نتايج شب دوم از هفته ششم لاليگا؛ اقتدار مادريد در برابر مايورکا
شب دوم از هفته ششم لاليگا، با برگزاري هشت ديدار حساس پيگيري شد که طي آن ها نام صدرنشين تغيير کرد و مردان مادريد، با اقتدار کامل مقابل شاگردان هکتور کوپر به پيروزي رسيدند.
کاريس يک- سلتاويگو يک
گلها: فلورکين 14 براي مارکيس و بايانو 24 براي سلتاويگو
دپورتيوولاکرونيا صفر- اسوسانو يک
گل: مونوس 16
راسينگ سانتاندر يک- دپورتيوولاوس2
گلها: خوانخو 77براي سانتاندر و وسلي 32 و کارنپتير و 90 براي آلاوس
رئال سوسيه داد يک- رئال بتيس يک
گل ها: خوانتيو 21 براي بتيس و کوواچويچ 46 براي سوسيه داد
سويا يک- اسپانيول يک
گلها: فردسون 14 براي اسپانيول و کپا 90براي سويا
ويارئال 3- اتلتيک بيلبائو يک
گل ها: اچه به ريا 19 براي باسک و ريکلمه 45 ماري 61 و سينا 77 براي ويارئال
رئال مادريد 4- رئال مايورکا صفر
گل ها: رونالدو 33 کارلوس 45 و 66 و باپتيستا 77
مالاگا صفر- اتلتيکو مادريد 2
گلها: تورس (پنالتي 66) و کژمان 75
ليپي : کاسانوو پانوچي را دعوت نمي کنم
مارچلو ليپي سرمربي تيم ملي ايتاليا که تيمش در مدت يک هفته مي تواند جشن صعود به جام جهاني 2006 را بر پا کند، قصد دعوت از آنتونيو کاسانو و کريستين پانوچي را ندارد.
آتزوري ها به رهبري ليپي شنبه و چهارشنبه آينده 2 ديدار برابر اسلووني و مولداوي برگزار مي کنند و در صورت پيروزي در اين بازي ها راهي جام جهاني مي شوند.
سرمربي تيم ملي ايتاليا مي گويد: در مورد وضعيت تيم دوست دارم در زمان خودش حرف بزنم اما در هر حال براي بازي مقابل تيم ملي اسلووني آماده هستيم و پس از آن هم به ديدار مولداوي برويم.
ليپي در رابطه با نام بازيکنان دعوت شده براي اين 2 بازي گفت: کاسانو و پانوچي را دعوت نخواهم کرد، چون آنتونيو نزديک به 2 ماه است بازي نکرده و در مورد پانوچي هم بايد اذعان کنم زاکاردو و ديانا بازيکنان مورد اطمينان من هستند.
تمرينات اختصاصي بوفون: عملکرد آبياتي فوق العاده بوده است
جان لوئيجي بوفون سنگربان ملي پوش يوونتوس مدتي است به صورت اختصاصي و زير نظر پزشک معالج خود تمرينات منظمي را انجام مي دهد.
اين مصدوميت که در بازي جام برلوسکني و در برخورد با ريکاردو کاکا هافبک برزيلي ميلان براي بوفون روي داد.
اين دروازه بان محبوب توريني مدتي را استراحت کرد و پس از انجام عمل جراحي روي شانه خود و با اجازه پزشکان تمرينات خاصي را براي بازگشت به ميدان آغاز کرده است. جيجي بوفون در مصاحبه با Sky از وضعيت جسمي خود ابراز رضايت کرد و اذعان نمود سعي خود را مي کند تا زودتر به ترکيب يووه و تيم ايتاليا باز گردد.
او گفت: خوشحالم که بدون کمترين درد تمرين مي کنم و احتمال مي دهم زودتر از زمان تعيين شده به ميادين باز گردم. در مورد آبياتي هم بايد بگويم او دوست خيلي خوب من مي باشد و عملکردش فوق العاده بوده است.
رمي ها با جونينيو مذاکره مي کنند
سران باشگاه آ.اس رم خواهان به خدمت گرفتن جونينيو ستاره برزيلي تيم ---- فرانسه هستند.
بدنبال درخشش جونينيو در پيروزي پرگل مقابل رئال مادريد که در اولين هفته از رقابت هاي ليگ قهرمانان باشگاه هاي اروپا به دست آمد، نمايندگان باشگاه ايتاليايي مذاکرات وسيعي را براي خريد اين هافبک ارزشمند با ---- آغاز کردند.
به نوشته اکيبپ، جونينيو آماده است تا با ترک تيم فرانسوي به پايتخت ايتاليا نقل مکان کند اما سران ---- به شدت مخالف رفتن ستاره برزيلي خود مي باشند. دانيله پراده مدير رم در اواخر اين هفته براي مذاکرات مجدد با مسوولان باشگاه ---- راهي فرانسه خواهد شد. گفته مي شود پراده با دست پر به ملاقات فرانسوي ها مي رود و احتمال رسيدن 2 طرف به يک توافق نهايي بسيار زياد است.
تقدير آنچلوتي از مالديني و شوچنکو
رکورد شکني هاي پائولو مالديني و آندري شوچنکو طي روزهاي اخير باعث شده تا کارلو آنچلوتي همانند ساير ميلاني ها از اين 2 ستاره ارزشمند تعريف و تمجيد کند.
مربي ميلان موفقيت هاي اخير مالديني و شوچنکو را به آنها تبريک گفت و در مصاحبه با کانال تلويزيوني روسونري ها اذعان داشت: اين 2 بازيکن برترين بازيکنان اروپا و جهان طي ساليان اخير بوده اند.
کارلتو گفت: جشن رکورد شکني مالديني در سري A را ما يک ماه قبل برگزار کرديم، چون مطمئن بوديم که او مي تواند رکورد دينوزوف را بشکند. به عقيده من او يک ستاره بزرگ حتي در اين سن مي باشد. آنچلوتي سپس شوا را مورد ستايش قرار داد و از مهاجم کورايني اش به عنوان تک گل زن تيز هوش و با ارزش نام برد و تاکيد کرد شوا مي تواند در اين سال هم توپ طلاي بهترين بازيکن را به دست آورد.
پيشنهاد توهين آميز رئال به مسي
مقامات باشگاه رئال مادريد به مبلغ 8 ميليون پوند جهت خريد ليونل مسي به دفتر مکاتبات بارسلونا پيشنهاد کتبي ارسال کرده اند.
فلورنتينو پرس رياست باشگاه رئال مادريد در مصاحبه با رياريواسپورت ماتالونيا اين خبر را تاييد کرده است و از ليونل مسي 18 ساله به عنوان يک رئال مادريدي تمام عيار ظرف چند ماه آينده نام برده است.
سوريانو نايب رئيس باشگاه بارسلونا اين حرکت رئال مادريد را بسيار توهين آميز دانسته و مبلغ پيشنهادي آنها را در مقابل قيمت 100 ميليون پوند ليونل مسي مضحک عنوان نموده است.
وي گفت: "ما تحت هيچ شرايطي ليونل مسي را از دست نخواهيم داد و عقد قرارداد 5 ساله مسي با چنين مبلغ ناچيزي، هرگز اتفاق نخواهد افتاد.
پيرس: کول مي تواند کليد موفقيت سيتي باشد
استوارت پيرس سرمربي باشگاه منچستر سيتي اميدوار است تا با ايده آل شدن وضعيت جو کول، وضعيت تيمش در جدول انگلستان بهبود پيدا کند.
منچسترسيتي پس از شروع کاملا ناموفق در ليگ برتر انگلستان قرار است تا امروز به مصاف اورتون برود.
اندي کول، ستاره بي چون و چراي سيتي که مدتي از ميادين تمرين به دور بود، دوباره به وضعيت ايده آل خود دست يافته و پيرس اميدوار است تا به کار گيري اين مهاجم در ترکيب اصلي، شکستهاي پيشين خود را جبران کند.
پيرس با اشاره به ستاره خود مي گويد: "اندي بازيکني است که به فوتبال منچسترسيتي کيفيت مي بخشد. او بار ديگر در تمرينات روزانه حاضر مي شود تا باز هم به دوران اوج خود بازگردد. او مي تواند کليد جادويي براي سيتي باشد."
نتايج کامل شب دوم بوندس ليگا؛ هامبورگ خواهان صدرنشيني است
در شب دوم از هفته هشتم رقابت هاي بوندس ليگا دو ديدار حساس برگزار شد. که طي آن هامبورگ با 3 گل کايزر سلاترن را شکست داد.
نتايج کامل رقابت شب گذشته به شرح زير مي باشد:
بورسيا دورتمند صفر- اشتوتگارت صفر
کايزرسلاترن صفر- هامبورگ 3
گلها: فان دروارت (36-82) باربارز (50) براي هامبورگ
گوتي: در شرايط ايده آل به سر مي برم
خوسه ماريا گوتي ستاره رئال مادريد پس از پيروزي درخشان تيمش مقابل رئال مايورکا گفت: "احساس مي کنم که در شرايط ايده آل به سر مي برم."
وي گفت: من هرگز بخاطر نيمکت نشيني ناراحت نمي شوم و پرس خيلي خوب مي داند که در فصل نقل و انتقالات زمستاني و تابستاني گذشته چه پيشنهادات وسوسه انگيزي را از سري A ايتاليا و ليگ برتر انگلستان رد کرده ام و به خاطر رئال مادريد در اين تيم مانده ام.
نيمکت نشيني در مادريد هم براي من همچنان يک افتخار بزرگ محسوب مي شود اما احساس مي کنم که لازم است با ا عتماد بيشتري از طرف لوکزامبورگو مواجه شوم. او بايد بداند که نبودن من در ترکيب ثابت رئال مادريد به ضرر اين تيم تمام خواهد شد .