بهتره اول با فروشنده طی کنی که اگه باطریش تقلبی باشه برمیگردونم:13:نقل قول:
بعد باطریش روزهای اول کمی بازی در میاره اما بعد 7 یا 8 بار شارژ دیگه درست میشه برا من روزای اول هر روز باید شارژش میکردم اما حالا سه روز شارز نگه میداره :46:
Printable View
بهتره اول با فروشنده طی کنی که اگه باطریش تقلبی باشه برمیگردونم:13:نقل قول:
بعد باطریش روزهای اول کمی بازی در میاره اما بعد 7 یا 8 بار شارژ دیگه درست میشه برا من روزای اول هر روز باید شارژش میکردم اما حالا سه روز شارز نگه میداره :46:
باشه پس شد بدون گارانتی با باتری مطمئن
ولی انگار باتریش شکله p990 , p1 فقط آمپرش 1000 ره.
من وقتی با usb موبایل رو به pc وصل میکنم یه ارور میاد که این دو تا سایت توشهکد:http://support.microsoft.com/kb/945436
و میگه هر وقت این هارو دانلود کردید done رو بزنید .کد:http://support.microsoft.com/kb/943198
من ازون سایتها چیزی سر در نیاوردم . میشه راهنماییم کنید ؟!
فکر کنم اشکال بیشتر از ویندوز باشه تا گوشی.روی یک پی سی دیگه تست کنید.
چه اشکالی ؟
روی پی سی دیگه ای بخوام تست کنم باید دوباره این برنامه های pcsuite و سونی اریکسون هارو روش نصب کنم .
ارورش اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هات فیکس ها جزء آپدیتهای ویندوز هستن.
باید اینها رو بگیری تا بتونی ادامه بدی.
یا این کار رو کن یا ویندوز با سرویس پک 2 یا3 بریز.
یا روی پی سی دیگه تست کن.
با سلامنقل قول:
دوست خوبم شما از چه ویندوزی استفاده میکنی؟ 99% ویندوزت قدیمیه:46: اگه ویندوزتو عوض کنی مشکلت حله:46:
سلام.. من تازه Satio خریدم یه مشکلی باهاش دارم نمیدونم اینجا دربارش بحث شده یا نه ولی نتونستم همه بحث ها رو بخونم..
وقتی یه شماره مثلاً 09123456789 رو تو Contact سیو میکنم اگه اون شخص با من تماس بگیره معمولا به اینصورت شماره میوفته دیگه: 989123456789+ که تو همه گوشیا این دو شماره با هم فرقی نداره و اسم رو نشون میده ولی تو گوشیه من شماره میوفته و اسم رو نشون نمیده.. نمیدونم تونستم درست توضیح بدم یا نه.. اگه کسی این مشکل رو داشته میدونه با آپدیت حل میشه یا نه؟؟
ممنون میشم جواب بدین
با سلام به p30world خوش آمدینقل قول:
من فکر میکنم که شما این شماره رو دوبار ذخیره کردین چک کن ببین اینطوریه یا نه. در ضمن یه بارم به اول شمارت +98 بزار بعد زنگ بزن ببین اسمو نشون میده یا نه ولی به احتمال خیلی قوی :18: مشکل از مورد اوله که یه شماره رو دوبار ذخیره کرده باشی :46:
اگر کسی به شما تماس بگیره شمارش رو سیو کنید بیشتر موارد اون +98 رو داره.
اگر خودتون دستی ذخیره کنید توی گوشی که مطمئنا +98 رو نمیزنید.
ولی عجیبه که این 2 تا رو از هم تفریق نمیکنه.
فکر کنم راهش اینه که ادیت کنید.