سلام اگه میشه قیمت g10 رو برام بذارید و بهم بگین بهترین پلاسمای پاناسونیک 42 الان چیه وحدودا" چه قیمته؟ ممنون
Printable View
سلام اگه میشه قیمت g10 رو برام بذارید و بهم بگین بهترین پلاسمای پاناسونیک 42 الان چیه وحدودا" چه قیمته؟ ممنون
g10 فکر نمیکنم الان باشه- بهترین پلاسما هم 42v20 هست با قیمت 1720 با گارانتی و بدون گارانتی حدودا 1400 تو بانهنقل قول:
سلام دوستان گرامی من هم به زودی وارد کلوپ v20 داران خواهم شد البته از بانه انشاال....
مبارک باشه
فقط وقتی تی وی رو تحویل گرفتی ظاهرش رو به دقت هر چه تمام تر چک کن که شکستگی ، فرو رفتگی و مخصوصا خط و خش رو صفحه ش نداشته باشه . اگه ظاهرش سالم باشه الکترونیکش هم مطمئنن سالمه ولی اونم چک کن و سالم تحویل بگیر .
برای منم از بانه فرستادن حدوددا 7 ماهه که دارمش و اگه الانم میخواستم انتخاب کنم 100 بار دیگه همین مدل رو انخاب میکردم .
سپاس :10:
سلام دوستان
می شه بی زحمت، یکی از دوستان با تجربه پارامتر های بهینه کالیبراسیون وی 20 رو اینجا بذاره؟؟ یه مختصر توضیح درباره چگونگی کالیبراسیون هم موجب مزید امتنانه.... متاسفانه نصاب شرکت نتونست تی وی رو برام کالیبره کنه...
ممنون
با تشکر از حسن توجه شما عزیزان می خواستم بدانم در بانه اجازه ورود به منوی مخفی دستگاه (تایم کارکرد ) را به ما میدهند یا این در بانه ممنوع است ممنون می شم اگر کمی بنده را در نحوه خرید وچیزهای لازمه که باید رعایت بشه راهنمایی کنید با تشکر
دوستان چرا کسی جواب بنده را نمیده من منتظر هستم
سلام چرا کسی جواب سوالات من را نمیده لطفا جناب ALOCARD در صورت امکان لطف نموده جواب من را بدهید
قابلیت ضبط فقط در مدلهای اروپایی (V20E و V20B) وجود دارهنقل قول:
قابلیت IPTV در مدلهای سری S وجود داره ولی از قابلیت چت با Skype اطلاع ندارم.برای اطلاعات دقیقتر از فرمتهای قابل پخش بهتره به وبسایت سنگاپور پاناسونیک یا سایت رسمی پاناسونیک مراجعه کنید و دفترچه پنل رو دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
جناب الوکارد
این پست را هم از جواب بی نصیب نگذارید لطفا.... ممنونم.