اگه تغییر نداده باشید 12345 هست...نقل قول:
شاد باشید:40:
Printable View
اگه تغییر نداده باشید 12345 هست...نقل قول:
شاد باشید:40:
ممنون یونس جان جواب داد. ولی مشکل من حل نشد :(
یه بار با کدنقل قول:
#7370#*
مستر ریست کن... البته کلیه پیام ها و حافظه گوشی پاک میشه...
شاد باشی:40:
سلام .من این version 30.014 رو آپدیت کردم . مال خودم 13.054 بود و 123MB حجم دانلودم شد ...
1- به هر حال می خواستم بدونم که توی این آپدیت چه چیزی تغییر کرده ؟؟؟
2- بعدش من برنامه هام .sisx اکثرا لصب نمی شه . چی کار کنم ؟؟؟
3- یه برنامه هک که به این ورژن بخوره صراغ دارید ؟؟؟
ممنون
بلد نیستم ک یونس جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه یه بک آپ گرفت ازشون ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با پی سی سوئیت میشه بکاپ گرفت .نقل قول:
اگه دوستان مطمئن هستند که جواب می ده این کارو بکنم.نقل قول:
من با کامپیوتر هم فرمت کردم ولی نشد :41:امکان داره که توی حافظه گوشی ویروسی چیزی افتاده باشه ؟
نه بعید میدونم از ویروس باشه.نگران نباش خیلی از اشکالات شبیه این با مستر ریست درست میشه.اینم احتمال خیلی زیاد درست میشه با مستر ریست.نقل قول:
بکاپ بگیر. بعد توی صفحه اصلی (Stand by) کدرو وارد کن. بعد ازت security code میخاد(1235).بعد ریست میشه.
ایشالا درست میشه :46:
با خودگوشی یه بکاپ بگیر ... بعد مستر ریست کن ... اگه نشد هارد ریست کن ... 100% درست میشه ..نقل قول:
ممنون دوستان. من مبتدی هستم تو این چیزا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دقیقا می شه توضیح بدید که چطوری یه بک آپ بگیرم، چطوری مستر ریست یا هارد ریست کنم و چطوری اون بک آپ رو برگردونم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]