:18::18::18:نقل قول:
8گيگ چند شد؟
اين خبرا حقيقت داره؟
---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
من چرا نميتونم اين عكسا رو ببينمنقل قول:
:18::18::18:نقل قول:
8گيگ چند شد؟
اين خبرا حقيقت داره؟
---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
من چرا نميتونم اين عكسا رو ببينمنقل قول:
اشتباه زده دوستمون؛8ش 655هست:دي
اقا من 8 گیگ لاک این گوشی اکبندشو دارم
کسی خواست بگه
از حدود یک ماه پیش تبلیغات پارس مایکروتل تو تلویزیون شروع شده و این دلیل این نیست که گلکسی وارد ایران شده.نقل قول:
نقل قول:
نه بابا اشتباه نوشته منظورشون 655 بوده احتمالا اشتباه تایپی شده خودم دیجیکالا نگاه کردم
هندزفری و کابل اتصال به کامپیوتر نبود تو جعبش ؟نقل قول:
ای خدا!نقل قول:
هندزفری و کابل اتصال به کامپیوتر نبود تو جعبش ؟
نه عزیز همه چیز توش هست + کیف!
سلام دوست عزیز.نقل قول:
متاسفانه در اشتباهی و بهتره دقیق تر بررسی کنی.
دوست من پارس مایکروتل یک ماه داره گوشیهای Corby و StarTV رو در تلویزیون معرفی و تبلیغ میکنه و دیروز برای اولین بار گوشی Samsung I9000 Galaxy S رو در تلویزیون تبلیغ و معرفی کرد.
حتی تا به حال هیچ گونه تبلیغ تلویزیونی از گوشی Samsung S8500 Wave هم نکرده و دلیلش اینه که این گوشی در حال حاضر با گارانتی رسمی پارس مایکروتل موجود نیست.
دوست عزیز اول تحقیق کن بعد نتیجه بگیر و نظر خودت رو اعلام کن.
با سپاس.
همه بسته بندیها GALAXY S باید اینجوری باشن؟
از اول ماه رمضان داره این گوشی تبلیغ میشه ، اگه به صفحات قبل مراجعه کنی می تونی این موضوع را مشاهده کنی .نقل قول:
دوست من پارس مایکروتل یک ماه داره گوشیهای Corby و StarTV رو در تلویزیون معرفی و تبلیغ میکنه و دیروز برای اولین بار گوشی Samsung I9000 Galaxy S رو در تلویزیون تبلیغ و معرفی کرد.
--
کاربرای سایت های دیگه تا 675 هم 16 گیگ را قیمت دارن . ولی هنوز به قیمت هفته های اول نرسیده .