خب تا وقتی میشه با دکمه home آنلاک کرد مگه کسی مریضه با اون دکمه پاور آنلاک کنه !؟نقل قول:
من احساس میکنم ترک خوردنش هم به همین دلیله !چون همش گوشی رو لاک و آنلاک میکنیم ! شاید روزی 500 بار بزنیم این دکمرو !
Printable View
خب تا وقتی میشه با دکمه home آنلاک کرد مگه کسی مریضه با اون دکمه پاور آنلاک کنه !؟نقل قول:
من احساس میکنم ترک خوردنش هم به همین دلیله !چون همش گوشی رو لاک و آنلاک میکنیم ! شاید روزی 500 بار بزنیم این دکمرو !
بهراد از برنامه بی نظیر button savior استفاده کن بهراد.فراتر از عالیه:دی
دکمه های سخت افزاری گوشی رو شبیه سازی میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه رو یادم رفت بزارم:دی
کد:http://www.mediafire.com/?ji4h8tp5luo65x1
بهراد فک نکنم دلیلش اینه باشه هاا : دی چون اگه مشکل از این باشه ، باید تمام رنگا ترک بخورن ، اما فعلا فقط از مشکیش (نقره ایش بیریخته :|) چنین خبری شده : دی
سلام دوستان . من میخوام طوری والپیپر بذارم که تو هر home screen 1 تصویر باشه و بقیه صفحه ها هم تصویرهای مختلفی داشته باشه . با برنامه paint هر کاری کردم نشد . ممنون میشم کسی کمکم کنه
و اقای Rarman گوشی من با mx player ، avi 1920*1080 (حجم آهنگمم 249 مگابابت و 3 دقیقه و 24 ثانیه هست) رو روون و بدون قطع و وصلی صدا پخش میکنه
با تشکر
نقل قول:
هر کارمیکنم دانلود نمیشه,میشه زحمت بکشی دوباره اپ کنی,خیلی لازم دارم .
مرسی.
خدمت شمانقل قول:
کد:http://mehdibrg.persiangig.com/Blackmart%20Alpha%200.49.93.rar
من یه برنامه میخوام که فایلهای Rar و zip رو باز کنه با هم.
پیشاپیش تشکر!
nice devil جان میشه مشخصات بیت ریتش رو هم بذاری !
دوستان من یه سوال داشتم.ممنون میشم اگه جواب بدین...
به نظر شما بهتره که arc را بخرم یا وایسم تا arc s بیادش یا مثلا ray?
البته رنج پولم بین 500 تا 600 هست.
به نظر شما ارزش داره صبر کنم؟؟
سلام
دوستان باتری گوشی من زود خالی میشه چی کارش کنم؟
دیشب 95 درصد بود صبح دیدم شده 66 درصد بدون اینکه از گوشی استفاده ای کرده باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دو روز پیش گوشی رو خریدم برای بار اول نذاشتم زیاد تو شارژ بمونه 100 درصد که شد از شارژ کشیدم لازم نبوده 7 8 ساعت تو شارژ بمونه؟
با تسک کیلرم برنامه ها رو می بندم ولی یه سری از برنامه ها انگار بسته نمیشن تو قسمت battery use چندتا از پلیرها بازن ول کنم نیستن :دی
چی کار کنم مثل آدم باتری مصرف کنه؟:دی