سلام. من امسال پیش دانشگاهیم. اگر تو خرداد یکی از درسامو قبول نشم (حتی با تبصره:n02::n28:) چی میشه؟ نمیتونم کنکور بدم؟ تا کی وقت دارم پاسش کنم؟
Printable View
سلام. من امسال پیش دانشگاهیم. اگر تو خرداد یکی از درسامو قبول نشم (حتی با تبصره:n02::n28:) چی میشه؟ نمیتونم کنکور بدم؟ تا کی وقت دارم پاسش کنم؟
با سلام.نقل قول:
مشکلی ندارید و میتونید کنکور بدید در صورت مجاز شدن به انتخاب رشته نیمه دوم یا بهمن ماه رو انتخاب کنید و توی دی ماه درس موردنظر رو پاس کنید.
من پارسال زمین شناسی رو همینجور شدم...هیچی ولی باید خرداد پاس بشه تا بنونید برید دانشگاهنقل قول:
یک سوال امسال تا کی مدرسه می رید ...امتحاناتون کی برگزار میشه؟
برنامه امتحانات خرداد رو دادن از 25 اردیبهشت شروع میشه. تموم شدنش رو نمیدونم کیِ.
ینی باید یه بار دیگه فاصله بین خرداد تا کنکور رو امتحان بدم؟
نه شهریور....بهتر بگم قبل جواب نهایی که کجا قبول شدیدنقل قول:
ممنون:n16:نقل قول:
با سلام.
مشکلی ندارید و میتونید کنکور بدید در صورت مجاز شدن به انتخاب رشته نیمه دوم یا بهمن ماه رو انتخاب کنید و توی دی ماه درس موردنظر رو پاس کنید.
ولی همونطور که دوستمون گفتن شهریور هم میتونم امتحان بدم؟(قبل از اینکه ثبت نام کنم دانشگاه اگر قبول شدم:n02: )
هفت چیز هندسه تحلیلی خیلی سبز رو یه نگاه بندازنقل قول:
بدک نیس ...
بله ... میتونید شهریور هم امتحان بدید.نقل قول:
در صورتی که مسئله نظام وظیفه شما رو تهدید میکنه ... بهترین کار اینه که بزارید و دقیقه نود درس مورد نظر رو پاس کنید. .. ( یعنی زمانی که نتایج به طور صد درصد معلوم شد و متوجه شدید که کدوم دانشگاه پذیرفته شدید.)
جامع سنجش رو برم یا گزینه 2؟:n03:
دوستان یک سوال خیلی مهم
من می خوام یک درسی رو از خودم کنکور بگیرم (یک کنکور رو نه بلکه فقط یک درس رو)
مثلا فیزیک رو 86 رو می زنم درصدم رو می نویسم...بعدش می رم 87 ...بعدش....چند روز دیگه هم مثلا عربی
تو خرداد هم می خوام کنکور جامع از خودم بگیرم یعنی عین کنکور...
حالا با سوال های خارج از کشور رو بزارم برای اینکار یا سوال های سراسری رو؟؟؟؟