یه سوال دیگه......آیا برا نصب سیمبیان باید ریخت تو مموری بعد توی گوشی می نصبیم؟؟؟:46:
Printable View
یه سوال دیگه......آیا برا نصب سیمبیان باید ریخت تو مموری بعد توی گوشی می نصبیم؟؟؟:46:
امیدوارم حل بشن.نقل قول:
ممنون
برای من با 14 ساعت استفاده مداوم از اینترنت با wifi باطری خالی میشه. اگر هم روزی یکی دو ساعت مکالمه و wifi و اتصال به هندزفری بلوتوث داشته باشم حدود 50 تا 60 ساعت دووم میاره. ولی پر شدنش رو حواسم نبوده. امتحان میکنم ببینم از صفر تا 100 چقدر میکشه و نتیجه رو میگم.
در ضمن پرسیده بودن ف ی ی یل تر ش ک ک ک ن داره یا نه، باید بگم که واسه سیمبیان اونجور چیزی وجود نداره. ولی میشه با پورت و ------ حلش کرد. یا کانکشن وی پی ان رو با لپتاپ واسش share کرد. البته یه راه راحتتر هم هست که بعد از گرفتن گوشی بهتون میگم تا شما رو با IP سوئد بشناسن... اینجا نمیگم تا این روش همچنان لو نرفته باقی بمونه و برامون کار کنه... برای نصب برنامه هم فرقی نمیکنه. اگه pc suite درست بشناسه، میشه ازونم نصب کرد. البته واسه من چند وقتیه که دیگه نمیشه و همیشه از لپتاپ بلوتوث میکنم واسه گوشی... البته send to memory نه بلوتوث مسیج. چون با pc suite بیسیم وصله به لپتاپ...
کسی نبود کمکمون کنه ؟:11::10:نقل قول:
ساتيو انتخاب بهتري هستنقل قول:
دوست عزیز شماره گذاشتن خلاف هستنقل قول:
شماره و بقیه چیزها در پیغام خصوصی
امیدوارم دیگه مشکلی پیش نیادنقل قول:
پیامم منظورش یه چیز دیگه بود
میخواست بگه بعضیها ممکنه ندونند چطوری باید با گوشی کار کنند و وقتی گویشی ایراد میگیره میگند گوشی خوب نیست و ...
واسه من فکر کنم تا 10 تومن هم اومد پائین قبول نکردمنقل قول:
اخه گوشی 430 تومنی را با 10 تومن گارانتی میکنند ؟
بعدشم گارانتی فقط شامل برد گوشی میشه
هیچ بدرد نمیخوره
ان 86 قبلیم لنزش مشکل پیدا کرد 60 تومن میخواستند تا لنزش را عوض کنند
و لنز هم شامل گارانتی نمیشه و خلاصه گارانتی = :2:
خواهش میکنمنقل قول:
دکمه تشکر بعد از مدتی براتون فعال میشه (بعد از افزایش پستها)
3 ساعت باید عادی باشه
و زیاد مشکلی نداره حتی اگر زیاد باشه
با کار مداوم 24 ساعت دووم بیاره خوبه
رسول 2 تا پست زدینقل قول:
میتونستی قبلی را ویرایش کنی و سوال دوم را همونجا بپرسی
این سوالت بازم تکراری هست (چیکارت کنم خودت بگو؟ )
ابتدا برنامه یا گیم را در کامپیوتر ساین میکنید
بعد کپی میکنی مموری
بعد از فایل منیجر نصب میکنی
که بعضی برنامه ها بهتره حافظه داخلی نصب بشه و بعضیها خارجی
از طریق خود گوشی هم میتونی ساین کنی ولی راحتی کامپیوتر بیشتره
برای این گوشی یه برنامه مسنجر خیلی عالی پیدا می شه که چت کنم؟؟:46:الان جت دارم :2:هیچ برنامه ای نمی ره....چرته چرت.....حتما می گیرم......یه برنامه مسنجر و کیلتر شکن لطف می کنین؟؟؟:11:
نقل قول:
رسول پکوندی مارو !!! ببین هر برنامه ای که بخوای توی این سیستم عامل سیمبین وجود داره ( همینه که عاشقشم ) ، حداقل بیش از 500.000 برنامه واسه این سری از سیمبین هست و برای سیمبین ویرایش قبلی بیش از 1.000.000 برنامه .
بیا این هم یکی از بهترین مسنجر هاش :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=423625
دیگه چی ؟
در ضمن اینقدر نگو که این برنامه هست اون برنامه هست این میشه یا اون میشه ، ببین بازم میگم هیچ گوشی ای کامل نیست ، ولی من خودم الان 5 - 6 ساله که دارم توی انجمن موبایل فعالیت میکنم و یه گوشی باز حرفه ای هستم از این گوشی خیلی خوشم اومده ، حتی اسپیکرش !!!
ببین این قیمت واسه این گوشی بسیار عالیه ، من قبل از اینکه گوشی قبلیمو ( استار ! ) بخرم میخاستم جت بخرم ولی دیدم که 450.000 واسه یه گوشی اون هم سامسونگ بدون سیستم عامل و سی پی یوی 800 مگاهرتزی !؟ نه بابا نمی ارزه ! همون بهتر که نخریدم ...
ببین جت در مقایسه با این گوشی یه آشغال به تمام معناست ...
درسته راس می گی.........:11:ولی اگه می تونی یه هیتلر شکن:31:گیر بیار.........نقل قول:
چجور برنامه هایی بهتره توی مموری نصب بشن کدوما تو گوشی ؟نقل قول:
که بعضی برنامه ها بهتره حافظه داخلی نصب بشه و بعضیها خارجی
حافظه داخلی اگه کم بشه (با نصب برنامه ها و ... توی فون ) سرعت گوشی پایین میاد ؟
من الان حدود 30 مگ حافظه داخلی برام مونده . چون هنوز 2 تا فایل مخصوص ساین برام آماده نشده برنامه های نصبیم خیلی کمه . بقیه اش رو چه کنم ؟