واسه امتحانای پایان ترم پودمانی باید کارت ورود به جلسه بگیریم؟
مثکه توی سایت جدیدشون باید عکس بزاریم .
Printable View
واسه امتحانای پایان ترم پودمانی باید کارت ورود به جلسه بگیریم؟
مثکه توی سایت جدیدشون باید عکس بزاریم .
ثبت نام مقاطع کارشناسي پيوسته و ناپيوسته دوره هاي ترمي دانشگاه جامع علمي کاربردي سال 1391 از 11 اردیبهشت ماه آغاز می شودثبت نام مقاطع کارشناسي پيوسته و ناپيوسته دوره هاي ترمي دانشگاه جامع علمي کاربردي سال 1391از 11 اردیبهشت ماه آغاز می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی ، دکتر علی صدر ، معاون سنجش و خدمات آموزشی دانشگاه با اعلام این خبر گفت : متقاضيان شركت در آزمون مقاطع كارشناسي پيوسته و ناپيوسته دورههاي ترمي دانشگاه جامع علمي كاربردي سال 1391 می توانند با مراجعه به پایگاه الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند. ثبت نام از روزدوشنبه 11/2/91 آغاز و در روز يكشنبه 17/2/91 پايان ميپذيرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.uast.ac.ir/
التماس دعا :11:
سلام
چند تا سوال مهم داشتم...
2-آیا کارشناسیه پیوسته یعنی اینکه یه کله تا کارشناسی میخونیم و کاردانیش کنکور نداره؟؟؟؟
1-آیا این آزمون کارشناسیه پیوسته با اونی که حدودای آبان و آذر پارسال برگزار شد تفاوتی داره؟چون من رشتم ریاضیه و مدرک پیش دانشگاهی دارم و به من گفتن که میتونم مقطع کارشناسیه پیوسته شرکت کنم ولی وقتی کارت آزمون رو گرفتم و ثبت نام کردم..فهمیدم که مقاطع کارشناسیه پیوستش فقط شامل چند رشته ی محدود و خاصه و 12 تومن رفت تو پاچم...میترسم اینم مثل اون شه..
<<<< لطــــــــــــــفا کــــــــــمــــــــــک کنید >>>>
3-من میخوام برم رشته ی ساخت و تولید...کسی میدونه این رشته تو این دفترچه جزو پیوسته هست یا نه؟؟
لطفا منه نا بلد رو راهنمایی کنید:41::19:
کارت ورود به جلسه کنکور پودمانی که 29ام کنکورش هست کی میاد؟
1اره یه کله تا کارشناسی میخونی.دانشگاه علمی کاربردی دو مدل دانشجو میپذیره پودمانی و ترمی که پودمانی بدون ازمونه ولی ترمی ازمون داره.نقل قول:
2نه هیچ تفاوتی نداره دانشگاه کاربردی برکس دانشگاه دیگه تو سال 2 یا 3 بار پذیرش داره.
باید ببینی چه رشته های کارشناسی داره و اون رشته ای که میخوای داره یا نه ؟بهتر بود قبل از خرید دفترچش دانلود میکردی میخوندی چه رشته های داره.
3بای دفترچش بخونی ببینی
سلام
می دونین هزینه دوره کاردانی ناپیوسته چقدر است؟ دوره مربیگری مهدکودک
خیلی ممنون از راهنماییتون
نقل قول:
دقیق نمیشه مشخص کرد ولی دوره های ترمی با حد نصاب 18 واحد بخوای حساب کنی حدود 450 در میاد
خیلی ممنون ship storm
دوستان میشه با مدرک کاردانی دانشگاه ازاد برای کارشناسی علمی کاربردی شرکت کرد ؟بدون آزمون و شرط معدل . یا باید آزمون بدیم ؟
هیچ فرقی نمیکنه چون همشون زیر نظر وزارت علوم هستن هر مدرکی داشته باشی قبول میکنن حتی کاردانی کاربردی داشتی میرفتی ازاد بازم قبول میکردننقل قول: