روی گوشی ای 72 تونستم ورژن 2.02 رو نصب کنم
ولی وقتی در حالت ه ک قرار میدادم برنامه ساین نشده رو نصب نمیکرد و همون پیغام رو میداد که باید برنامه رو ساین کنیم:41:
دیگه از چه روش هایی میشه برای ه ک گوشی استفاده کرد؟
Printable View
روی گوشی ای 72 تونستم ورژن 2.02 رو نصب کنم
ولی وقتی در حالت ه ک قرار میدادم برنامه ساین نشده رو نصب نمیکرد و همون پیغام رو میداد که باید برنامه رو ساین کنیم:41:
دیگه از چه روش هایی میشه برای ه ک گوشی استفاده کرد؟
به نظر من بهتره به جای ماهی دادن دست دوستان به اونا ماهی گیری یاد بدیننقل قول:
یعنی از طریق آموزشی که توی همین سایت هست بهشون یاد بدین خودشون برن و دو فایل ساین کردن رو بگیرن. اینجوری کمتر از 10 ساعت میتونن خودشون مستقیم فایل ها رو بگیرن:46:
من یا ما چند روز پیش 4 تا گوشی جدید گرفتیم (به جز خودم، بیچاره از من) واسه همه خودم رفتم یک بار ثبت نام کردم و سریع همه فایل ها رو گرفتم. کمتر از 10 ساعته فایل ها آماده بود. البته شما خودتون استادین ولی این رو واسه اون دوستی گفتم که این دو فایل رو نداشتن:11:
سلام دوســت عزيز اگه گوشي هــك شده باشــه 100% برنامه هاي بدون ساين رو نصب ميكنه !!!نقل قول:
شما پچ ها رو فعال كنيد بعد برنامه هاي بدون ساين رو امتحان كنيــد :46:
دوست عزيز من از اونجور آدم ها نيستم كه يه چيزي رو به كسي ياد نــدم :نقل قول:
اينجا همراه با عكس توضيح داده شده هر كسي بخواد خودش ميره ثبت نام و برا خودش فايل ميگيره :20:
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشيد!:40:
گوشی vivaz با این روش ه ک میشه یا باید تو فکر یه روش دیگه باشیم؟
سلام دوســـت عزیز با این روش هــک نمیشـــه :46:نقل قول:
موفق باشید!:40:
سلام دوستان گوشيم 6720 كلاسيك هر كاري ميكنم هك نميشه
ديگه دارم كم ميارم .
يكي كمك كنه!
سلام دوســت عزیز توضیح بدید چیکار کردید و موقع نصب برنامه چه اروری داده و ...نقل قول:
سلام به دوستان من هر کاری میکنم برنامه ی Hello ox نصب نمیشه ارور میده ساین هم کردم ورژن های مختلفی هم دان کردم ولی هیچ کدوم نمیشه ارورacces not granted میده چه کار کنم کلافه شدم گوشیم هم ریست کردم بازم نشد .ورژن گوشیم 12.0.89:41:
سلام دوســت عزیز تایپک زیر پیام های خطا در نصب برنامه ها نوشته شده ببینید مشکلتون چیه !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من دنبال فیرمور حک شده 5800 ورژن 50 هستم که فقط حک شده باشه و زیاد دستکاری نشده باشه !