نقل قول:نقل قول:دوست عزیزی که در یکی از نمایندگی های صبانت در تهران کار می کنی خانم ببخشید آقای نیوشا خان محترم !!!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4845754#post4845754
کاش شما زودتر از این پیغام می گذاشتید وکاش شما مقامتان در آن شرکت در حدی بود که در آخر بحث نگویید به من ربطی نداره من هم یک کارمند ساده حقوق بگیر هستم. کاش مثلا آقای محمودی خودشان به این تاپیک قدم رنجه می فرمودند و اساس این همه شکایات را بررسی می کردند. اینجا محلی است که همگان به صورت برابر حرف هایشان را می زنند چه آنهایی که از صبانت طرفدای می کنند چه آنهایی که انتقاد و اعتراض دارند و چه کارمندان آن شرکت .
حال من از شما کارمند محترم ان شرکت یک سئوال خیلی صریح دارم و امیدوارم به صراحت هم به آن پاسخ دهید.
فرض کنید من مشتری 4 ساله شما نیستم. بلکه یکی از آن بقیه صدها و هزاران مشتری جدیدی هستم که به قول شما در نوبت خوابیده ام تا از این شرکت اینترنت بگیرم.
به عنوان این مشتری در نوبت خوابیده از شما می پرسم 5 ویزگی و امتیاز مهم شرکتتان را برایم بازگو کنید تا مرا مجاب کند که ماه ها که هیچ سال ها هم در انتظار شرکت شما بدون اینترنت باقی بمانم وبه امید آن روز تاریخی بنشینم که یک پورت خالی برای من پیدا شود
خب اگر فکر می کنید 5 ویزگی زیاد است 3 ویژگی و امتیاز منحصر به فرد این شرکت را بیان کنید که شرکت های دیگر ندارند اگر باز هم فکر می کنید زیاد است فقط یک امتیاز و ویژگی رابازگو کنید تا من در مقابل این همه صبر و انتظار اقلا بدانم روزی با گرفتن یک پورت متبرک صبانت من هم به رستگاری جاودان دست پیدا می کنم.