دوستان
من مي خوام از خدمات اينترنتي پرتال مخابران تهران استفاده كنم آيا براي فعال كردن شناسه كاربري بايد صاحب خط به مركز مخابرات بره يا من مي تونم خودم اقدام كنم؟
يه سوال ديگه اين سرويس كه هزينه نداره؟
با تشكر از دوستان عزيز :11:
Printable View
دوستان
من مي خوام از خدمات اينترنتي پرتال مخابران تهران استفاده كنم آيا براي فعال كردن شناسه كاربري بايد صاحب خط به مركز مخابرات بره يا من مي تونم خودم اقدام كنم؟
يه سوال ديگه اين سرويس كه هزينه نداره؟
با تشكر از دوستان عزيز :11:
دوستان برای شما هم کماکان فایلهای Flash باز نمیشه؟
صاحب خط باید حضور داشته باشه، یا اینکه از وکالت نامه رسمی ایشون استفاده کنید.نقل قول:
فکر نمی کنم هزینه ای داشته باشه. البته اگر داشته باشه هم مطمئناً خیلی ناچیزه.
برای منم همچنان باز نمیشهنقل قول:
براي منم همينطور باز نمي شه :13:
سلام
من الان آسیاتک دارم و از اونجایی که قیمتهاش رو برده بالا و سرویس و پشتیبانیش هم بد شده میخوام از مخابرات سرویس بگیرم. خسته شدم از اینکه هر 3 ماه شرکت عوض کنم. حالا چند سوال داشتم:
من مرکز نهری هستم. کسی تو این مرکز سرویس گرفته؟ سرعتش چه جوره؟
این مرکز پورت خالی داره؟ سایتی چیزی نیست که بشه چک کرد که پورت خالی هست؟
میشه 512 گرفت؟ من کارت دانشجویی دارم ولی اعتبارش تموم شده!
چقدر طول میکشه سرویس را وصل کنند؟ قبل از سال جدید میشه؟
من فلش پلیر ورژن جدید و از سایت Adobe دانلود کردم مشکل حل شد الان فلش ها باز میشه
حالا نمی دونم از فلش پلیر بود یا ISP درست شده نمی دونم.
سلامنقل قول:
1- تست سرعت اينترنت مخابرات با IDM براي 2 مركز مخابراتي مختلف با سرعت 128 و 256 در پست اول هست مي تونين دانلود و تماشا كنيد.
2- مي تونيد با شماره تلفن مركز مخابراتي تون كه روي قبض تلفن درج شده تماس بگيرين و جوياي امر بشين البته حضوري هم مي تونيد اقدام كنيد.
3- سرويس 512 تنها با كارت دانشجويي و يا گواهي اشتغال به تحصيل مقطع كارشناسي ارشد ارائه مي شه.
4- بستگي به مركز مخابراتي تون داره. شما اول بايد از شركت قبلي تون فسخ قرار داد كنيد و خطتون از رانژه آسياتك خارج بشه (ليست از طرف شركت بايد بره مركز مخابراتي) و بعد شما بريد مركز مخابراتي درخواست بدين. اگر عضو پرتال مخابرات تهران باشيد از طريق اينترنتي هم مي تونيد اقدام كنيد.
بستگي داره اولا مركز مخابراتي تون كار راه انداز باشه يا نه دوم اينكه پورت خالي داشته باشن. چيزي حدود 2 الي 7 روز طول مي كشه.
اما براي منكه صبح تست زدم باز ميشه فلش ها
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
نقل قول:اين خدمات رايگان هستنقل قول:
لازمه ابتدا در سايت ثبت نام كنيد كه نام كاربري شما همان شماره كد ملي شخص مالك خط ميباشد
سپس با مراجعه به مركز مخابرات اكانتتون فعال ميشه
نكته مهم و كاربردي اين پرتال اينه كه بتوني ميان دوره و ريز مكالمات بگيري اما متاسفانه اين سرويسش هميشه با ارور همراه هست و از 100 بار يكبارش بهتون جواب ميده
خدماتيم كه ميده
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- "]صدور قبض المثنی[/URL]
- "]دریافت رمز 1818[/URL]
- دریافت ریز مکالمات تهران و کرج
- "]دايری و یا قطع سرويس
- [اعلام خرابی تلفن (17)[/URL]
- []درخواست قطع و یا وصل تلفن[/URL]
- [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]درخواست بررسی امکانات تغییر مکان [/URL]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]درخواست کشف مزاحم تلفنی
برای من درست نشده.نقل قول:
آخرین ورژن فلش رو هم دارم.
احتمالاً شما با چیز پی/ان باز کردید که باز شده. درسته؟