نه بابا قبل از بازی هم همین نظر رو داده بود بدبخت . ریختیم سرش زدیمش :n02:نقل قول:
هر چند کلا از اون دسته ی دلواپسهاست .
Printable View
نه بابا قبل از بازی هم همین نظر رو داده بود بدبخت . ریختیم سرش زدیمش :n02:نقل قول:
هر چند کلا از اون دسته ی دلواپسهاست .
شاید به من خرده بگیرید و بگید این حرفا خرافاته
اما اولی که بازی رو دیدم عادل میخواد گزارش کنه نا امید شدم
پا قدم خوبی نداره معمولا...
باید مزدک یا استاد خیابانی عزیز گزارشگر این بازی میبودند !!
پكرمن گفتين ياد ژست ديروزش و بازي دادن به موندراگون افتادم:n01: اتفاق جالبي
بود نشان ميده آدم جالبي هم هست:n12:به اميد موفقيتش در تيم كلمبيا چون نمياد اينجا كاركنه نگفتم به اميد حضورش در كشور گل و بلبل!:n15:
کاری ندارم این حرفو قبلا زده بود یا بعد ِ بازینقل قول:
چیزی که کاملا مشخصِ اینه که هر کسی که از باخت و حذف تیم ملی ناراحت باشه، مربی های ایرانی بشدت خوشحالن
به دو دلیل:
1- یادتون باشه از همون اول آبشون با کیروش تو یه جوب نمیرفت و مرتب یا از تعطیلی لیگ بخاطر تیم ملی انتقاد می کردن، یا از سیستم بازی و مدیریت کیروش،یا تو نشست مشترک مربی های لیگ برتری با کیروش شرکت نمی کردن یا هیچی هم پیدا نمی کردن گیر بدن وسنگ بندازن جلوی پای اون بنده خدا با افتحار تو 1000 تا سایت و مصاحبه اعلام میکردن به تیم ملی بازیکن نمیدن!!!
2- من برنامه 14 - 20 رو که نگاه کردم، از دستکم 1هفته پیش فردوسی پور چپ و راست داشت در مورد رفتن کیروش، عدم تمدید قرارداد و اومدن مربی ایرانی صحبت میکرد و قشنگ تابلو بود که داشتن زمینه رو فراهم میکردن واسه کنار گذاشتن کیروش و آوردن یه مربی داخلی که به احتمال 90% حسین فرکی هستش
بازی امروز و بد تیم ملی هم سوای مسائل فنی و تاکتیکی بنظر من ریشه در مسائل دیگه ای داشت که یا چندوقت دیگه برملا میشه یا اینکه غیرمستقیم معلوم میشه که چی شد که این اتفاق افتاد
تنها چیزی که میتونم بگم اینه،10تا سر آلکس فرگوسن هم بیاد بشه مربی تیم ملی ولی تا زمانی که این فدراسیون و آدمای کثیفش روی کار هستن و تبانی ها و زدوبندهایی که انجام میشه پابرجا هستن، فوتبال ما چه در رده باشگاهی چه تیم ملی هرگز موفق نخواهد شد ...
بجون خودم ، منم اول بازی دقیقا به همین فکر کردمنقل قول:
این فردوسی پور کلا نحسِ واسه تیم ملی
از همه بدتر هم حرفایی بود که امروز میزد
رسما دلم میخواست ببینمش ، یکی بزنم تو دهنش که انقد چرت و پرت نگه
دست هرچی آدم رو که بیننده رو بی شعور و نفهم فرض میکنه، بسته بود!!!
خیلی سایت های معتبر خارجی گفتن که ایران منسجم تیم دفاعی جام جهانی رو داره و هرکسی نمی تونه دروازه اش رو باز کنه...
.
ولی توی این بازی آخر تیم ایران برد می خواست ولی چیزی که کاملا مشهود بود اینه که هیچ هدف و برنامه خاصی برای حمله نداشتیم.
.
.
.
.پ.ن: این یه ربع آخر فقط خدا خدا میکردم که حداقل یه گل بزنیم و حذف شیم.
اگه گل نمی زدیم می شدیم تنها تیم گل نزده جام که کلی سوژه می شدیم توی دنیا...
من فقط موندم اگه قرار بود بیت آشور اصلا بازی نکنه چرا اینقدر رفتن دنبالش بیارنش؟
به نظرم بیت آشور با اینکه رد لیگ آمریکا بازی میکنه ولی سطح فوتبالش به مراتب بالاتر از خسرو حیدری هست و میتونست بهتر به تیم کمک کنه...واقعا نمیدونم چرا بازیش نداد!
کلا به نظر من کیروش در انتخاب بازیکن اشتباه داشت....حتی کسایی رو خط زد که اگر بودن میتونستن گره گشا باشن در فاز هجومی ولی کیروش کلا نمیخواست حمله کنه!
نظر شما محترم ولینقل قول:
توی اون یکی دو بازی نصفه و نیمه که من از بیت آشور دیدم، فکر نکنم از خسرو سر تر بود. (( بهتره بگم من سبک بازی خسرو رو می پسندم ))
البته بگم که من زیاد بازی های استیون رو ندیدم و شاید نظرم عوض شه.
.
.
پ.ن:
خلعتبری و پیام صادقیان اگه دعوت می شدن خیلی تو این بازی به کمکمون میومدن.
ولی خوب مربیه دیگه حق انتخاب داره و حتما دلایل قانع کننده ای داره.
به جای اینکه بحث کنیم سر اینکه فلان بازیکن مقصره یا مربی ، بریم یقه مقصر های اصلی رو بگیریم که فوتبال رو در این مملکت به نابودی کشوندن . در همه چیز این فوتبال خودخواهی و فساد بیداد میکنه . یه ورزشگاه درست و حسابی نداریم . هیچ برنامه ای نداریم و فقط هر چند وقت یک بار مربی عوض میکنیم بعد هم انتظار داریم بریم قهرمان جام جهانی بشیم !
الان وقت چیدن برنامه برای جام جهانی بعدیه !نقل قول:
پیشاپیش بازگشت یوزهای ایرانی را به محیط زیستشان تبریک می گوییم :n02: