اعلام فرمودند که مشکل جدی و از زیرساخت هست و باید منتظر باشید تا مرتفع بشه.نقل قول:
پینگ به شدت بالا رفته و تایم اوت هم فراوان هست.
Printable View
اعلام فرمودند که مشکل جدی و از زیرساخت هست و باید منتظر باشید تا مرتفع بشه.نقل قول:
پینگ به شدت بالا رفته و تایم اوت هم فراوان هست.
نقل قول:به نظر عمومی هست،آسیاتک هم از دیشب پینگ و تایم اوت بشدت رفته بالا و بسیار کند شده وبگردی.(تهران/مرکز سعادتمند)نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
سلام به همه ی دوستان
من الان نزدیک 4 ساله از پارس انلاین استفاده میکنم و در اصفهانم هستم.واقعا ازش راضیم چون نسبت به هر سرویسش سرعت بیشتر از اونو ارایه میده. من تازگیا سرعتم خیلی کم شد فهمیدم به خاطر نویز خط بوده که تقریبا درس شد. البته من قبلا مشکل نویز نداشتم ولی تازه فهمیدم که باید حتما اعدادی که مربوط به میزان نویز هستو برید داخل مودم بررسی کنید.چون وقتی نویز بالا بود سرعت دانلودو نصف کرده بود.پس یادتون نره البته اکثرتون اینو میدونید من چون دقت نکرده بودم تازه متوجه شدم. موفق باشید
بله سرعت اونقدر کم شده که ايميل رو هم به سختي ميشه چک کردنقل قول:
احتمالا بعد از حذف شبانه و سود کلان ناشي از اون ، پارس به فکر افتاده بابت سرعت اسمي هم پول اضافه بگيره:n31:
بله سرعت اونقدر کم شده که ايميل رو هم به سختي ميشه چک کردنقل قول:
احتمالا بعد از حذف شبانه و سود کلان ناشي از اون ، پارس به فکر افتاده بابت سرعت اسمي هم پول اضافه بگيره:n31:
واقعا سرعت افتضاح شده
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
بعد از 6-7 سال از پارس استفاده میکردم سرویسم رو کنسل کردم ...الان از مخابرات سرویس گرفتم 2 مگ 10 گیگ شبانه رایگان 1تا6 هزینشم ماهی 22 تومنه
هر چند کیفیت پارس رو نداره ولی حجم و قیمت خیلی بهتره
تقریبآ یک ماه و خورده ای طول کشید تا خطم رو از رانژه خارج کنن تازه بعد از کلی فرم پرکردن و پیگیری
4 دفعه زنگ زدن که درخواست جم اوری رو کنسل کنم ...تازه وقتی می خوای بری یاد مشتری مداری میوفتن و 10 تا سرویس ویژه که تو سایت نیست رو برا تمدید ردیف میکنن
کسی 30 امتیاز داره که احتیاج نداره!!؟
سایتهای خارجی بسختی باز میشند
برای دوستان هم؟
دوستان کلا سامانه تمدید پارس انلاین قطع شده
منم شانسم اینترنتم تموم شده
چکار کنم؟
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk