نقل قول:نقل قول:
ایپد 4 هم اضافه شد به انتخابها.خواهشا عزیزانی که کار کردند یا قبلا تحقیق کردند راهنمایی کنند الکی تجربه تلخ دیگران را من تکرار نکنم
Printable View
نقل قول:نقل قول:
ایپد 4 هم اضافه شد به انتخابها.خواهشا عزیزانی که کار کردند یا قبلا تحقیق کردند راهنمایی کنند الکی تجربه تلخ دیگران را من تکرار نکنم
بعضی ها فقط شایعه درست می کنننقل قول:
نکسوس اگر هم مشکلی داشته باشه یه غولی به اسم گوگل پشتش هست که هر مشکلی رو حداقل برای این یه مدل طی چند روز حل می کنه .
TF300 هم فلش می خوره و سازگاری کامل داره . یعنی نیاز به روت برای فلش خوندن نداره
برای فیلم و بازی تی اف بهتره و رزولوشن قابل قبولی داره
ولی زیاد همراه نیست
اگر توی گزینه هاتون آیپد هست شک به دلتون راه ندید که سیستم عامل فوق العاده روون تری دارهنقل قول:
ولی برای فیلم زیاد مناسب نیست و فرمت های محدود اذیتتون می کنه
اما با وجود چند برابر برنامه بیشتر و سرعت بهتر شاید اون ضعف رو بشه ندید گرفت
اقا یه سوال : زیرنویس های srt , sub هردو به راحتی پخش میشن ؟یا فقط یکدومشون؟
ممنون از جوابتون . اما من یه سرچی کردم انگار که تی اف 300 فلش نمی خوره خودش . شما منظورتون با داکش بود ؟نقل قول:
سلام.سوال مبتدی دارم.صفحاتی که بامرورگر تبلت ها سیو میکنیم آیا در کامپیوتر ودرمحیط ویندوز قابل مشاهده است؟وبرعکس اگه یک فلش پرازفایلهای موزیلا و یا اکسپلور داشته باشیم وحالا pc خودمون روفروختیم .آیا میشه این فلش رو با تبلت نگاه کرد؟ممنون.:n27:
ببخشید یه سوال دیگه :) اقا با این کابل OTG میشه مثلا فیلم از رو فلش کپی کرد رو نکسوس 7 یا فقط واسه دیدنه عکسه ؟ چون تو یه ویدیو تو یوتیوب گفتش که فقط میشه باهاش عکس دید.
خواهشا هرکی میدونه زود جواب بده که من تو دو روز اینده می خوام اقدام خرید کنم .
بستگی به نرم افزار دارهنقل قول:
مثلا mx هر دو فرمت رو ساپورت میده ولی v player فکر کنم srt رو ساپورت نمی داد ( الان شک کردم)
سایت مرجعتون چیه؟نقل قول:
مستقیم نمی خوره
همونطور که نکسوس مستقیم نمی خوره
برای اتصال بعضی تبلت ها سیم otg دارند و tf ها هم روی داکشون داره و هم یه چیزی شبیه به otg مخصوص آیپد دارن
سیم نیست ولی همون کار رو میکنه ( مادگی یو اس بی ارائه میده) (توی سایت آمازون پیداش می کنی اگه پیدا نکردی بگو برات عکسشو بزارم)
بله مشکلی ندارهنقل قول:
البته باید دقت کنید complete سیو شده باشند وگرنه به درستی نشون نمی ده
نه اینطوری نیست و دقیقا مثل یو اس بی کامپیوتر هستش.نقل قول:
هم کاربری مستقیم داره ( دیدن محتویات فلش بدون انتقال به حافظه دستگاه )
هم میشه کپی کرد و از حافظه دستگاه دید .
ممنون . سایت مرجعی وجود نداره تو یه کلیپ ویدویی دیدم طرف داشت توضیح میداد . منم شک کردم یا شایدم من اشتباه فهمیدم چون زبان اصلی بود و تند حرف میزد .نقل قول:
اون چیزی که میگین واسه تی اف هستش . تو بازار ایران موجوده؟
سلام دوستان 2 تا سوال داشتم تاپیکشو پیدا نکردم
1- میخواستم بدونم خاموش بودن تبلت به مدت زیاد مشکلی براش ایجاد میکنه؟
مثلا یه ماه یا حتی بیشتر؟
2- با تبلت میخوام فیلم ببینم زیر نویسش نمیاد حتی با نرم افزار MX Player چیکارش کنم؟
ممنون