در حال حاضر نه!نقل قول:
ولی شایعات زیادی هست که قراره بیاد!
در حال حاضر نه!نقل قول:
ولی شایعات زیادی هست که قراره بیاد!
ار کجا میشه مموری اصلی و غیر اصل رو تشخیص داد
مربوط به چینی بودن میشه؟؟؟؟
ممنون میشم توضیح بدین
psp
مطمئن ترین راه اینه که مموری رو بزاری تو PSP و بعد برو به قسمت Information مموری و بعد ببین تو قسمت MagicGate اگه نوشته بود Unknown یعنی مموری تقلبیه...نقل قول:
سعی کن حتما مموری اصلی بگیری چون من الان از این مموری های تقلبی دارم بعضی وقتا اذیت می کنه مثلا آهنگ ها و یا سیو های بازیت خود به خود پاک میشن یا خراب میشن..کلا بعضی وقتا اعصاب خورد کن میشه این مموری تقلبی ها..من پشیمونم که چرا fake گرفتم!
من حدود یه هفته ی دیگه می رم ژاپن می خاستم یه psp-3000 بخرم ولی این تاپیکارو دیدم گرخیدم....
آخه من از psp هیچی نمی دونم....
میشه در مورد کپی خور و slim و fat و ... اینا توضیح بدید....
اگه تو پستای قبلی هست لطفا آدرسشو بدید.....
صد هزار با ممنون
بچه ها دوربینای چند mp داره و قیمتشون چنده؟؟
gpsش تو ایران کار میکنه یا نه؟؟
بعدش میشه چند تا عکس از Burnout با Killzone بذارید؟؟
ممنون میشم.
مگه همه ی بازی ها بین slim و fat مشترک نیست؟نقل قول:
شما psp ایت باید کرنل 1.50 داشته باشه که چون احتمالا اسلیم داری باید بیخیال این بازی بشی
این احتمالا بازیه دست ساز بودهنقل قول:
مگه همه ی بازی ها بین slim و fat مشترک نیست؟
مگه میشه از 20 درصد بیشتر شارژ نشه؟نقل قول:
شما اول باطری را در بیار بعد دستگاه را بدون باطری به شارژر وصل کن.سپس باطری را جا بزن بزار شارژ بشه.
شما که Psp را کپی خور کردید دیگه برای آپدیت کردن نیازی به باطری پاندورا ندارید از همان باطری معمولی برای آپدیت استفاده کن.
ببخشید یک طول کشید جواب بدم یک هفته ای بود که به فروم سر نزدم.
من نفهمیدم این اینفرمیشن مموری کجاست که باید دید magicgate رو....؟نقل قول:
شما بر روی آیکون مموری در داخل psp رفته و کلید مثلث را فشار دهید و از منوی باز شده گزینه information را انتخاب کن.نقل قول:
کسی نیست جواب بده!نقل قول:
سایت دارک الکس رو می شه بگید(پی اس پی)
دوست عزیز شما اومدید از خودتون یک عنوان زدید و انتظار دارید بچه ها هم جواب سوال شما را بدهند.نقل قول:
اگه کسی چیزی در این مورد میدونست تا حالا جواب داده بود پس نیاز نیست چندین بار یک سوال را بپرسید.
جواب سوال هم غیر ممکن هست که از psp به عنوان موبایل استفاده کرد.
شما فقط می توانید از طریق اینترنت وایرلس و برنامه skype که بر روی خود psp نصب هست مکالمه اینترنتی داشته باشید.
که برای این کار برای psp های fat و slim باید میکروفن تهیه کنید و در مدل 3000 خود دستگاه دارای میکرفن داخلی هست.
dark-alex.orgنقل قول:
سایت دارک الکس رو می شه بگید(پی اس پی)
آقا این تم هایی که با فرمت ctf هستش رو چه شکلی میشه رو psp ریخت.
اگه جوابمو بدبد یک دنیا ممنون میشم
شما باید پلاگین cxmb رو داشته باشی
دوست عزیز من اینو از خودم نگفتم یه نفر تو همین تایپیک irangames اینو که PSP خود را به موبایل تبدیل کنید و یه عالمه چیزه دیگه تنها 30000 توماننقل قول:
من هم تعجب کردم و گفتم با تاکید کنم :20:
مرسی از جوابت :11:
درباره تبدیل psp به موبایل البته کار نشد نداره . یه نفر این دو رو باهم ادغام کرده!نقل قول:
البته کارش جالب بوده. گوشی رو باز کرده و psp رو وبعد گوشی رو تو قاب psp جا زده! از یه طرف psp هست از یه طرف موبایل!!!
همانطور که علی آقا گفت شما برای اجرای تم های ctf نیاز به یک پلاگین دارید.نقل قول:
در پست زیر طریقه نصب پلاگین مربوطه توضیح داده شده است.
البته این پلاگین برای فریمور 5.00m33 هست.شما اگر فریمور پایین تر از این فریمور دارید میتوانید فریمور خود را از طریق تاپیک زیر به این فریمور آپدیت کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3113519&postcount=178
یا از اینترنت پلاگین مربوط به فریمور خود را پیدا کنید و همانند آموزش بالا آن را نصب کنید.(طریقه نصب کردن یکی هست اما پلاگین برای هر فریمور فرق داره)کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=269484
در کل پیشنهاد میکنم اگه فریمور شما زیر 5.00m33 هست به این فریمور آپدیت کنید.چون بیشتر تم های جدید برای این فریمور نوشته می شوند.
توی تاپیک زیر هم تم هایی زیادی با پسوند ctf معرفی شده که مخصوص فریمور 5.00 میباشد.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=231657&page=25
به نظر من این کار هم نشد هست.چون اگه شما یک psp را باز کرده باشید متوجه میشید که جا برای محتویات یک گوشی را نداره.خود psp را هم میشه گفت به زور توی این بدنه گذاشته اند.حالا فکر کنید یک گوشی را هم باز کنید و بخواهید اون را به محتویات psp اضافه....:13:نقل قول:
کاش زود تر می فهمیدم...........خودم رو واسه دعوا دارم اماده می کنم.........بغییر از 1 گیگ بقیه همه تقلبی...نقل قول:
دهنم سرویس شد.........یک 2 گیگ از پسر خالم سرم کلاه رفته..........
آقای چوری یه سری به سایت دارک الکس بزن تبلیغ لایت بلو تول رو زده حتی یه لینک هم داده
شما نمی تونی این باطری رو رو پی اس پی 2000
یا 3000 امتحان کنی؟:8:
ببخشید دستگاه من تو قسمت ریکاوری دستگاه نمیره.اینم بگم که دستگام کپی خور نشده
آیا بخاطر کپی خور نشدن یا مشکلی هست؟
دوست عزیز دستگاه های کپی خور نشده ریکاوری منو ندارند.نقل قول:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
اسمم علی هست.:46:
choory فقط نام کاربریم هست.
اما جواب سوال شما.
من که توی سایت دارک الکس تبلیغ لایت بلو تول ندیدم.
بیشتر تبلیغ ها مربوط به باطری های پاندورا TOOL( برای اسلیم و فت)هست که بدنه مشکی دارند با نوشته سفید و کادر تقریبا زرشکی رنگ(و مدل های دیگر)
مثل عکس زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این باطری ها دقیقا مانند باطری های پاندورایی هست که خود ما میسازیم با این تفاوت که از قبل پاندورا شده اند.
شما به آدرس زیر برو انواع و اقسام این باطری ها با مجیک مموری ها مختلف را میبینی که هر کدام یک قیمت مشخص دارند برای هر کدام هم توضیحی نوشته شده هیچ کدام به هک کردن 3000 اشاره ای نکرده اند.
اگه باطری لایت بلو تول واقعی باشه عرضه بشه(که بعید میدونم) حتما تهیه میکنم.کد:http://www.pandorasales.com/?gclid=CL3r77voiZgCFQ6wQwodqDfuAQ
psp من 3000 هست.نمیدونم چرا تا الان کپی خورش نیمده.
شانس ماست دیگه/
انشاالله که هر چی زودتر 3000 هم کپی خور بشه.
مرسی از جوابای که دادی دوست عزیز
واقعا مرسی از جوابتون!نقل قول:
کاملا توجیح شدم!:19:
چند خریدین دوست عزیز؟؟نقل قول:
یکی از آشنامون تو دبی واسم گرفته اما کسی نیست که بیارش خیلی اعصابم خورد شده اما می خوام بدونم
تو پک Psp Slim چه چیزای به غیر از خودشو شارژرش هست؟آیا
دوستان خبر جديد از IGN locoroco2سايتهکد:http://psp.ign.com/index/release.html
در تاريخ 10 فوريه و خبر دوم oblivion براي psp
و يك سوال: پسر دايي من psp داره ولي همه ي بازي هاش slow motion مياد ايراد از كجا مي تونه باشه؟و اگر : بازي كپي را در psp كپي نخور بريزيم چي ميشه؟
دوربین ها همه گی 1.3 مگاپیکسل هستند.قیمت هم از 40 تا 60 بعضی از پک ها دارای یک umd هم برای ویرایش و... هستند که قیمت بیشتری دارند.نقل قول:
gps توی ایران کار میده اما شما قابلیت ریختن نقشه ایران را داخل دستگاه ندارید.فقط ار امکانات دیگر gps مانند انداره گیری ارتفاع از سطح آبهای آزاد-نشان دادن سرعت.نشان دادن مختصات-رسم مسیر طی شده و... استفاده کنید.
برای عکس هم کافی هست فقط در گوگل اسم بازی مورد نظر را با کلمه psp سرچ کنی تا عکس ها را مشاهده کنی.
بستگی به پکی داره که میخری اگه از پک های بیسیک باشه(ice silver-piano pack و.....) فقط دستگاه-شارژر-باطری و چند تا دفتر چه.اما ممکنه پک هایی باشند که با بازی باندل میشوند در این صورت یک umd بازی و یک umd دمو یا کارتون یک مموری 32 مگی یا 1 گیگا بایتی- بند و.... هم همراه دستگاه خواهد بود.(محتویات هر پک فرق داره)نقل قول:
اگه برای شما از دبی خرید کرده ای حتما به کسی که برات میاره بگو اسلیم باشه و ورژن فریمور حتما حتما زیر 4.01 باشه تا با مشکل کپی خور کردن مواجه نشی.(تا اونجایی که من میدونم اکثر فروشنده ها توی دبی هم کپی خور میکنند با قیمت 50 درهم.اگه هم همان جا کپی خورش کنه دیگه خیالت راحته.)
ممکنه ایراد از مموری باشه که اصل نیست.اما نباید با همه بازی ها مشکل داشته باشه.نقل قول:
یک مشکل دیگه هم ممکنه که تنظیمات cpu clock game بهم ریخته باشه.اگه psp کپی خور هست در منوی اصلی xmb کلید select را بزن و گزینه های cpu clock game و cpu clock xmb را روی default تنظیم کن.یا روی 333/166
بهتره که بازی ها را با پسوند iso داخل دستگاه بریزی.
و اگه هم بازی های کپی را در psp کپی خور نشده بریزی دستگاه اصلا بازی را نشان نمیدهد.
دوست عزیز لطفا پشت سر هم پست ندهید.سعی کنید همه مطالب را در یک پست بنویسید.:46:
دوستان یک سوال میکنم ولی بهم نخندینا برای نصب بازیها فقط بازی هارو کپی کنیم تو مومری پی اس پی و بعد خودش نصب میشه
از چه طریقی میشه به اینترنت وصل شده ایا باید به کامپیوتر وصل کنیم
دستگاه سیم کارت نمی خوره بگیم از gprsهست؟؟
راستی یه دستگاه تمیر کارکرده اسلیم چند می ارزه میخوام دست دوم بگیرم مموریش 4 گیگه
همراه کیف و تلق و ...
همه کنسول ها نیاز به نصب بازی ندارند.نقل قول:
فقط کافی هست که دیسک بازی را داخل دستگاه گذاشته و بازی را از داخل کنسول اجرا کنید.
چون بازی های کپی psp به صورت فایل iso یا cso هستند شما کافی فایل بازی با یکی از این 2 پسوند را داخل پوشه iso مموری کارت کپی کنید و از داخل psp آنرا اجرا کنید و از بازی کردن لذت ببرید.:46:
شما برای اتصال به اینترنت باید به اینترنت وایرلس دسترسی داشته باشید.نقل قول:
خیر دستگاه سیمکارت نمیخوره.
قیمت پی اس پی اسلیم آکبند هست 200 تومن.
اصولا هر جنس الکترونیکی که از آک در بیاید و ازش استفاده بشود یک سوم قیمت آن کم میشه.
با این حساب خود دستگاه اگه تمیز باشه و خش و مشکل دیگه ای نداشته باشه بین 120 تا 135
مموری اصلی 4 گیگ هم 37 تومن هست.به فرض اینکه مموری اصل باشه 25-30 تومن و اگه از این تقلبی ها هست 10 تومن
محافظ صفحه هم نوش 2 تومن هست.کیف هم از 5 داره به بالا باید ببینی چه مدلی هست.
خودت جمع بزن ببین چقدر میشه.
بچه ها بیاین یه آمار بدین که چه بازی هایی همین الان رو psp تون هست و بازی میکنید ...
خودم:
God of War Chains of Olympus
Virtua Tennis 3
Chessmaster
Worms Open Warfare 2
Exit 2
Need For Speed Carbon
که بیشتر 3 تای اول رو بازی میکنم + کتاب ...
منتظرم ...
من هم
patapon 2
Secret Agent Clank
NFS undercover
بعضی وقت ها patapon 2 بازی میکنم.(فعلا یک جا گیر کردم حوصله رد کردنش را ندارم)
بیشتر با psp فیلم میبینم.
LocoRoco 2نقل قول:
Sonic Rivals
Fifa 09
منم کتاب زیاد میخونم باهاش...
دستگاهو خریده بهشم گفتم اسلیم باشه حالا نمی دونم کپی خور هست یا نه ولی خدا کنه باشه و از اون مدلش که تو پکش پرهنقل قول:
ببخشید من امروز برای خرید پی اس پی رفتم روی جعبه نوشته بود پیا نو بلک :
تو این مدل چه چیز هایی وجود دارد؟
کابل یو اس بی برای ریختن بازی ها رو باید جدا خریداری شود؟:10:
با اسلیم می شه با تلویزیون های معمولی بازی کرد؟
علت هک نشدن مادر بورد 3000 تو سایت دارک الکس توضیح داده شده کسی می تونه خلاصه اش رو به صورت فارسی بذاره؟
از كجا ميشه ورژن فريمور رو فهميد؟اگه زير 4 باشه كپي خوره؟