به به میبینم دوستان جدیدی اومدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به یاد گذشته ها یه سری تم بزارید من حال کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
به به میبینم دوستان جدیدی اومدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به یاد گذشته ها یه سری تم بزارید من حال کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان به نظر شما این گوشی چه ایراداتی داره؟ واسه یه دختر بد نیست بزرگ و اینجور حرفا...
دکمه هاش چطورن؟
لطفآ بدون غرض ورزی سپاس.
با سلامنقل قول:
باید خدمت شما بگم که من تا حالا ایرادی از این گوشی ندیدم. فقط بگن تنها مشکلی ( نه ایراد ) که من باهاش داشتم کند شدن اون توی قسمت MediaCenter اون هست. البته بگم که اونم زیاد حاد نیست و می شه باهاش کنار اومد.
در مورد دکمه هاش بگم که بی نظیر هستن. موقع کار کردن با اونها نه مشکل زده شدن چند دکمه با هم رو دارین و نه اینکه بدلیل کوچکی زیاد دکمه زده نشه. پس نگران نباش.
در مورد اینکه بدرد دختر می خوره یا نه. به نظر من باید خودت انتخاب کنی. ببینی آیا می تونی یک گوشی تقریبا بزرگ ( البته بزرگیش بیشتر توی قطرش هست ) رو تحمل کنی. کاری به مردم و اینکه اونا چی فکر می کنن نداشته باش. فقط و فقط خودت مهمی. اگر باهاش حال کردی برو بخر بدون هیچ مشکلی.
واسه خودم که نگفتم من پسرم داداش.
حالا که گفتی اینارو اینم جواب بده، گوشی خدا نکرده پشتش ترک که بر نمیداره؟ (میترسم آخه میخام به یکی بگم بخره )
درش که از زیره محکمه؟ چجوریاست؟ رم هم چقدر روشه؟ (m2)
کار با دکمه جهتیش راحته؟ آخه اومده وسط دکمه ها .
زیاد پرسیدما;)
سپاسگذارم
نه بابا ترک چیه. جنس بدنش عالیه. ولی یکم جای دست روش می مونه. ( اینو بگم که از دستم افتاد یک چهار پنج متری از طرف پشت روی آسفالت کشیده شد ولی آخ نگفت)نقل قول:
در زیرش هم مشکلی نداره و محکمه. مموری 512 m2 روش هست. کار با دکمه های هم راحته و مشکلی بوجود نمیاره. ولی اگر درست باهاش کار نکنی ممکنه رنگش بره.
خواهش می کنم.
سلام
اینم ورژن جدید درایور دوربین Strong که ورژنش 1.3 هست خودم تست کردم بنظرم عکساش کمی واضح تر شده و اندازه ی فیلم برداری به 352*288 افزایش داده شده و کمی FPS رو کاهش داده
تست کنید نظرتون رو بدید اگه تکراری هم بود ببخشید
[php]http://www.4shared.com/file/89135070/e3e41393/K850i_v113_CamDriver_by_Strong.html[/php]
درسته دوست عزيز يه هفته اي ميشه با اين درايور كار ميكنم
از 1.2 بهتر شده ولي هنوز تو تاريكي مطلق عكساش عمرا به پاي 5.25 نمي رسه
ولي با اين امضاي شما اقا وحيد خيلي موافق نيستم اخه كدوم گوشي سوني از نوكيا سرتره و چه بدي از نوكيا ديديد(هر چي هست زير سر اين چش بادامي هاست)
در ضمن متاسفانه اين برند به رتبه 5 تنزل پيدا كرد و همچنان نوكيا در صدر بازهم سامسونگ ديگه داره ميتركونه
من كه كم كم دارم ازش نا اميد ميشم
كلا همشون تكراري ميزنند
بازهم نوكياي خودمون(البته اصل اصل)
من كه گوشي بعديم 99% نوكيا است؟!
درایور خوبیه و در فیلم برداری خراب کرده
شما منظوره امضا مو خوب متوجه نشدید منظورم این بود که این دوتا گوشی عالی هستند حیف که SE نزده من این حرفم رو فقط به خاطر دوربینشون میگم چون K850 رو قورت میده هم در عکس و هم در فیلم که شدیدا در فیلم برداری از K850 بالاتر هست چرا چون صدا رو 48k ضبط می کنه و بعد که TVOut داره خیلی باهاش حال کردم
دوربین این دو گوشی در حد دوربین دیجیتاله ( البته من N95 رو دیدم قطئا N82 از N95 بهتره) بنظر من C905 هم به این دو تا گوشی نمیرسه چون تو فیلم برداری کم میاره
موندم چه طور به NOKIA اجازه دادن تا یه همچین دوربینی بزنه
شما یه نگاه به گوشی های جدید سونی اریسکون بندازی، متوجه میشی...نقل قول:
مثل X-Peria یا I Duo