سلام دوستان دیروز منوجه یه موضوعی شدم خیلی واسم جالب بود صندلی سمت شاگرد روکش ریل نداش اون روکش تلقی که روی ریلها میزارن تا نمای بدش بچشم نیاد اخه ای رنو پارس به چی نظارت میکنه اخه
Printable View
سلام دوستان دیروز منوجه یه موضوعی شدم خیلی واسم جالب بود صندلی سمت شاگرد روکش ریل نداش اون روکش تلقی که روی ریلها میزارن تا نمای بدش بچشم نیاد اخه ای رنو پارس به چی نظارت میکنه اخه
مال همه اینجوریه، من اول خیال می کردم مال ما یادشون رفته.نقل قول:
واقعا جالب بوذ:11:
بعد این همه تعریف و تمجید یکی هم راجع به ثبت نام واسه ال-90 لطفا اطلاع رسانی بکنه.:27:
ممنون:40:
L90 ثبت نامش داستانی طولانی داره.نقل قول:
یهو فردا صبح از روبه روی نمایندگی رد میشید نوشته فروش تندر 90 .
تا میری پول جور کنی و مدارک تکمیل کنی مهلتش تمام شده این قضیه بارها برا من حداقل اتفاق افتاده.
شرکت بدون هیچ اطلاع رسانی فروشش رو اعلام میکنه چون تولیدش کم هستو تقاضا بسیار.
و نمایندگی ها به آشناهاشون میفروشن تمام میشه به غیر از بعضی ها.
تو روزنامه من دیدم نوشته بود پیش فروش تندر 90 نمایندگی پارس خودرو اما وقتی زنگ زدم مهلتش تمام شده بود.
فکر نمیکنم اطلاعیه های فروش یک خودرو توسط نمایندگی ها تو روزنامه چاپ بشه باید از طرف شرکت اعلام بشه.
خلاصه اینکه برای ثبت نام تندر 90 باید مرتب پیگیر باشید.موفق باشید.
دوستان سلام
ميشه لطفا بزرگواراني كه تجربه دارن و اطلاعات كافي بفرمايند ال 90 كدوم كارخونه بهتره
ايران خودرو؟ پارس؟ يا سايپا؟
البته منظورم فقط درمورد ال90 ال پي اي دو يعني همون تمام فولش
ممنون ميشم
خدانگهدار
چندان تفاوت خاصی با هم ندارند و از نظر سطح کیفی تقریبا در یک سطح هستندنقل قول:
ميشه لطفا بزرگواراني كه تجربه دارن و اطلاعات كافي بفرمايند ال 90 كدوم كارخونه بهتره
ايران خودرو؟ پارس؟ يا سايپا؟
البته مدل ایران خودرو ایرادات فنی بیشتر در اون دیده شده و در مدل پارس خودرویی هم سر و صدای نامتقارن بیشتر دیده شده
ال نو در دو کارخانه بیشتر تولید نمیشه آنهم ایران فرقون و پارس خودرو که متعلق به گروه سایپا هستنقل قول:
در ضمن چندان تفاوتی هم با هم ندارند و بزرگترین تفاوت فقط در سالن رنگ اوناست که برای پارس خودرو جدیدتر و رباتیکه ولی مال ایران خودرو قدیمی و غیر روباتیک هست و متعلق به خطوط تولید قبلی ایران فرقون هست
بااین وجود کیفیت رنگ ایرانخودرویی تاحدودی بهتر ازپارس خودروییه والبته درکل فرق چندانی باهم ندارن....نقل قول:
نو در دو کارخانه بیشتر تولید نمیشه آنهم ایران فرقون و پارس خودرو که متعلق به گروه سایپا هست
در ضمن چندان تفاوتی هم با هم ندارند و بزرگترین تفاوت فقط در سالن رنگ اوناست که برای پارس خودرو جدیدتر و رباتیکه ولی مال ایران خودرو قدیمی و غیر روباتیک هست و متعلق به خطوط تولید قبلی ایران فرقون هست
تندر دست دو تمیر با 7میلیون گیر میاد؟