heaven رو کی رفتی ؟ من میخوام heaven رو اخر سر برم . بعد از ارزامار . ببینم این دفعه چی میشه . این دفعه خیلی غول شدم واسه خودم . با اینکه رو نرماله ولی از اون ایسی دفعه اولم بیشتر حال میده .نقل قول:
Printable View
heaven رو کی رفتی ؟ من میخوام heaven رو اخر سر برم . بعد از ارزامار . ببینم این دفعه چی میشه . این دفعه خیلی غول شدم واسه خودم . با اینکه رو نرماله ولی از اون ایسی دفعه اولم بیشتر حال میده .نقل قول:
فقط اورزمار مونده (اونم Deep Roads). دنریم هم که قسمتاییشو که فعلا میشد رفت رو رفتم.نقل قول:
لول 17 هستم اگه اشتباه نکنم. راستی گفتی روگ رو ول کردی پس بالاخره چی داری میری؟!
نه همون روگم . الانم لول 13 هستم و توی berilican forest دنبال سفیددندان :31:نقل قول:
اوه اوه. جنگلش بخاطر اینکه Boss زیاد داره سخته. اون Revenant ها رو چی کار میخوای بکنی؟ واقعا کشتنشون سخته و حتما باید استراتژی خوبی برای کشتن خودش و اسکلت های دور و برش داشته باشی.نقل قول:
اون یارو Arcane Horror ـه که هی جاش عوض میشه هم سخته. یه تیکه ـش هم هست که پر اسکلته و همه جاش تله های آتشین داره. اونجاشم خیلی سخته. تکون میخوری اونقدر آتیش از در و دیوار و سقف و زمین در میاد که پنداری در جهنم همی میگردی. :31:
فقط یه نکته بگم بهت که مجبور نشی بخاطر حرف رفیقات خلاف نظر خودت عمل کنی. اگه میخوای به زاتریان کمک کنی وین و للیانا رو با خودت نبر وگرنه خیلی سنگین تموم میشه واست. یه دفعه بخاطر همین حاج خانم وین با اینکه میخواستم سپید دندان (:31:) رو نابود کنم مجبور شدم برم سر وقت زاتریان. آخه آدم اینقدر فضول.... بزرگتره که باشه تجربه اش بیشتره باشه. مثلا من گری واردنما. همش این حاج خانم باید نظرشو تحمیل کنه. اگه به حرمت موی سفیدش نبود.......... :31:
---------- Post added at 08:49 AM ---------- Previous post was at 08:44 AM ----------
راستی فلمث رو چی؟ نرفتی سر وقتش هنوز؟ من یادم رفت برم. الان میرم سراغش و اون قسمت بعدی هون و های دراگون رو میذارم واسه بعد. یخورده که از Deep Roads رو رفتم دوباره میام سراغ هون.
جاگرنات رو که گرفتم . فقط یکی از اون Revenant هاش سخت بود . همون که تو جنگل اولیه است .نقل قول:
کلا سختهای توی جنگل واسه من که rouge بودم یکی همین بالایی که گفتم . دومی اون blood mage ها که مربوط به mage,s collective هستش . arcane horror هم که خدا به داد برسه . توی easy هم جلوش کم اوردم . مشکلم نداشتن تمپلاره . الیسر هست ولی واسش قابلیتهای تمپلار رو نگرفتم . جوونی کردم . فکر نکنم بشه ردش کرد . اه کاش میشد یه تلنتی یا اسکیلی چیزی رو undo کرد . پشیمونم از اینکه تمپلار ندارم .
اون دوتا بالایی رو هم واسه همین واسم سخت بود که توش mage داشت .
سلامنقل قول:
حالا که لول 13- 14(یا شایدم بیشتر) شدی رو میج اصلا و ابدا نباید مشکل داشته باشی
من اصولا میج میبینم خوشحال میشم چون راحت ترین Mob واسه کشتنه! یه Mana Clash میزنی 4-5 تا میج با هم یه جا میمیرن!اصلا اسپلای تمپلار بدرد نمیخورن فقط واسه Mental Resistance شما یکمی خوبه... ولی حالا این مانا کلش رو رو باسای اصلی که میجن بزن جونشون 1/4 میشه... آدم احساس میکنه چیت زده!
من چون خودم میج بودم این اسپلو واسه خودم گرفتم (البته من هیلر بودم اسپلای قیلیش + Death Syphon برام خوب کار میکرد) موریگان رو جاهای دیگه قوی کردم ولی یه سرچ بزنید میبینید همه میگن این اسپل از مهم ترین اسپلای Nuker Mage ! پس حتما واسه موریگان که حرفش اینه باید بگیرید...
شما Rogue برداشتی؟ سعی کن اگه آرچری Scattershot رو هرچه زودتر بگیری یا اگه خودت نیستی واسه للیانا بگیرش که اینجور موقع ها خیلی بدرد میخوره (Archer تو Awakening یه AoE وحشتناکم میگیره، تروی که ناتانیل (تو پارتی Awakening) تبدیل میشه به دمیجر اصلیتون...)
راجع به اونم که گفتی چطور میشه اسپلا برگردوند یه مد هست که به Respec Mos معروفه و خود بایو هم تاییدش کرده، طوری که عدا هم تو Awakening یه Tome قرار داد که دقیقا کار همین مد رو میکنه و این مد هیچ مشکلی با DLC ها هم ایجاد نمیکنه. تو Readme همه چیشو توضیح داده پس من بیشتر نمیگم.
پ.ن : دیشب بعد از صحری Witch Hunt دانلود شده بود تقریبا دو ساعت بود تمومش کردم، تا آخر امروز میام میگم چی شد و آخرین اتفاقی که برای واردن میفته چیه... دیگه میره تا DA2...کد:http://social.bioware.com/project/469/
(البته خیالتون راحت تو اسپویلر میذارم هرکی خواست بخونه!:31: میگم چی شد که دوستانی که شاید نتونن اینو دانلود کنن هم از آخر کار واردن با خبر بشن)
منم موافقم. سختترین Revenant همون اولیشه. اونم بخاطر موقعیت استراتژیکی که داره و اون میج بی پدر که همون اول Paralyze میکنه. بقیشون هم سخت هستن ولی نه به این سختی.نقل قول:
اون Arcane Horror هم نکته ـش رو فهمیدم. شانسی البته. وقتی به اون پلتفرم ها نزدیک میشی سریع در خلاف جهت عقربه میره تو پلتفرم بعدی. حالا اگه کارکتری تو همون پلتفرم باشه دیگه جابجا نمیشه. من خودم تو یکی از پلتفرما داشتم اسکلت میکشتم که الیستر رفت سراغش. Arcane Horror هم جابجا شد اومد کنار من. تا اومد به خودش بیاد مرخصش کردم.
اگرم اینطوری نشد حتما با آرشری بزنش. بخوای نزدیکش بشی کارت تمومه.
این undo کردن تلنت ها من خوشم نمیاد. بی مزه میکنه بازی رو. ولی بدون تمپلار به مشکل میخوری با میجا. Mana Clash هم خیلی توپه و قبلا هم گفتم بیشترین دمیج رو تو بازی میزنه ولی بازم Holy Smite چون stun میکنه من باهاش احساس راحتی بیشتری میکنم.
اون Malificar های بیشرف که اعصابمو خورد کردن. خود من تا وقتی Mental Fortress رو ندادم نتونستم حریفشون بشم. آخرم رفتم الیستر رو هم آوردم دو تایی داغونشون کردیم.
منم تا خودم با تمپلار نرفته بودم همینو میگفتم.نقل قول:
اولا تمام ضربه های تمپلار مانای میج رو میسوزونه.
دوما Cleanse Area هر چی buff روی رفیقات باشه پاک میکنه. اگه طعم Misdirection Hex رو چشیده باشی قدر این اسپل رو میدونی.
سوما Mental Fortress ده تا mental resistance میده که معادل بعضی آیتم ها و رینگ های گرونه.
Holy Smite هم محشره. شرط میبندم نکته اش رو نمیدونی. این اسپل قدرتش با Willpower میره بالا. بعدشم با Mana Clash خیلی فرق داره. اولا هم به میج دمیج میزنه هم به همه اطرافیانش. بعدشم خود کسی که این اسپل روش خورده stun میشه تمام دور و بریاشم پرت میشن. فقط هم روی میج کار نمیکنه. واسه همه دشمنا میشه زد. ولی اگه روی میج بزنی دمیجی که به میج و اطرافیانش خورده با مانای از بین رفته میج جمع میشه و دمیجش خیلی بیشتر میشه.
یه دفعه برو خودت میفهمی.
ایول عجب باحاله پس این تمپلار ؟نقل قول:
راستی ایا حتما باید تمپلارمون سپری باشه ؟ اگه از دونوع دیگه باشه سخت میشه ؟ یعنی مثلا استن رو تمپلار کنم :27:
نه. بایدی نداره. من چون تا حالا با سپر نرفته بودم از طرف دیگه الیستر هم تمپلار بود همینجوری انتخابش کردم. وگرنه هیچکدوم از قابلیتاش به سپر ربطی نداره.نقل قول:
تازه اگه فکرشو بکنی چون با هر ضرب مانا رو میسوزونه با دو تا اسلحه خیلی بهتره.
من خودم هم موافقم استن رو تمپلار کنیم چون بطور معمول استن Mental ـش خیلی پایینه ولی من اکثرا بهش Berserker رو میدم چون هم دمیجش رو میبره بالا هم اگه لول دوی berserker رو بدی جونش توی جنگ نسبتا سریعتر پر میشه.