سلام دوست عزیز هیچ تفاوتی نداره وقتی شما این تغییرات رو برای پروفایل یک نفر تنظیم کنیدنقل قول:
چه طرف به شما زنگ بزنه چه اس ام اس بفرسته عکسش روی گوشی شما نمایش داده میشه!!!
Printable View
سلام دوست عزیز هیچ تفاوتی نداره وقتی شما این تغییرات رو برای پروفایل یک نفر تنظیم کنیدنقل قول:
چه طرف به شما زنگ بزنه چه اس ام اس بفرسته عکسش روی گوشی شما نمایش داده میشه!!!
دوست من اگر گوشی شما سریال اصل نباشه همین بلا سرش میاد باید بری بدی با باکس برات فلششنقل قول:
کنن اگرم نتونستی بیا تو forum.p30source.com مشکلت رو در بخش مربوطش بیان کن ، اموزش خوبی از فلش بهت میدم ولی بازم باید برای بدی برات با باکس سریالش رو تغییر بدن .
موفق باشید.
من وقتی برای پروفایل یک نفر عکس میزارم... وقتی زنگ میزنه عکسش میافته ولی اس.ام.اس نه، فقط اسمش رو نشون میدهنقل قول:
:11: مرسي دوست عزيزنقل قول:
شما وقتی گوشیتونو بردید بیرون تا براتون تعمیر کنند یک فریمور به غیر از فریمور استاندارد(EU) رو گوشیتون فلش کردند. مثلا فریمور چینی. در صورتی که اون فایل Rest فقط برای فریمورهای استاندارد استفاده میشه.شمادو راه داری.نقل قول:
نوشته شده توسط alirezafatemi
سلام
من یه گوشی k750 دارم که بدلیل مشکلات نرم افزاری بردمش تعمیر از موقع ای که بردم تعمیر وقتی با برنامه xs فلش میکنم و بعد از ریختن patch با فایل resti که قبلا روشن مکردمش rest می کنم روشن نمیشه لطفا راهنمایم کنید چی کار باید بکنم
در ضمن cid گوشی 49 و redهستش
1- بعد از انجام عملیات هک مثل ریختن پچ و ... اگر گوشیتون روشن نشد یکبار گوشی رو به برنامه setool2lite وصل کنید و عملی مثل Identify یا read Flash انجام بدید. در آخر خود برنامه فایل rest متناسب با گوشی شما رو روی گوشی میریزه و گوشی روشن میشه.
2- فریمور استاندار EU روی گوشی فلش کنید.
اگه ضبط ماشین هم 9 ساعت روشن باشه باتری ماشین میخوابه. شما از هندزفری استفاده کن و 30 ساعت آهنگ گوش بده.نقل قول:
اخه تو مشخصاتش گفته تا 9 ساعت میشه مکالمه کرد برای همین انتظار داشتم حداقل 12 ساعت موسیقی پخش
آقا چرا چیزی رو که امتحان نکردی میگی من خودم به گفته ی شما عمل کردم 1 گیگ انداختم روش حالا می بینم هرچی اطلاعات بیشتر از 494 مگ بیشتر بشه اگر زیپ هم باشه دیگه خونده نمیشه(منظورم روی کامپیوتر) mp3 وسایر پسوندهایی که خود گوشی میخونه که جای خود داره خلاصه فقط توی صورت وضعیت گوشی میگه که 1گیگ رم داره وگرنه خبری ا ز 1گیگ فضانیست
سلام دوست من مطمئن هستید که انجمن رو اشتباهی نیومدید!!! چیزی که شما گفتید ربطی به بحث های اینجا نداره ...نقل قول:
موفق باشید
دریاب مرا...نقل قول:
من همين الان با k750ام امتحان كردم درست كار ميكنهنقل قول: