من شنیدم خلیج فارس خسلی شانسیه و به افرادی که باهات share هستن بستگی داره؟
سرعت دانلود خلیج فارس رو نپرسیدی متوسط رو چنده؟
Printable View
من شنیدم خلیج فارس خسلی شانسیه و به افرادی که باهات share هستن بستگی داره؟
سرعت دانلود خلیج فارس رو نپرسیدی متوسط رو چنده؟
متوسطشو نه ولی گفت ممکنه یه بار 7 و 8 بشه دانلودتون !نقل قول:
زرشکنقل قول:
متوسطشو نه ولی گفت ممکنه یه بار 7 و 8 بشه دانلودتون !
7 و 8 میخواستیم که dial up بود!
نقل قول:
خوب شیر 512/64 همینه دیگه
ممکنه سرعتت 8 باشه ممکنم هست 64 باشه !
سرویس P هم بد نیست
سلام
من قبلا از شرکت آسیا تک اینترنت می گرفتم چون قیمت سرویساش رو گرون کرد رفتم از گیتی نت گرفتم موقعی که خطم رانژه شد فهمیدم از فن آوا هست واقعا سرعتش افتضاح محضه شبا سرعت دانلودش در اینترنت 512 روی 7 یا 8 کیلوبایت بر ثانیه است . روز ها هم بیشتر از 40 تا 50 نیست.
به نظر من اگر کسی می خواد اینترنت بگیره از شاتل بگیره بهتره
این که دلیل نمیشه چون سرویس شما بده ، برای بقیه هم بد باشه!نقل قول:
سرویس 512 من الان 10 ماهه که شده 1 مگ! روز و شب هم فرقی نداره! تازه یک ماه هم شده بود 2 مگ! (اینم دلیل نمیشه که من به بقیه بگم بیاین از فن آوا سرویس بگیرین! توی ایران اینترنت شانسیه!)
واقعا دزدن دهنمم سرویس شد همش قطعی همش اعصاب آدم خورد میشه همش هم میگه مشکل از خودتونه
یکی نیست بگه اگر مشکل از ما بود همون یه بارم وصل نمیشد شما که پهنای باند ندارید غلط میکنید به ملت اینترنت میفروشین:2:
شما که در انگلیس سکونت دارید مگر شرکت قحطه که رفتید از فناوا گرفتی ؟! :دینقل قول:
جدای از شوخی تو منطقتون مگه شرکت دیگری نیس؟ کدوم منطقه اید ؟
ما اینترنتمون تو انگلیس کابلیه :31: اینو برای همسر ایرانیم گرفتم گفته من دوست دارم با نت ایران وصل شم :31:نقل قول:
شرکت که بود ولی چون قبلا ازش سرویس داشتم و قیمتش 3 4 تومنی کمتر بود از فن آوا گرفتم اون موقع هنوز کارش تو دهات ما نگرفته بود بهتر خدمات میداد البته قطعی داشت ولی خیلی کمتر، اگر میدونستم الان مار خوردن افعی شدن و به این افتضاحی خدمات میدن میرفتم از یه شرکت دیگه میگرفتم، معلوم نیست یه مثقال پهنای باند رو به چند نفر میفروشن :19: