یه بار رفتم دستشویی و در حین انجام عمل مورد نظر خیلی تو فکر فرو رفتم, آخر سر به جای اینکه اول شلنگ رو بردارم بیارم و بعد آب رو باز کنم اول آب رو باز کردم.
خلاصه موش آب کشیده از توالت اومدم بیرون.
Printable View
یه بار رفتم دستشویی و در حین انجام عمل مورد نظر خیلی تو فکر فرو رفتم, آخر سر به جای اینکه اول شلنگ رو بردارم بیارم و بعد آب رو باز کنم اول آب رو باز کردم.
خلاصه موش آب کشیده از توالت اومدم بیرون.
کلی حال کردامنقل قول:
عجب اکیوی بوده طرفنقل قول:
من هم سوتی دادم چه سوتی!!!اون وقتها 14 سالم بود . همسایمون یه دختر تقریبا هم سن من داشت ! یادم میاد تازه یکی از بچه محل ها اومد خونمون و واسم اینترنت رو ردیف کرد. من هم یه کارت 10 ساعته خریدهبودم و نشستم پای گوگل . اخه از علی که پرسیدم چیکار کنم گفت برو تو سایت گوگل و هرچی خواستی تایپ کن و ....من هم نزدیک 6 ساعت کارت رو فقط سرچ میکردم از شیر مرغ تا جون آدمیزاد .... فقط سرچ ها بلد نبودم لینک رو باز کنم . و تازه میگفتم بابا چرا انقدر کم توضیح داده .. هیچی زنگ زدم علی اومد و گفت چه جوری باید لینک رو باز کنم . هیچی از موضوع قافل نشیم .... بعد از حدود 2 هفته همون همسایمون اومد گفتش سامان جان میتونی بیای پایین واسه ثریا اینترنت وصل کنی ؟ بلدی؟ من هم برق از سرم پرید گفتم چشم فقط شما برید من 5 دقیقه دیگه میام .آقا رفت و من هم رفتم دیدم سیم نداره رفتم الکتریکی سیم هم خریدم و با کارت خودم کانکت شدم.بعدش گفتم بزا مثل علی برم تو گوگل و خودم رو راحت کنم ( ثریا هم رو صندلی کنارم نشسته بود ) من هم که پاک خودم رو باخته بودم . تایپ کردم :دیدم نمیره 100 دفه زدم باز نرفت ! همه چیرو چک کردم نه فایده نداشت ! هر کاری کردم نشد که نشد ! فونا هم فکر کردن بلد نیستم . تند تند عرق میکردم . بعد از 1 ساعت که موفق نشدم . اومدم بگم ببخشید مثل اینکه مودم تون خرابه دیدم تو قسمت address تایپ کرده بودم ( صصص.لخخلمث.زخئ ) نگو کیبورد رو حالت فارسی بوده!دیگه ببخشید طولانی شد.کد:www.google.com
اول سوتی از دانشگاه آزاد :
روز اول دانشگاه بود داشتیم دنبال کلاسمون میگشتیم . تمام دانشگاه رو گشتیم تا فهمیدیم کلاسهای شماره 800 توی دانشکده کشاورزی هستن . حالا کلاس ما 830 بود اما دانشکده تا شماره 816 بیشتر نداشت.رفتیم برنامه ریزی گفت باید برید کلاس 305. رفتیم دیدیم آزمایشگاهه .:31: برگشتیم گفت هفته دیگه خالی میشه .گفتیم خسته نباشی.
دوم سوتی از خودم :
وقتی داشتیم دنبال کلاس میگشتیم یه خانم هم دنبال ما راه افتاد که وقتی میخواستیم به طبقات بالا بریم میگفت من نمیام . اگه کلاس اونجا بود بیاید به من بگید . ما هم نامردی نکردیم و بهش گفتیم حتما ( یعنی باش تا بیام ) وسط های راه هم زیاد بهش محل نمیزاشتیم و میخواستیم گممون کنه ( آخه :21:)
آخر کار که دیگه خواستیم بریم خونه گفت : آقایون من استادتونم :18::18: این هم اسم کتاب : english for...
زیاد سخت نگیر دوست عزیز!نقل قول:
همه جا باید ثابت کنیم ایرانی هستیم!!
توجه کنین به پست 2raj
و همچنین جدای از زبان توجه کنین به عنوان تاپیک که یه بیسواد هم میتونه تشخیص بده چیه و الکی سوتی نده!!!
همه ی ایرانیها که اینجوری نیستن.
هر جایی هرجور آدمی پیدا میشه.
ولی عجب سوتی نافورمی داده!نقل قول:
اینو به عنوان مقدمه نوشتم!!!من که نگفتم همه اینجورین!!نقل قول:
زیاد سخت نگیر دوست عزیز!
همه ی ایرانیها که اینجوری نیستن.
هر جایی هرجور آدمی پیدا میشه.
مگه مانیتورو رو نگاه نمی کردینقل قول:
حتما نگاه نمی کرده دیگه:31:نقل قول: