دانلود 2-3 شب پشت هم یعنی از 1تا 8 کلا بزارم دانلود بشه؟نقل قول:
مثلا شبی 4-5 ساعت بزارم دانلود بشه چی؟ بازم محدودم میکنن؟
سرعت دانلود شب روی چقدر تنظیم میشه؟ مثلا برای سرویس 2مگ اکو
Printable View
دانلود 2-3 شب پشت هم یعنی از 1تا 8 کلا بزارم دانلود بشه؟نقل قول:
مثلا شبی 4-5 ساعت بزارم دانلود بشه چی؟ بازم محدودم میکنن؟
سرعت دانلود شب روی چقدر تنظیم میشه؟ مثلا برای سرویس 2مگ اکو
3-4 شب ، شبی بالای 2گیگ دانلود کنی ، ابتدا سرور خارجیت رو محدود میکنند و بعد شما میری سراغ وی پی ان های داخلی و اگه با استفاده از اونها هم شبی بالای 2گیگ دانلود کنی (3-4 شب) ، اون وقت شاتل میزنه جفت سرور داخلی و خارجیت رو با هم داغون میکنه و شما میبینی که 5250 تومن دادی واسه دایال آپ!!!!!!نقل قول:
-البته ممکنه در ماه اولی که سرویس میگیری زیاد اذیتت نکنن...
-سرویس 2 مگ رو در تهران روی 3750 میبستن و سرعتت باید حدود 400 تا 450 کیلوبایت باشه.
بله8مگ هم داشته باشی سرعت میا دروی 16کیلو چون بنده اکو دارم الان دقیق خبر دارم از داستان اون سرور داخلی خارجی هم برای یکسال پیش بود الان یکجا محدود میشینقل قول:
سیستم شاتل جوریه که استفاده شما بالا باشه و مصرف سینوسی نباشه( که میشه همون وبگردی) شما رو میزنه محدود می کنه حالا شاید با ساعت کمتر این زمان محدودکردن کش بیاد ولی اتفاق می افته زیر 10 روز
2مگ حدود روی 3تا3.5مگ بسته میشه خط که همون سرعت هم شب بهت میده ولی داستانی که گفتم وجود داره...
سلام
دان استريم براي اكو 1 مگ رو روي چه عددي ميذارن ؟
روی 1200کیلونقل قول:
فکر کنم اشتباه میکنید چون برای اکو 512 دان استریم نزدیک 3000 کیلو هست پس برای اکو 1 مگ (اکو 1024) نمیتونه 1200 باشه.نقل قول:
من از شما معذرت می خوام سوال رو سرسری خوندم فکر کردم می گید ارت :n02:نقل قول:
اکو1مگ روی روی 2500تا3000
دان استریم اکوها تا 2مگ زیاد تفاوتی ندارن با هم
دوستان اگه میشه سوال من رو جواب بدیدنقل قول:
والا مشهد نیستم بندهنقل قول:
ولی خوب شما میگی افت سرعت سرعت خط شما روی چند بسته شده و با چه سرعتی دانلود میگنی؟ نوع سرویس شما چیه؟ اینم بگم حدود1ماه هست اختلالات شدیدی روی زیرساخت کشور به وجود اومده که فقط مسله شاتل نیست همه باهاش درگیر شدن...
سرعت 512 یکساله هست قبلا تا 4 مگ باز بود ولی الان اکثرا قعطی داره و دی سی پینگ هم 350 تا 400 هست هروقت هم زنگ میزنم میگن ما مشکلی نداریمنقل قول: