من ست تاپ باکس مادیران دارم..موقع پخش بازیای جام جهانی شبکه 3 تصویرش میره و فقط صداش هست!
یکی از بچه ها بهم گفت که شبکه 3 اون موقع کد میشه و کدشم بهم گفت اما من هرچی تو منوهاش گشتم جایی رو که باید کد رو وارد کنم پیدا نکردم!!
کسی چیزی میدونه؟
Printable View
من ست تاپ باکس مادیران دارم..موقع پخش بازیای جام جهانی شبکه 3 تصویرش میره و فقط صداش هست!
یکی از بچه ها بهم گفت که شبکه 3 اون موقع کد میشه و کدشم بهم گفت اما من هرچی تو منوهاش گشتم جایی رو که باید کد رو وارد کنم پیدا نکردم!!
کسی چیزی میدونه؟
اگه از اين بوسترهايي است که همراه خود آنتن هست (مثل آنتنهاي خفاشي سيماران يا هاني) نميتونه سيگنال ديجيتالنقل قول:
رو درست در خروجيش تحويل بده و در نتيجه تصويري نخواهيد داشت... من خودم با بوستر دريافت ميکنم ولي بوسترم
از اين سيماران قديمياست که جدا از آنتن نصب ميشه و مشکلي با ديجيتال نداره... شما بوستر را کلا از مدار خارج کن و
با آنتن خالي تست کن.
---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------
مشکل مطمئنا از دستگاهه ... چون من که پروويژن دارم موقع پخش بازيها هيچ مشکلي ندارم... اون قضيه کد دهي همنقل قول:
مال رس/يور م.ا.ه.و.ا.ر.ه است نه پخش ديجيتال زميني!
علي عزيزنقل قول:
منظور از Time Shift اين هست كه دستگاه يه حافظه داشته باشه و برنامه رو ركورد كنه تا اگر خواستي بتوني Play Back كني و صحنه هاي قبل رو ببيني
اين حافظه ممكنه داخلي باشه مثل تلوزيون ماشين زماان الجي و ممكنه خارجي باشه مثل اين دستگاه كه USB ميخوره
---------- Post added at 08:11 AM ---------- Previous post was at 08:09 AM ----------
مطمئنييِ؟؟؟؟نقل قول:
من هر روز دارم برنامه هارو ميبينم و ضبط ميكنم
زنگ بزن 88601636 كه گارانتيه دستگاهه يا از وبلاگ ماديران بپرس سريع جواب ميده
سلام ازتون ممنونم.آره آنتن خفاشیه .حالا یه سوال :اگه بوسترشو جدا کنم آنتنشو هم باید عوض کنم یا همون خفاشی بالا پشتبون جواب میده.تشکرنقل قول:
تایید میشهنقل قول:
منم بوسترم از این معمولیاست و دارم به راحتی هرچه تمام تر می گیریم.
---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------
درسته!نقل قول:
ولی معمولا اگه دستگاهی تایم شیفیتنگ داشه باشه می نویسن توش. Time shifting
ولی تو سایت مادیران نبود.
درسته حافظه داخلی نداره ولی میشه حافظه وصل کرد.
Time shifting خیلی مزایا داره یکیش اینه که می تونی عین ویدئو تلویزیونو Pause کنی بعد بیای بقشو ببنین.
Pause رو نميزنيانقل قول:
من با تايم ماشين كار كردم
شما Rec رو ميزني و شروع ميكنه به ركورد كردن وو بايد تا پايان ركورد كردن صبر كني و اگه وسطش بزني عقب انگار كه داري ركورد رو كنسل ميكني وپلي ميكني
عين همين USB . ولي من بر عكس سميرا فكر ميكنم اگر حافظه داخلي باشه ميگن بهش تايم شيفت و اگه حافظه خارجي باشه بهش ميگن قابليت ضبط يا يه هچين چيزايي
ولي علي جان
كارايي شون دقيقا يكيه
سلام دوستان
من بالاخره ديروز يك پروويژن مدل T-7 البته با آنتن GW-16 به قيمت 95 تومن خريدم
البته قبلا هم يك دستگاه X-vision داشتم كه اون رو دادم به فاميلا
در كل خيلي با اين پروويژن حال كردم
گيرندگي و تصويرش خوبه
امكاناتش هم عاليه
فعلا كه دارم باهاش حال ميكنم
اگه كسي سوالي داره ميتونه بپرسه
در ضمن اين كه من گرفتم كنترلش هم بر خلاف همه اون چيزايي كه خونده بودم خيلي خوب و عالي بود و در هر جهتي (حتا 180 درجه) هم كار كرد
باورم نميشد اما شد ....
اگه كسي سوالي داره بگه تا جوابشو بدم .....
اگر خود تهران هستي همون خفاشي بدون بوستر جواب ميده... اما حتما بايد هم منبع تغذيه بوستر (که پايين کنار تلويزيون نصب ميشه)نقل قول:
و هم برد اصلي بوستر که داخل خود آنتن نصب شده از دور خارج بشه و سيم آنتن مستقيم به آنتن وصل بشه.
من این انتن های گردون هانی بدون اینکه دستکاریش کنم وصل کردم به گیرنده جم ..قدرت سیکنال بیشتر 83 نمیشه با اینکه تصویر عالیه میخواستم بدونم اگه بوستر یا منبع تغذیه رو حذف کنم امکان داره قدرت سیگنال بیشتر بشه ودر کل کیفت 83% با100% چقدر تفاوت میکنه؟...
اگر الان مشکل فريز يا شطرنجي شدن تصوير را نداري دست بهش نزن! با بالاتر رفتن درصد سيگنال وضوح يا شفافيت ونقل قول:
رنگ تصوير تفاوتي نخواهد کرد فقط اگر مشکل فريز يا شطرنجي بوجود داشته باشه، برطرف ميشه.