ساخت ژاپن | همراه با کیف مخصوص دوربین عکاسی + سه پايه قدي
آفومار هم فكر كنم منظورت اينه كه 388 گذاشته چون 288 غيرممكنه. ولي در كل آفومار الكي گرونه .
دوستان من میخوام یک fz35 بخرم. کمترین قیمتی که تو تهران دیدین چنده؟
اگر ممکنه تو پیغام خصوصی آدرس بدین.
با تشکر
با سلام . اساتید محترم با سقف 250 تومن و در نظر گرفتن کیفیت خوب عکس و فیلمبرداری HD و ساخت ژاپن بودن کدام را پیشنهاد می نید ؟
Canon IXUS 105 IS
IXUS 200 IS
Ixus 100 IS
IXUS120 IS
(Panasonic Lumix DMC-FX550 (FX580
اگر 50 تا بالا تر برم و Canon PowerShot SX200 IS برم چطوره ؟ برای مصارف خانگی می خواستم .
ممنون
فکر کنم قیمت رو اشتباه نوشتی 359000 تومن هست Sx 210نقل قول:
خیلی ممنون بابت راهنمایی شما ...... البته حدود شصت صفحه ایی رو خوندم و تصمیم به خرید (Canon IXUS 200 IS (IXY 930 گرفتم . حداقل به من بگید که کارت حافظه SD Card ADATA 4GB کلاس شش خوبه برای این دوربین بگیرم؟نقل قول:
sx 200 به مراتب عكسهاي بهتري از ixus200 مي گيره و زوم بيشتر و امكان تنظيمات دستي هم دارهنقل قول:
تنها چيزي كه ixus 200 داره اينه كه صفحش تاچ اسكرينه
من بودم 40-50 تومن بيشتر مي دادم اونو مي گرفتم
آخه از آسیب پدیر بودن فلاش اون زیاد شنیدم .نقل قول:
در كل اين دوربينهاي ديجيتال مخصوصا كامپكت ها خيلي خيلي حساس و ظريف هستن.نقل قول:
پس هر مدلي كه گرفتي فرقي نداره بايد تو پر قو نگهش داري.
سلام خدمت همه دوستان :20: جسارتا یه مشورتی میخواستم ازتون. من یه دوربین میخوام که زوم اپتیک بالایی داشته باشه (رشته م معماریه و به شدت لازمه) بودجم هم حدود 300 تومنه. خودم sony H55 مدنظرمه. با اینکه زومش 10ه ولی چیزه دیگه ای که این کیفیت داشته باشه پیدا نکردم. نظر دوستان چیه؟ با سپاس:10:
سلام اين دوربين ساخت کدوم کشوره؟ و هنگام فيلمبرداري در صورت زوم کردن صداي زوم تو فيلم گرفته شده، ضبط ميشه؟
به غير از اين دوربين چه دوربيني خوبه که فيلمبرداريHD هم داشته باشه .تا قيمت 250 تومن
سلامنقل قول:
sx130 مگه وارد بازار ایران شده ؟
این مدل را مانند مدل قبلی باید ساخت چین باشه اما دلیل بر بی کیفیت بودن دوربین نیست .
و احتمال میدم زوم اپتیکال فیلم برداری نداشته باشه . پس صدای زوم ضبط نمیشه :31:
اگر تنظیمات دستی نیاز ندارید می تونید به دوربین ixus200 فکر کنید . قیمت 240 هزار :11::11:
---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------
به Sx200 هم فکر کن . و چون من با h55 کار نکردم استدلالی ندارم .:11:نقل قول:
H55 و HX5 و Sx200 که دوستمون فرمودند:46: وSx210نقل قول:
همه عالی فقط شاید کمی بیشتر از بوجه شما باشند
فکر کنم زوم تو فيلم داره بدون صداااااااااانقل قول:
Sx200 بدون زوم تو فيلم و 300 تومن
سلام دوستان
کسی میدونه دوربین نیکون S8000 تو بازار هست یا نه وحدود قیمتش چنده
من تو خیلی از سایتها و فروشگاهها این مدل رو ندیدم و اینجا هم ندیدم کسی دربارش حرفی بزنه
اصلآ وارد ایران شده یا نه البته مدل جدید تر اون که s8100 باشه هنوز وارد بازار نشده
خب دوستان من تقریبا به نتیجه نهایی رسیدم و میخوام P100 بگیرم. دیجیکالا با بیمه زده 447 تومن. قیمته بازاره تهرانش چنده؟
تو مشهد از 435 تا 450 هستش با گارانتی های مختلف. به نظرتون از سایت بگیرم یا مغازه:13:سایت معتبر دیگه ای هست؟
سلام
دوربین سونی HX5V دارم که دارای GPS می باشد عکسهائی را که در فضای باز گرفته ام وقتی توسط برنامه PMB روی کامپیوتر مشاهده می کنم دارای علامت اطلاعات GPS می باشد ولی هر کار می کنم توسط برنامه MAP View قابل مشاهده نیست و در حالی که به اینترنت هم وصل می باشم برنامه هنگ می کند نمی دانم در این مورد از کی راهنمائی بگیرم ؟
اماری از قیمت بازار تهران ندارمنقل قول:
فکر کنم بهتره از شهر خودتون بخرید ارزش تهران اومدن رو نداره
در باره دیجیکالا من ازش بد نشنیدم اما هیچ وقت هم ازش خرید نمیکنم:31:
پیشاپیش مبارک:11:
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
بهترین کار اینه که زنگ بزنید جای که خرید کردید ویا فروشگاه مجازنقل قول:
دوستان اگر میدونن کمک کنن:10:
دوستان من میخواستم این هفته برم یک دوربین fz35 پاناسونیک بگیرم اما به دلایلی نتونستم برم.
خلاصه دوستم رفت تهران و کلی تو جمهوری گشت تا تونست اون دوربینی که میخواد (کنون sx210) رو بگیره. گفتم برای من هم یه قیمت بگیر ببینم چطوره. من کمترین قیمتی که داشتم 450 تومن بود و بقیه همه بالای 450 بودن چه نمایندگی های بانیان و چه سایتهای اینترنتی . خلاصه دوستم زگ زد گفت اینجا یه مغازه هست که بدون گارانتی اصلی 370 هم میده!!!
از دوستان میخواستم بپرسم مگه این گارانتی اصلی بانیان چی داره که اینقدر گرونه(نزدیک 80 تا 100 تومن)
آیا واقعا فرق میکنه چه گارانتیی بگیرم؟ آیا اون که دوربین رو با اون قیمت میداد دوربینش مشکل داره یا واقعا اینقدر تفاوت قیمت هست؟
لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم و از کدوم بگیرم؟
یه چیز دیگه هم که منو یکم به شک انداخت اینه که تقریبا از نظر مشخصات بغیر از زوم و فرمت raw بقیه مشخصات fz35 باsx210 تقریبا یکیه.
دوستم میگفت فروشنده گفته به دوستت بگو پولشو الکی پای این پاناسونیکه نده. این دوربین sx210 به نسبت از اون پاناسونیکه بهتره و عکساش با کیفیت ترن.هرچی باشه این کنونه!!!
والا من خیلی تحقیق کردم راجع به این قضیه و تا اونجایی که فهمیدم فکر میکنم این پاناسونیکه بهتره.
دوستان اگر ممکنه یکی بگه واقعا ارزش این تفاوت قیمت رو داره (اون sx210 رو بدون گارانتی گرفته 330) که این پاناسونیکه رو بگیرم یا همون کنونه بهرته؟
منظورم اینه واقعا تفاوت فاحشی بینشون هست یا نه؟
ممنون.
sx20? یا sx210?نقل قول:
---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
مطمئنی که این بهترین انتخابهنقل قول:
آیا عکس هاشو از نزدیک دیدی یا شایدم نیاز به GPS اش داری؟
مغازه خیلی امن تره میتونی چیزی رو که میخواهی امتحان کنی حتی اگه جلوی چشمت بازش کرد
نقل قول:
سلام دوست عزیز
خوب من با fz35 کار نکردم ولی شنیدم کیفیت عکسش خوبه . منظور اینه که نویز تصویرش نسبت به sx210 باید کمتر باشه . خوب کیفیت فیلم sx210 که خیلی عالیه امیدوارم fz 35 هم همینطور باشه . از لحاظ حجمی و وزنی که fz حدود 150 گرم وزن بیشتر نسبت به sx 210 داره و حجم بیشتری هم داره .
در کل از لحاظ مشخصاتی خوب خرید fz توصیه میشه اما توصیه دوستانه . من خودم برای کارهای شخصیم حاضر نیستم همچین حجمی را تحمل کنم .
برای کارهای عادی و خانوادگی و کاربری نیمه حرفه ای کیفیت عکس را حتی متوجه هم نمی شی تغییر میکنه این دو مدل با هم .
اما توصیه می کنم هنگامی که مغازه داری قیمت یه دوربین را غیر متعارف بازار میده حواست را جمع کنی . چون تو لوازم جانبی برات تلافی میکنه . :11:
بدون گارانتی اصلی یه ریسکه بخصوص تو نو بودن و باطری اما کلا خوبهنقل قول:
بانیان چون انحصاری وارد میکنه قیمتش خیلی بالاست
بله بیشتر از این هم تفاوت قیمت هست
رده این دو (fz35 با sx210) یکی نیست , وبستگی به شما داره که زوم چقدر به کارتون میاد
بازم میگم فروشنده ها حرف مفت زیاد میزنند (به فکر جیب خودشونن)
درسته از نظر نویز fz35 بهتر از sx210 کار کرده
اگر sx210 رو بدون گارانتی 330 میدن 40 تومن شاید اختلاف زیادی نباشه:46:
تفاوت که هست اما فاحش نهنقل قول:
منظورم اینه واقعا تفاوت فاحشی بینشون هست یا نه؟
موفق باشی:11:
همون sx210نقل قول:
راستش امروز خوشبختانه تو یوتوب تونستم چند نمونه از فیلماشونو با هم مقایسه کنم .
ولی انصافاً درسته که هردو با کیفیت hd فیلمبرداری میکنن ولی تفاوت زیادی بینشون هست.
اول از اینکه صدای ویز ویز زوم دوربین تو sx210 کامل تو فیلم شنیده میشه ولی تو fz35 اصلا همچین چیزی نیست.
بعدش اینکه تصاویر sx210 تو حرکت سریع دوربین پله پله میشن و تصویر جا میمونه!
فکر میکنم واقعا تفاوتهایی وجود داره .
بهر حال از همه دوستان ممنون . من حتما همون fz35 رو میگیرم .شایدم fz100 !
فقط یه چیزی توی یکی از کامنتهای این فیلمها تو یوتوب یکی نوشته بود تفاوت fz35 با fz38 اینه که با 38 میشه بصورت ممتد فقط نیم ساعت فیلمبرداری کرد ولی با 35 میشه تا جایی که حافظه پر نشده پشت سر هم فیلبرداری کرد!
میخواستم بدونم این حرف درسته یا نه؟
ممنون
این FZ35 و FZ38 هردو اسم یه دوربین هست!نقل قول:
معمولا دوربینها تا 2 گیگ یا همون نیم ساعت با کیفیت HD فیلم برداری میکنند!
علی جون 2 گیگ نیست 4 گیگه که محدودیت مموری هاست
Bobby Sands عزیز اون کامنت دری وری بوده
منم میدونم یه دوربینن و گفته شده بسته با جایی که عرضه میشه اسمهاش متفاوته ولی این یارو نوشته بود این تفاوت رو دارن و گفته بود این تفاوت فقط توی اسمشون نیست!!!نقل قول:
طبق گفته ELSIN عزیر خودم هم فکر میکنم این حرف درست نباشه چون بقیه جاها چیزی در این مورد ندیدم . تو فیلم ری ویویی هم که سایت cameralabs گذاشته بود طرف وقتی داشت معرفی میکرد گفت تو بعضی جاها به اسم FZ38شناخته میشه و بعض نواحی FZ35.
بهرحال ممنون دوستان از راهنمایی هاتون.
من رفتم به هوای دوربین خودم که MP4 ضبط میکنه اونم تو نیم ساعت 2گیگ!:33:نقل قول:
نمیدونم والا:45:نقل قول:
نیم ساعت 2 گیگ که خیلی زیاده من از فرمت فیلم سونی اینو یادمه که کیفیت عالی حجم کم
مثلا HX1 4ساعت با 4 گیگ (باید ببینم اما فکر کنم درسته)
سلام.بين دوربين هاي زير كدوم رو پيشنهاد ميكنيد؟اگه با دليل بگيد ممنون ميشم.
سامسونگ st5000
فوجي jz500
فوجي s2000hd
سامسونگ pl150
و قيمت دو دوربيني سامسونگ كه گفتم چقدره؟
سلام
بهترین دوربین عکاسی که زیر 300 باشد را معرفی کنید.
حتما فیلمبرداری HD (ترجیحاً FULL HD) و کیفیت خوب عکس در شب و نور کم داشته باشد. از 10 مگاپیکسل هم بیشتر باشد.
آیا دوربین های حرفه ای (SLR) با این قیمت میشه خرید؟
ممنون
سلام دوست مننقل قول:
ابتدا توصیه می کنم یکم هزینه تون را افزایش بدید تا حدود 350 چون اولویت فیلم برداری هم دارید به sx210 فکر کنید چون زوم اپتیکال حین فیلم برداری داره ...
اما زیر 300 تومان
ixus200 به قیمت 240 هزرا . ایکسوز 210 قیمت 290 هزار .
سلام من یه دوربین نیکون d90 خریدم تو سایت نیکون دیدم که ریموت کنترل داشت دوربین من نداره.ایا جز وسایل جانبی جدا باید خریداری بشه
sx30 canon هم معرفي شده!
سلام دوست مننقل قول:
ریموت کنترل روی نیکون d90 نیست . آره جزو وسایل جانبی است :11:
سلام دوستان من یه fuji hs10 خریدم خیلی امکاناتش عالیه
سلام
میشه قیمت این دو مدل رو بگید...
Canon power shot sx 120 IS
Canon IXUS 200 IS
ممنون....
سلام این دوربین با گارانتی های مختلف قیمت های متفاوتی داره : اما حدودانقل قول:
sx120 : 220.000
ixus200 : 240.000
هر چند باید تو تاپیک قیمت ها سوال می کردید :11:
سلام
خسته نباشین :)
من تصمیمم جدی شد واسه دوربین دیجیتال،یه دوربین کامپکت میخوام تا سقف 300 تومن،میخوام ماکرو قوی + نویز پایین و فیلمبرداری با کیفیت خوب داشته باشه
ممنون از راهنمایی هاتون
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
بچه ها تو اینحا زده SX200 رو hd فقط نیم ساعت میتونه یه بند فیلم بگیرهنقل قول:
درسته ؟
کد:http://www.digitalcamerareview.com/default.asp?newsID=3947&review=canon+powershot+sx200
سلام
بین Kodak Z950 و Canon SX120 کدوم یکی کیفیت عکس بهتری داره؟ و آیا دوربین دیگه ای هست توی رنج قیمت 200 تا 250 تومن که کیفیت عکسش عالی باشه؟ منظور من بیشتر در فضای داخل خونه است، و اینکه عکسی که در این فضا می گیرم تاریک و تار نباشه و نویز نداشته باشه و چهره ها رو تیره نکنه.
و اینکه قیمت این دوربینها در حال حاضر چنده؟
هر دو شون در یک حد اند اما شاید کمی نویز ریداکشن sx120 بیشتر بکارت بیاد در مجموع باید بدونی پیدا کردنه کداک کاره سخت تریه و هر جایی پیدا نمیشهنقل قول:
در مورد عکاسی در نور کم باید سراغ مدل های گرانتر(Fبهتر و فلاش اکسترنال) بری ولی با افزایش دانش عکاسی ات هم میتونی عکس های قابل قبولی با همین دوربین ها بگیری
---------- Post added at 09:29 AM ---------- Previous post was at 09:27 AM ----------
مبارک باشهنقل قول:
بعدا نظرت رو برای بقیه دوستان هم بگو
سلامنقل قول:
درسته یکسره نیم ساعت فیلم میگیره! بعد باید خودت دوباره شروع به فیلم برداری کنی! چیز زیاد مهمی نیست!
تو این رنج هم منم همین SX200 پیشنهاد میدم!