مبارک باشدنقل قول:
مبارک باشدنقل قول:
سلام.ميشه مدل 3 پايه رو بگي و يا اگه ممكنه يه عكس ازش بزاري.راستش ميخوام يه دونه بگيرم و نميدونم كدوم جنس بهتره.نقل قول:
نقل قول:
مبارکه!!!!!!
از الان دارم روزی رو می بینم که عکسهاتون توی همه نشریه های هنری چاپ میشن.و همه جا بحث از هنر عکاسی شماست.
به امید اون روز.
سلام.من چند تا سوال دارم از دوستان گلم.ممنون میشم جواب بدین.
سوال هام رو تک تک میپرسم.لطفا همه رو توضیح بدین.
1.در مورد این دوربین هایی که 4 تا باتری قلمی شارژی میخورن.میخوام بگم آیا باتری این دوربین ها باعث دردسر و اعصاب خوردی نیست؟چون خوندم که 8 ساعت شارژشون طول میکشه و فکر کنم عمرشون زود تموم بشه.این طور نیست؟
و این دوربین ها با این مدل باتری برای صاحبش محدودیت ایجاد نمیکنه؟؟؟چون من نمیفهمم چرا اکثر دوربین ها 4 تا باتری قلمی میخورن و از fz28 پیروی نکردن.
2.آخرین قیمت fz28 پانا رو ندارین؟؟
3.میخوام بدونم با fz28 و کلا عکس 10 مگاپیکسلی رو در چه اندازه ای میشه چاپ کرد؟بزرگترین اندازه منظورمه.لطفا به سانت بگید.
و در مورد چاپگر عکس.میخوام بدونم منظور از کارتریج چیه؟قیمت جوهر چاپگر چنده؟چند تا عکس رو و در چه ابعادی با یک بار خریدن جوهر میشه چاپ کرد؟مدل کاغذهاش چیه؟و کلا هر چیزی که در مورد پرینتر عکس و اصطلاحات اون هست بگین.
ببخشید که خیلی مبتدی هستم.چون هیچ وقت نه دیدم نه داشتم.با خجالت فراوان این سوال دوم رو پرسیدم.
لطفا در مورد جوهر چاپ عکس و کاغذ اون و قیمت کاغذ و جوهرش و هر چی لازم هست یک توضیحی بدین.
پشاپیش از بچه های با معرفت این تاپیک تشکر میکنم.موفق و موید باشید.منتظر جوابم.مرسی
نقل قول:
1-بستگی داره محدودیت رو تو چه چیزی ببینین.از لحاظ وزنی بعله دوربینی که قلمی میخوره بالطبع سنگین تره.
ولی اگه یه شارژر خوب و باطری مرغوب بگیرین،اینقدا هم که میگین شارژشون طول نمیکشه.
2-؟؟؟
3-میشه عکس رو تا سایز a3 چاپ کرد.ولی هرچی سایز بزرگتر میشه،کیفیت افت میکنه.حداقل تا 25*20 مشکلی نداره.
4- چاپگر های عکس،کارتریج و کاغذ مخصوص دارن که توی بسته بندی عرضه میشن.و هر پک شامل کارتریج ها و مقداری کاغذ که با این کارتریج ها چاپ بکنین.قیمت دقیق رو اطلاعی ندارم ولی ظاهرا با این وسایل،هزینه هر عکس 15*10 بالای 250 تومن میشه که در مقایسه با قیمت لابراتوارها که 150-100 تومن می زنن،به صرفه نیست.
نقل قول:نقل قول:از اظهار لطف دوستان بسيار سپاس گذارمنقل قول:
راستش اين دوربين خيلي برام جذاب شده بود همون روز يه پانا fz28 واسه دادشم گرفتم 385 تومن با گارانتي اصلي ولي هركاري كردم نتونستم دل از اين فوجي بكنم ولي خدايش فيلم برداريش و عكسش از اين پانا بهتر بود البته اينم بگم ما هردوتامون زياد از عكاسي سر در نمياريم ولي باز به نظرم علي رغم قيمت پاينتر اين بهتر بود
بازم ممنون
راستي جناب سناتور اينقد هندونه نذاريد زير بغلمون يهو ديدي باورمون شود شروع كردم به عكاسي حرفه اي :11:
دوست عزيز در جواب سوال دوم شما بايد بگم اين قيمتهارو من روز چهارشنبه 7 -12-87 موقعي كه داشتم دوربين مي گرفتم پرسيدم شايد به دردتون خوردنقل قول:
1- sx10 410-425
2- sx1 610-650
3- fz28 380-400
4- h50 360 فروشگاه اصلي سوني
با سپاس
راستش من پسر خاله ام يه چاپگر ليزري رنگي Hp گرفت واسه يكي از پروژه هاش ديشب با اون عكس چاپ كرديم كيفيت چندان جالبي نداشت امروز بردم بيرون كيفيت بيست
مي خواستم بدونم اين چاپگرهاي خونگي كيفيتشون پايين يا مال ما اين قدر ضعيفه
نقل قول:
درسته جاش اینجا نیست ولی چون تاپیک پرینتر رو من پیگیری می کنم،همینجا میگم(یه پارتی بازی کوچولو).
پرینتر لیزری رنگی به سایز عکس چاپ شده خیلی حساسه.یعنی اگه با این پرینتر روی a4 تمام صفحه پرینت بگیرین،یک عکس با حداکثر کیفیت ممکن برای این پرینتر خواهین داشت.
اگه دو تا عکسو بخواین روی یه a4 چاپ کنین،(کاهش هزینه بازی)،دوتا عکس با کیفیت نصف عکس قبلی خواهین داشت.اگرم 4 تا باهم بزنین که دیگه هیچکدوم قابل استفاده نیستن.دلیلش هم اینه که در تمام صفحه،شما مثلا چشم سوژه رو تو 500 نقطه دریافت می کنین ولی دومی تو 250 نقطه.سومی هم که افتضاخه دیگه.
در کل چاپ عکس توی لابراتوار برای سایز کوچیک از پرینتر خیلی بهتره.
سلام
مي خواستم يه عكس ماكرو بگيرم در مود اتوماتيك دوربين اما فاصله رو رعايت نكردم بعد نتيجه اش عكس پايين شد اما اونچه كه من روناراحت كرده وجود چندتا نقطه سفيد در اون عكس بود كه با دايره قرمز مشخصشون كردم به نظرتون اشكال از كجاست از لنز يا ccd يا مشكل خاصي نيست
با سپاس
مشخصات عكس
ايزو 800
سرعت شاتر 1/70
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]