نقل قول:
خیر
اگر سریال خور میخوای
کسپر و نورتون بهترین ها هستند
از اونها استفاده کن ، هر دو عالی و کامل هستند
نقل قول:
خیر
اگر سریال خور میخوای
کسپر و نورتون بهترین ها هستند
از اونها استفاده کن ، هر دو عالی و کامل هستند
ام سی سافت تریال ریست داره که نیازی به سریال نیست بعد از 30 روز دو باره 30 روز داری و این داستان ادامه دارد
میشه تریال ریست رو برام اپلود کنی؟نقل قول:
الان دقیق یادم نیست تریال ریست رو کجا دیدم ولی اینو برات پیدا کردمنقل قول:
آموزش دریافت لایسنس 30 روزه:
دوستان هر وقت دیدید لایسنس برنامه اکسپایر شد به آدرس زیر برید و یک اکانت جدید بسازید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا میتونید با استفاده از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل یکبار مصرف 10 دقیقه ای بسازید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی ثبت نام کامل شد یک ایمیل از طرف برنامه براتون میاد که این ایمیل حاوی لینک فعال ساز هستش.. روی اون لینک کلیک کنید تا پیغام unlock your account ضاهر بشه.. ثبت نام تمام شد... برای لاگین شدن:
وارد آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشید و ایمیل و پسوردی که باهاش ثبت نام کردید را بزنید تا وارد صفحه شخصی خودتون که به اسم Customer Center هست بشید
به اینترنت متصل شوید و برنامه را باز کنید به قسمت Configuration و سپس قسمت licence برید و ایمیل و پسوردی که باهاش ثبت نام کردید را تایپ کنید سپس روی refresh کلیک کنید و در آخر برنامه را آپدیت کنید... خواهید دید که لایسنس 30 روزه فعال خواهد شد و در صفحه اصلی برنامه هم اینو مینویسه... فقط توجه داشته باشید حتما باید آپدیت انجام بدید که لایسنس فعال بشه...
توی صفحه شخصی قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم تاریخ شروع و پایان لایسنس نوشته میشه...
هر موقع لایسنس اکسپایر شد به همین روش لایسنس 30 روزه بدست بیارید...
سلام!
این تستی که سایتav-comparatives بر روی نود32 6 انجام داده است: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام!
واقعا این کاسپرسکای هسته قدرتنمدی دارد هر چیزی را که پیدا میکند به سه سوت نابود میکند! به نظر من کاسپرسکای از نورتون یه سر و گردن در دیتابیس و قدرت حذف بالاتر است هم این را توی این همه تستی که بر روی آنتی ویروس ها انجام شده میتوان فهمید و هم قدرت پاکسازی که راحت توی کامپیوتر های آلوده نصب میکنند و هم پیشنهاد!!!
حالا من که زیاد چیزی بلد نیستم ولی به نظر اساتید چه جوری است؟؟!
دوست عزیز اول باید محصولاتی رو تست کرد بعد گفت که از نظر من فلان محصول برای "من" بهترین محصول است و هیچ محصولی برای همه بهترین نیست و هیچ محصول هم برای همه بدترین نیست.(منظور از محصول،محصولات امنیتی رایج و معروف هست) شما از برخی محصولات مثل نورتون استفاده کردین و خب گفتین حرف نداره ولی الان کسپرسکی جلوی شماست و می بینین که هر محصولی برای یه طیف کاربر ساخته شده.(همین توضیحی که دوستان دادن درباره نورتون در تاپیک مقایسه فایروال ها) بری فهمیدن اینکه برای کدوم طیف کاربر ساخته شده باید با تست و مشاهده لایه ها و امکانات و اینترفیس و نحوه دخالت دادن کاربر در کارها این موضوع رو مشاهده کرد.نقل قول:
محصولی مثل نورتون که پیغام های سوالی کمتری می پرسد و امکانات خوب و مناسب یک کاربر معمولی اینترنت را دارد.طیف کاربرای معمولی را هدف گرفته و با ارائه هر نسخه جدید، باگ ها را گرفته و امکاناتی که می تواند در اختیار کاربرای معمولی قرار بگیره اضافه میشه.
کسپرسکی هم دیتابیس بسیار خوبی دارد و هم امکانات پیش گیری خوب + ابزار تعمیر قسمت های مختلف ویندوز که کاربردی هم هست. و در نظر داشته باشین که همه چیز دیتابیس نیست. و قوی بودن یک محصول صرفا بخاطر داشتن دیتابیس قوی تر نیست. بلکه امکانات دیگه هم در این موضوع دخیل هستند.
همین محصول عالی، ضعف هایی هم ممکن هست داشته باشه باید با بررسی ضعف ها و قدرت های یک محصول ببینیم که کدوم برای یک کاربر که نیازهای متفاوتی هم دارد(مثل نیاز به آنتی ویروس پرسرعت و سبک یا آنتی ویروس قوی) مناسب هست.
سلام.
اول اینکه برای یکی که کار خاصی با کامپیوتر انجام نمیده اما دسترسی به اینترنت داره میخوام یه آنتی ویروس خوب و راحت و بدون دردسر نصب کنم. ویندوز 8 رو همین الان نصب کردم و برنامه های موردنیازم نصب کردم... هارد هم کاملا فورمت کردم... نوی نو
فقط مهمون خونشون زیاد میره و افراد دیگه زیاد از کامپیوترش استفاده میکنن. وب گردی میکنن و فلش مموری وصل میکنن :|
چه آنتی ویروسی مناسبه براش؟
دوم اینکه من خودم برای لپ تاپم نسخه اصلی ناد 32 رو نصب کردم... با توجه به اصل بودنش همین خوبه یا برم سراغ آنتی ویروسه دیگه ای؟
اینارو دارم:نود 5، کسپراسکای، آویرا،پاندا، avast، AVG ، مکافی،نورتون، comodo
خیلی ممنونم
نورتون : سایلنت ، دیتابیس قوی ، اینترفیس مناسب ، حجم آپدیت مناسب ، بدون نیاز به تنظیمات خاصنقل قول:
+
USB Disk Security ( برا امنیت خاطر ، ضروری نیست )
ممنوننقل قول:
آپدیت کردن نورتون چطوریه؟
من تا الان با نود کار میکردم. آپدیت کردن اونو بلدم... میگن آپدیت اگه با کرکو اینا باشه ایمن نیست!