دوستان به نظرتون امریه ی اعزامی های اردیبهشت رو هم لغو می کنن؟
Printable View
دوستان به نظرتون امریه ی اعزامی های اردیبهشت رو هم لغو می کنن؟
سلامنقل قول:
دوستان عزیز کسی در این خصوص اطلاعاتی نداره ؟
برای صدور کارتنقل قول:
شما حتما حتما و حتما خودتون با کپی شناسنامه و کارت ملی و اصل هاش تشریف میبرید بانک
چند تا فرم رو پر میکنید و درخواست کارت میکنی
تا 10 روز بعد براتون میفرستن.
هم باید بانک برید هم باید صبر کنید چون قانونه در غیر این صورت قید کارت رو بزنید یا از بنک هایی که کارت آنی صادر میکنن درخواست بزنید
دوست عزیز درسته که تاپیک در مورد بیمه وجود داره اجازه بدید این پست ها در همین تاپیک باقی بمونه چون هدف من از نوشتن در مورد بیمه عمر در این تاپیک آشنایی دوستان با بیمه عمر به عنوان جایگزینی عالی برای سپرده های بانکی است. ممنوننقل قول:
ارسال شده از GT-I9100G با استفاده از تپاتالک 2
1-اگه تاریخ انقصای کارت بگذره میشه همچنان خرید اینترنتی کرد؟
2- حساب که مسدود نمیشه؟
خیر حساب مسدود نمیشه اما کارت غیرفعال میشه و هیچ کاری نمیشه باهاش کرد. باید کارت المثنی درخواست بدید. دلیل اینکه بانک ها روی کارت ها تاریخ انقضا میدارن اینه که هر دو یا سه سال که ممکنه فناوری تغییر بکنه کارت ها رو جمع آوری کنن و کارت جدید صادر بکنن یعنی تو یه دوره دو یا سه ساله همه کارت های بانکی تجدید بشن. این به دلیل تغییرات در خودپردازها؛نرم افزار بانکی؛ استانداردها و ... است.نقل قول:
البته بانک پارسیان تو نرم افزار جدیدش که تا چند وقت دیگ عملیاتی میشه این امکان رو فراهم کرده که در صورتی که تغیییرات در اون حدی که نیاز به صدور کارت المثنی نباشه کارت رو برای یه دوره زمانی کوتاهتر تمدید کنه و شما دچار مشکلاتی که ناشی از تغییر شماره کارت ؛رمز و ... میشه نشید. حداقل برای مدت بیشتری کارت خودتونو در دست داشته باشید. حتی این امکان وحود خواهد داشت که در صورت لزوم صدور و چاپ کارت المثنی یه کارت جدید اما کپی برابر اصل کارت قبلی داشته باشید. یعنی با تغییر فناوری لازمه که جسم کارت تون جدید بشه اما شماره کارت ؛ cvv2 ; و ... تغییری نکنه.نقل قول:
پارسیان تا چند وقته دیگه از نرم افزار بانکی جدیدی رونمایی میکنه که قوی ترین و بروز ترین نرم افزار بانکی در ایران خواهد بود که تماما توسط متخصصان بانکی پازسیان نوشته شده
سلام دوستان من رمز اول همراه بانک سپه را که از شعبه گرفتم برای همراه بانک سپه گم کردم آیا راهی به جز رفتن به شعبه وجود داره؟؟ و آیا اگه به شعبه مراجعه کنم همون لحظه به من رمز رو میدن؟؟ چکار باید بکنم؟ :n16:
اگه بگذره و در صورت المثنی شماره کارت تغییر خواهد کرد؟نقل قول:
اگر خیر که هیچ
ولی اگر بله:
در صورت اینکه تاریخ انقضا نگذره و بخواهیم کارت رو تمدید کنیم باز هم شماره کارت عوض میشه؟
فکر کنم کلا باید درخواست کارت جدید بدین (همون المثنی)نقل قول:
من یه بار رمز تجارتم رو فراموش کردم گفتن باید کارت جدید بگیرید