در این که بازی ها مولتی پلتفرم بر رویه کنسول ها فروش بیشتری میکنن شکی نیست من حرفهای sasanjfr رو تقریبا قبول دارم در هر صورت همونطوره که گفتم هیچ شرکت بازی سازی مطمئن باشین اگر سودی در جایی نبینه اصلا طرفشم نمیره اینم که بخاطر طرفداران حالا بیاد این کارو بکنه در حد جوکه چون هیچ شرکتی برای طرفدارا کاری نمیکنه فقط هرجا سود بیشتری داشته باشه , قضیه Pc هم متاسفانه همینه سود ها در Pc کم شده (یا در مقیاس کنسول نا چیزه) , حتی بعضا بله ممکنه نسخه هایی از یک بازی Pc بیشتر هم از نسخه های بازی های کنسول مورد استفاده قرار بگیره ولی شکی درش نیست که بیشترش نسخه خریداری نشدست و همین مشکل بزرگی برای Pc شده نگرانی من البته از جایه دیگه ای هست , حتی لحظه ای هم فکر اینکه مثلا Blizzard گمون کنه دیگه ساخت بازی برای Pc فایده نداره و سود کمی داره (مثل اکثر کمپانیهای بزرگ بازی سازی حال) و سمت کنسول یا حتی مولتی پلتفرم بره آزار دهندست چون دیگه اونوقت باید دور بازیهای استراتژیک ناب Blizzard رو خط کشید چون یه بازی استراتژیک ناب رو فقط تو Pc میشه بازی کرد (این بزرگترین خاصیت Pc هست) البته فکر کنم اگر کمپانیهایی مثل Nvidia یا Ati دست به ابتکار عملی در صنعت بازی های Pc نزنن این اتفاق بد میفته , نمدونم همین الانم دقت کردین یا نه که چقدر بازی های استراتژیک خوب تولیدشون کم شده یا اگر بازی استراتژکی هم ساخته میشه در سبک خاصی ساخته میشه که رویه کنسول قابل بازی کردن باشه چون بازیهای استراتژیک مثلا RTS رویه کنسول تقریبا خیلی خیلی سخته بازی کردن و یک تفکر خیلی خیلی ساده حکم فرما میشه خیلی سادست چرا وقتی میشه بازی زد که رویه سه پلتفرم راحت بشه اجراش کرد و سود عالی ازش درآورد طرف ساخت بازی اختصاصی برای Pc بریم که سود خیلی کمتری داره , امیدوارم آخرین بازماندهای دنیایه بازیهای Pc مثل Blizzard تفکراتشون رو عوض نکنن (البته کمی تغییر هم کرده نمونش تولید starCraft II در سه نسخه 100% برای سود بیشتر و صحبت هایی مبنی بر انتقال wow رویه کنسول ها).