من و یه عده ای که اینجا دارن تو بحث شرکت میکنن ، به چیزی اعتقاد دارن به نام " نامحرم " ،
به اعتقادات بقیه ی حاضرین کاری ندارم ( چون به من ارتباطی نداره و یه مسئله ی شخصی میشه :n01: )
محیط آموزشی ( به ویژه دانشگاه ) بدون ارتباط آموزشی نیس و طرف دوم این ارتباط همیشه از جنس شما نیس...... ما آدما هیچ وقت بیارتباط با دیگران زندگی نکردیم چون برای ما ارتباط با همنوع یک ضرورته ... من معتقدم نوع و کیفیت ارتباط رو اهداف و اغراض ما تعیین میکنه. علاوه بر اون هر ارتباط ، شرایط خاص خودش رو داره تا ارتباط به هدف برسه!
علت اصلی حضور در دانشگاه تحصیل دانش و علم هست و نه تحصیل چیز دیگه ..... از این رو، ارتباط اساسی و اصلی ما با تمامی افراد در اون محیط یک ارتباط آموزشیه ... هر رفتار یا ارتباطی که شما رو از این هدف دور کنه ، آفت زندگیه و انحراف از مسیر آموزش محسوب میشه .......
و به نظرم ارتباط با جنس مخالف در محیط دانشگاه یک عامل مزاحم حساب میشه و باعث میشه تا سطح تمرکز کم بشه ! کافیه یک پیام از جنس مخالف نظر شما رو به خودش جلب کنه تا ساعت ها فکر و ذهنت رو به خودش مشغول کنه !
گاهی میبینی به واسطه ی همین دوستی های دانشگاهی ، ارتباط دوستی فراتر میره و باعث هنجارهای اجتماعی میشه و خسارت های جبران ناپذیری رو به بار میاره ( به ویژه برای دختر )
و حتی خود شما هرگز در ابتدای این دوستی پیش بینی نمیکردی که این دوستی به این نقطه ختم بشه ولی متاسفانه به جایی میرسه که جز ندامت چیزی باقی نمیمونه...
چون جوون های ما تا قبل از ورود به دانشگاه به اون صورت با دختر یا پسر رابطه ی انچنانی نداشتن در دانشگاه به محض دیدن یک دیگر خودشون رو میبازن و هیجان زده میشن ... این افراد یه نگاه یا یک کلام از جنس مخالفشون رو به عشق تعبیر میکنند و در ذهن خودشون رویاهایی رو می پرورونن که .....
حالا بحث دینی و اعتقادی که در مورد ارتباط دختر و پسر میگه بماند ! چون اینجا جاش نیست ! :n26:
+
و اینکه بعضی افراد اینجا ، به بهانه ی اجتماعی شدن سعی میکنن روابط افراطی دختر و پسر رو توجیه کنند که به نوعی تبعیت کورکورانه از غربه ....