اگه از تیک ها در دانلود منیجر مطمئن هستید
در موزیلا از منوی tools گزیه add ones را انتخاب کنید از صفحه باز شده گزینه extensions را انتخاب کنید و ببینید idm cc نصب هست یا اینکه disable نشده باشه
اگه از تیک ها در دانلود منیجر مطمئن هستید
در موزیلا از منوی tools گزیه add ones را انتخاب کنید از صفحه باز شده گزینه extensions را انتخاب کنید و ببینید idm cc نصب هست یا اینکه disable نشده باشه
سلام؛
دوست عزیز از اینجا ، این addon رو بگیر و تو فایرفاکس نصب کن ، یه دور فایرفاکستو ری استارت کن ... ببین درست شده یا نه
موفّق باشیدکد:http://www.internetdownloadmanager.com/idmmzcc/idmmzcc.xpi
ممنون دوست عزیزنقل قول:
disable شده بود که بعد از enable درست شد.
مرسی.
سلام
من با اینترنت دانلود منیجر یه فایل رو که حدود 700 مگ هست رو دانلود میکنم در حین دانلود برق قطع میشه و وقتی دانلود رو کامل میکنی اون فایل اجرا نمیشه یعنی بدلیل قطعی برق فایل دانلود ناقص میشه و قایل اجرا شدن نیست
راهی هست که بتونیم ادامه دانلود اون فایل رو بریم و مجبور نباشیم از دوباره دانلود کنیم ؟
آخه تا 400 مگ هم دانلود میکنم و برق قطع میشه و خودتون هم میدونین دانلود فایل 700 مگی حداقل 7 ساعت وقت میبره و با قطعی برق اعصاب آدم خرد میشه و مجبورم از دوباره دانلود کنم
پیشاپیش تشکر
دوستان امکانش هست نحوه ی صحیح export کردن رو توضیح بدید.من هر دفعه این کار رو می کنم بعد که import می کنم لینک ها و فایل ها دچار مشکل شده و همه چی می پره!!!:41:
روش ادامه دانلود در IDM بعد از تعویض ویندوزنقل قول:
کد:http://www.---------.com/WebPage/News.aspx?Id=3423
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=175517
نقل قول:
فایلی که داونلود میکنی فشرده هست ؟
اگر فشرده هست از قابلیت repair برنامه winrar استفاده کن (نسخه 4 برنامه خیلی عالیه)
به سادگی وارد محیط اصلی winrar برو بعد اون فایل یا فایل هایی رو که میگی اجرا نمیشن رو پیدا کن از بالا سمت راستِ راست ، گزینه repair رو بزن ، برنامه winrar هم یک فایل مشابه فایلت که میگی خرابه میسازه(در همون مسیر اصلی فایل) ، منتهی اولش نوشته شده rebuilt . مثلا اگه اسمش فایل inception 2010 باشه یکی دیگه با این نام ساخته میشه :
rebuilt.inception 2010
سلام
من یه فایل 700 مگ رو تا 288 مگ دانلود کردم
فایل .avi بوده
حالا چجوری همین 288 مگ رو ببینم.
تو پوشه این فایلها هست که فقط اولی باز میشه و تایمش کمه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم مشکلمو حل کنید.......
حتما کمکت میکنیم ... :10:نقل قول:
برادر اگه این فایلی که داونلود کردی فیلمه ( که هست ) مشکلی نداره
فایل اول رو میتونی راحت ببینی . روی اولین فایل کلیک کن با یه پلیر بازش کن یاDRAG$DROP .کن . KM PLAYER باشه خوبه . ( باز میشه و تا جایی که داونلود کرده باشه اجرا میشه )
برای اینکه همه فایل ها رو ببینی همشون رو SELECT کن یا هایلایت کن . بعد همشون رو توی VLC PLAYER دراپ کن . ( حتما VLC باشه )
جواب نگرفتی بگو تا روش دیگه ای بهت بگم.
برای خود من هم بار ها پیش اومد . راه حلش رفرش کردن مجدد آدرس داونلود هست و PAUSE/RESUME کردن....نقل قول:
البته برای مواقعی که از ویندوز دور هستی ( مثلا شب که میزاری برای داونلود که اتوماتیک خودش فایل ها رو داونلود کنه اون QUEUE رو که بهش لیست داونلود هات رو دادی روش کلیک راست کن EDIT QUEUE از تب بالا SCHEDULE سپس در وسط تیک NUMBER OF RETRIES ... رو فعال کن . این باعث میشه که اگه هنگام داونلود جواب نگرفت مجددا IDM سعی کنه و باز این رویه تکرار میشه تا بالاخره بتونه داونلود کنه.....