سلام
آقا منم یه میکرو اس دی 8 gig واسه گوشیم گرفتم با مارک San Disk و از علائدین گرفتم با قیمت 40 هزار تومن ( ریدر هم داره )
تا الانم خیلی عالی بوده .
Printable View
سلام
آقا منم یه میکرو اس دی 8 gig واسه گوشیم گرفتم با مارک San Disk و از علائدین گرفتم با قیمت 40 هزار تومن ( ریدر هم داره )
تا الانم خیلی عالی بوده .
با سلام
من نور ان 82 رو افزایش دادم ولی خیلی زیاد شده.
ال سی دی ان 82 مثل ان 81 هست و الان نورش شده اندازه وقتی که ان81 نورش تقریبا 80 تا 90 درصد هستو این خیلی زیاده .
اگه دیده باشین فایلش یهtext هست و مثل فایل فونت گوشیه (منظورم نرم افزار font routerهست) که میشه توش دست ببری.
می خواستم کسایی که وارد هستن فایل رو تغییر بدن و مقداری شدت نور رو کاهش بدن.
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
دو سه روزی هست که دارم به شدت دنبال قاب N82 میگردم.
ترجیحا فابریک و مشکی
دوستان کسی سراغ داره؟ اصلا اومده به بازار؟
ممنون
اگه تهرانی . برو علائدین 120 % اونجا هست . برو طبقه های آخر . اگه کمی بگردی پیدا می کنی .نقل قول:
یعنی کسی متوجه سوال من نشد؟؟؟نقل قول:
اگه تهرانی . ببر علائدین طبقه پایینش ببین می تونن کاری واست بکنن . یا نه ؟؟؟ تنها راهش اینه .نقل قول:
سلامنقل قول:
مباركه سهيل جان...پرش كردي..؟ خوب خريدي..:11:
شاد باشي:40:
سلام به تمام دوستان عزيز...........
من يك گوشي n82 دارم كه كابل usb نداره و همچنين يكي از اسپيكر هاش از كار افتاده.حالا ميخوام گوشيم را با يك گوشي n95 معمولي عوض كنم و هيچ پولي هم سر ندم و اون طرف هم هيچ پولي سر نده<تجهيزات اون گوشي n95 كامل هست.ميخواستم نظر شما را در مورد اين موضوع بدينم...آيا عوض كنم يا نه؟
ممنون ميشم كمكم كنيد
با توجه به اينكه الا قيمت 95 بيشتر از 82 هست به نظر من ميارزه...بگير...:10:نقل قول:
میشه لطف کنید بگید چه طور از کار افتاده؟؟:20:نقل قول:
رو حساب فضولی نذارید یه وقتیا؟:11: