بازگشت چهار مصدوم به فهرست بارسا
سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسا، در آستانه دیدار تیمش مقابل رئال سوسیه داد اخبار خوبی از کادر پزشکی باشگاه دریافت کرد. کارلس پویول، آدریانو، مکسول و ابراهیم آفلای، چهار بازیکن مصدوم آبی و اناری ها، با پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت می توانند در این دیدار تیم شان را همراهی کنند.
پویول در ماه ژوئن زانوی مصدومش را به تیغ جراحی سپرد و از آن زمان نتوانسته برای بارسا بازی کند و حتی اولین دیدار فصل مقابل ویارئال را نیز از دست داد اما برای دیدار مقابل سوسیه داد آماده شده است.
آدریانو هم که در دیدار سوپرکاپ اروپا مقابل پورتو مصدوم شد، از هفته گذشته به تمرینات بازگشته بود.
مکسول نیز در تمرینات پیش فصل در آمریکا، دچار کشیدگی عضلات شکمی شد و اکنون بعد از پشت سر گذاشتن مصدومیت، می تواند برای بارسا بازی کند.
و در نهایت ابراهیم آفلای که در دیدار دوستانه بارسا مقابل منچستریونایتد از ناحیه همسترینگ آسیب دیده بود، شرایط بازی کردن را پیدا کرده است.
پپ گواردیولا: بارسا بدون من هم قدرتمند خواهد ماند
سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسا، معتقد است با اضافه شدن کارلس پویول، تیمش به سطح بالاتری خواهد رسید.
پویول که در ماه ژوئن زانوی مصدومش را به تیغ جراحی سپرده بود، با پشت سر گذاشتن دوران نقاهت می تواند در دیدار این هفته مقابل سوسیه داد کاتالان ها را همراهی کند.
گواردیولا در گفتگو با خبرنگاران گفت:" پویول کارهایی می تواند برای تیم انجام دهد که تنها بازیکنان کمی می توانند بکنند. او کاپیتان ماست و از تجربه بالایی برای بازی در شرایط دشوار برخوردار است.
او مصدومیت های زیادی را پشت سر گذاشت اما دیدن اراده او برای بازگشت در تمرینات ما را بسیار قوی تر کرد."
قرارداد گواردیولا در ژوئن 2012 به پایان می رسد و او هنوز در مورد آینده اش تصمیم گیری نکرده است.
" باشگاه تنها به مربی وابسته نیست. به هیئت مدیره، بازیکنان و هواداران نیز وابسته است. من نگران نیستم زیرا این باشگاه را می شناسم و می دانم که حتی با جدایی این بازیکنان و مربیان، همچنان قدرتمند باقی خواهد ماند."
بازگشت پس از 2 ماه و نیم انتظار
کارلس پویول امروز جمعه پس از مصدومیتی که باعث شده بود وی از 22 ژانویه تنها در 3 بازی حضور یابد، جواز پزشکی را دریافت.
کاپیتان کارلس پویول پس از دوره مصدومیت طولانی اش از 23 ژانویه، روز پس از پیروزی 3-0 مقابل راسینگ سانتاندر - که بازی آغازین نیم فصل دوم فصل گذشته بود - اکنون برگشته است. پویول در نیمه دوم تعویض شد و مدت کوتاهی پس از آن مشخص شد که وی دچار پارگی تاندون پای چپش شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتار مثال زدنی
و به این ترتیب بود که برنامه درمان آغاز شد. تعهد عمیق وی به تیم، به این معنا بود که وی هنوز در بازی های بزرگ فصل حضور خواهد یافت. بر خلاف تمامی احتمالات و انتظارات، وی در 26 آوریل برای بازی در برنابئو حاضر شد و حفظ عنوان قهرمانی به بارسا کمک بزرگی کرد.
او به مدت 58 دقیقه در زمین بود. سپس مصدومیت عضلات عقب رانش بدین معنا بود که وی فینال جام حذفی را از دست خواهد داد؛ اما این مدافع در نیمه نهایی لیگ قهرمانان در 3 می حضور یافت و به عنوان مدافع چپ حضور یافت تا جای آبیدال، آدریانو و ماکسول که غایب بودند را پر کند. آخرین باری که کارلس پویول را در حال بازی دیدیم، مربوط به فینال ومبلی می شد. وی طی حرکتی زیبا، بالا بردن جام لیگ قهرمانان را رد کرده و این افتخار را به اریک آبیدال داد.
عمل در 1 ژوئن
زمانی که فصل تمام شد، او تحت جراحی قرار گرفت. در تاریخ 1 ژوئن وی تحت آتروسکوپی قرار گرفت تا غضروف اضافی سر استخوان رانش برداشته شود. 3 ماه و 8 روز گذشت و اکنون برنامه بهبودی او پایان یافته و او به تیم بازگشته است. انتظار طولانی پایان یافت...
مترجم: اقلیما معنوی / FCBarcelona.ir
ساندرو روسل: گواردیولا بهترین مربی تاریخ بارسلوناست
سایت گل – ساندرو روسل رئیس باشگاه بارسلونا پپ گواردیولا سرمربی فعلی این تیم را بهترین مربی تاریخ این باشگاه دانست.
گواردیولا با بارسلونا به افتخارات زیادی دست یافته که مهمترین آن را می تواند قهرمانی دو سال پیاپی در لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا دانست.
این در حالی است که در این روزها در مورد آینده پپ بحث هایی وجود دارد که مدیران این تیم را نگران کرده است.
روسل می گوید:" گواردیولا بهترین مربی تاریخ باشگاه بارسلوناست. اما امیدوارم این وظیفه من نباشد که به دنبال جانشینی برای او باشم."
"امیدوارم او سال ها مربی بارسا بماند و این تیم را ترک نکند."
بارسلونا فردا در ادامه رقابتهای لالیگا به مصاف رئال سوسیداد خواهد رفت و بعد از آن هم سه شنبه در چارچوب رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا رو در روی میلان قرار خواهد گرفت.
رامالیو،مربی سانتوس: سبک بازی نیمار به بارسلونا می آید
سایت گل- موریسی رامالیو، مربی سانتوس معتقد است که بارسلونا مقصد بهتری برای نیمار در مقایسه با رئال مادرید خواهد بود
در تمام طول مدت تابستان، صحبتهای متعددی در مورد آینده این ستاره برزیلی به گوش می رسید و سران دو باشگاه رئال مادرید و بارسلونا بیش از هر تیم دیگری به دنبال خرید نیمار بودند
چندی پیش خود نیمار هم در صحبتهایی از اینکه مورد توجه دو تیم برتر اسپانیا قرار گرفته ابراز خوشنودی کرده بود ولی اعلام کرده بود که با هیچ یک از این دو تیم به توافق نرسیده است
پیش از این شنیده می شد که این بازیکن در مسیر انتقال به رئال قراردارد ولی رامالیو، مربی سانتوس اکنون در صحبتهایی به نیمار توصیه کرده که به بارسلونا برود
رامالیو در صحبتهایی به اونا اف ام گفت:« با در نظر گرفتن سبک بازی کنونی این دو تیم، به نظر من سبک بازی بارسلونا بیشتر به درد نیمار می خورد.چون بارسا تکنیکی تر است ولی رئال تاکتیکی تر بازی می کند. در حال حاضر نیمار بهترین بازیکن برزیل است و در جام جهانی باشگاه ها با ما خواهد بود.»
این مربی 55 ساله درادامه صحبتهایش به تمجید از مهارت نیمار پرداخت و گفت:« او در مسیر مبدل شدن به یکی از بزرگترین ستاره های دنیای فوتبال است و آماده رویارویی با شرایط سخت است. آینده به نیمار اختصاص دارد ودر مسیر و سطح خوبی قرار دارد. البته نیمار هنوز فاصله زیادی با مسی و رونالدو دارد ولی در مسیر رسیدن به آنهاست.»
گواردیولا:با ماندن من بارسا قوی تر نمی شود
سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که با ادامه حضور او برروی نیمکت مربیگری بارسا، این تیم قوی تر نخواهد شد.
پپ دراین باره گفت:« با ماندن من بارسلونا قوی تر نمی شود، بلکه قدرتمندتر شدن بارسا به خرید بازیکنان خوب و حفظ سبک بازی تیم بستگی دارد.»
این مربی کاتالان این روزها به تمدید قراردادش فکر نمی کند و تنها دل نگرانی اش، انجام خوب کارهاست.
گواردیولا در پاسخ به این سوال که آیا دوست دارد که رئیس باشگاه بارسا شود یا خیر گفت:« من تمایلی به سیاست ندارم و مربی فوتبالی هستم.»
مربی بارسا نظر خودش در مورد کلید موفقیت تیمش در رقابتهای این فصل را ابراز کرد:« مهمترین نکته در امسال این است که حس رقابتی مان را حفظ کنیم،اگر این کار را بکنیم در پایان فصل برای کسب تمام جامها مبارزه خواهیم کرد. »
گواردیولا درمورد بازی این هفته تیمش گفت:« بازی این هفته ، بعد از وقفه ای که به خاطر برگزاری بازیهای ملی ایجاد شد، برای ما سخت خواهد بود. »
مربی جوان بارسا درمورد بازگشت کارلس پویول به روزهای اوج اعلام کرد که از این بابت بسیار خوشحال است. گواردیولا گفت:« پویول غرق در شادی است و بسیار خوشحال است که به میادین بازگشته است.»
مربی بارسا در مورد جراردپیکه گفت:« باید مراقب پائو گاسولمان باشیم.»
گواردیولا درمورد احتمال انتقال نیمار به رختکن تیمش هم گفت:« بازار نقل و انتقالات تمام شده و نگران این موضوع نیستم. سران باشگاه باید برروی انجام کارهایش تمرکز کند.فکر نمی کنم که کسی در بازار زمستانی هم به تیم ما بیاید.»
تیاگو آلکانتارا: برادرم تیم ملی برزیل رابه اسپانیا ترجیح می دهد
سایت گل- تیاگو آلکانتارا، ستاره جوان باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که برادرش رافینیا، تصمیم گرفته تا برای تیم ملی برزیل بازی کند و از همین رو پیراهن زرد برزیل را به پیراهن اسپانیا ترجیح می دهد
این درحالی است که تیاگو با حضور در دیدار اسپانیا مقابل لیختن اشتاین رسما کارش را با تیم ملی اسپانیا شروع کرد و به تمام جنجالهایی که درمورد حضور او در تیم ملی برزیل به گوش می رسید پایان داد. البته او اکنون در صحبتهایی اعلام کرده که به احتمال قریب به یقین برادرش برای تیم ملی برزیل بازی خواهد کرد.
تیاگو در صحبتهایی که در وب سایت روزنامه اسپورت بازتاب یافت گفت:« این تصمیم کاملا شخصی ای است. هر یک از ما نظر خودمان را داریم. ما شاید برادر باشیم ولی احساسات متفاوتی دراین باره داریم.»
تیاگو ادامه داد:« ما باید به تصمیم رافینیا احترام بگذاریم ؛ چه بخواهد تیم ملی اسپانیا را انتخاب کند و چه تیم ملی برزیل را . این تصمیم سختی برای خانواده ماست. چون آنها از ما می خواهند تا نماینده برزیل باشیم. البته منطقی است که من اسپانیا را انتخاب کردم. من این تصمیم را در سن 18 سالگی گرفتم.»
رافینیا آلکانتارای 18 ساله در رده زیر 19 سال پیراهن تیم ملی اسپانیا را برتن کرده ولی هنوز می تواند برای آینده و حضورش در برزیل و یا اسپانیا تصمیم بگیرد