طی تجربیاتم پی بردم Op ترین هیرو کسی نیست جز Irelia :دی
باهاش خوب بازی کنی خدایی کل تیمو جمع میکنه ...
Printable View
طی تجربیاتم پی بردم Op ترین هیرو کسی نیست جز Irelia :دی
باهاش خوب بازی کنی خدایی کل تیمو جمع میکنه ...
از کدوم تجربه سخن میگویی فیدررنقل قول:
لول راست میگی امید امروز رنک همین irlia جممون کرد .
البته بعد فید شده بود . منم که اصله کاری بودم لگ داشتم:5::31:
اااا
بچه ها .... این tryn چقد خفنه ! یه یوتی داره وقتی مردی ، نمیمیری ! :sq_8: چند ثانبه بعد میمیری ! :sq_13: اون مرده هم فکر می کنه اخر عمرته میمونه هی میزنتت !غافل از اینکه عمری ندارم که اون کم کنه :sq_24: بعد میزنی به راحتی می کشیش چون قدرتت پر شده :sq_25:!بعد q میزنی قدرت پرت همش میشه عمر نمیمیری :sq_2: 18 تا کشتم یکی مردم :sq_19:
مثل اینکه یه اپدیت بسیار خفن قراره واسه بازی بیاد درسته ؟ چون گفته کلی چیز میز عوض میشه . حتی مستری ها .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اون دستی که باهم بازی کردیم نمیدونستی اینو؟:sq_11:نقل قول:
الان یه مدت دارم متن میخونم موضوعات جالبی زوم کردن بخش ایتم - جونگل - اپسیل و مستری تغییرات میدن
چیزی که گفته جالب هست خودم تو بخش ایتم من برای AD کمبود احساس میکنم مخصوصا برای figther ... الان ایتم میج وضعیت بهتری داره حالا بحث کرده که باید درش بالانس باشه ....
تو یک بخش گفته تغییرات در ایتم و ایتم جدید ......
ولی خیلی حساس میاد امیدوارم خوب پیش بره
تو مستری رو Magic Resistance and Armor زوم کرده تو Summoner Spells رو cooldown مال فلش و Ignite ........
snowball هستش هیروهای snowball دیگه هم هستن مثل :riven,...نقل قول:
tryn cc روش می زنن زود feed میشه تو بازی ها اکثرا.نقل قول:
نه :sq_24: بار اولم بود برش می داشتم !نقل قول:
یعنی اون دستی که باهم بازی کردیم نمیدونستی اینو؟:sq_11:
ببخشید میشه lvl 10 صحبت کنین ؟ :sq_12: cc چیه ؟ feed میدونماااا:sq_22: cc چیه ؟ :sq_13: برا lvl 10 خوبه دیگه ! حالا الان 3k دارم ! میکنمش 6300 ! چه بخرم جا tryn ? :sq_9:نقل قول:
tryn cc روش می زنن زود feed میشه تو بازی ها اکثرا.
cc crowd control میشه همون fear stun slow .... که بعضی چمپ ها دارن
مثل fear از fiddle shaco
stun از taric
slow از nunu
مثلن فکر کن ult کردی tryn رو بعد slowt کردن خوب اون 6 ثانیه ای که داری به هدر رفته چون دستت نمی رسه برسه با چرخش به سمتشون هم دیره دیگه.واسه lvl 10 خوبه ولی یه سری هیرو ها رو نمیشه زیر 20 بازی کرد خوب .Rune می خوان مثل akali و ...